Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става с интернета в България?

Featured Replies

• Автор
преди 11 минути, Гражданин написа:

Тоест смяташ, че САЩ в момента воюват с Русия, така ли?

А ти си толкова важен човек, че заради теб спират нета. Щото те подозират, че предаваш чрез интернета важна информация на Русия?

Това ли подозираш, че се случва? 

Не четете. Не става дума за мен, а четох, че блокират интернета в част от България, предполага се и за Източна Европа. И аз не им вярвах на приказките, но три поредни дни все към 11 преди обяд  все няма интернет. А времето не е чак толкова лошо, че и да става по едно и също време. Авария не сме имали, телевизията ни не е прекъсвала, но интернета - да. А обикновено при авария ги няма и двете. Първия път помислих, че е заради бурния вятър, но и в късния следобед пак нямаше, а беше хубаво време. Вчера и днес сутринта си беше слънчево и приятно, а няма интернет.

Не е зле да си направите експеримент и да видите дали има или не интернет при вас към 11 часа, но не на мобилен телефон или таблет, а на настолен компютър.

Щом говорят и допускат такова нещо, явно значи го има.

Интересно, САЩ такъв страх ги тресе, че действат сутрин, не вечер. Разбира се, украинските дрончета вечер са слепи, сателитите им също не могат да се ориентират........... Е, проблемът не е наш! Да се оправят, ама да не пипат интернета изобщо!

Малоумен начин са избрали - да воюват с дронове. Все едно детската градина. Ама какви ги говоря, в САЩ мъже няма, има само шарени страхливи гейчета, които си играят на война от разстояние.

• Отговори 96
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Бъркаш, в цяла България интернета е перфектен, само на тебе някой ти има зъб и ти го спира

• инж. lebel
    инж. lebel

Глупости. Някой флиртува с теб. Някога, когато нямаше интернет и харесаш някого, светваш го между плешките с училищната чанта и той (тя) разбира. А ако и падне, значи ухажорът е лудо влюбен. Сега е по

• инж. lebel
    инж. lebel

Между другото, що им пълниш гушите на тия? И на практика спонсорираш Украйна? Изчакай момента... и бий шута на империалистите и техните приятели капиталистите... "... Нека в ужас, в изне

Публикувани изображения

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

xmr-monero.gif  how-to-uninstall-internet-explorer-how-t

лаптопа какво е виновен, че няма нет?

трябва модема да строшиш

преди 49 минути, Anneliese написа:

Четох наскоро

Това ти е проблема ... четеш, но не може да разбереш ... т.е. принципно за тези неща трябва да имаш оракулски способности ... т.е. трябва да се отречеш от вярванията си ... :) 

преди 5 минути, Anneliese написа:

...три поредни дни все към 11 преди обяд  все няма интернет..

Значи комшията вдига самолета по това време ... на 100% ... търси те да го приземиш !

• Автор

И докато онези фанатизирани фенки на САЩ, Усрайна и "свободния свят"са готови дори да се лишат от интернет и да са без новини и на тъмно, в името на въздушния блян да унищожат Русия, то аз не съм съгласна да сме без интернет и с информационно затъмнение. Руснаците поне воюват истински - с оръжия, които убиват. Това е война, все пак. Шокираните истерии на шаренките ми идват в повече.

преди 7 минути, Kiеli написа:

лаптопа какво е виновен, че няма нет?

трябва модема да строшиш

how-to-basic-how-to-basic-egg.gif

преди 1 минута, Anneliese написа:

И докато онези фанатизирани фенки на САЩ, Усрайна и "свободния свят"са готови дори да се лишат от интернет и да са без новини и на тъмно, в името на въздушния блян да унищожат Русия, то аз не съм съгласна да сме без интернет и с информационно затъмнение. Руснаците поне воюват истински - с оръжия, които убиват. Това е война, все пак. Шокираните истерии на шаренките ми идват в повече.

Приземиш ли един път самолета, с други очи ще погледнеш на Света, най-малкото защото ще си ги събрала!

преди 10 минути, Anneliese написа:

И аз не им вярвах на приказките, но три поредни дни все към 11 преди обяд  все няма интернет.

