Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става с интернета в България?

Featured Replies

Какво става с интернета в България?От три дена съм свидетел, как за 1 час, обикновено 11 часът преди обяд, интернетът просто спира. Проблемът изобщо не е в компютъра ми.  Четох наскоро, че в онзи форум си говориха, че заради войната в Украйна, за час се блокира интернета в Източна Европа, включително и в България, и то не от Русия, а то тези, които политиците и всички предатели наричат "приятели" - САЩ!

Искам да знам с кое право ни лишават от достъп до интернет гадовете им с гадове!

Вместо да тероризират невинни държави с адски санкции, като са толкова смели и така им се воюва и са зажаднели за кръв, да си изстрелят ядрения арсенал по Русия! Писна ми от тях! Човек не може да чете заради тях!

Някой на тях така да им блокира интернета, ама за цяло денонощие, на всички, даже на Белия дом, да видим дали ще им хареса!

Ако бяхме с Русия, сега щяхме да сме изритали американския боклук оттук, дето се изживява като генерал - губернатор!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

• Отговори 96
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Бъркаш, в цяла България интернета е перфектен, само на тебе някой ти има зъб и ти го спира

• инж. lebel
    инж. lebel

Глупости. Някой флиртува с теб. Някога, когато нямаше интернет и харесаш някого, светваш го между плешките с училищната чанта и той (тя) разбира. А ако и падне, значи ухажорът е лудо влюбен. Сега е по

• инж. lebel
    инж. lebel

Между другото, що им пълниш гушите на тия? И на практика спонсорираш Украйна? Изчакай момента... и бий шута на империалистите и техните приятели капиталистите... "... Нека в ужас, в изне

Публикувани изображения

Бъркаш, в цяла България интернета е перфектен, само на тебе някой ти има зъб и ти го спира

Аз нямам проблеми със интернета и не съм имал. Някой май спира твоя и на теб разбира се са ти виновни САЩ а Русия са светците.

И вдругите ти теми съдиш САЩ по същия начин, без причина.:)

Пълни глупости! Не е прекъсвал нито за миг от много време!
Така, че се обърни към доставчика си, а не да четеш нечии идиотизми в един друг форум.

Някой знае ли утре от колко до колко часа няма да има интернет???

@Anneliese, казаха ли ти вече да преинсталираш?

преди 18 минути, Anneliese написа:

Какво става с интернета в България?От три дена съм свидетел, как за 1 час, обикновено 11 часът преди обяд, интернетът просто спира. Проблемът изобщо не е в компютъра ми.  Четох наскоро, че в онзи форум си говориха, че заради войната в Украйна, за час се блокира интернета в Източна Европа, включително и в България, и то не от Русия, а то тези, които политиците и всички предатели наричат "приятели" - САЩ!

Искам да знам с кое право ни лишават от достъп до интернет гадовете им с гадове!

Вместо да тероризират невинни държави с адски санкции, като са толкова смели и така им се воюва и са зажаднели за кръв, да си изстрелят ядрения арсенал по Русия! Писна ми от тях! Човек не може да чете заради тях!

Някой на тях така да им блокира интернета, ама за цяло денонощие, на всички, даже на Белия дом, да видим дали ще им хареса!

Ако бяхме с Русия, сега щяхме да сме изритали американския боклук оттук, дето се изживява като генерал - губернатор!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Нали уж книжки четеш, какъв интернет ти е нужен? Само те боли главата от него все повече и повече, макар при теб да е прманентно това състояние! Може и проблем с компютъра да имаш - да е дошъл ъпдейт , който казва да ъпгрейднеш към елбрус платформа!

• Автор

Аминямаше три поредни дни, все към 11 часа, което нто е от времето, нито от доставчика. Явно е вярно това, за блокирането на интернет. Тия ги хваща параноята вече, че едва ли не, в България има шпиони, които предават от разстояние важна информация на Русия. На тия само шпиони им се привиждат. Това, че народът ни е благодарен на Русия за освобождението от турско робство и от нацисткото присъствие, хи не значи, че нормалните българи ще си губят времето да си играят на шпионски игри.

Американците по принцип са си параноици. Почнат ли да губят във война, все друг им е виновен, ама те, че са тъпи и имат само 200 - годишен военен опит, тва не им идва на ума. Те не знаят как да воюват с руснаците, защото са тъпи. ТЪПИ! Като тапири!

Горещо се надявам да изгубят и Русия да им нанесе такъв съкрушителен военен удар по протежетата им в Украйна, че онези съвсем да обезумеят!

Точно днес е годишнината от позорната им акция в Куба в залива на прасетата.

