Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Какво има за завземане, след като е руска територия? Все едно да кажеш, че Битоля е Северна Македония или там както сега се зоват. БЮРМ.

Казва се https://bg.wikipedia.org/wiki/Малорусия, а не Украйна.

Аха, ти си сигурен в тези неща и предлагаш и ние да се сбием с Македония, за да си завземаме територии, които смятаме, че са наши, така ли?

21 век, в който най-голямата държава по територия на земята решава да надвива и присъединява други не чрез култура, дипломация и т.н., а чрез война и да си присвои още земи с кръв и жертви, които не се знае за какво ѝ са необходими. Щото на големият ѝ лидер му трябва ПР, за да се задържи във властта, а на тия дето ги управлява не им трябва хубав живот, а им трябват войни и лидери, които живеят в дворци.

Ако всичките тия пари и жертви, които Путин прати в Украйна по дяволите ги беше инвестирал в пътища, болници, образование и т.н., мислиш ли, че щеше да има заплахи както от вън, така и от вътре в страната му? Какво му пречи да си поддържа добри отношения със съседите и братските народи? Или просто руският народ се доказва като един изостанал народ, някъде още на ментално ниво 19 век крепостници, които си искат джуджето цар да гледа с налудничав поглед и да им обяснява как цял свят им завижда (и на какво по-точно?) или се страхува от тях. 

Пълна простотия. И все повече осъзнавам, че хората подкрепящи тази простотия и този ужас са ментално деградирали. За жалост и в България има много руснаци по душевен характер. Затова така ги тегли към Евразия и порядките ѝ. Не щат в Европа. Имало джендъри и нямало ценности по тия ширини. Да си ги заврат тея "еврогейци" социалните си политики знаете къде. По-хубаво е да сме като в Азия, с диктатор и с ракети във формата на големи фалоси. Не е джендърска тази обсесия към тези форми на ракетите! Ич!

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

...

Несъществуващите ти деца ги защитаваш от "вятърни мелници" ?! Мисля за поредн път си в ролята на Санчо, но за сметка на това ти приляга!

• Автор

Друга форма не става за ракети, недоучил! :hit:Да си виждал квадратни или кръгли ракети? Или във формата на пирамида? На цилиндър? На триъгълник? На паралепипед?

Сядай да учиш по физика!

1671370.jpg

преди 8 минути, Гражданин написа:

Аха, ти си сигурен в тези неща и предлагаш и ние да се сбием с Македония, за да си завземаме територии, които смятаме, че са наши, така ли?

21 век, в който най-голямата държава по територия на земята решава да надвива и присъединява други не чрез култура, дипломация и т.н., а чрез война и да си присвои още земи с кръв и жертви, които не се знае за какво ѝ са необходими. Щото на големият ѝ лидер му трябва ПР, за да се задържи във властта, а на тия дето ги управлява не им трябва хубав живот, а им трябват войни и лидери, които живеят в дворци.

Ако всичките тия пари и жертви, които Путин прати в Украйна по дяволите ги беше инвестирал в пътища, болници, образование и т.н., мислиш ли, че щеше да има заплахи както от вън, така и от вътре в страната му? Какво му пречи да си поддържа добри отношения със съседите и братските народи? Или просто руският народ се доказва като един изостанал народ, някъде още на ментално ниво 19 век крепостници, които си искат джуджето цар да гледа с налудничав поглед и да им обяснява как цял свят им завижда (и на какво по-точно?) или се страхува от тях. 

Пълна простотия. И все повече осъзнавам, че хората подкрепящи тази простотия и този ужас са ментално деградирали. За жалост и в България има много руснаци по душевен характер. Затова така ги тегли към Евразия и порядките ѝ. Не щат в Европа. Имало джендъри и нямало ценности по тия ширини. Да си ги заврат тея "еврогейци" социалните си политики знаете къде. По-хубаво е да сме като в Азия, с диктатор и с ракети във формата на големи фалоси. Не е джендърска тази обсесия към тези форми на ракетите! Ич!

Е, какво да направи Русия, да си замълчи както мълчи България ли? Преди 90те години българи и след 90-те сите станаха македонци. 

https://news.bg/society/severna-makedoniya-prebroi-samo-3504-balgari.html

преди 10 минути, Anneliese написа:

Друга форма не става за ракети, недоучил! :hit:Да си виждал квадратни или кръгли ракети? Или във формата на пирамида? На цилиндър? На триъгълник? На паралепипед?

