Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Торрмозът срещу Юлиян Вергов

Featured Replies

преди 5 минути, Anneliese написа:

Може и да нямам сексуален опит, но имам право на мнение по закон. А Луиза и Ралица са познати имена отдавна и имат солидна филмография. Каквито и да са, те са си звезди. Не и смешното Дианче. Аз дори не съм гледала сериала.

Вие да не сте от ятото на шаренките?

Звезди има само вечер на небето.Ами ако пък и е обещавал нещо?!Няма как да знаеш.Както бях писала в друга твоя тема,монетата има две страни.

преди 1 час, Тетя написа:

Любовница или просто бройка?!? 😃😃😃 Ох,Анче… ами Вергов да не си го беше мушил дето не трябва.Много си се превъзбудила нещо…що тъй? 

Айде и на теб да ти го кажа: Скуката и липсвата на подходящи играчки водят до това...

А темата е още един пример за това как действат глбтт или кот там беше важното е да дигат шум иначе отдавна да са ги забравили кои са що са

• Автор

Точно, заслужават да потънат в забрава. Това са откачени и гнили хора.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Точно, заслужават да потънат в забрава. Това са откачени и гнили хора.

Ами ти още продължавай да ги рекламираш пък чакай да потънят в забавание

Е не си само ти де

• Автор
преди 20 минути, petie1 написа:

Ами ти още продължавай да ги рекламираш пък чакай да потънят в забавание

Е не си само ти де

Това, което искат - да прокарат престъпната конвенция и  да объркат децата, е скандално и непростимо! А Дианчето е един от тези хора! С кое право е писала гнусотии на дъщеря му?

преди 20 минути, Anneliese написа:

Това, което искат - да прокарат престъпната конвенция и  да объркат децата, е скандално и непростимо! А Дианчето е един от тези хора! С кое право е писала гнусотии на дъщеря му?

Ти с кое право говореше за на Пепи жена му и децата?! Айде стига си мрънкала! 

преди 5 часа, Anneliese написа:

Ето за какво е всичко. Вие как бихте реагирали, ако някоя ваша любовница или просто бройка стигне до там и изпрати такова съобщение на непълнолетното Ви дете?

Сега цялата ЛГТБТИ+ организация е във фейсбук и сипе грозни обиди и клевети срещу колежките му, дръзнали да го защитават и изкарват, че едва ли не, цялата женска част от България е спала с него и затова му симпатизира. Изкарват Ралица Паскалева и Луиза Григорова никои, а те имат солидна филмография. Дианчето няма нищо!

Шаренките се борят за развращаването на непълнолетните.  Няма да оставят човека на мира, няма да му простят, че е опазил дъщеря си от една луда!

Аз не разбрах темата за какво е? Кой е Вергов? Коя е Луиза и коя е Ралица? Какви лес.бийки, какви 15 годишни?

преди 26 минути, Тетя написа:

Тя искаше да вземе Пепи, въпреки че беше женен.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Я дай доказателства?

преди 3 часа, Anneliese написа:

Аз не я разбирам какво е очаквала от кратки срещи с толкова по - възрастен мъж.

А въпросният мъж какво е очаквал от кратки срещи с момиче, което е с 20 години по-младо от него.

Да му играе по свирката и да не е развратна, бисексуална или каквато е там. Еми, младите жени, които спинкат с много по-големи мъже, обикновено не са от най-скромните в сексуален план.

• Автор

Мъжът си е мъж, но жените трябва да се държат на положение. Никак не ми харесват налудничавите "модерни" иде за скопяването на мъжете.

преди 5 часа, Anneliese написа:

Мъжът си е мъж, но жените трябва да се държат на положение. Никак не ми харесват налудничавите "модерни" иде за скопяването на мъжете.

Какво означава “мъжът си е мъж” ?!? 

преди 9 часа, Anneliese написа:

С кое право е писала гнусотии на дъщеря му?