Ммм, питай доставчикът си кога е настроил да се рестартира някое оборудване. При мен се случва обичайно в полунощ и интернета за кратко го няма.

преди 6 минути, Anneliese написа:

Аминямаше три поредни дни, все към 11 часа, което нто е от времето, нито от доставчика. Явно е вярно това, за блокирането на интернет. Тия ги хваща параноята вече, че едва ли не, в България има шпиони, които предават от разстояние важна информация на Русия. На тия само шпиони им се привиждат. Това, че народът ни е благодарен на Русия за освобождението от турско робство и от нацисткото присъствие, хи не значи, че нормалните българи ще си губят времето да си играят на шпионски игри.

Американците по принцип са си параноици. Почнат ли да губят във война, все друг им е виновен, ама те, че са тъпи и имат само 200 - годишен военен опит, тва не им идва на ума. Те не знаят как да воюват с руснаците, защото са тъпи. ТЪПИ! Като тапири!

Горещо се надявам да изгубят и Русия да им нанесе такъв съкрушителен военен удар по протежетата им в Украйна, че онези съвсем да обезумеят!

Тоест смяташ, че САЩ в момента воюват с Русия, така ли?

А ти си толкова важен човек, че заради теб спират нета. Щото те подозират, че предаваш чрез интернета важна информация на Русия?

Това ли подозираш, че се случва? 

преди 4 минути, Anneliese написа:

Естествено, хамериканците знаят за теб и те блокират, най-вече умствено. Виж докараха и дъжд, не ги е срам, а трябваше да е слънчево днес :newspaper:

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Виж докараха и дъжд, не ги е срам, а трябваше да е слънчево днес :newspaper:

да беее

тюх, да му се невиди :no-no:

преди 25 минути, Coco1 написа:

Поредната платена-трол-тема :yanim:

HveWcTQ.jpg

Има само и единствено един читав доставчик на въпросния. = Явно са ти дали неподходящ или са ти направели "родителски контрол". 

Кратко: Питай си родителите. В Нова махала е на 10 от 10 ... :) и това е щото излизам през 192 .... после през 10 ... и прочие ... няколко пъти 10 ... :) = Отгоре на това е без кабел!!! :) 

Ай ... да видим дали си интелигентна врачка без диплома и познаеш кой ми е доставчика ... :) 

Три дена явно не са достатъчни, тоя дето и спира интернета да я изключи поне за седмица, че да си починем малко от нея.

преди 1 минута, дioiд написа:

Има само и единствено един читав доставчик на въпросния. = Явно са ти дали неподходящ или са ти направели "родителски контрол". 

Кратко: Питай си родителите. В Нова махала е на 10 от 10 ... :) и това е щото излизам през 192 .... после през 10 ... и прочие ... няколко пъти 10 ... :) = Отгоре на това е без кабел!!! :) 

Ай ... да видим дали си интелигентна врачка без диплома и познаеш кой ми е доставчика ... :) 

вайвайком

• Автор
преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Ммм, питай доставчикът си кога е настроил да се рестартира някое оборудване. При мен се случва обичайно в полунощ и интернета за кратко го няма.

Доставчика ти е от 20 век. Ние нямаме такива проблеми в Берковица от 2007 година насам. Преди това имахме, но после се оправиха нещата. Вие явно още живеете в 2000 година, съжалявам ви.

При нас интернета го има 24 в денонощието,  дни в седмицата и 365 дни в годината, освен при много лошо време, буря и гръмотевици. Интернетът ни е все по - бърз. Даже си имаме безплатен wi - fi в центъра, а в селото ми също прокараха интернет.

neil-patrick-harris-shoot.gif

преди 1 минута, Anneliese написа:

При нас интернета го има 24 в денонощието,  дни в седмицата и 365 дни в годината, освен при много лошо време, буря и гръмотевици. Интернетът ни е все по - бърз. Даже си имаме безплатен wi - fi в центъра, а в селото ми също прокараха интернет.

Това не си ли противоречи с темата?

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

вайвайком

въйвъй е ... ;) -> Не питам врач с диплома. ;) 

xmr-monero.gif  how-to-uninstall-internet-explorer-how-t

преди 1 минута, Anneliese написа:

Доставчика ти е от 20 век. Ние нямаме такива проблеми в Берковица от 2007 година насам. Преди това имахме, но после се оправиха нещата. Вие явно още живеете в 2000 година, съжалявам ви.

Ама това е хамерикански нет, ама мисля и комшията има пръст в тази работа - дърпа ти кабела на нета с цел да му обърнеш специално внимание

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.