Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На какво е симптом това?

Featured Replies

Тя е безсмъртна.

Е с тия симптоми генерирани на месец верно е безсмъртна.

Абе вземи се разходи до Ашиклар и си донеси едно шише кладенчова вода. Тази седмица веднъж, другата два и като виж ти харесало и станало навик. Движението е живот. С мрънкане по форумите няма да стане. Използвай максимално даденостите, които имаш. Берковският Балкан е абсолютна разкошотия. И да не черпиш от потенциала му е просто немислимо. С кола вместо в Монтана може да те метнат на половината път до х. Ком. И от там леви, леви та горе. После нанадолу е пей сърце. Като се прибереш преливаща от енергия и емоции, ще запееш друга песен. Само пред клавиатурата е кауза пердута. 

• Автор
преди 12 часа, 5kof написа:

Абе вземи се разходи до Ашиклар и си донеси едно шише кладенчова вода. Тази седмица веднъж, другата два и като виж ти харесало и станало навик. Движението е живот. С мрънкане по форумите няма да стане. Използвай максимално даденостите, които имаш. Берковският Балкан е абсолютна разкошотия. И да не черпиш от потенциала му е просто немислимо. С кола вместо в Монтана може да те метнат на половината път до х. Ком. И от там леви, леви та горе. После нанадолу е пей сърце. Като се прибереш преливаща от енергия и емоции, ще запееш друга песен. Само пред клавиатурата е кауза пердута. 

Ако си ме виждал как изглеждам и как ходя, си напълно наясно че няма начин  да вървя чааак до хижа "Ком". Много е. А и имам редица здравословни проблем, които да оправям.

Просто ако имах човек до себе си и бях влюбена, щях да имам желание за всичко.  Но просто нямам.

Инче си чакам отговор на въпроса от началото на темата. Много ми е притеснително това с главата.

Това е защото всички решения не ти харесват, даже и най-разумните. Може би очакваш просто и лесно решение , например да ти пишем " пий една боза и ще ти мине". Но лечение НЯМА да намериш по форумите, след като всички ОЧЕВИДНИ решения не ти изнасят. Просто и лесно при теб няма.

преди 5 часа, Anneliese написа:

Инче си чакам отговор на въпроса от началото на темата. Много ми е притеснително това с главата.

Всъщност имаш отговор и той е че поредния бръмбар се опитва да избяга от главата ти :)

Сега сериозно: Наистина ли мислиш че в компютърен форум можем да ти дадем отговор на здравен въпрос без да сме лекари  и без изследвания?

За очите не знам но сигурна ли си,че е кръвното? Може да е захарта.Ако ти причернява винаги под ръка трябва да имаш сладичко или поне пакетче захар.За менупауза си млада още може да е от стрес или просто ти се е измества датата.Иначе вечерна иглика се купува доста.

• Автор
преди 16 часа, Тетя написа:

За очите не знам но сигурна ли си,че е кръвното? Може да е захарта.Ако ти причернява винаги под ръка трябва да имаш сладичко или поне пакетче захар.За менупауза си млада още може да е от стрес или просто ти се е измества датата.Иначе вечерна иглика се купува доста.

Не е от стрес и не ми се измества, в последните години имах доста болезнена менструация, на която мама не обръщаше внимание и просто взимах болкоуспокояващи, в резултат на което загубих малкото си останал слух. :( Докато един ден не ми изтече в тоалетната страшно много кръв, чак тогава мама се паникьоса и ходихме на лекар. Малко преди това цикълът ми беше много дълъг - цели два месеца без спиране. На мама и беше последна година работа преди пенсия и просто не ми обръщаше внимание. Ходихме на лекар, при гинеколожка в Монтана, ехографски прегледи, лекарства, даже бях на система. Миналия месец имах, този изобщо не ми дойде. За сметка на това взе да ми става много жега, имам горещи вълни, от които ми прималява и причернява, кръвното ми пада. шоколад не мога да ям, даже и шоколадово кремче не мога, че става на топчета и половината остава неизядено. Крем брюлето не ми помага много.

Така става, като си мълча и търпя и гледам как само им е важна работата и пенсионирането. А иначе аз съм била хипохондричка!

От години имам и шум в лявото ухо, който ме тормози, както и цистит, и гъбички на ноктите, дето са трудни за лечение......................

на 25.03.2023 г. в 16:41, Anneliese написа:

...

Така става, като си мълча и търпя и гледам как само им е важна работата и пенсионирането.

...

Стига търпя. Спри да ги храниш и обличаш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.