Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Май ни готвят "Майдан"

Featured Replies

Хора, притесних се от току - що прочетеното.....................Възможно ли е при нас да стане като в Украйна? Дали тук има такива радикални елементи, способни на такива глупости?

Дано от ДАНС да си вършат работата, че само това ни трябва................Майданите са работа на САЩ и ЕС.................Тия няма да мирясат, докато не ни съсипят и докато не ни прекършат подкрепата и любовта на българския народ към Русия.............

jvCyA.jpg

• Отговори 122
  • Прегледи 8,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Колкото и подпиндосники да подкрепят "Козяк", десет пъти повече българи ще се изсипем и ще ги пратим на бунището на историята. В мое село много добре знаем кой ни освободи от турско робство и че ако н

• V_A_G_A_B_O_N_D
    V_A_G_A_B_O_N_D

Как не ти омръзна по цял ден да драскаш простотии и небивалици в този форум ? Забрави да си напишеш дежурната реплика как ще ни направи 17 провинция на СССР . То бива да сте толкова елементарни идиоти

• Е тези какви са :      

Публикувани изображения

преди 4 минути, Anneliese написа:

Хора, притесних се от току - що прочетеното.....................Възможно ли е при нас да стане като в Украйна?

Възможно е, но е доста малко вероятно.

• Автор

Дано не стане. Видях един от руските докумнтални филми за Украйна, направо страшно. На майдана стигнали до там, че някакви откачени и озверели нацистки чудовища са убили бременна служителка в административна сграда.

Много ме е е страх да не стане нещо такова тук.  В онзи форум има две много надъхани жени, дето искат България да стане колония на САЩ и ЕС напълно. Само говорят за НАТо и ЕС, за проевропейска ориентация, за ИК, за подкрепа за престъпника Владимир Зеленски, обиждат обикновените българи на "путинисти" , обиждат президента, говорят за държавна измяна................. Чудя се ДАНС дали ги следи тези,  на мен са ми много притеснителни, напомнят ми на онази психоптка - терористка, дето уби руски блогър. Може да са жени, но са опасни. Реват, че президентът ни е за разследване за държавна измяна....................... говорят и за домашното насилие, за конвенцията............. не знам дали и не са сбъркани фанатични лесбийски някакви..............Страшно е, че в обществото ни свободно щъкат такива хора. Те са опасни и непредвидими. Дано добре да ни охраняват президента, както и обществените сгради и да не допуснат подобно нещо като майдан..................

преди 44 минути, Anneliese написа:

Хора, притесних се от току - що прочетеното.....................Възможно ли е при нас да стане като в Украйна? Дали тук има такива радикални елементи, способни на такива глупости?

Ми да се беше притеснила преди да гласуваш за копейката! Тоя иска да ни въвлече във войната по всички възможни начини. Щом официалната реторика на една държава използва нон-стоп думите война, а тая копейка само с това плаши овчия си електорат, сега ще има възможност да крещи пак от Народното събрание как сме въвлечени във война и колкото повече го повтаря от официална скамейка като народната трибуна, накрая ще го предизвика! На официални държавни постове е много опасно да говориш така, но овчите мозъци избрали копейката това не го осъзнават. Те се радват на ракети и страдания в чуждия двор, защото са бедни ментално и духом и ходят както и където някой хитър пастир с тен от лъжи им нареди в момента. Браво на тебе, другарке! Ти го предизвика!

Колкото и подпиндосники да подкрепят "Козяк", десет пъти повече българи ще се изсипем и ще ги пратим на бунището на историята. В мое село много добре знаем кой ни освободи от турско робство и че ако не бяха още да сме с фесове.

току-що, Филипов написа:

Колкото и подпиндосники да подкрепят "Козяк", десет пъти повече българи ще се изсипем и ще ги пратим на бунището на историята. В мое село много добре знаем кой ни освободи от турско робство и че ако не бяха още да сме с фесове.

Ти ли си момчето от клипчетата дето споделяш непрекъснато?

Не познавам и един нормален, дето ще ходи да се застъпи за Кирчо и Кокорчо!

Тоя му е време да си ходи от този свят. Бая поразии свърши. Последната - назначеното от него районно прокурорче се бъзика с Тръмп.

преди 2 часа, Гражданин написа:

Ми да се беше притеснила преди да гласуваш за копейката! Тоя иска да ни въвлече във войната по всички възможни начини. Щом официалната реторика на една държава използва нон-стоп думите война, а тая копейка само с това плаши овчия си електорат, сега ще има възможност да крещи пак от Народното събрание как сме въвлечени във война и колкото повече го повтаря от официална скамейка като народната трибуна, накрая ще го предизвика!

