Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Торрмозът срещу Юлиян Вергов

Препоръчан отговор

Ето за какво е всичко. Вие как бихте реагирали, ако някоя ваша любовница или просто бройка стигне до там и изпрати такова съобщение на непълнолетното Ви дете?

Сега цялата ЛГТБТИ+ организация е във фейсбук и сипе грозни обиди и клевети срещу колежките му, дръзнали да го защитават и изкарват, че едва ли не, цялата женска част от България е спала с него и затова му симпатизира. Изкарват Ралица Паскалева и Луиза Григорова никои, а те имат солидна филмография. Дианчето няма нищо!

Шаренките се борят за развращаването на непълнолетните.  Няма да оставят човека на мира, няма да му простят, че е опазил дъщеря си от една луда!

Цитат

Не бих си позволила да пиша този пост, тъй като ще реферирам към прочетено във Фейсбук, но след като цялата история за "насилието" всъщност се разиграва там, а не в съда, където й е мястото, не би следвало да има проблем да се цитира прочетено във Фейсбук, а именно, че диана е изпращала голи снимки на 15 годишната дъщеря на Вергов, с текст "Момичетата на татко". Коментарът е бил почти незабавно изтрит, но все пак е прочетен.
Вие как бихте реагирали като родители?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То и вие ни тормозите мадам денонощно във форума, но не се оплакваме. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Емил Костов написа:

То и вие ни тормозите мадам денонощно във форума, но не се оплакваме. ;)

Даже се забавляваме с нейно височество :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи няма да ви пука, ако някоя откачалка тормози сексуално 15 - годишната ви дъщеря и я обработва, че харесва жени и е лесбийка!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Anneliese написа:

Значи няма да ви пука, ако някоя откачалка тормози сексуално 15 - годишната ви дъщеря и я обработва, че харесва жени и е лесбийка!

Ти откъде знаеш какво е положението? Вярваш на някакви медии, които ти правят постоянно един цирк. Колко пъти да ти го напиша. Освен това дори и да се обесиш няма да промениш ситуацията на другите с нищо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Май не разбирате, че тази и подкрепящите я целят истанбулската конвенция да влезе тук. Няма да се спрат с тормоза. Щом сте наивен и се мислите за застрахован, добре. Тези са много, ама много нахални и са пълни откачалки. Няма как да подкрепям разни прикрити педофили от всякакъв род!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да си много, ама много навътре в нещата, или да си свидетел на случката ( случките), за да можеш да изкажеш компетентно мнение. Всичко друго е за жълтите вестници, за да сме в устата на хората. И да не ни забравят медиите. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Anneliese написа:

Май не разбирате, че тази и подкрепящите я целят истанбулската конвенция да влезе тук. Няма да се спрат с тормоза. Щом сте наивен и се мислите за застрахован, добре. Тези са много, ама много нахални и са пълни откачалки. Няма как да подкрепям разни прикрити педофили от всякакъв род!

Тя конвенцията е отдавна тук. Това, че не е приета е все тая.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Я прочетете какво е написал Юлиян Вергов, цитирам " Не искате да знаете, като родители, какво има в тези съобщения". И не си го измислям. Вижте на фейсбук стената му! Аз му вярвам. То е близко до акъла тази колко е ненормална!

току-що, Емил Костов написа:

Тя конвенцията е отдавна тук. Това, че не е приета е все тая.

Кажи го навън на някой родител и бягай с 200! Явно нямаш деца! Да не си гей?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Емил Костов написа:

Ти откъде знаеш какво е положението? Вярваш на някакви медии, които ти правят постоянно един цирк. Колко пъти да ти го напиша. Освен това дори и да се обесиш няма да промениш ситуацията на другите с нищо.

Скуката и липсвата на подходящи занимания и играчки води до пускане на дрън дрън теми хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Явно не сте родители, иначе щяхте да вземете насериозно темата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anneliese написа:

Да, ти си родител сигурно. Ще ти го напиша пак. Спри да гледаш телевизия и да ровиш в социалните мрежи. Там всичко е изопачено. Единственото, което правиш е да вредиш лично на себе си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Телевизия ще гледам колкото си искам. То друго не ми остана. Обществото ми забрани да бъда щастлива и да имам правото да се чувствам нормална и да търся щастието си, само защото съм с увреждания.