Най вероятно в 11ч човека от велогенератора поддържащ нета да излиза в обедна почивка и няма кой да го замести :speak:

Съжалявам - аз бях . В 11:00 пускам "git push" към кулите за 5Г, ама явно е малко претоварено трасето и забива нейде по пътя.  Ще гледам утре да не се случи, то и без това почти всички чипове са обновени с последни версии само около Берковица, явно заради слънчевите изригвания има затруднения. Съжалявам за причиненото неудобство

преди 1 минута, Тетя написа:

Права си! Така правят! Подкрепям те напълно! 

Да не спират и твоя интернет???

преди 2 часа, Anneliese написа:

Какво става с интернета в България?От три дена съм свидетел, как за 1 час, обикновено 11 часът преди обяд, интернетът просто спира. Проблемът изобщо не е в компютъра ми.  Четох наскоро, че в онзи форум си говориха, че заради войната в Украйна, за час се блокира интернета в Източна Европа, включително и в България, и то не от Русия, а то тези, които политиците и всички предатели наричат "приятели" - САЩ!

Искам да знам с кое право ни лишават от достъп до интернет гадовете им с гадове!

Вместо да тероризират невинни държави с адски санкции, като са толкова смели и така им се воюва и са зажаднели за кръв, да си изстрелят ядрения арсенал по Русия! Писна ми от тях! Човек не може да чете заради тях!

Някой на тях така да им блокира интернета, ама за цяло денонощие, на всички, даже на Белия дом, да видим дали ще им хареса!

Ако бяхме с Русия, сега щяхме да сме изритали американския боклук оттук, дето се изживява като генерал - губернатор!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Платен ли е нета? Да не би да не сте платили нета?

• Автор

Платен е, разбира се!:angry:

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Платен ли е нета? Да не би да не сте платили нета?

Нейния е безплатен, как така ще плаща за нещо което някой е длъжен да и доставя?

Какво става с интернета в България?От три дена съм свидетел, как за 1 час, обикновено 11 часът преди обяд, интернетът просто спира. Проблемът изобщо не е в компютъра ми.  Четох наскоро, че в онзи форум си говориха, че заради войната в Украйна, за час се блокира интернета в Източна Европа, включително и в България, и то не от Русия, а то тези, които политиците и всички предатели наричат "приятели" - САЩ!

Искам да знам с кое право ни лишават от достъп до интернет гадовете им с гадове!

Вместо да тероризират невинни държави с адски санкции, като са толкова смели и така им се воюва и са зажаднели за кръв, да си изстрелят ядрения арсенал по Русия! Писна ми от тях! Човек не може да чете заради тях!

Някой на тях така да им блокира интернета, ама за цяло денонощие, на всички, даже на Белия дом, да видим дали ще им хареса!

Ако бяхме с Русия, сега щяхме да сме изритали американския боклук оттук, дето се изживява като генерал - губернатор!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Глупости. Някой флиртува с теб. Някога, когато нямаше интернет и харесаш някого, светваш го между плешките с училищната чанта и той (тя) разбира. А ако и падне, значи ухажорът е лудо влюбен. Сега е по-лесно. Спира ти интернета. А ако ти спре и тока, значи е някой американец от вконтакте.

едит: гледам, че и TRIVOLTA подозира нещо подобно, та нищо чудно да излезе истина.

едит2: мръщи се, мръщи се, а после обществото виновно... 

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Да не спират и твоя интернет???

Тц,аз сама си го спирам,не ги чакам тях.

преди 53 минути, Anneliese написа:

Платен е, разбира се!:angry:

Питам, защото знам, че в България сте големи пирати. Ловите нета на съседа. И тук постовете, затова питам. Тъй, че не е естествено.

Не четете.

Чета и се хванах за главата!

Не става дума за мен, а четох, че блокират интернета в част от България, предполага се и за Източна Европа.

И къде го чете това?

И аз не им вярвах на приказките, но три поредни дни все към 11 преди обяд  все няма интернет.

Да не би да става точно в 11:11? Ако твърде често наблюдаваш събития, които се случват точно в съответно 11:11, нумерологията тук говори много. Колкото една книга мога да ти изпиша неща, но най-важното е, че става въпрос за "знак от съдбата". Трябва да внимаваш, може би нещо специално е тръгнало да ти се случва и то не само спиране на нета.