Как не ти омръзна по цял ден да драскаш простотии и небивалици в този форум ? Забрави да си напишеш дежурната реплика как ще ни направи 17 провинция на СССР . То бива да сте толкова елементарни идиоти и лъжци , но вашето е извън всякакви граници . Ни бойти съ .... Боцко ши Ви оправи . Ще ви краде и лъже поне още 20 години . Ще ви обяснява как ви пази от злите сили и ви показва Правия Път към мечтания Запад. Само с една важна подробност , няма да достигнем техния стандарт и след 100 години .  ;)

току-що, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Как не ти омръзна по цял ден да драскаш простотии и небивалици в този форум ?

Koe e простотия и небивалица, дето е написал? Има и нормални хора към които се смятам, дето не включват у всяко изречение - обосновка против джендъризма.

Не че ги защитавам, свиквайте, че има и такива, дето не сме ни за Сорос, ни за Путин. В момента руснаците панически се изнасят от матушка Русь. Не ни е мястото там.

преди 3 часа, Anneliese написа:

обиждат обикновените българи на "путинисти"

Защо си платена путинистка

преди 15 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Как не ти омръзна по цял ден да драскаш простотии и небивалици в този форум ? Забрави да си напишеш дежурната реплика как ще ни направи 17 провинция на СССР . То бива да сте толкова елементарни идиоти и лъжци , но вашето е извън всякакви граници . Ни бойти съ .... Боцко ши Ви оправи . Ще ви краде и лъже поне още 20 години . Ще ви обяснява как ви пази от злите сили и ви показва Правия Път към мечтания Запад. Само с една важна подробност , няма да достигнем техния стандарт и след 100 години .  ;)

Дядо комундел защо напъваш съветския чугун

преди 1 час, Филипов написа:

Дядя Фоля во Плевен дадоха ли ти бонбонките от интерната

преди 3 часа, Anneliese написа:

Възможно ли е при нас да стане като в Украйна?

Няма как, в Украйна е пълно с екстремисти, а в България най големите екстремисти псуват във фб.
Има друг един сценарий който е доста по-вероятен, но не сега а да кажем след около година-две ако дотогава продължи парламентарния цирк.

Още една тема за Българските интереси към САЩ и защитниците на комунизма и великата руZия!

Махам се от тук. :scared:

преди 53 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Дай копейката да ни краде, така ли? Много убав, иска да трича половината народ, обещава на завършените кръглите олигозаври дет не са си излизали от селото 30 години казарми за младите и визи за ЕС щото тъй ще се борим с демографската криза с православна идеология по руски образец, че по-важно от рОдината няма. И най-важното, ше се гушнем с майка Русия щото някак си вечно трябва да сме ѝ длъжни и благодарни за 19 век, някак си никога няма да ѝ се изплатим, трябва да сме покорна провинция. А копейката с тен от лъжи ше стане върховен главнокомандващ на новия български резерват със затворени граници, лагери и казарми по руски образец. Това в 21 век. И постепенно ще се присъединим към оркистанската джамахирия където ни е правилното място. И Сидеров го е казвал, сега и копейката го казва. И бабите бурно се попикават от кеф като чуят, сравняват го с Левски и Исус. И пенциите ще дигне, с данъци дето ще вземе от айтитата. Стига са играли компютърни игри, време е да хващат лопатите и да кОпат дупки за рОдината в казармите.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Дай копейката да ни краде, така ли?

Ни?
Ти не беше ли в САЩ?
И защо си мислиш че в момента точно САЩ не краде от България?

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ни?
Ти не беше ли в САЩ?
И защо си мислиш че в момента точно САЩ не краде от България?

Бях в САЩ за първи април. Вече съм си тук.

Не искам режим по руски образец. Тия с възраждането това искат да натресат на България. Щото са прости. Ще го пиша толкова пъти колкото е необходимо и ще се аргуменирам, поне у някой може да попие тази идея, че набутването на страната ни в евразийската яма няма да доведе до нищо хубаво.

HOcPmNI.jpg

преди 1 минута, Гражданин написа:

Бях в САЩ за първи април. Вече съм си тук.

Не искам режим по руски образец. Тия с възраждането това искат да натресат на България. Щото са прости. Ще го пиша толкова пъти колкото е необходимо и ще се аргуменирам, поне у някой може да попие тази идея, че набутването на страната ни в евразийската яма няма да доведе до нищо хубаво.

Извинявай мислех че живееш там.
А защо страната трябва изобщо да бъде набутвана някъде?
От това което аз виждам, едните тикат България към запада и по-точно към САЩ от който и е зависима в момента цялата държава, другите дърпат към изтока...
Ще ми се да имаше поне едни които да не ги е**ше ни за изток, ни за запад, ни за север, ни за юг, а само за интереса на България и българите.
Сега вероятно ще се изредят специалисти да обясняват че България не е Швейцария, че не може да няма зависимост, че по-добре Джонджа от Путьо и т.н.
Ами не мога да се съглася, това за мен е овче мислене "Трябва да си имаме пастир, той да ни оправи", затова и правителство скоро няма да има.