Няма как да съм толерантна към всякакви сбърканяци. Имам племенници. Момичето порасна  за нея вече не се притеснявам, защото никакви сбърканяци не и помрачиха детството и. Но се притеснявам за братчето и. Искам да изрсане нормално момче, със самочувствие, не да бъде мачкан, само защото не е от женски пол.

Никога не съм харесвала шаренките, а сега още повече. Станаха много нагли!

Все ми е тая, че се засягаш. Това не е мой проблем!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Anneliese написа:

Поля -наци по колко ти дават на ден от партията да ни "информираш" 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Coco1 написа:

Поля -наци по колко ти дават на ден от партията да ни "информираш" 

Нищо не ми дават, за разлика от теб. Сигурна съм, че американското посолство ти плаща пребогато и ти е обещало дом в САЩ, като си свършиш мръсната работа!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Anneliese написа:

А ти колко деца имаш, че си тръгнала да ни поучаваш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ined написа:

А ти колко деца имаш, че си тръгнала да ни поучаваш?

Нямам, съм леля и имам племенници, освен това съм здравомислещ човек и съм твърдо против съвременните извратености! Никаква откачалка от женски пол няма право да притеснява непълнолетни момичета и да им  промива мозъците с глупости, че били лесбийки! Мястото на такива е по специализираните институции! Всеки, който посяга на деца или ги развращава, е престъпник и мястото му е в ада! Децата са невинни същества!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Любовница или просто бройка?!? 😃😃😃 Ох,Анче… ами Вергов да не си го беше мушил дето не трябва.Много си се превъзбудила нещо…що тъй? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Anneliese написа:

Нищо не ми дават, за разлика от теб. Сигурна съм, че американското посолство ти плаща пребогато и ти е обещало дом в САЩ, като си свършиш мръсната работа!

Поля-наци единственото сигурно е че партията ти дава срещу тролски услуги

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Тетя написа:

Любовница или просто бройка?!? 😃😃😃 Ох,Анче… ами Вергов да не си го беше мушил дето не трябва.Много си се превъзбудила нещо…що тъй? 

Само че тя не осъзнава, че е просто бройка. Представете си, нейните фенки я изкарват по - велика и от Ралица и Луиза, взети заедно. А нито има богата филмография, нито награди. Фенчетата и всъщност са от групата на шаренките, дето колкото са кресливи и злобни, толкова са и тъпи и необразовани. Аз не я разбирам какво е очаквала от кратки срещи с толкова по - възрастен мъж.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Anneliese написа:

Само че тя не осъзнава, че е просто бройка. Представете си, нейните фенки я изкарват по - велика и от Ралица и Луиза, взети заедно. А нито има богата филмография, нито награди. Фенчетата и всъщност са от групата на шаренките, дето колкото са кресливи и злобни, толкова са и тъпи и необразовани. Аз не я разбирам какво е очаквала от кратки срещи с толкова по - възрастен мъж.

Жена без какъвто и да е сексуален опит да говори за кратки срещи и просто бройки е крайно несериозно.А нито Луиза нито Ралица са нещо особено като актриси. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Тетя написа:

Жена без какъвто и да е сексуален опит да говори за кратки срещи и просто бройки е крайно несериозно.А нито Луиза нито Ралица са нещо особено като актриси. 

Може и да нямам сексуален опит, но имам право на мнение по закон. А Луиза и Ралица са познати имена отдавна и имат солидна филмография. Каквито и да са, те са си звезди. Не и смешното Дианче. Аз дори не съм гледала сериала.

Вие да не сте от ятото на шаренките?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Къкъв опит имаш ми е все тая, просто ме дразни, че пълниш форума със злобните си теми.  Нито си им светила, нито си била там да знаеш какво точно се е случило, ако имат някакви проблеми помежду си има си съд за тая работа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не пълня, темата е сериозна една кукувица тормози известен мъж и се опитва да накара цялата женска част от страната да мрази мъжете, а също така е тормозила невинна 15 - годишно момиче с глупости! Тая простотия "Me too"няма място тук!:angry22:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...