Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да защитим децата си от джендър - идеологията!

Featured Replies

Ето какво правят в детските градини в САЩ.

Някакъв видимо мъжоподобен хуманоид, облечен като и аз не знам, доближава се до демон, мислещ себе си, сигурно за жена в 12 часа, след 12 часа се мисли за птичка, чете приказки на 3 до 5 годишни деца.

drag_queen_2.width-800.jpg

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 98,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблема пич е, че всичко монава под шапката на уж свободен избор : 1. Вие живеете в демокрация, в демократичен свят. Зависи кой какво разбира под демокрация. 2. Вие имате право на избо

• Май ще излезе истина в буквалния смисъл начина, по който наричам гейпросащесср трололинките. Те са сексуални престъпници срещу деца, освен изменници и срещу България. Без изключения.

• Къде съм писал нещо за народа? Гейпросащесср трололинките не са народа и не могат да бъдат.

Публикувани изображения

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Ето какво правят в детските градини в САЩ.

Някакъв видимо мъжоподобен хуманоид, облечен като и аз не знам, доближава се до демон, мислещ себе си, сигурно за жена в 12 часа, след 12 часа се мисли за птичка, чете приказки на 3 до 5 годишни деца.

drag_queen_2.width-800.jpg

leonard.jpg

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Leonard_(demon)

преди 8 минути, Гражданин написа:

трябва да стегне редиците и да се гласува в посока Евразия

Предпочитам Велика България. Каквато няма шанс да станем, като роби на сащ.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Предпочитам Велика България. Каквато няма шанс да станем, като роби на сащ.

С копейката ли ще направим Велика България?

преди 7 минути, Гражданин написа:

С Бидон ли ще правим Велика България?

Джендъри напред! Go, Go Power Джендър!

Power Rangers Nickelodeon GIF by HULU

Power Rangers Lol GIF by Nickelodeon

преди 14 минути, Гражданин написа:

Нямам нищо против да е и с някой друг, или дори с много други, стига да имат такива цели. Реални, а не само предизборна лъжа 

преди 34 минути, Sliderum2 написа:

Нямам нищо против да е и с някой друг, или дори с много други, стига да имат такива цели. Реални, а не само предизборна лъжа 

Питах конкретно за копейката. Смяташ ли, че той много искрено иска да ни оправи и съвсем безкористно залита към Русия?

преди 44 минути, АСПЕКТ написа:

С Бидон ли ще правим Велика България?

Що за малоумен отговор? Естествено, че не. Бидоните стават за наливане на ракия.

преди 44 минути, АСПЕКТ написа:

Джендъри напред! Go, Go Power Джендър!

Само джендъри са ти в главата от сутринта.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Само джендъри са ти в главата от сутринта.

Темата е за джендъри. Пак не четете.

Screenshot-20230316-083328-2.png

току-що, АСПЕКТ написа:

Темата е за джендъри. Пак не четете.

Просто казах, че ти си някак си особено вманиачен по темата.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Питах конкретно за копейката.

Лекувай се от параноята си насочена към конкретни личности.

Лекувай се от параноята си насочена към конкретни личности.

Абе питам те нещо конкретно, уж като за възрастен човек, който може да чете и да отговаря по същество, а ти срамно мълчиш и се правиш на ударен. Какво ви е наплашил толлкова много вожда, че за него или четки, или нищо?

преди 10 минути, Гражданин написа:

Просто казах, че ти си някак си особено вманиачен по темата.

Що годе запознат е правилната дума. Им слушам и чета всеки ден, простотиите им. В мейнстрийма.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Що годе запознат е правилната дума. Им слушам и чета всеки ден, простотиите им. В мейнстрийма.

Щом е всеки ден, то ми звучиш ми като вманиачен. Не знаеш ли поговорката "вън от погледа, вън от съзнанието"? 

преди 10 минути, Гражданин написа:

Абе питам те нещо конкретно, уж като за възрастен човек, който може да чете и да отговаря по същество, а ти срамно мълчиш и се правиш на ударен. Какво ви е наплашил толлкова много вожда, че за него или четки, или нищо?

Не позна, нямам намерение да ти усложнявам състоянието и затова не ти отговарям по същество.

