Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Python не работи провилно под Windows 10, заради липсващ модул/функция

Featured Replies

току-що, AlienBoss написа:

За какво спиране на процеси говориш? Аз отлично знам какви процеси трябва да спра и активирам, за да остигна целите си. Знам и как да постигна целта и под Windows, но както стана ясно, има грешки, които ми пречат. Причината, поради която използвам Unix (Linux Mint) е, че като използвам Windows получавам съобщение за грешка, което казвам, че има липсващи модули и функции. Снимка на съобщението можеж да видиш в пъривя отговор в тзи тема.

Под Линукс не получавам тази грешка, която получавам под Windows, но пак имам затруднения, които са показани тук:

Няма как да използвам Python и Wifite, щом адаптера за интернет не се засича от Линукс и VirtualBox.

Ти не си добре!

Изобщо си нямаш напредстава как се работи със wifite!!!

• Отговори 64
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Точно тук трябва да спреш с глупавите въпроси и да започнеш да четеш А и Б в мрежата за операционни системи, за езици за програмиране и компилаторите им. Много неща ти липсват, за да стигнеш до хакван

• NonsenseGenerator_v3.4
    NonsenseGenerator_v3.4

Обърках въпроса... Да, знам как се инсталира Linux на флашка - ще използвам balenaEtcher за да създам boot-ваща флашка. Това съм го парвил и преди. Ще извърша опит и по-късно ще дойда а кажа какв

• Олеее ква била работата значи с Минта да хакерим на съседа мрежата аха

преди 6 минути, AlienBoss написа:

Щом работи и под Windows, тогава защо не ми тръгва?

Спри да повтаряш глупави твърдения!

преди 3 минути, AlienBoss написа:

като използвам Windows получавам съобщение за грешка, което казвам, че има липсващи модули и функции.

И как да ги има, като ги няма под Windows. Програмата е за Linux!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЯМА ДА ТРЪГНЕ ПОД WINDOWS!

преди 18 минути, AlienBoss написа:

Няма достатъчно свободно място за 2 операционни системи едновременно.

На мен нещо, като ми липсва или не ми достига, отивам до кварталния магазин

преди 19 минути, AlienBoss написа:

И е по-лесно и удобно да се използват виртуални машини... поне на мен ми е по-лесно така.

И на мен - съгласен съм!

преди 3 минути, AlienBoss написа:

Защо? Нещо не както трябва ли направих по отношение инсталацията на Python?

Абе Олигофренов програмати е писана за Линукс само бре кое не разбра пак?

• Автор
току-що, piх3l написа:

Ако погледнеш документацията, ще разбереш, че тази функция е налична само за UNIX...

Да, това го разбрах преди олоко 1 час. Все още има потребители, които ми казват, че Питон работи и под Windows. Стана ясно, че функциите, които ми трябват, не работят под Windows. Сега аз знам как да използвам Python под Линукс, но не знам как да оправя проблемите с неспособността на Линукс да засече адаптера за интернет. Ето тук съм обяснил положението: https://www.kaldata.com/forums/topic/315479-linux-mint-не-засича-адептера

Положението е такова, че няма как да използвам Python и Wifite, като адаптера за интернет не се засича...

преди 5 минути, Звяра!!! написа:

Ти не си добре!

Изобщо си нямаш напредстава как се работи със wifite!!!

Той пък от какво ли има представа се чудя?

преди 7 минути, AlienBoss написа:

Защо? Нещо не както трябва ли направих по отношение инсталацията на Python?

@petie1 от къде да започна ? Че като гледам - няма да свърша.

Кажи му ти, че си по дипломатичен...

• Автор
преди 6 минути, цър-вул написа:

Спри да повтаряш глупави твърдения!

И как да ги има, като ги няма под Windows. Програмата е за Linux!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЯМА ДА ТРЪГНЕ ПОД WINDOWS!

Да, това го разбрах! Но нали ТОЧНО ТИ каза, че програмата работи и под Windows!!!

преди 8 минути, AlienBoss написа:

адаптера за интернет

Няма такова нещо - нито като хардуер, нито като софтуер. Има NIC, бил той безжичен или не!

Питай @PigMan9GolqmotoPrase на лично - той и стия неща се бори, ама не споделя резултата

преди 2 минути, AlienBoss написа:

Да, това го разбрах преди олоко 1 час. Все още има потребители, които ми казват, че Питон работи и под Windows. Стана ясно, че функциите, които ми трябват, не работят под Windows. Сега аз знам как да използвам Python под Линукс, но не знам как да оправя проблемите с неспособността на Линукс да засече адаптера за интернет. Ето тук съм обяснил положението: https://www.kaldata.com/forums/topic/315479-linux-mint-не-засича-адептера

Положението е такова, че няма как да използвам Python и Wifite, като адаптера за интернет не се засича...

Питона си работи програмата ти е писана само за Линукс Грухи Биосов Олигофренов....

преди 3 минути, KK Dawning - Kruger написа:

@petie1 от къде да започна ? Че като гледам - няма да свърша.

Кажи му ти, че си по дипломатичен...

