Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сателитна телевизия и DTH оператори - предимства и недостатъци

Featured Replies

http://www.bulsat.com/ppv.php Тук има програма, но за Film+ HD няма никъде. Почти всички филми, които въртят съм ги гледал "от някъде". Много е тъпо да не знаеш кога е почнал филма и какво му е заглавието.
  • Отговори 87
  • Прегледи 67,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://www.bulsat.com/ppv.php

Тук има програма, но за Film+ HD няма никъде. Почти всички филми, които въртят съм ги гледал "от някъде". Много е тъпо да не знаеш кога е почнал филма и какво му е заглавието.

тъпото е че няма ЕРG и неможе да гледаш седмична програма 

а кога какво дават е полезно за да не седнеш да гледаш боза 

аз съм ZHD100 на Bulsatcom Приемника се получава с HD Кабел с златни чинчове. Наистина приемника е орязън от към функциите си, но кой не е - предлаган от фирмата? След последните ъпдейти се гледат всички HD програми

а колко ще ми излезне ако искам да си пусна на 4 телевизора булсат, и колко антени ще трябва да монтирам? Ако съм на такса 15.60лв. За втори телевизор знам че се доплаща 5 лв., но ако искам и други да включа?

а колко ще ми излезне ако искам да си пусна на 4 телевизора булсат, и колко антени ще трябва да монтирам? Ако съм на такса 15.60лв.

За втори телевизор знам че се доплаща 5 лв., но ако искам и други да включа?

Абе принципно си взимаш 1 основен с 4(или 3, не знам) допълнителни по 28 лв всеки, и плащаш 15.80лв за основния и за трите по 5 и нещо лв всеки.Допълнителните приемници гледат програмите, за които си платил на оснивния приемник.Антената може да е една, стига разстоянията м/у примениците да не е повече от 10-15 м.

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

тъпото е че няма ЕРG и неможе да гледаш седмична програма 

а кога какво дават е полезно за да не седнеш да гледаш боза 

За всички канали си има програми в офисите на Булсатком.

да така се казва Тотал ТВ Аморе (мио) булсат нямат опция EPG  а само ИНФО и понеже знам как става въвеждане на същото за седмицата е пълна загуба че няма активирано EPG на шефа му се свидят 50к за читава техника

Аморе (мио) булсат нямат опция EPG  а само ИНФО

Имат, но не за цяла седмица, само за present and following :(

Сиреч за предишно и текущо предаване.

Пък и не виждам кое му толкова трудното да си вземеш от офиса им брошура и да си четешш програмата за съответния канал.

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Имат, но не за цяла седмица, само за present and following  :huh:

Сиреч за предишно и текущо предаване.

Пък и не виждам кое му толкова трудното да си вземеш от офиса им брошура и да си четешш програмата за съответния канал.

Изумявам се на такива "некомпетентни" отговори

дори написани на чуждица в разяснение (нищо лично)

"INFO" Информационната опция  е за известяване съдържанието и продължителността на сегашното и следващото събитие

с кратко описание до около 190-250 символа 

EPG или електронно съдържание на програмата което изобразява седмична програма със поясняваща информация за събитията  

разликата е както в количествата събития изобразявани в периода от време 

така и в количеството символи присъстващи в описанието на събитието

http://en.wikipedia.org/wiki/EPG

а относно брошурата неможеш ме накара да отида до който и да е офис за да чета нещо 

което създателя на страницата на булсатком не е сложил там

(още не се е научил да борави с динамични страници)

хайде стига сме разводнявали темата ако някой иска технически описания на DVB стандарта да пусне отделна тема 

Единственото предимство на ITVPartner е EPG-то. Всичко останало/ цени, съдържание на пакетите,качество/ е в полза на Булсатком. Особено за хора които гледат много футбол/Испанско, Илианско и немско първенство/ няма база за сравнение.