Не позна, нямам намерение да ти усложнявам състоянието и затова не ти отговарям по същество.

Или щото не можеш, а другарю комунист?

Леле, леле, леле... Тоя раздел е станал нещо страшно. Всички теми са некви абдсурдни, все едно са ги писали олд скул болшевики. Дано това не е представителна извадка за българското общество, че започвам да се отчайвам. Дърт съм вече за емиграция, иначе бих отпрашил с двеста от тази клоака.

преди 10 минути, WhiteHart написа:

Леле, леле, леле... Тоя раздел е станал нещо страшно. Всички теми са некви абдсурдни, все едно са ги писали олд скул болшевики. Дано това не е представителна извадка за българското общество, че започвам да се отчайвам. Дърт съм вече за емиграция, иначе бих отпрашил с двеста от тази клоака.

Доколкото знам, няма никакви забрани другия отбор да си пуска теми по свой вкус? Zащо не се възползваш?

преди 1 час, WhiteHart написа:

Ела в Берлин. Шпандау. Ще се насладиш на Европа, хора идващи от Афганистан, Сирия, Алжир. Може и в малкото Мароко в Нидерландия, или ако искаш Белгия. Ако обичаш африканци Париж, Франция е мястото ти.

Страхотно е! Няма болшевики! Само джендъри.

преди 53 минути, Sliderum2 написа:

Доколкото знам, няма никакви забрани другия отбор да си пуска теми по свой вкус? Zащо не се възползваш?

Да покаже, разгърне потенциала на куцият и умрял кон. Да пусне, да видим прелестите на евроатлантически простотии.

преди 1 час, Гражданин написа:

Щом е всеки ден, то ми звучиш ми като вманиачен. Не знаеш ли поговорката "вън от погледа, вън от съзнанието"? 

Е как ще стане? Я ми обясни това на практика? На теория звучи добре. В реалност как ще стане?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Защото червените ви мозъци няма да възприемат нищо, само ще си хабя усилията. С вас всякакъв конструктивен диалог е напълно невъзможен, затова влизам тук само за да видя колко точно сте зле, да ви подразня малко и да видя как изглеждат промити мозъци в естествената им среда. Абе все едно съм в зоопарка... 😉

преди 2 минути, WhiteHart написа:

само ще си хабя усилията

Ами недей, остави електрониката да си почине и изведи децата в парка, или на планина да подишате и хапнете на чист въздух. Ако не забравиш кошницата със сандвичи.

току-що, Sliderum2 написа:

Ами недей, остави електрониката да си почине и изведи децата в парка, или на планина да подишате и хапнете на чист въздух. Ако не забравиш кошницата със сандвичи.

Ааа, в личното си време изобщо не си и помислям за форуми и спорове, просто съм на работа и е малко айляк в момента, та убивам времето... 

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Same story.

Имам много познати, роднини и дори приятели, разсъждаващи като теб по темите в тоя раздел. По същество добри и готини хора, разбираме се и нямаме проблеми. Сигурен съм, че и с теб бихме могли да комуникираме и да се държим съвсем нормално и човешки. Проблемът идва, когато се засегнат темите, по които мненията ни се различават, и то се различават полярно. Та това исках да кажа - нищо лично. Може би си добър и почтен човек, просто в тия форуми и социални мрежи е така. Жив и здрав.

преди 7 минути, WhiteHart написа:

Имам много познати, роднини и дори приятели, разсъждаващи като теб по темите в тоя раздел. По същество добри и готини хора, разбираме се и нямаме проблеми. Сигурен съм, че и с теб бихме могли да комуникираме и да се държим съвсем нормално и човешки. Проблемът идва, когато се засегнат темите, по които мненията ни се различават, и то се различават полярно. Та това исках да кажа - нищо лично. Може би си добър и почтен човек, просто в тия форуми и социални мрежи е така. Жив и здрав.

Форума е затова, да се сваля напрежението и ако успеем нещо да получим и подарим, за порастването ни като хора. За съжаление, последното не е приветствано от притежателите на капитала, на които бихме станали конкуренция или...алтернатива, при успех.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.