Ти ли ги диктува та знаеш? @Емил Костов ти го каза медиите ти играят цирк  Вергов си прави пачките а лапни шаранките кат тб въртят им рекламата тъй е то живота хихи

преди 9 часа, Тетя написа:

Аа тоя път не успя да й дръпнеш хубаво опашката

преди 36 минути, petie1 написа:

Ти ли ги диктува та знаеш? @Емил Костов ти го каза медиите ти играят цирк  Вергов си прави пачките а лапни шаранките кат тб въртят им рекламата тъй е то живота хихи

Тя прежали Пепи и сега няма слабо място.Заета е със благородни каузи.Спасяването на паметника,спирането на войната,опзването на мъжки екземпляри от “скопяване”. Трябва да я номинират за “Нобел” за мир! 

преди 56 минути, petie1 написа:

Няма смисъл да се мъчиш. Човек, който се е отказал от всичко, защото така е решил не можеш да му помогнеш.

преди 13 часа, Anneliese написа:

Не пълня, темата е сериозна една кукувица тормози известен мъж и се опитва да накара цялата женска част от страната да мрази мъжете, а също така е тормозила невинна 15 - годишно момиче с глупости! Тая простотия "Me too"няма място тук!:angry22:

Значи кой е невинен и кой не е не можеш да кажеш само на базата на личните си чувства, защото си озлобена на жените правили секс и да наричаш "mee too" простотия. Когато сексът не е доброволен акт, не знам дали знаеш каква е думата за това и колко простотия е "Me too".

И сега за случката

Всичките ѝ колеги, които са били свидетели в съответния ден, защо нито отричат, нито потвърждават случката? Ако нещо се прави в интерес на истината, тогава какъв е проблемът тези хора да излязат публично и да си кажат, че отричат случилото се е да е истина? Изглежда всички са гузни до един и има нещо. Но гледат раболепнически да не хапят ръката, която ги храни. Този Вергов е бил в главна роля, ако се е била разчула случката, отзвукът е щял да провали продукцията, а нали "децата са си хранили", явно според нечии разбирания е ок да си безразличен към насилието. Освен това как жена може да се подреди така сама? Имаше снимки. И никъде не става ясно с какво е била тормозена оная малката. Ако е имало тормоз, защо не са си уредили нещата със съд, а уж интелигентен и известен човек отива да се саморазправя като изрод с юмруци? Не вярвам и оная малката да е толкова сдухана предвид каква мъжкарана го раздава в медийното пространство и на вид може да ступа момчетата в класа си. Просто класическо алиби, ако случайно се стигне до съд, да е имало "действие в състояние на афект" в най-лошия случай. А отношението към изпатилата си е показателно в какво общество живеем и защо не е казала навреме какво се е случило. Ми заради разни лелички, с които никой не иска да прави секс и които в овчи хор събират сили да я линчуват как търсила била внимание и да я сочат с пръсти и обиждат каква е и даже евентуално да е било така, то видиш ли, тя сама си го била потърсила боя. Гади ми се от такива баби и лели. 🤮

преди 3 часа, Тетя написа:

Тя прежали Пепи и сега няма слабо място.Заета е със благородни каузи.Спасяването на паметника,спирането на войната,опзването на мъжки екземпляри от “скопяване”. Трябва да я номинират за “Нобел” за мир! 

Време е и ние да дадем нобелов лауретат на света па бил той берковски

преди 2 часа, petie1 написа:

Време е и ние да дадем нобелов лауретат на света па бил той берковски

Ми как?!? Една е на света,мамина златна 💜

преди 8 часа, Емил Костов написа:

Няма смисъл да се мъчиш. Човек, който се е отказал от всичко, защото така е решил не можеш да му помогнеш.

Ами.. Вечен оптимист съм си та затова и се надявам.....

Да бе голям уникат е

Така. Мамина златна.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Така. Мамина златна.

За първи път я слушам,много яка! Дано и Анчето я оцени 😃

• Автор

Прежалих го, откакто разбрах какво му е отношението към хората с увреждания! И най - жалкото е, че е голям страхливец и не ще да си каже направо, че хората с увреждания за него са боклуци!

И не съм се отказала от нищо. Просто разбрах, че съм била хлътнала по идиот с идиотски десни възгледи.

