Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

преди 1 минута, Тетя написа:

Ако бъдещото ми дете дойде и каже “мамо,аз харесвам мъже/жени” предполагам,ще бъда леко шокирана но бих подкрепила избора.

Да, а какъв е лакмуса, че изборът е на детето? Отделно от това, да се даде на нестабилните и неопитни невинни създания да вземат докато са невръстни такива жизнеопределящи решения, са пълна глупост. За чий би била родител, ако не носиш отговорност за това, детето ти да не поема пътища, които да бъдат без изход към гробищата.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Да, а какъв е лакмуса, че изборът е на детето? Отделно от това, да се даде на нестабилните и неопитни невинни създания да вземат докато са невръстни такива жизнеопределящи решения, са пълна глупост. За чий би била родител, ако не носиш отговорност за това, детето ти да не поема пътища, които да бъдат без изход към гробищата.

Е кво, да я бият или вкарат в затвора ли за избора на детето ѝ?

Отговорност? След 18 всеки си носи сам отговорност за себе си. Никой не е тръгнал да пропагандира на български деца какви трябва да станат като пораснат. Това е лъжа. Има деца с буйна младост/пубертет, които по-рано навлизат в нещата, но не защото някой ги е насилил за това. И като отидат при някой психолог, ако се стигне до такива проблеми, и тази буйност е, защото детето е с неосъзната ориентация и нещо се бунтува (а към 14 - 16 вече всеки тийнейджър почва да съзрява и да си осъзнава ориентацията), някой трябва да е квалифициран, за да му каже, че то не е ненормално или нещо от сорта. Виж документални филми по темата. Деца, които са пращани в изправителни иснтитуции или лагери за изправяне на сексуалността колко по-склонни са към самоубийство и самонараняване... Ако обаче си осъзнаят сексуалността, няма да са опасни за себе си или обществото. 

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

Родителя трябва да помогне на детето си да бъде щастливо.Да го подкрепя в изборите му.Аз винаги съм получавала разбиране и подкрепа пт моето семейство.Лесбийка за сега не съм но като ви чета май няма да е лошо 😃

преди 13 минути, Гражданин написа:

кво, да я бият или вкарат в затвора ли за избора на детето ѝ?

Гражданке, да не стана ясновидка някакъв, провидец ли, що ли. Обикновено, когато хората станат родители, акъла им идва. Наистина, не е задължително това да се случи, предвид околната обстановка, но...

преди 4 минути, Тетя написа:

Родителя трябва да помогне на детето си да бъде щастливо.Да го подкрепя в изборите му.Аз винаги съм получавала разбиране и подкрепа пт моето семейство.Лесбийка за сега не съм но като ви чета май няма да е лошо 😃

Да, така трябва, но не моментно, поради изпълнение на прищявката, а също и да е сигурен и че ще продължи да бъде щастливо и в бъдеще и че няма да съжалява че не си го спряла, преди да се стигне до невъзвратими увреди.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Гражданке, да не стана ясновидка някакъв, провидец ли, що ли. Обикновено, когато хората станат родители, акъла им идва. Наистина, не е задължително това да се случи, предвид околната обстановка, но...

Може ли едно твое мнение да си го аргументираш добре или само нападки кой къв и т.н.?

Защо смяташ, че джендърите трябва да се дискриминират и защо смяташ, че е за доброто на България да се гушнем с Путин и Русия точно в сегашната междунардна обстановка? Защото ше ограничат успешно големите права и привилегии на джендърите ли?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Може ли едно твое мнение да си го аргументираш добре или само нападки кой къв и т.н.?

Защо смяташ, че джендърите трябва да се дискриминират и защо смяташ, че е за доброто на България да се гушнем с Путин и Русия точно в сегашната междунардна обстановка? Защото ше ограничат успешно големите права и привилегии на джендърите ли?

Опитай пак, като не си измисляш какво имам предвид.

току-що, Sliderum2 написа:

Опитай пак, като не си измисляш какво имам предвид.

Кво да опитам пак? По цял ден седиш тука и се правиш на московски трол. Може и да го работиш. Знам ли. Така че с теб не се опитва. Показва се на другите какъв си и това е.

преди 8 минути, Гражданин написа:

По цял ден седиш тука

А ти zащо седиш по цял ден тук? Да изправяш неправдата ли? Безплатно ли го правиш?

А ти zащо седиш по цял ден тук? Да изправяш неправдата ли? Безплатно ли го правиш?

Просто прекарвам много време в интернет. Защо си е моя работа. И никой не ми плаща. За някои московски тролове обаче тук не съм убеден, че набират мнения безкористно.

току-що, Гражданин написа:

Просто прекарвам много време в интернет. Защо си е моя работа. И никой не ми плаща. За някои московски тролове обаче тук не съм убеден, че набират мнения безкористно.

А добре, намери безупречни доказателства, че има московски тролове и кои са и почвай да доносничиш на господарите си.

преди 38 минути, Гражданин написа:

Е кво, да я бият или вкарат в затвора ли за избора на детето ѝ?