преди 2 минути, Bubbles написа:

А защо страната трябва изобщо да бъде набутвана някъде?

България не може да бъде набутана някъде, където винаги е била! И това е в Европа с европейската цивилизация от свободни народи. Обаче може да бъде "набутана" в задния двор на Евразия и да и бъде набутан евразийски режим по руски образец. Такъв режим с диктатор и с милиционери с множество привилегии над тези, които не са. Лоботомираните евразийци виждат в твърдата ръка дето ще ги бие и стриже единствен начин за съществуването си. Прекалено са тъпи, за да поемат някаква своя отговорност. Казва им копейката, че ще оправи нещата с руски методи и те блеят в тази посока точно като добитък, който не знае, че му точат сатъра. И като почнат един по един да пищят ще е вече късно.  България е малка страна с изтормозен народ. Не може ли поне малко да се радваме на свободата ни в ЕС или пак някакви клозетници трябва да ни набутат не където трябва за нови 45 години или повече в евразийската яма?

От това което аз виждам, едните тикат България към запада и по-точно към САЩ от който и е зависима в момента цялата държава, другите дърпат към изтока...

Няма никакво дърпане към САЩ. Хората сами предпочитат западните свободи. Поне нормалните не виждат някакво величие в това да има руски режим, военкомати, тъпотии за "величие" от надуването на армията с бройки пушечно месо. Само кръглите завършени ... искат посока към изтока към народи, които нито са ни на нивото на културата и демократичното мисене, нито бива да се сравняваме с тях. Нищо общо нямаме с тия с дръпнатите очи там и тяхната народопсихология. За кво сме имали истинско възраждане, което е било реално нашия ренесанс? Революционерите ни са искали да си направим демокрация по европейски образец, не копи пейст на руския живот. Това искат тия продажници от сегашното възраждане. Да ни натресат тяхната версия на деморкация. Руска, за да са те добре, защото ще са скапаните милиционери, които ще живеят много добре на гърба на простия народ дето са му оперирали мозъка със 79 години лъжи за някаква дружба. Те това искат, не свободна и независима България, а зависима периферия на Русия. А може и изобщо да искат да ни заличат с ваденето ни от ЕС и НАТО. Ердоган само това чака.

Ще ми се да имаше поне едни които да не ги е**ше ни за изток, ни за запад, ни за север, ни за юг, а само за интереса на България и българите.

Като си избирал, що си избрал запада? Явно ти е по-близък по манталитет от Русия. Та защо точно "е*ане" говориш от запада? Големите винаги могат да ти бият шамари. Аз комплекси за величие нямам. Искам просто да живея в по-нормалната според мен част от цивилизацията на земята. Не да ме привикват във военкомати, да си мизерувам православно, да гледам тъпи съветски военни паради и филми и т.н.. И да се правя, че всичко това е много яко.

Сега вероятно ще се изредят специалисти да обясняват че България не е Швейцария, че не може да няма зависимост, че по-добре Джонджа от Путьо и т.н.

Ми не е Швейцария. Географски Швейцария е обградена от планини. Те са като бункер. Имат възможност да си позволят неутралитет, но имат и много други неща. Безмислено е локуми да разтягам. Пусни си клипчета от youtube, много хубаво ще ти се избистри в главата какви са разликите между нас и тях и "що тъй те така, а ние да няма как?"

Ами не мога да се съглася, това за мен е овче мислене "Трябва да си имаме пастир, той да ни оправи", затова и правителство скоро няма да има.

Ми те копейката за къв го мислиш, че го смятат? Пастир си търсят. Не са демократи.

• Автор

Не ми трябва западна "свобода", при която има цензура, промиват се мозъците на децата с глупости, лишават родителите от права  пренаписват историята.

Не намирам такъв пост на страницата на Кристиян Шкварек. Излагате се вече с фалшификатите. 

преди 3 минути, Гражданин написа:

България не може да бъде набутана някъде, където винаги е била!

Тук грешиш. България никога не е била част от западното семейство, тя просто е винаги е тичала на запад, но там винаги са я гледали с пренебрежение...
...е с малки изключения.
Дори и днес в много страни като чуят българин гледат с пренебрежение, а ГОЛЕМИЯ ни съюзник САЩ ни задължава даму се молим за виза ако искаме да отидем там.

преди 7 минути, Гражданин написа:

Няма никакво дърпане към САЩ. Хората сами предпочитат западните свободи.

Е как да няма дърпане?
Бойко на обед какво каза?
Ние сме с ЕВРОАТЛАНТИЧСКА ориентация и следваме тази политика.
Киро повтори същото вчера.
Това какво е?