Сядай да учиш по физика!

Другарко, и ти ли имаш обсесия по формите на ракетите, че другата част от мнението ми даже да не успя да го адресираш?

Не ставай глупава, знам много добре каква е формата на ракетите. Просто направих аналогия за това, че тия дето най-много от джендъри се страхуват, най-много са увлечени от ракетите, а те каква форма имат? А? А?

Да си чела Фройд и той какво казва за формите?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Да си чела Фройд и той какво казва за формите?

Имах си аз, в нейната "червена библиотека" да има :newspaper:

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Е, какво да направи Русия, да си замълчи като мълчи България ли? Преди 90те години българи и след 90-те сите станаха македонци.

Ма не ме интересува никаква Македония бе, пич! В 21 век не ме интересува да ходя на война, за да присъединявам територии. С Македония щеш не щеш ни делят вече няколко поколения хора, които са израснали и си вярват в своята история, независимо дали ти харесва или не. Нашата също е пълна с измислици, ти какво си мислиш? Но модерните хора пътуват по света, приемат другите култури и т.н.. Не ми е даден този живот, за да трепам някой или мен да ме отрепат за кефа на някой политик, че ще му се пише името в историята. И от двете страни има имбецили иначе, които не знам какво толкова искат. Историята не се яде, нито строи болници и училища... Само хора, които живеят без бъдеще мечтаят и се готвят за войни.

преди 16 минути, Гражданин написа:

А, колко пари се вляха за войната от така наречените демократи, миротворци?

120 млрд щатски долара и повече

https://money.bg/finance/kolko-e-dosega-pomoshtta-na-zapadnite-strani-za-ukrayna-koi-darzhavi-sa-dali-nay-mnogo-i-za-kakvo.html

БВП на България е към 80 млрд. щатски долара. Даже към 60 млрд щатски долара

https://bg.wikipedia.org/wiki/Икономика_на_България

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

120 млрд и повече

https://money.bg/finance/kolko-e-dosega-pomoshtta-na-zapadnite-strani-za-ukrayna-koi-darzhavi-sa-dali-nay-mnogo-i-za-kakvo.html

Това са международни помощи от свободните и демократични страни. 

Или ти смяташ, че е добре всички да се правят на ударени, когато това е първата такава война в Европа след ВСВ насам. От едно лудо джудже с наполеонови комплекси, което не се знае къде ще спре. Не ми обяснявай глупости. Помощите за Украйна са, за да не пламе останалата част от Европа, за която дълго време дресират руския народ да си вярва, че им принадлежи правото да стигнат до Берлин отново и т.н. и т.н.. Аз например не искам в държавата, в която живея да дойде управление от руски тип. Мутрокрация достатъчно сме видяли. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-добре!

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

120 млрд и повече

БВП на България е към 80 млрд.

Ииии ? Във ВСВ също са се вляли много пари за да се озапти и победи Германия и нейния луд и обсебен диктатор!

• Автор

Фройд е идиот. От филма с Бетани Хюз научих достатъчно за него. Добре, че не сме го учили подробно по психология в 9 клас.:help:

преди 1 минута, Anneliese написа:

Фройд е идиот. От филма с Бетани Хюз научих достатъчно за него. Добре, че не сме го учили подробно по психология в 9 клас.:help:

Можеш ли да се обосновеш по-подробно защо смяташ, че Фройд е идиот? Какво не ти харесва в неговите разъсждения? Това, че ще излезе, че си признаваш, че имаш някаква обсесия по формите, които дискутирахме ли?

току-що, Anneliese написа:

Естествено за лудия нормалния е луд! То при теб лошошто е , че все от филми/основно художествени измислици/ ти се изгражда кръгозора! Мисля дори , че си пропуснала този предмет!

Оф, теми за Македония и за войната и т.н. има, не ми се четат за тях писания тук. Съвсем очевидна провокация и манипулация за отклоняване, на фашингтон през робите гейпросащесср трололинки. За да не се дискутира това което трябва, тук.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Чакай, колежке, преди малко така, после не съвсем. Ех, тая къса памет.

Айде,включвам обяснителния режим.Правих cv на английски език и имаше въпрос какъв е моят пол.Имаше мъж,жена и other.За мен лично са само 2.Сега разбра ли? 

....имаш някаква обсесия по формите, които дискутирахме ли?

