Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става с интернета в България?

Featured Replies

преди 5 минути, petie1 написа:

технически проблем с доставчика

Поне разбрах кой не и доставя услугата ... :) иначе по-прилича, че някой и е въвел 'родителски контрол" ... 

• Отговори 96
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Бъркаш, в цяла България интернета е перфектен, само на тебе някой ти има зъб и ти го спира

• инж. lebel
    инж. lebel

Глупости. Някой флиртува с теб. Някога, когато нямаше интернет и харесаш някого, светваш го между плешките с училищната чанта и той (тя) разбира. А ако и падне, значи ухажорът е лудо влюбен. Сега е по

• инж. lebel
    инж. lebel

Между другото, що им пълниш гушите на тия? И на практика спонсорираш Украйна? Изчакай момента... и бий шута на империалистите и техните приятели капиталистите... "... Нека в ужас, в изне

Публикувани изображения

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Доколкото знам, военните ползват друг вид интернет. От нас потребителите.

Да ползват друг, не се казва интернет, а анадърнет :giggle1:

преди 4 часа, Anneliese написа:

Аминямаше три поредни дни, все към 11 часа, което нто е от времето, нито от доставчика. Явно е вярно това, за блокирането на интернет. Тия ги хваща параноята вече, че едва ли не, в България има шпиони, които предават от разстояние важна информация на Русия. На тия само шпиони им се привиждат. Това, че народът ни е благодарен на Русия за освобождението от турско робство и от нацисткото присъствие, хи не значи, че нормалните българи ще си губят времето да си играят на шпионски игри.

Американците по принцип са си параноици. Почнат ли да губят във война, все друг им е виновен, ама те, че са тъпи и имат само 200 - годишен военен опит, тва не им идва на ума. Те не знаят как да воюват с руснаците, защото са тъпи. ТЪПИ! Като тапири!

Горещо се надявам да изгубят и Русия да им нанесе такъв съкрушителен военен удар по протежетата им в Украйна, че онези съвсем да обезумеят!

Точно днес е годишнината от позорната им акция в Куба в залива на прасетата.

Яки глупости шариш моя нет не е спирал  от две години насам на Бибаком съм

преди 31 минути, цър-вул написа:

И този клюкарник го приемаш за официален източник? А на оператора си обади ли се? Не, нали?

Ще се окаже, че комшията е официалния доставчик, вече се подразбира 🤣

преди 4 часа, Звяра!!! написа:

xmr-monero.gif  how-to-uninstall-internet-explorer-how-t

Ей отде я изкопа тая антика Джам 98?

преди 4 часа, adersa написа:

Майко мила колко много сеирджии следят темата 

Заснемане.PNG

Anneliese ако си ми жена ще ядеш тупаници всеки ден 

Ами че тя си е нашата комичка бре а аз както винаги изпуснах сеира

преди 2 часа, Anneliese написа:

Платен е, разбира се!:angry:

Между другото, що им пълниш гушите на тия? И на практика спонсорираш Украйна? Изчакай момента...

на 15.04.2023 г. в 3:38, Anneliese написа:

... А съм сигурна, че ще дойде момента, в който Русия, Китай, Беларус, Северна Корея и още независими държави ще създадат един общ интернет на свободния свят. ..

и бий шута на империалистите и техните приятели капиталистите...

"...
Нека в ужас, в изненада рухне всяка черна сграда
на световната неправда, на сподавения стон
и човекът да намери зад открехнатите двери
мъртви старите химери на бездушния закон.
...
...
И когато сетний камък на обгьрнатия в пламък
и разруха древен замък се отрони в пепелта,
вий слезнете от конете и земята целунете –
възцарете вечна обич, вечна правда на света."

преди 24 минути, дioiд написа:

Поне разбрах кой не и доставя услугата ... :) иначе по-прилича, че някой и е въвел 'родителски контрол" ... 

Ами... може  и това да е

преди 5 часа, Anneliese написа:

Какво става с интернета в България?От три дена съм свидетел, как за 1 час, обикновено 11 часът преди обяд, интернетът просто спира. Проблемът изобщо не е в компютъра ми.  Четох наскоро, че в онзи форум си говориха, че заради войната в Украйна, за час се блокира интернета в Източна Европа, включително и в България, и то не от Русия, а то тези, които политиците и всички предатели наричат "приятели" - САЩ!

дубрутро - цру събират данни, а ти явно си им на мушката, подозират те нещо Анке, бягай в руZия, докато е време.

преди 22 минути, lebel написа:

Между другото, що им пълниш гушите на тия? И на практика спонсорираш Украйна? Изчакай момента...