И добре нека е Евроатлантическа ориентацията, но защо е БЕЗУСЛОВНА?
Нали уж България е суверенна държава, къде го тоя суверен?

преди 11 минути, Гражданин написа:

Като си избирал, що си избрал запада? Явно ти е по-близък по манталитет от Русия. Та защо точно "е*ане" говориш от запада? Големите винаги могат да ти бият шамари. Аз комплекси за величие нямам. Искам просто да живея в по-нормалната според мен част от цивилизацията на земята. Не да ме привикват във военкомати, да си мизерувам православно, да гледам тъпи съветски военни паради и филми и т.н.. И да се правя, че всичко това е много яко.

За да не се повтарям за Nти път просто провери по-старите теми, там съм обяснил кой вятър ме е довял тука и той няма нищо общо с политика и географско положение. :)

преди 13 минути, Гражданин написа:

Ми те копейката за къв го мислиш, че го смятат? Пастир си търсят. Не са демократи.

Факт, но и другите си търсят пастир, в това е проблема.

преди 46 минути, Anneliese написа:

Не ми трябва западна "свобода", при която има цензура, промиват се мозъците на децата с глупости, лишават родителите от права  пренаписват историята.

Щот копейката не гони журналисти, а орките му не тръгват да ги заплашват с юмруци като се задават неудобни въпроси? Щот в каналите им няма цензура? Така ли?

Помня малко от соц РАЙа, дето млад инженер почваше на стотина лева заплата. Пък чистачката взема 200. После пропорцията се обръщаше, инженер стигаше макс. 300 лева, нямам предвид синче на червен урод, разбира се.

Ай няма нужда, все едно сега да работя за 1200 лева. Пробвай да намериш опитен ИТ за тия пари!

преди 1 час, Bubbles написа:

Тук грешиш. България никога не е била част от западното семейство, тя просто е винаги е тичала на запад, но там винаги са я гледали с пренебрежение...
...е с малки изключения.

Аха, и кви са малките изключения? Искаш да кажеш, че тук е пълно с евразийци ли? С дръпнати очи сме и обичаме диктатори да ни ползват като лични роби? Хм, добре.

Дори и днес в много страни като чуят българин гледат с пренебрежение, а ГОЛЕМИЯ ни съюзник САЩ ни задължава даму се молим за виза ако искаме да отидем там.

Гледат с пренебрежение щото най-големите простаци винаги са най-кресливи. Е как да не гледат с пренебрежение като виждат по западните медии някакви тъпи орки тук да свалят украинското знаме и да извадават животински звуци докато се бият тъпани. Ми ей такива кой ги обича? Да си стоят в Евразия при ухаещите на тор клозети. Те затова не ни харесват, щото има копейки дето ни излагат. Никой добре възпитан млад българин няма да изложи страната си. Само някой с евразийски манталитет може да ни клепа.

Е как да няма дърпане?
Бойко на обед какво каза?
Ние сме с ЕВРОАТЛАНТИЧСКА ориентация и следваме тази политика.
Киро повтори същото вчера.
Това какво е?

Не ме интересува никакъв Бойко и никакъв Киро. Искам просто поне малко западно мислещи хора и свобода. А не овчо евразийско мислене. Не сме роби, за да си имаме диктатор. Който иска да си има диктатор, ей я къде е Русия.

И добре нека е Евроатлантическа ориентацията, но защо е БЕЗУСЛОВНА?
Нали уж България е суверенна държава, къде го тоя суверен?

Къде пише безусловна. Важното е да е основно Евроатлантическа ориентация, а не евразийско клозетническа с диктатор 40 години като бай Тошо версия 2.0. (копейката ще е версията му само че от "Али Експрес-а"). И простаци дето най-обичат миризливи казарми и соц простотия. 

За да не се повтарям за Nти път просто провери по-старите теми, там съм обяснил кой вятър ме е довял тука и той няма нищо общо с политика и географско положение. :)

Ми не те знам, няма какво да търся и да се рова, ти ако желаеш сподели пак. Основното е, че там си останал, не си заминал в последствие в Русия например.

Факт, но и другите си търсят пастир, в това е проблема.

Не си търсят. Питай някой французин дали Макрона му е фюрер. Виждаш кво става по улиците за малки промени. А тука украинските знамена ми свалят въшкарниците и ни излагат пред света какви са орки с нечленоразделни звуци. Искат си оркистан, искат бахур и твърда ръка да ги бие щото са много прости и не могат сами да се организират. И на фюрера си ше подарят ся колкото си иска апартаменти, а те пак ше тъпи, изгладняли, прости на евразийци хванати нейде из Евразийската степ. Радват се на диктатори и бой. Никаква Европа за такива ама поне да не ми развалят шанса на мен да живея нормално!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.