преди 13 часа, Гражданин написа:

Значи кой е невинен и кой не е не можеш да кажеш само на базата на личните си чувства, защото си озлобена на жените правили секс и да наричаш "mee too" простотия. Когато сексът не е доброволен акт, не знам дали знаеш каква е думата за това и колко простотия е "Me too".

И сега за случката

Всичките ѝ колеги, които са били свидетели в съответния ден, защо нито отричат, нито потвърждават случката? Ако нещо се прави в интерес на истината, тогава какъв е проблемът тези хора да излязат публично и да си кажат, че отричат случилото се е да е истина? Изглежда всички са гузни до един и има нещо. Но гледат раболепнически да не хапят ръката, която ги храни. Този Вергов е бил в главна роля, ако се е била разчула случката, отзвукът е щял да провали продукцията, а нали "децата са си хранили", явно според нечии разбирания е ок да си безразличен към насилието. Освен това как жена може да се подреди така сама? Имаше снимки. И никъде не става ясно с какво е била тормозена оная малката. Ако е имало тормоз, защо не са си уредили нещата със съд, а уж интелигентен и известен човек отива да се саморазправя като изрод с юмруци? Не вярвам и оная малката да е толкова сдухана предвид каква мъжкарана го раздава в медийното пространство и на вид може да ступа момчетата в класа си. Просто класическо алиби, ако случайно се стигне до съд, да е имало "действие в състояние на афект" в най-лошия случай. А отношението към изпатилата си е показателно в какво общество живеем и защо не е казала навреме какво се е случило. Ми заради разни лелички, с които никой не иска да прави секс и които в овчи хор събират сили да я линчуват как търсила била внимание и да я сочат с пръсти и обиждат каква е и даже евентуално да е било така, то видиш ли, тя сама си го била потърсила боя. Гади ми се от такива баби и лели. 🤮

Типично тесногръдо мислене на шаренките. Тоест не ти се отдава да мислиш. А леля за мен не е обида. Ама ти продължавай да се излагаш.

Не знам кой лъже и кой маже, но мен този Юлиан Вергов отдавна ме дразни. Като жури в "Като две капки вода" само се правеше на интересен , не говори почти нищо, каже две думи и си мисли, че е много оригинален.

Не знам защо беше толкова време в журито, такова дърво. 

Сега Асен Блатечки е много по-нормален, макар че никога не съм го харесвала преди.

Първо искам да запитам какво се разбира под" шаренки" , Анелиесе.? Второ- не виждате ли,ч е го смачкаха актьора и човека Вергов, не можа да взезе в журито на Капките заради тая воня Диана, дето не може и на малкия пръст да му стъпи. Тя търси известност и своята капка Слава. Да, получи за кратко своята слава. Но това ще и бъде. Да не се прави на Амбър Хърд, милата. Защото Вергов е един от малкото красиви и даровити български артисти, която мога да преброя на пръстите на двете си ръце/ за разлика от стотината бляскави турски симпатяги, които бълват ежедневно сериали?/ Как може да не оцените един български талант. МНого ли имаме такива като Юлиян, че и да го мачкаме. а. ЧЕстно ли е. ? Хора като Вергов, като Карамазов, Врачански, Билалов. братя Бахарови, Бойко Кръстанов. Певци като Графа, Руши Видимлиев, Любо Киров, Миро, ПИТАМ- МНого ли имаме такива хора-НЕ_ИМАМЕ МИНИМАЛЕН БРОЙ ТАКИВА ТАЛАНТИ и ТРЯБВА ДА ГИ ЦЕНИМ. Дори откаченият Икебана заслужава да се гордеем с него. Защото е талантлив. Що трябва да си смачкаме звездите бе хора. Заради няква комплексарка Диана, дето не струва и пет стотинки. Гордея се, че имаме такъв като Вергов. Той ми е любимецът от нашите актьори. Дано да успее да се изправи отново >ДРЪЖ СЕ, ВЕРГОВ!

на 21.03.2023 г. в 16:28, Тетя написа:

За първи път я слушам,много яка! Дано и Анчето я оцени 😃

Беше хит едно време. Пускаха я често по кабеларките.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.