Казах му го ако се раззчетеш ама и аз почнах да губя търпение с гусин Олигофренов хихи

преди 5 минути, AlienBoss написа:

Да, това го разбрах! Но нали ТОЧНО ТИ каза, че програмата работи и под Windows!!!

Каза че Питона работи под Джама а не че програмата ти ще работи

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Няма такова нещо - нито като хардуер, нито като софтуер. Има NIC, бил той безжичен или не!

"Network adapter" означава адаптер за интернет мрежата. Става въпрос за адаптера, който хем е включен, но не се засича он Линукс, което съм обяснил тук:

Освен "Qualcom Atheros QCA9377 Wireless Network Adapter", има и следните опции:

"TAP ProtonVPN Windows Adapter V9"

"Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter #2"

"Realtek PCIe GbE Family Controller"

Може ли някой да ми обясни как да оправя проблема?

преди 5 минути, цър-вул написа:

Точно аз казах, че питон работи под Windows, no програмата - не, защото е писана за linux! Не съм ти виновен, че не четеш с разбиране!

Как така "Питон работи под Windows, но програмата - не"? Нали точно Python е програмат, която се казва Python. Въпросът се отнася до програмата, наречена Python.

преди 1 минута, AlienBoss написа:

"Network adapter" означава адаптер за интернет мрежата. Става въпрос за адаптера, който хем е включен, но не се засича он Линукс, което съм обяснил тук:

Освен "Qualcom Atheros QCA9377 Wireless Network Adapter", има и следните опции:

"TAP ProtonVPN Windows Adapter V9"

"Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter #2"

"Realtek PCIe GbE Family Controller"

Може ли някой да ми обясни как да оправя проблема?

НЕ, не може!!!

"Network adapter" означава адаптер за интернет мрежата.

Сериозно ли? Ако не искам да ползвам интернет, не мога ли да ползвам "Network adapter"

Грухи, забрави! Не е за тебе това

• Автор
преди 5 минути, petie1 написа:

Питона си работи програмата ти е писана само за Линукс Грухи Биосов Олигофренов....

Казах му го ако се раззчетеш ама и аз почнах да губя търпение с гусин Олигофренов хихи

Каза че Питона работи под Джама а не че програмата ти ще работи

За коя програма говориш? Нали Python е точно тази програма, за която аз говоря. Какво имаш предвид под "Python" и "програмата"? Коя е "програмата", за която говориш?

току-що, Звяра!!! написа:

НЕ, не може!!!

Кое не може?

Кое не може?

Не може да ти помогне никой на тебе!

• Автор

Хора, дайте да се върнем на темата и да не обсъждаме странични неща. Върнете се към първия ми отговор в тази тема и вижте снимките, които показват грешките, които се появават при опит за използване на Python под Windows. Кажете дали има начин да инсталирам нужните модули и функции, че Python да може да работи под Windows.

Хора, дайте да се върнем на темата и да не обсъждаме странични неща. Върнете се към първия ми отговор в тази тема и вижте снимките, които показват грешките, които се появават при опит за използване на Python под Windows. Кажете дали има начин да инсталирам нужните модули и функции, че Python да може да работи под Windows.

НЕ, не може!

Грухи, айде сага прочети, какви са разликите м/у програмен език, програма и опер. с-ма

преди 2 минути, AlienBoss написа:

дали има начин

Има. 

На разстояние - 2000 лева си.

преди 7 минути, AlienBoss написа:

Кажете дали има начин да инсталирам нужните модули и функции, че Python да може да работи под Windows.

Няма начин.

И не "че Python да може да работи под Windows.", a Fifite.py да може да работи под Windows, ама не може. Писана (Fifite.py) е за Unix.

преди 4 минути, AlienBoss написа:

Малии много ама много трябва да четеш..... Питон е програмен  език а файла който си дръпнал  е код на питон който се интерпретира в съовествие с ОС това е простото обяснение

преди 1 минута, vpvelev написа:

Няма начин.

Има начин като се пренапише програмата в съовествие с Джама

преди 19 минути, AlienBoss написа:

Как така "Питон работи под Windows, но програмата - не"? Нали точно Python е програмат, която се казва Python. Въпросът се отнася до програмата, наречена Python.

Точно тук трябва да спреш с глупавите въпроси и да започнеш да четеш А и Б в мрежата за операционни системи, за езици за програмиране и компилаторите им. Много неща ти липсват, за да стигнеш до хакване на безжични мрежи. Това е вредното влияние на интернет. И българският народ има две много хубави поговорки точно за твоя случай:
Видяла жабата, че коват вола и вдигнала и тя крак.
Кучето стои по цял ден пред месарницата, но касапин не става.

преди 6 минути, petie1 написа:

Има начин като се

ползва в нативната и́ среда - linux

• Автор
преди 44 минути, цър-вул написа:

ползва в нативната и́ среда - linux

Ако инсталирам Linux Mint директно в запаметяващото устройство, тогава нещата ще се оправят ли? Както вече обясних, не мога да използвам Wifite и Python, ако интернет адаптера не се засича, което е проблем, който съм обяснил тук:

Ако инсталирам Linux Mint директно в запаметяващото устройство, тогава интернет адаптера ще бъде ли засечен?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.