Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

Темата е:

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

И аз запитах:

КАК?

Останалото са бла бла и бабини деветини плюс много флууууд.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Е как ще стане? Я ми обясни това на практика? На теория звучи добре. В реалност как ще стане?

Много просто, как? Не гледаш западни филми с джендъри и не гледаш чалга с шимейлове. Спираш тези си интереси и започваш да гледаш само чисто православно патриотично руско кино и телевизия. По улиците пък толкова много джендъри, че чак да откачиш няма.

преди 13 минути, Гражданин написа:

По улиците пък толкова много джендъри, че чак да откачиш няма.

Да, затова се налага да се пускате на прайдове и постоянно да ревете по медиите, за да се рекламирате и ега размножите, чрез инфилтриране на изродията и промяна на съзнанието на хора и особено на деца, които са родени здрави.

току-що, Sliderum2 написа:

Да, затова се налага да се пускате на прайдове и постоянно да ревете по медиите, за да се рекламирате и ега размножите, чрез инфилтриране и промяна на съзнанието на хора и особено на деца, които са родени здрави.

Защо така се надяваш да харесвам мъже?

преди 8 минути, Гражданин написа:

Защо така се надяваш да харесвам мъже?

Лекувай се от параноята и от собствените ти фантазиите относно това, какво се надявам.

току-що, Sliderum2 написа:

Лекувай се от параноята и от собствените ти фантазиите относно това, какво се надявам.

Мисля, че добре знам дали имам пароная и че не си фантазирам неща относно другия като теб.

• Автор

Тази мода едва ли е хрумнала сама на децата..............Предполагам, че хора на САЩ са пуснали мухата за това "забавление" в интернет и децата са се вързали.............. Аз съм отвратена................ Тия не спират да търсят опити не само да развратят, но вече и да увредят и убият децата ни! Това си е война!

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14007331

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 20 часа, NewRedDragon написа:

Няма смисъл от подибни фермани! Всичко е частно, дори и по вашата конституция, чстната собственост е защитена - разбра ли?

Кой, как и от къде си вади парата, не е твоя работа!

Какво общо има това с идеологическата подривна дейност?

Да, подривната дейност е частно финансирана. Не, не съм казал, че финансирането и това кой, как и от къде ти вади парите, е моя работа. Просто казах, показах и доказах, че подривната дейност е частно финансирана с огромни количества пари, което означава, че няма как да се борим срещу подривната дейност.

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво общо има това с идеологическата подривна дейност?

Общото е, че никой не може да каже на ЧАСТНИЯ капитал, какво и къде да финансира и да си харчи СОБСТВЕНИТЕ пари

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

което означава, че няма как да се борим срещу подривната дейност.

Ами няма как. Всъщност има, ама вие нямате пари, имате само рубли

преди 5 часа, Anneliese написа:

Тази мода едва ли е хрумнала сама на децата..............Предполагам, че хора на САЩ са пуснали мухата за това "забавление" в интернет и децата са се вързали.............. Аз съм отвратена................ Тия не спират да търсят опити не само да развратят, но вече и да увредят и убият децата ни! Това си е война!

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14007331

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Целта на неолиберализма е да представя деградивни дейности като хубави и забавни, за да може хората да подражават и да дават пари.

Модата по електронните цигари, модата по никотиновште торбички, модата по наркотиците и т.н... се налага от пропаганда от Холивуд, където вземането на наркотици се представя като "супер готино нещо, което те прави да изглеждаш готино".

Същото се отнася и до джендър идеологията, за чието разпространение и налагане работят всички основни медии, както и фалшиви учители, където "секс образованието" е успешно наложено.

Ето пример за това, което става на местата, където джендър идеологията се разпространява успешно:

nMgtfmf.jpg

1bQs5D1.jpg

imDk4Yx.jpg

На пропагандистите, фалшивите учители, активистите, НПО-тата, фондациите и организациите им е поръчано да налагат тази идеология, както и да убеждават хората, че са родени в погрешните тела, за да може Биг Фарма да прави мулти-милиардни печалби от продажба на хормони, упойки и други лекарства, които се използват в клиниките за смяна на пола. И тъй като хормоналната зависимост е почти гарантирана да е доживотна, Биг Фарма получава и абонати, които да дават пари за хормони цял живот...

Това е финансовата цел на джендър идеологията. Както вече говорихме, джендър идеологията има и идеологически цели: деморализация, дехуманизация и депопулация (ако си химически кастриран и/или репродуктивните органи са ти премахнати, няма как да се възпроизвеждаш).

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Общото е, че никой не може да каже на ЧАСТНИЯ капитал, какво и къде да финансира и да си харчи СОБСТВЕНИТЕ пари

По тази логика утре може и поръчковите убийства да се легализират и приватизират - и ти пак ще кажеш, че няма как да казваме на частните наемни убийци какво да правят, няма как да им казваме, че това, което правят, не е правилно.

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

По тази логика утре може и поръчковите убийства да се легализират и приватизират - и ти пак ще кажеш, че няма как да казваме на частните наемни убийци какво да правят, няма как да им казваме, че това, което правят, не е правилно.

ВАГНЕР, какво е? Плащаш бият - не плащаш - не бият. Не те интересува за какво

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Дай примери да участват извън войни, като наети от частни лица, примерно за уреждане на семейни взаимоотношения.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Вагнер е частна военна група. По закон, воюването не е предумишлено убийство.

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Вагнер е частна военна група. По закон, воюването не е предумишлено убийство.

Кое, какво е определя, този, който плаща!