А времето не е чак толкова лошо, че и да става по едно и също време. Авария не сме имали, телевизията ни не е прекъсвала, но интернета - да. А обикновено при авария ги няма и двете. Първия път помислих, че е заради бурния вятър, но и в късния следобед пак нямаше, а беше хубаво време. Вчера и днес сутринта си беше слънчево и приятно, а няма интернет.

Ами значи вече можеш да си сигурна, че щом не е от времето, значи опрделено е някакъв специален знак от съдбата тип "11:11". Трябва много да внимаваш! Виж, ще ти покажа да видиш, че не се шегувам: 

https://www.mila.bg/article/8884618

Това число е знак, че сте на правилния път и имате високочестотни вибрации. Казва ви да следвате сърцето си и да слушате интуицията си. Ако продължавате да виждате тази последователност, това означава, че достигате най-високото ниво на вашето духовно пробуждане. Вашите мисли, вярвания и визуализация са в перфектно съответствие, водещо до по-бързи прояви на вашите желания.
ова силно интуитивно число показва, че сте достойни и силни, но трябва да се доверите повече на себе си и да вярвате в своите таланти и способности. Ако продължавате да виждате 11 или 111 или 1111, тогава тези поредици се появяват, за да ви помогнат да отключите безкрайния си потенциал. Тази последователност може да ви даде възможност да изградите бъдещето, което искате

Помисли си за какво си си мислила в този момент. Спомни си добре и кажи какво е. Много вероятно е то да се материализира. Само да не е руски атом, че тогава трябва да ходиш да палиш свещ. 

Не е зле да си направите експеримент и да видите дали има или не интернет при вас към 11 часа, но не на мобилен телефон или таблет, а на настолен компютър.

Щом говорят и допускат такова нещо, явно значи го има.

Какво точно го има?

Интересно, САЩ такъв страх ги тресе, че действат сутрин, не вечер. Разбира се, украинските дрончета вечер са слепи, сателитите им също не могат да се ориентират........... Е, проблемът не е наш! Да се оправят, ама да не пипат интернета изобщо!

Ами без САЩ няма интернет, нали знаеш? Достатъчно е да спрат youtube-а и няма да има повече нищо за гледане освен пиратски канали.

Малоумен начин са избрали - да воюват с дронове. Все едно детската градина. Ама какви ги говоря, в САЩ мъже няма, има само шарени страхливи гейчета, които си играят на война от разстояние.

Защо да не воюват с дронове? Ти с какво би воювала на модерното бойно поле? Би изпратила мнозина на сигурна мъжка смърт, или би изпратила дрон? Кое?

• Автор

Ами във форума на бг мама се говореше, някоя чула, че от запада са започнали да блокират за час интернета в някоя страна в Източна Европа, сега явно го правят и при нас.  Нали в оня форум постоянно се оплакват колко русофилски настроен бил народът ни и как правителството ни било петата колона на Русия, както и президента............. Блокирането го правели с цел никой да не предава важни данни и координати на руснаците, докато намират цели и удрят с дронове.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Ами във форума на бг мама се говореше, някоя чула, че от запада са започнали да блокират за час интернета в някоя страна в Източна Европа, сега явно го правят и при нас.  Нали в оня форум постоянно се оплакват колко русофилски настроен бил народът ни и как правителството ни било петата колона на Русия, както и президента............. Блокирането го правели с цел никой да не предава важни данни и координати на руснаците, докато намират цели и удрят с дронове.

А на теб колко достоверно ти се струва това? От 1 до 10.

преди 7 минути, Anneliese написа:

Доколкото знам, военните ползват друг вид интернет. От нас потребителите.

Прилича на технически проблем с доставчика и спри да четеш глупостите на бгмамите хихи

преди 4 часа, васил козарев написа:

хехехехе

Берковишкото мрЪнкало пак САЩ са му виновни. 

За къде сме без форумната комичка

преди 4 часа, Звяра!!! написа:

Някой знае ли утре от колко до колко часа няма да има интернет???

От 24 до 25 часа.. Опаа чакай бе туй било Земята..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.