Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

преди 25 минути, Тетя написа:

Само да вметна,думата джендър преведено от анг. език означава “пол”.Успокойте се всички,едва ли има/ще има големи корени в България.

Не е един пол, а над 60 пола - не знам кой да си избера ,също не знам ако не ми хареса дали ще мога да си избера друг след това?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

Гражданке, на ниво есср е само обсъждане, има и изказани надежди(на други страници) от членове на комисията, че мерки срещу публикуване и разпространение на нацистката фашистка символика, са, или ще бъдат част от националните законодателства(което е факт, в националните законодателства, е погрижено). Толкова от самото есср. А иначе на ниво свят са се погрижили за това. Доколко се спазва е друг въпрос. Тук не се говори за свастиката като самостоятелен елемент, който е съществувал хилядолетия по-рано. А като поставен на фона на флагове и плакати.

Допълнение:

Решение по дело, пример 1

Решение по дело, пример

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Не е един пол, а над 60 пола - не знам кой да си избера ,също не знам ако не ми хареса дали ще мога да си избера друг след това?

Не, повече от 60 са. Мисля, че засега се спряли на 121. Ако не бъркам. 120 или 121 бяха последно.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Не повече от 60 са.

Последно за 62 бях чел ,но може да е била невярна информация.

В Германия всяка година ще имаш право да си избереш пол, ако не ти хареса през годината следващата можеш да го смениш с друг.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Последно за 62 бях чел ,но може да е била невярна информация.

Естествено, това е по-важно, а хлябът че е скъп. Кой го интересува? 

Или това.

https://www.investor.bg/a/332-ikonomika-i-politika/336781-balgariya-se-naredi-na-10-myasto-v-evropa-po-organizirana-prestapnost

Всичко друго е уредено. 

преди 1 час, AAUUXX написа:

Ще пишеш в групата и ще ти помогнем с насоки.Колко пола са не знам и не ме вълнува защото за мен са само два-мъжки и женски.Ни самата дума означава точно това “пол”.Вече кой как и за какво я ползва е друга тема.

преди 10 минути, Тетя написа:

Ще пишеш в групата и ще ти помогнем с насоки.Колко пола са не знам и не ме вълнува защото за мен са само два-мъжки и женски.Ни самата дума означава точно това “пол”.Вече кой как и за какво я ползва е друга тема.

А пък аз мислих ,че (sex) е пол обозначаване в англоезичните държави, а (gender) е социално конструирани роли, поведения и очаквания, свързани с това да бъдеш мъж или жена ? Или пропускам нещо?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Гражданке, на ниво есср е само обсъждане, има и изказани надежди(на други страници) от членове на комисията, че мерки срещу публикуване и разпространение на нацистката фашистка символика, са, или ще бъдат част от националните законодателства(което е факт, в националните законодателства, е погрижено). Толкова от самото есср. А иначе на ниво свят са се погрижили за това. Доколко се спазва е друг въпрос. Тук не се говори за свастиката като самостоятелен елемент, който е съществувал хилядолетия по-рано. А като поставен на фона на флагове и плакати.

Допълнение:

Решение по дело, пример 1

Решение по дело, пример

Значи, не знам какво пак врякате. Символиката, която се постна е за да се смеем на форумните нацита, а не да ги възхваляваме. Очевидно нямате чувство за хумор ли? Кво ли? Отделен остава и въпроса защо след като защо след като комунистическият режим е обявен за престъпен разни имбецили го възхваляват и няма никакъв проблем да горят знамена на НАТО и ЕС. Те са далеч по-опасни, защото години наред никой не им обръщаше внимание колко много такива се завъждат. Сега си развяват знамената и простотиите освен с традиционните сърповете, чукове и петолъчките, вече и някакви Звастики Z символи на окупацията в Украйна. Тотален имбецилизъм.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

А пък аз мислих ,че (sex) е пол обозначаване в англоезичните държави, а (gender) е социално конструирани роли, поведения и очаквания, свързани с това да бъдеш мъж или жена ? Или пропускам нещо?

Не вярвам, че колежката е толкова боса по езика на господарите, че да не знае за разликата. Интересно е, що се демонстрира като невинно пиленце. 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Значи, не знам какво пак врякате. Символиката, която се постна е за да се смеем на форумните нацита, а не да ги възхваляваме. Очевидно нямате чувство за хумор ли? Кво ли? Отделен остава и въпроса защо след като защо след като комунистическият режим е обявен за престъпен разни имбецили го възхваляват и няма никакъв проблем да горят знамена на НАТО и ЕС. Те са далеч по-опасни, защото години наред никой не им обръщаше внимание колко много такива се завъждат. Сега си поставят освен сърповете, чуковете, петолъчките, и някакви Звастики Z символи на окупацията в Украйна...

