Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На какво е симптом това?

Препоръчан отговор

От вчера имам нещо като силен удар с ток близо до ухото и до слепоочието, както и в тила, след което усещам кратко парене. Последния път нещо ми притъмня пред едното око почти, помислих, че ще ослепея. Имам шум в ухото от години, много ме тормози. Кръвното ми е добре според мама. Водя леко застоял живот, защото напълнях и нямам какво да обувам за навън, градът е малък и няма всякакви дрехи по магазините, а и се депресирам, че навън не мога да пия "Кока - Кола". Усетих също, че много рязко ми падна кръвното, също така много се потя, имам и ранна менопауза май, този месец не ми дойде.  Може ли това с главата да е симптом на инсулт?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Говориш пълни глупости. Нямам приятел и не воя полов живот. Питам съвсем сериозно дали това не е симптом на инсулт. Водя застоял живот, не знаех колко опасно може да е това. Вуйчо ми почина от инсулт преди месец.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Скачаш в едни маратонки, които са независими от теглото ти. В една раница слагаш две филии хляб, с малко сирене и половин шоколад. Вода няма да носиш. По пътя има достатъчно и няма да ти тежи. И тръгваш. Кеф ти до Здравченица, кеф ти до х.Ком. Като започнеш да го правиш веднъж седмично ще ти отшумят всички болежки - явни и скрити. Грехота е да стоиш в къщи и да мрънкаш във форума къде те сърби, пардон боли. Живееш в такова хубаво и китно градче и да не се възпозваш от даденостите на планината е повече от престъпление. Най-вече към самата себе си. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

Нямам приятел и не воя полов живот. 

Там е проблема.Оня плешивия с двете дисаги всичко лекува!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Anneliese написа:

От вчера имам нещо като силен удар с ток близо до ухото и до слепоочието, както и в тила, след което усещам кратко парене. Последния път нещо ми притъмня пред едното око почти, помислих, че ще ослепея. Имам шум в ухото от години, много ме тормози. Кръвното ми е добре според мама. Водя леко застоял живот, защото напълнях и нямам какво да обувам за навън, градът е малък и няма всякакви дрехи по магазините, а и се депресирам, че навън не мога да пия "Кока - Кола". Усетих също, че много рязко ми падна кръвното, също така много се потя, имам и ранна менопауза май, този месец не ми дойде.  Може ли това с главата да е симптом на инсулт?

За последния месец имаш повече симптоми, отколкото хората имат за цял живот. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, JKirilov написа:

Чикиите се броят бре! :)

От толкоз много бира не му остава време за това, то източването на бойлера не се води полов живот.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Anneliese написа:

Говориш пълни глупости. Нямам приятел и не воя полов живот. ...

преди 6 часа, Banesc написа:

аз също не водя полов живот

Мдаа...

- От колко време не си правил/а сeкс?
- К'ъф ден сме днес?
- Четвъртък!
- От август!

Вярно ли е, че като не правиш сeкс се изнервяш?!? КАЖЕТЕ БЕ, НЕЩАСТНИЦИ!!!

Липсата на сeкс води до тревожност, тъга, депресия... и още много други неща, които не искам да изброявам, щото ... щото ш'се разрева.

едит: шегата настрана, Кракра барем има некъф шанс...  Ден 437-ми без сeкс. Хванах се да бачкам на строеж...  поне нещо да чукам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, lebel написа:

пп  Кракра барем има некъф шанс...  Ден 437-ми без сeкс. Хванах се да бачкам на строеж...  поне нещо да чукам.

Никакъв шанс да се хване у работа, та пак ще е на сухо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, bulljo написа:

Никакъв шанс да се хване у работа, та пак ще е на сухо.

На строеж, може би... ма той в момента се урежда (чрез познати) в НОИ. Там щел да цака пенсионери. Било по-убаво от секс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, 5kof написа:

Скачаш в едни маратонки, които са независими от теглото ти. В една раница слагаш две филии хляб, с малко сирене и половин шоколад. Вода няма да носиш. По пътя има достатъчно и няма да ти тежи. И тръгваш. Кеф ти до Здравченица, кеф ти до х.Ком. Като започнеш да го правиш веднъж седмично ще ти отшумят всички болежки - явни и скрити. Грехота е да стоиш в къщи и да мрънкаш във форума къде те сърби, пардон боли. Живееш в такова хубаво и китно градче и да не се възпозваш от даденостите на планината е повече от престъпление. Най-вече към самата себе си. 

Дали вярваш, че ще го направи?! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, lebel написа:

На строеж, може би... ма той в момента се урежда (чрез познати) в НОИ. Там щел да цака пенсионери. Било по-убаво от секс.

Сигурно щото НОИ се римува със запой, щял да цака пенсионери, само да не попадне на бай Ристо, ще го цака по устав.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поля Нацистка ако е с инсулт малко вероятно е да шари в хоремага на Бай Калин а и инсулта удря отведнъж затова е и  толкова опасен, пример Ериксен беше си добре и в следващата минута се срина на земята...

По вероятно е някой бръмбар да се опитва да избяга от главата на берковското височество :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, lebel написа:

преди 43 минути, bulljo написа:

Сигурно щото НОИ се римува със запой

Значи ще ги цака с топла бира! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, 5kof написа:

Бих излизала, но:

-не съм излизала за дълго отдавна и не съм свикнала да ходя много

- не мога и да ходя твърде далече пеша, уморявам се. Най - много бих могла до стадиона, а пък на Ком бих отишла само с кола - твърде много е за мен ходенето пеша.

- сама не излизам никъде, защото съм глуха, а мама се уморява и не може да ходи много далеч. Разходки до стадиона вече не правим, само обикаляме центъра или ходим с колата до Монтана

- вече нямам зъби, менюто ми е еднообразно и не ми дава достатъчно сила и енергия за нищо.

- заради здравословните проблеми съм в депресия, както и защото качих килограми и не можах да си купя по тази причина едни страхотни дънки

- твърде ранната менопауза също ме депресира. Такава ранна менопауза води до сериозни здравословни проблеми, а на мен ми се живее

- главата ми не е добре и ме е страх изобщо да излизам, за да не припадна

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Anneliese написа:

не съм свикнала да ходя много

Първо до ъгъла и обратно, после два пъти до втория ъгъл, после три пъти до края на улицата...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Знаеш ли думата ектраполирай ? Това горе-долу означава да направиш една графика какво е било досега и да начертаеш какво се очаква в бъдещето, ако вървиш по този пъти напред( демек нищо да не правиш, което да подобри живота ти).Та накратко , ако тебе те мързи , може нещо да се предначертае за теб занапред.Например след няколко години ще прочетем тук - не мога да излизам навън, след още няколко години- не мога да излизам от стаята, а след още няколко години- не мога да ставам от стола, и след още няколко години- не мога да ставам от леглото.  Ама при твоя начин на живот, то и защо, ако не щеш да положиш каквото и усилие да промениш нещо към добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...