и бий шута на империалистите и техните приятели капиталистите...

"...
Нека в ужас, в изненада рухне всяка черна сграда
на световната неправда, на сподавения стон
и човекът да намери зад открехнатите двери
мъртви старите химери на бездушния закон.
...
...
И когато сетний камък на обгьрнатия в пламък
и разруха древен замък се отрони в пепелта,
вий слезнете от конете и земята целунете –
възцарете вечна обич, вечна правда на света."

👍 

Смирненски

+1

преди 30 минути, petie1 написа:

Ей отде я изкопа тая антика Джам 98?

К;во в София имам един който работи даже!? :) Виж, хм ... за 3.11 ... май някъде ги "скрих" дисковете .. :) Въпреки това си имам комплект дискети, за да го инсталирам ... :) Дали ще тръгне на 64-битов??? :) Бе ... хм ... май някъде почнах такава инсталация на виртуалка, но нямам време за хобито ми ... в моменто по-ме-интересува ИИ в човешкото тяло ... без значение дали е родено в Берковица или пък е от трети пол и бля разположило се удобно в южната ни съсеДка ... :) 

• Автор
преди 2 часа, Гражданин написа:

А на теб колко достоверно ти се струва това? От 1 до 10.

Ами те щом толкова сериозно и подробно се интересуват от войната, че чак и четвърта тема имат вече за войната, слагат информация от украински официални източници............. може да е вярно.

преди 2 часа, цър-вул написа:

И този клюкарник го приемаш за официален източник? А на оператора си обади ли се? Не, нали?

Там по принцип не лъжат. Бойкотираха Амбър Хърд и Диана Димитрова, сега разконспирираха Мис Крокодил че с мъжа и са забогатяли от гнусна далавера с лекарства за раково болни.

преди 15 минути, Anneliese написа:

Там по принцип не лъжат. Бойкотираха Амбър Хърд и Диана Димитрова, сега разконспирираха Мис Крокодил че с мъжа и са забогатяли от гнусна далавера с лекарства за раково болни.

Хайл Поля Димитлер!!!

Колкото не лъгаха за избягалата Севда нали? Ако проблемите с интернета ти продължават звънете на доставчика и той да се оправя

• Автор
преди 2 минути, Anneliese написа:

Това им е работата!

преди 33 минути, Anneliese написа:

Ами те щом толкова сериозно и подробно се интересуват от войната, че чак и четвърта тема имат вече за войната, слагат информация от украински официални източници............. може да е вярно.

За какви "теми" за войната говориш? В този форум ли? Или в БГ мама?

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Да - няма да се мешат с простолюдието. А и става въпрос само за половината терминал

Ако е това което си мисля, не се изразяваш правилно.

преди 2 часа, Anneliese написа:

ПИК-ливите пак всяват паника :) По това време на годината има учения с участие на съюзните войски

преди 9 часа, Anneliese написа:

Какво става с интернета в България?От три дена съм свидетел, как за 1 час, обикновено 11 часът преди обяд, интернетът просто спира. Проблемът изобщо не е в компютъра ми.  Четох наскоро, че в онзи форум си говориха, че заради войната в Украйна, за час се блокира интернета в Източна Европа, включително и в България, и то не от Русия, а то тези, които политиците и всички предатели наричат "приятели" - САЩ!

Искам да знам с кое право ни лишават от достъп до интернет гадовете им с гадове!

Вместо да тероризират невинни държави с адски санкции, като са толкова смели и така им се воюва и са зажаднели за кръв, да си изстрелят ядрения арсенал по Русия! Писна ми от тях! Човек не може да чете заради тях!

Някой на тях така да им блокира интернета, ама за цяло денонощие, на всички, даже на Белия дом, да видим дали ще им хареса!

Ако бяхме с Русия, сега щяхме да сме изритали американския боклук оттук, дето се изживява като генерал - губернатор!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Остават още

360tzz5q1z

и НЕТА СПИРА!

Много зловещо изглежда този часовник, все едно идва края на света. :speak:

:popcorn2:

преди 3 часа, Anneliese написа:

Ами да - събери 1+1 - Първо спират интернета и после пристигат военните. Така се почва с окупацията - прекъсват се връзките и се превзема радиото ,телевизията и летищата за десанта.. Затова следи и тях  - ако има прекъсване и там - дай сигнал да хващаме гората.

преди 1 час, kosyo написа:

да хващаме гората

Аз съм я хванал отдавна

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Остават още

360tzz5q1z

и НЕТА СПИРА!

И ся кво, не трябваше ли да има експлозия?:popcorn2:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.