Намеренията в случая, не че нямат значение. Основният факт е нацистки фашистки флаг със свастика, а не снимка на асирийски развалини, в чиито украси има този елемент.

преди 10 минути, AAUUXX написа:

9B30AC7A-FD1C-40A7-8E18-5C91FC635B38.jpeg

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Не вярвам, че колежката е толкова боса по езика на господарите, че да не знае за разликата. Интересно е, що се демонстрира като невинно пиленце. 

Именно за това се зачудих ,защото едното е пол ,а другото род, а се твърди че род и пол са едно и също нещо.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Защо съм ❤️

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Намеренията в случая, не че нямат значение. Основният факт е нацистки фашистки флаг със свастика, а не снимка на асирийски развалини, в чиито украси има този елемент.

Значи според теб Звастиките не са тотален имбецилизъм? Така ли? Символа на мира и на поглъщането на една демократична и свободна до скоро държава от голяма руска мечка. Като типични алкохолизирани имбецили ли ги радва някои тук това? Нямат си по-голяма радост в живота освен пропагандистите да им кажат по телевизора какви жертви има, но как територията им е необятна и се е увеличила с още и още и още... Мрат и деца, но формуните нацита се радват и обясняват как така им се било падало. 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Именно за това се зачудих ,защото едното е пол ,а другото род, а се твърди че род и пол са едно и също нещо.

Преливането на значение и заменяне на термините в административните документи, е част от процеса на промиване на мозъците и индоктринация. То е започнало достатъчно отдавна, така че, успех да намериш примери с документи, чиито графи са попълнени по предишният и правилен начин. :(

преди 18 минути, Гражданин написа:

защо след като комунистическият режим е обявен за престъпен

От кого?
Утре може да обявят Левски и Ботев за престъпници за каквито са смятани от запада, пак ли ще прокламираш същото?

Мигар днешните според теб не са престъпници?

току-що, Bubbles написа:

От кого?
Утре може да обявят Левски и Ботев за престъпници за каквито са смятани от запада, пак ли ще прокламираш същото?

Имам бегли спомени, че не е като назад във времето в някои теми да няма такива опити от колеги за издевателства над националните герои. Не ми се търси обаче, мързи ме.

преди 14 минути, Гражданин написа:

една демократична и свободна до скоро държава

Която демократично трепеше всичко где що не се определяше за укре и която също така демократично изгори живи маса млади хора.
Те по-демократични даже от КНДРто бре.

преди 13 минути, Bubbles написа:

От кого?

А Левски и Ботев за Коминтерна ли се бориха?

преди 3 минути, Bubbles написа:

Която демократично трепеше всичко где що не се определяше за укре и която също така демократично изгори живи маса млади хора.

Ама верно ли ? Да не би най-после, след толкова години, да измислихте отговор на въпроса, защо няма утрепани "неукре" из цяла Украйна, а само там където Путлер си прати сепаратистите ? Толкова време чакам ЕДИН да отговори изобщо, стана ли време ? 

преди 10 минути, Bubbles написа:

И ти вярваш, че е станало точно както руската пропаганда го обяснява? Ми що тогава си завзеха първо Крим ми не почнаха от там, където са били страданията?

преди 48 минути, Тетя написа:

9B30AC7A-FD1C-40A7-8E18-5C91FC635B38.jpeg

Какво трябва да включите в биографията. Se..x и gender има разлика.

преди 18 минути, Гражданин написа:

А Левски и Ботев за Коминтерна ли се бориха?

Не, за пентагона.

преди 19 минути, Гражданин написа:

И ти вярваш, че е станало точно както руската пропаганда го обяснява? Ми що тогава си завзеха първо Крим ми не почнаха от там, където са били страданията?

Какво има за завземане, след като е руска територия? Все едно да кажеш, че Битоля е Северна Македония или там както сега се зоват. БЮРМ.

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Ама верно ли ? Да не би най-после, след толкова години, да измислихте отговор на въпроса, защо няма утрепани "неукре" из цяла Украйна, а само там където Путлер си прати сепаратистите ? Толкова време чакам ЕДИН да отговори изобщо, стана ли време ? 

Казва се https://bg.wikipedia.org/wiki/Малорусия, а не Украйна.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Какво трябва да включите в биографията. Se..x и gender има разлика.

Тук изброват какво се счита за дискриминацияи т.н.те използват джендър за това дали си мъж,жена или other.Това е.

Цитат

защото за мен са само два-мъжки и женски

преди 6 минути, Тетя написа:

Тук изброват какво се счита за дискриминацияи т.н.те използват джендър за това дали си мъж,жена или other.Това е.

Чакай, колежке, преди малко така, после не съвсем. Ех, тая къса памет.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.