Отговорност? След 18 всеки си носи сам отговорност за себе си. Никой не е тръгнал да пропагандира на български деца какви трябва да станат като пораснат. Това е лъжа. Има деца с буйна младост/пубертет, които по-рано навлизат в нещата, но не защото някой ги е насилил за това. И като отидат при някой психолог, ако се стигне до такива проблеми, и тази буйност е, защото детето е с неосъзната ориентация и нещо се бунтува (а към 14 - 16 вече всеки тийнейджър почва да съзрява и да си осъзнава ориентацията), някой трябва да е квалифициран, за да му каже, че то не е ненормално или нещо от сорта. Виж документални филми по темата. Деца, които са пращани в изправителни иснтитуции или лагери за изправяне на сексуалността колко по-склонни са към самоубийство и самонараняване... Ако обаче си осъзнаят сексуалността, няма да са опасни за себе си или обществото. 

Напротив. Всеки ден се пропагандира, четат се книги, пускат се филми. Внедравят се в учебната база. Под формата на музичка, танци и естествено е, че ще премамят децата.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

А добре, намери безупречни доказателства, че има московски тролове и кои са и почвай да доносничиш на господарите си.

Нямам господари. Знам, че им е трудно на московските тролове да повярват, че същестуват и свободомислещи хора, които не харесват техните господари (тези на московските тролове) и как така изобщо има хора, които си нямат господари в образи като този на дядко Путин и как така някой живее без да има нужда от господар, но ей ме на.

А доказателства имам, но са анекдотични. Но като нещо е очевидно, не знам и какво толкова имам да му доказвам. По-скоро е по-пълноценно да вървя срещу твърденията ви и да ги оборвам.

току-що, АСПЕКТ написа:

Напротив.

Напротив кво?

преди 5 минути, Гражданин написа:

Напротив кво?

Води се борба срещу християнското семейство. И вече почти изцяло унищожено. В реанимация е.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Води се борба срещу християнското семейство. И вече почти изцяло унищожено. В реанимация е.

Какво значи "християнското семейство"? 45 години учиха, че най-доброто семейство е образцовото комунистическото семейство.

Стига врели некипели. Религията ли сега е обосновка за московските опорки?

Значи нямаш господари, пък после пишеш "техните" господари. Ех, родна реч омайна, сладка. Как издаваш наличието на отричани неща.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Какво значи "християнското семейство"? 45 години учиха, че най-доброто семейство е образцовото комунистическото семейство.

Стига врели некипели. Религията ли сега е обосновка за московските опорки?

Помниш ли какъв вой беше, когато искаха да има религия в часовете. А сега всеки няма против да има джендър простотии. И ако не знаеш, какво е християнско семейство научи го. Имаш достъп до интернет.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Помниш ли какъв вой беше, когато искаха да има религия в часовете. А сега всеки няма против да има джендър простотии. И ако не знаеш, какво е християнско семейство научи го. Имаш достъп до интернет.

И кой е тоя политик дето е предложил да има джендър обучение в улищата? Кой ще си направи политическо харакири? Политиката е доходоносен бизнес. Надали някой ще посмее да каже на бгмамите, че ще въведе нещо нещо такова.

Новина за това няма. А религиозното образование е друг въпрос. Не е необходимо, а даже е вредно, защото ще легализира и проправи път за радикализирани елементи и нямам предвид само конкретни религии, а от всички. Религията трябва да е нещо лично.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Значи нямаш господари, пък после пишеш "техните" господари. Ех, родна реч омайна, сладка. Как издаваш наличието на отричани неща.

Какви неща? Вижда се, че съм пояснил в скоби "(тези на московските тролове)" в мнението си. Отново бързаш да изпъкваш с простотия от недочитане.

Ех, гражданке, гражданке. Скобите не помагат никак, когато не си в състояние да не се издадеш, поради лошо владеене на речта.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Ех, гражданке, гражданке. Скобите не помагат никак, когато не си в състояние да не се издадеш, поради лошо владеене на речта.

Покажи ми къде точно съм направил грешка. За всеки е видимо, че имам богата езикова и обща култура, така че ако някъде не съм написал нещо като хората, поясни къде. 

Не давам безплатни уроци. Още повече такива, които биха помогнали на представител на "противниковия" отбор, да се прикрива успешно.

Не давам безплатни уроци. Още повече такива, които биха помогнали на представител на "противниковия" отбор.

Ти много насериозно се взе нещо.

преди 17 минути, Гражданин написа:

Ти много насериозно се взе нещо.

Сега и ти ли ше ми се караш и заплашваш? Zащо? 

Другарят гражданин вече не ми е забавен и понеже не мога, или не желая да му помагам повече да се закопава сам, отива в списъка на блокирани потребители.

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

Петя, я прочети какво пише тук. Ако обичаш. 

Щом не е за компютри или Линукс не ме вълнува другарко :)

П.С. Ей тва доносите най ги уметете другарките :)

преди 54 минути, Гражданин написа:

И кой е тоя политик дето е предложил да има джендър обучение в улищата?

Кой вкара джендър обучение в учебника "Човекът и природата" за 6 клас?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

От устата на атеист звучи гротескно!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.