Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Python не работи провилно под Windows 10, заради липсващ модул/функция

Featured Replies

преди 1 минута, AlienBoss написа:

Ако инсталирам Linux Mint директно в запаметяващото устройство, тогава нещата ще се оправят ли? Както вече обясних, не мога да използвам Wifite и Python, ако интернет адаптера не се засича, което е проблем, който съм обяснил тук:

Ако инсталирам Linux Mint директно в запаметяващото устройство, тогава интернет адаптера ще бъде ли засечен?

Ако смениш (може и софтуерно) ЗКУ....има шансове. Но ще трябва да смениш и това на, което казваш "интернет адатер".... и разни други неша....

Абе с една дума вади едни 1000€ и казвай какво искаш

• Отговори 64
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Точно тук трябва да спреш с глупавите въпроси и да започнеш да четеш А и Б в мрежата за операционни системи, за езици за програмиране и компилаторите им. Много неща ти липсват, за да стигнеш до хакван

• NonsenseGenerator_v3.4
    NonsenseGenerator_v3.4

Обърках въпроса... Да, знам как се инсталира Linux на флашка - ще използвам balenaEtcher за да създам boot-ваща флашка. Това съм го парвил и преди. Ще извърша опит и по-късно ще дойда а кажа какв

• Олеее ква била работата значи с Минта да хакерим на съседа мрежата аха

преди 13 минути, AlienBoss написа:

Ако инсталирам Linux Mint директно в запаметяващото устройство, тогава нещата ще се оправят ли?

Ко рече? Ко?

преди 1 час, цър-вул написа:

ползва в нативната и́ среда - linux

Е то това най лесно :)

преди 12 минути, NewRedDragon написа:

ЗКУ

Ей тва е най важното да смени хихи

• Автор
преди 5 минути, petie1 написа:

Ко рече? Ко?

Ако инсталирам Linux Mint като host OS, а не като guest OS, тогава нещата ще се оправят ли?

преди 21 минути, AlienBoss написа:

Ако инсталирам Linux Mint директно в запаметяващото устройство, тогава нещата ще се оправят ли? Както вече обясних, не мога да използвам Wifite и Python, ако интернет адаптера не се засича, което е проблем, който съм обяснил тук:

Ако инсталирам Linux Mint директно в запаметяващото устройство, тогава интернет адаптера ще бъде ли засечен?

Можеш и на флашка да го инсталираш и да го стартираш от нея

• Автор
преди 17 минути, NewRedDragon написа:

Абе с една дума вади едни 1000€ и казвай какво искаш

За съжалеие нямам пари. :(

току-що, piх3l написа:

Как да го инстлирам на флашка?

преди 5 минути, AlienBoss написа:

Ако инсталирам Linux Mint като host OS, а не като guest OS, тогава нещата ще се оправят ли?

Да 100% сигурност

@AlienBossГрухи грухи 2 теми пусна ама ъъъъъъ. И преди питаше за същите глупости като се опитваше да заобиколиш, голямата си мечта, да хакнеш незнайната парола на комшията си. Та даже кали искаше да качиш минчо искаше да качиш и взе че и на биоса се нахвърли да го умориш. Е ти наистина си неспасяем случай като теб едвали ще се появи някой да реве за същите глупости. В няколко теми даже и в дрън дрън темата съм написал аз какво използвам и ако щеш ми вярвай ако щеш недей но ти докато цивриш мично и разни други глупости аз вече съм хакнал мрежата която съм си набелязал изгледал съм и 10-я филм и се каня да спа щото не ми се занимава с глупости. А ти до сутринта продължаваш да грухтиш дрезгаво че неможеш да хакнеш комшийската мрежа. Кажи само колко пъти ти написах като имаш желание да хакваш мрежи да започнеш да четеш да се поинтересуваш как стават нещата и тогава да питаш и действаш ти неискаш да научиш елементарни неща а си седнал да цивриш за някакви си питони.

преди 7 минути, piх3l написа:

Много бавно бре освен ако не е нещо като SSD тая флашка

• Автор
преди 10 минути, piх3l написа:

Обърках въпроса... Да, знам как се инсталира Linux на флашка - ще използвам balenaEtcher за да създам boot-ваща флашка. Това съм го парвил и преди.

Ще извърша опит и по-късно ще дойда а кажа какви са резултатите.

преди 6 минути, petie1 написа:

Много бавно бре освен ако не е нещо като

Скоростта не е от значение.

преди 7 минути, petie1 написа:

Да 100% сигурност

Сега ще извърша опит.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

В няколко теми даже и в дрън дрън темата съм написал аз какво използвам

Не, не си ми казвал какво използваш.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

да четеш да се поинтересуваш как стават нещата и тогава да питаш и действаш ти неискаш да научиш елементарни неща а си седнал да цивриш за някакви си питони.

Проблемът е, че това, което съм чел, като опитам да го направя, получавам грешки, които не са споменати в онлайн уроците. Четох една статия и направих нещата едно към едно както е обяснено в статията - и въпреки това получих грешки, които не са се получили при хората, написали статията и урока.

преди 7 минути, AlienBoss написа:

Проблемът е, че това, което съм чел, като опитам да го направя, получавам грешки, които не са споменати в онлайн уроците. Четох една статия и направих нещата едно към едно както е обяснено в статията - и въпреки това получих грешки, които не са се получили при хората, написали статията и урока.

Ключовата дума е "хората"

преди 7 минути, AlienBoss написа:

Нищо не си чел повярвай ми искаш всичко на готово но забравяш че не всичко което хвърчи се яде. Казах ти го и преди казвам ти го и пак сядай и чети и тогава, задавай въпроси, но като ги задаваш въпросите си напрегни и сивото вещество как ще ги зададеш за да не ти сложи наказание  домакина на сайта. А и както сам знаеш споделянето на такава информация в този форум е забранена.

• Автор
на 23.04.2023 г. в 21:00, vlado1985 написа:

Нищо не си чел повярвай ми искаш всичко на готово но забравяш че не всичко което хвърчи се яде. Казах ти го и преди казвам ти го и пак сядай и чети и тогава, задавай въпроси, но като ги задаваш въпросите си напрегни и сивото вещество как ще ги зададеш за да не ти сложи наказание  домакина на сайта. А и както сам знаеш споделянето на такава информация в този форум е забранена.

Колко пъти трябва да чета едно и също нещо? Вече съм чел многократно нещата и съм ги разбрал. Пробелъм е, че при мен се появявт грешки, които не са предвидени в уроците, които съм чел. Както можеш да видиш, дал съм подробно обяснение за това кое и как правя, тоест можеш да видиш, че аз нещата ги правя правилно.

преди 12 часа, NonsenseGenerator_v3.4 написа:

Колко пъти трябва да чета едно и също нещо? Вече съм чел многократно нещата и съм ги разбрал. Пробелъм е, че при мен се появявт грешки, които не са предвидени в уроците, които съм чел. Както можеш да видиш, дал съм подробно обяснение за това кое и как правя, тоест можеш да видиш, че аз нещата ги правя правилно.

Въпроса и най-важното е дали разбра, че Питона не ти е виновен за тия грешки?

Така, че даже заглавието на темата ти е грешно.

Python работи много правилно под Windows 10 и дава грешка, че не намира функция, която я няма в Windows 10.

Така че си смени заглавието.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.