Интересно, искащите в темата да "защитават" децата си са тези , които самите те нямат такива! А те нямат такива , защото са нефелни по природа и педерунгели, видно от задълбочените знания и обсебеност в тематиката тук и в други теми. Оказва се , че нашите деца трябва да ги предпазим от самите тях !

преди 3 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Интересно, искащите в темата да "защитават" децата си са тези , които самите те нямат такива! А те нямат такива , защото са нефелни по природа и педерунгели, видно от задълбочените знания и обсебеност в тематиката тук и в други теми. Оказва се , че нашите деца трябва да ги предпазим от самите тях !

Цитат

И болните ще нарекат онези които са здрави че са болни.

Интересно пророчество нали?

• Автор
преди 5 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Нямам деца, защото съм с здравословни проблеми и увреждания, това обаче не означава, че не обичам децата! Напротив, обожавам племенниците ми, те са моето всичко! Най - мразя от всичко деца да бъдат използвани от политиците. Защото и ние бяхме - помня СДС как караха нашите родители да гласуват за тях в името на нашето бъдеще. А всъщност осигуриха бъдещето на своите си деца. Те имаха право да учат английски език, носеха хубави дрехи и обувки, виждаха море и планина редовно, водеха ги в чужбина, в "Дисниленд", а децата с увреждания нямаха право да учат английски език, хубавите дрехи и обувки, ученически чанти и играчки, мебели за детска стая бяха скъпи. Като бях гимназистка, че финансираха частните училища, а моето мизерстваше. Бяхме на тревопасна диета, защото месото и рибата бяха скъпи и по телефона поръчвах на мама за в петък да ми сготви ястие с месо или риба. Директорката на училището ни трябваше да обикаля като някаква просякиня. Училището ни трябваше да е държавен проритет, но не беше. Сега е, но за други деца. Ние не видяхме друго освен мизерия.

Ако обичаш, не се изказвай високопарно за бездетните, случайно да не останеш и ти такъв, или пък децата ти!

преди 6 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Не е нужно да имаме деца, че да искаме да защитаваме децата. Аз съм твърде млад, че да имам деца; още не съм си устроил живота. Под 25 години съм.

И нали знаеш, че децата растат и оформят обществото. Ако имаме деца, които са мишени на деморализация и дехуманизация, какво общество ни очаква в бъдеще, когато тези деца прораснат, станат възрастни и заменят старото поколение?

Ако днешните деца са субекти на Западна (либерална) деградация, то след 15-20 години обществото ще се състои от престъпници, наркомани, убийци, педофили, изнасилвачи и дисфункционални индивиди, което би довело до колапс на обществото. Този колапс вече се случва в държавите, където либерализма е в най-напреднало ниво.

И дори никога да нямам деца, това не би променило факта, че не искам да живея в антиутопия. Това е причината, поради която не искам либерализма да инфилтрира съзнанието на хората (възрастни, млади, деца, подрастващи...) в държавата, в която живея.

• Автор

Вижте какви неща са издавали от това НПО:

https://knizhen-pazar.net/books/search?search=1&publisher=Български+хелзинкски+комитет

Поля, ти сега реклама ли им правиш и кво да си ги купим ли. Направо си сложила щанда пред нас само избирай и плащай. Така ги правиш по-известни, привличаш някои извратени, но незапознати че това "творчество", съществува въобще и къде да си го намерят.

преди 7 часа, Anneliese написа:

Нямам деца,  ...

Не съм предполагал, че може да се асоциирате с "педерунгели" с което исках да изключа дамската част от коментиращите!!!

......

Ако не може да родите свое дете по обективни причини, то може поне да помислите за осиновяване на дете!

преди 7 часа, Anneliese написа:

Нямам деца, защото съм с здравословни проблеми и увреждания, това обаче не означава, че не обичам децата! Напротив, обожавам племенниците ми, те са моето всичко! Най - мразя от всичко деца да бъдат използвани от политиците. Защото и ние бяхме - помня СДС как караха нашите родители да гласуват за тях в името на нашето бъдеще. А всъщност осигуриха бъдещето на своите си деца. Те имаха право да учат английски език, носеха хубави дрехи и обувки, виждаха море и планина редовно, водеха ги в чужбина, в "Дисниленд", а децата с увреждания нямаха право да учат английски език, хубавите дрехи и обувки, ученически чанти и играчки, мебели за детска стая бяха скъпи. Като бях гимназистка, че финансираха частните училища, а моето мизерстваше. Бяхме на тревопасна диета, защото месото и рибата бяха скъпи и по телефона поръчвах на мама за в петък да ми сготви ястие с месо или риба. Директорката на училището ни трябваше да обикаля като някаква просякиня. Училището ни трябваше да е държавен проритет, но не беше. Сега е, но за други деца. Ние не видяхме друго освен мизерия.

Ако обичаш, не се изказвай високопарно за бездетните, случайно да не останеш и ти такъв, или пък децата ти!

Ето Анче пак злоба! “Случайно да не останеш и ти такъв или децата ти” Редактирай си поста,иначе ще го докладвам! 

преди 4 минути, Тетя написа:

Ето Анче пак злоба! “Случайно да не останеш и ти такъв или децата ти” Редактирай си поста,иначе ще го докладвам! 

Не виждам в поста ѝ злоба. Много добре е написано и обосновано, а и не намирам за основание да се отговаря на някакъв трол, защо някой няма деца. Темата не е защо Полина няма деца? Дали има деца или няма какво общо има това с темата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.