Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Python не работи провилно под Windows 10, заради липсващ модул/функция

Featured Replies

Изтеглих и инсталирах Python версията за Windows, но нещата не работят правилно. Получавам няккаво събщение за грешка и не знам как да го оправя.

Ето екранна снимка на съобщението за грешка:

screenshot-406.png

Може ли някой да ми обасни как да оправя този проблем?

• Отговори 64
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Точно тук трябва да спреш с глупавите въпроси и да започнеш да четеш А и Б в мрежата за операционни системи, за езици за програмиране и компилаторите им. Много неща ти липсват, за да стигнеш до хакван

• NonsenseGenerator_v3.4
    NonsenseGenerator_v3.4

Обърках въпроса... Да, знам как се инсталира Linux на флашка - ще използвам balenaEtcher за да създам boot-ваща флашка. Това съм го парвил и преди. Ще извърша опит и по-късно ще дойда а кажа какв

• Олеее ква била работата значи с Минта да хакерим на съседа мрежата аха

А ти със това wifite какво ще правиш?

Ще проверяваме на съседа паролата ли?:giggle1:

Това Wifite.py на същата версия ли е писано?

Провери и това:

jHQl9S4.png

• Автор
преди 2 минути, vpvelev написа:

Това Wifite.py на същата версия ли е писано?

Версията на Python е 3.11.3. Това Wifite не му знам версията. Версията, която изтеглих, е официалната версия от GitHub. Няма точно описание на версията, не предполагам, че е 2.2.1, съдеки по описанието на един от файловете в архива...

преди 15 минути, Звяра!!! написа:

А ти със това wifite какво ще правиш?

Ще проверяваме на съседа паролата ли?:giggle1:

Не, няма да проверяваме паролата на съседа.

преди 26 минути, AlienBoss написа:

Получавам няккаво събщение за грешка и не знам как да го оправя.

преди 6 минути, AlienBoss написа:

Версията на Python е 3.11.3. Това Wifite не му знам версията. Версията, която изтеглих, е официалната версия от GitHub. Няма точно описание на версията, не предполагам, че е 2.2.1, съдеки по описанието на един от файловете в архива...

Виж какво ми каза чичко Гугъл:

geteuid() is only available on unix like systems. This explains why it doesn't work on Windows. 

wifite2 е за linux!!!!!!!!

Цитат

Supported Operating Systems

Wifite is designed specifically for the latest version of Kali Linux. ParrotSec is also supported.

Other pen-testing distributions (such as BackBox or Ubuntu) have outdated versions of the tools used by Wifite. Do not expect support unless you are using the latest versions of the Required Tools, and also patched wireless drivers that support injection.

• Автор
преди 5 минути, vpvelev написа:

geteuid() is only available on unix like systems. This explains why it doesn't work on Windows. 

Предполагах, че става въпрос за нещо такова...

В момента опитвам да използвам Python на Linux Mint, но пак има някакви грешки, които ми се пречкат. Ето в тази тема съм дал повече обяснение - ако знаеш как да ги оправя, моля да помогнеш:

преди 1 минута, AlienBoss написа:

Предполагах, че става въпрос за нещо такова...

В момента опитвам да използвам Python на Linux Mint, но пак има някакви грешки, които ми се пречкат. Ето в тази тема съм дал повече обяснение - ако знаеш как да ги оправя, моля да помогнеш:

Видях, ама си го инсталирай, а не с виртуалки.

• Автор
преди 7 минути, цър-вул написа:

wifite2 е за linux!!!!!!!!

Да, рзбрах. Оказа се, че и Python е за Unix операционни системи. Но за да използвам тези програми, нужнж е Linux да засича адептера за интернет, което не се случва в моя случай. Ето тук съм показал какъв е проблема - знаеш ли как да го оправя този проблем?

Олеее ква била работата значи с Минта да хакерим на съседа мрежата аха

• Автор
току-що, vpvelev написа:

Видях, ама си го инсталирай, а не с виртуалки.

Не може ли да работи и на виртуална машина? Основната ми операционна система е Windows 10 и не искам да я трия, за да инсталирм други опирационни системи... предпочитам другите операционни системи да ги използвам на виртуална машина.