даваш съответните 148 лева и ... ситните буквички ти убягват

познавам доста хора в тази фирма и вс. те са на мнение което е различно от това на шефа им

а качеството на каналите спрямо тотал тв ( итв) е плачевно

то толкова канали на 1 транспондер на дали има някаде както при булсат което води до лошо качество

относно конекторите 

F конектор за антенния изход полза никаква

скарт букса бива 

композитен rgbc става ама е дърто

липсва HDMI  и оптично аудио няма

опция за дисек мотор 2.0 няма

CI  модул отсъства

може да ти изрежда хиляди други опции които и не си чувала и хората ползват 

Нещо не разбрах относно ситните буквички, доколкото знам се купува само карта, която можеш да си сложиш на твой си приемник и естествено като ти изтече срока на картата, а той е 1 г. си плащаш месец за месец, ако не си плащаш ти спират картата и така.Не виждам нищо особено.

карти не продават отдават техника не продават @ peter_kachov качество на какво картина или обслужване виж им форума пиши че си недоволен от нещо и ще ти затрият поста преди да си се усетил ;) 

Редактирано от saentist (преглед на промените)

карти не продават 

отдават техника не продават

Айде стига бе , и откога не продават ? Всъщност може би вече не продават от 148 лв., ами само от 200+ лева.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

шанса да си закупиш карта е единствено ако си попаднал на офис с изостанала такава нови такива не се предлагат ако говориш за ирдето картата  останалите карти не знам за какво си правят труда да ги произвеждат направо да си ги интегрират  те на друг приемник не работят (с някои изключения) 

Редактирано от saentist (преглед на промените)

шанса да си закупиш карта е единствено ако си попаднал на офис с изостанала такава

нови такива не се предлагат ако говориш за ирдето картата 

останалите карти не знам за какво си правят труда да ги произвеждат направо да си ги интегрират 

те на друг приемник не работят (с някои изключения) 

Еми точно за ирдето говоря те другите не стават на други приемници.

не си плащат лиценза за тях т.е. за ползване на кодировката  а и нали си измислиха Грифин и Булкрипт

• 1 година по-късно...

Здравейте, искам да попитам за сравнение между сателитните телевизии на Blizoo и Bulsatcom? Как стоят нещата на база цена/качество? И съответно кой доставчик ми препоръчвате :) благодаря

бъркаш се нещо само едната предоставя сателитен прием втората само кабелен

• 4 месеца по-късно...

Ако някой е на цифрова към Виваком,нека даде мнение дали е доволен от качеството.

Ако някой е на цифрова към Виваком,нека даде мнение дали е доволен от качеството.

Въпроса е странен. Ако ставаше въпрос за провайдери доставящи достъп до телевизии чрез аналогов сигнал, да си говорим за качество. Иначе за това, как си извършват съпорта на евентуални аварии е отделен въпрос...

Любимата ми тема: "цифрова" телевизия!

Да започнем с това, че няма нищо цифрово, след като връзката с телевизора е аналогова.....

Качеството...... ами става, докато не се развалят атмосферните условия, щото с тая малка чинийка ....

Колкото и да не ми харесва - кабеларките са най-удачния вариант. Напоследък наблюдавам доста добро цифрово предаване с IPTV, макар, че и там не всички програми са цифрови.

Абе мнения по въпроса много, само човек да има време да чете ;)

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Любимата ми тема: "цифрова" телевизия!

Да започнем с това, че няма нищо цифрово, след като връзката с телевизора е аналогова.....

Качеството...... ами става, докато не се развалят атмосферните условия, щото с тая малка чинийка ....

Колкото и да не ми харесва - кабеларките са най-удачния вариант. Напоследък наблюдавам доста добро цифрово предаване с IPTV, макар, че и там не всички програми са цифрови.

Абе мнения по въпроса много, само човек да има време да чете ;)

Това е трябвало да го удебелиш за да разберат хората , че не гледат цифрова телевизия, която операторите им доставят.

"Да започнем с това, че няма нищо цифрово, след като връзката с телевизора е аналогова....."

Тук въпроса беше доволни ли сте от качеството на Виваком.А това,че нашите не са много цифрови съм съгласен и аз.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.