Те са много, не само по формите и от там идва този постоянна тревожност в темите и тази прословута нейна хипохондрия :chinese:

току-що, Тетя написа:

Айде,включвам обяснителния режим.Правих cv на английски език и имаше въпрос какъв е моят пол.Имаше мъж,жена и other.За мен лично са само 2.Сега разбра ли? 

Ок. Но не би имала нищо против и в документация съобразена със законите за българската администрация, да присъства "other"? Или, ти е все едно, което предвид че няма деклариран отказ, би било мълчаливо съгласие?

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Оф, теми за Македония и за войната и т.н. има, не ми се четат за тях писания тук. Съвсем очевидна провокация и манипулация за отклоняване, на фашингтон през робите гейпросащесср трололинки. За да не се дискутира това което трябва, тук.

Напротив, другарю, дискутират се именно нещата, които трябва, защото те са навързани! Джендърите са част от пропагандата на Русия, с която тя плаши елементарните частици от народа. Трябва голяма доза малоумност, за да вярваш в такива елементарни плашилки и да не виждаш голямата картина. Докато цялата ти житейска мисия е да мразиш Европа и САЩ, после да не се чудиш, защото нямаш като техните болници, пътища, училища?

току-що, Гражданин написа:

Напротив, другарю, дискутират се именно нещата, които трябва, защото те са навързани! Джендърите са част от пропагандата на Русия, с която тя плаши елементарните частици от народа. Трябва голяма доза малоумност, за да вярваш в такива елементарни плашилки и да не виждаш голямата картина. Докато цялата ти житейска мисия е да мразиш Европа и САЩ, после да не чудиш, защото нямаш като техните болници, пътища, училища?

Предвид това което реално се случва в западнясалата част от света около лгбтиазп+++ и всичкия бизнес свързан, в никакъв случай не е пропаганда, няма нужда да бъде, видимо е, не се крие и определено е страховито. 

Ок. Но не би имала нищо против и в документация съобразена със законите за българската администрация, да присъства "other"? Или, ти е все едно, което предвид че няма деклариран отказ, би било мълчаливо съгласие?

Ами мен не ме вълнуват другите,стига да не бъда засегната лично по някакъв начин.

преди 3 минути, Тетя написа:

Ами мен не ме вълнуват другите,стига да не бъда засегната лично по някакъв начин.

То и аз така, нооо, убедена ли си, че няма да бъдеш засегната в резултат на реализациите на запознаване на децата във всички обществени институции, от детската градина и сетне, с всички тези изродии, някои от които ще им идват на крака да им изнасят програма? 

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Предвид това което реално се случва в западнясалата част от света около лгбтиазп+++ и всичкия бизнес свързан, в никакъв случай не е пропаганда, няма нужда да бъде, видимо е, не се крие и определено е страховито. 

И кое е видимото? Що аз не виждам никакви джендъри почти никъде? Да, тук-таме някой дърт или млад дето просто си му личи ама не е да кажеш, че ще те зарази и трябва да си възможно най-надалеч от него, ако се разминавате на улицата, в мола или в автобуса. Чат-пат някоя лесбиянка дето има такъв вид, че е повече да я съжалиш. Какъв бизнес и с какво, какви 5 лв? Нали е масова немотия според вас, какъв бизнес (ако да речем, че говориш за смяна на пола)? Ми тогава обяви война на хирурзите, които правят такива операции, не на джендрите. Много от тях са бедни на църковни мишки. Какъв бизнес? От какво по-точно? И как пък няма един евразиец да запонче да говори за болници, за училища, за строеж на нещо смислено, а само плаши с джендъри, война и т.н.? И ти си нелеп, друго не демонстрираш да те притеснява. На Корнела опорките разпространяваш. 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

То и аз така, нооо, убедена ли си, че няма да бъдеш засегната в резултат на реализациите на запознаване на децата във всички обществени институции, от детската градина и сетне, с всички тези изродии, някои от които ще им идват на крака да им изнасят програма? 

Ако бъдещото ми дете дойде и каже “мамо,аз харесвам мъже/жени” предполагам,ще бъда леко шокирана но бих подкрепила избора.

Що аз не виждам никакви джендъри почти никъде

Ти си мерило за вся и все, дообре, сляп ли си?

Ти си мерило за вся и все, дообре, сляп ли си?

Кога последно видя някой джендър опасен за теб или за обществото? Дебне ли те в момента някой такъв? Подозираш ли, че ти крои засада в някоя неосветена част на квартала, където живееш, но от където ти се налага да минаваш често сам? Пазиш ли си гърба?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.