преди 6 минути, AlienBoss написа:

Оказа се, че и Python е за Unix операционни системи

Глупости:
https://www.python.org/downloads/windows/

VirtualBox и WiFi - мисия невъзможна
И заглавието ти е абсолютно грешно - не Python не работи, той си работи под Windows. 

преди 4 минути, AlienBoss написа:

Не може ли да работи и на виртуална машина? Основната ми операционна система е Windows 10 и не искам да я трия, за да инсталирм други опирационни системи... предпочитам другите операционни системи да ги използвам на виртуална машина.

Че кой те кара да триеш джам 10?

• Автор
преди 2 минути, цър-вул написа:

Глупости:
https://www.python.org/downloads/windows/

VirtualBox и WiFi - мисия невъзможна

Щом Python може да работи и под Windows, тогава защо не става? Както се вижда, получавам следните грешки:

screenshot-406.png

Ето какво каза и друг потребител:

преди 28 минути, vpvelev написа:

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Че кой те кара да триеш джам 10?

Няма достатъчно свободно място за 2 операционни системи едновременно. И е по-лесно и удобно да се използват виртуални машини... поне на мен ми е по-лесно така.

Нямааааааам дуууумииииии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как ще убиеш процесите airmon-ng check kill????????????????

Без да имаш инсталиран Линукс???????????????

Wifite работи със други приложения едно от които променя МАК адреса и другите там????

Как ще стане тази работа????

преди 8 минути, AlienBoss написа:

Няма достатъчно свободно място за 2 операционни системи едновременно. И е по-лесно и удобно да се използват виртуални машини... поне на мен ми е по-лесно така.

Купи си едни SSD и слагай Минт там. Сега са много евтини. Побързай докато Китай не е нападнал Тайван.

• Автор
преди 5 минути, цър-вул написа:

Оф, не пиши глупости! Питонът работи кросплатформено, но програмата ти е писана за lINUX

Щом работи и под Windows, тогава защо не ми тръгва? Нали показах какво е казал другия потребител:

преди 37 минути, vpvelev написа:

Аз изтеглих ето тази версия:

screenshot-411.png

И въпреки тона показва съобщението за грешка, което казва, че има липсващи функции и модули.

преди 1 минута, AlienBoss написа:

Щом работи и под Windows, тогава защо не ми тръгва? Нали показах какво е казал другия потребител:

Аз изтеглих ето тази версия:

screenshot-411.png

И въпреки тона показва съобщението за грешка, което казва, че има липсващи функции и модули.

Ейййййййййййййй, разсмя ме с глас !

преди 4 минути, AlienBoss написа:

че има липсващи функции и модули.

Тези липсващи функции и модули не са в Питон, а в Линукс в случая. И тъй като работиш под Windows, то съответно не ги намира.

От друга страна пък има проблем с мрежите във виртуалката и въпреки че слагаш Минт(Линукс) пак не тръгва.

Мал=шанс.

• Автор
преди 3 минути, Звяра!!! написа:

Как ще убиеш процесите airmon-ng check kill????????????????

Без да имаш инсталиран Линукс???????????????

Wifite работи със други приложения едно от които променя МАК адреса и другите там????

Как ще стане тази работа????

За какво спиране на процеси говориш? Аз отлично знам какви процеси трябва да спра и активирам, за да остигна целите си. Знам и как да постигна целта и под Windows, но както стана ясно, има грешки, които ми пречат. Причината, поради която използвам Unix (Linux Mint) е, че като използвам Windows получавам съобщение за грешка, което казвам, че има липсващи модули и функции. Снимка на съобщението можеж да видиш в пъривя отговор в тзи тема.

Под Линукс не получавам тази грешка, която получавам под Windows, но пак имам затруднения, които са показани тук:

Няма как да използвам Python и Wifite, щом адаптера за интернет не се засича от Линукс и VirtualBox.

• Автор
преди 2 минути, KK Dawning - Kruger написа:

Ейййййййййййййй, разсмя ме с глас !

Защо? Нещо не както трябва ли направих по отношение инсталацията на Python?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.