Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 19 минути, Proshark написа:

Аз пък не знам що си мислите, че изобщо VPN услугите не се следят? Навсякъде има следене...сиренцето в капана не е безплатно бре онзи параджията...

За какво ползват тролопитеците VPN ? ГоЛем проблем еййй .... пляс , пляс и ама що ме опонираш. Дървета да искаш. 

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 20 минути, maxthon написа:

Случайно е много добра дума в случая.

Не е важна думата, а следенето!

току-що, nikssi написа:

За какво ползват тролопитеците VPN ? ГоЛем проблем еййй .... пляс , пляс и ама що ме опонираш. Дървета да искаш. 

Да разбирам, че руснаците са тролопитеци и ги дебнат да не еволюират?

преди 6 минути, parmobil написа:

Ти да си чул у нас доставчик да те докладва?

Ти па да си чул,че не те докладват?Що пък си мислиш ,че нещо което не се оповестява го няма? Тъпан ли искаш да ти бият?

току-що, Proshark написа:

Ти па да си чул,че не те докладват?Що пък си мислиш ,че нещо което не се оповестява го няма? Тъпан ли искаш да ти бият?

Не са ми почукали на вратата. А гледам руски сайтове, дето се филтрират.

преди 5 минути, parmobil написа:

Не е важна думата, а следенето!

Само в Русия следят....

преди 3 минути, parmobil написа:

Да разбирам, че руснаците са тролопитеци и ги дебнат да не еволюират?

Ми де да знам ... ти си по тия работи. ти не прочете ли какво си пуснал? Това е твоята връзка.

Цитат

Кроме того, VPN-модули, встроенные в комплексные решения информационной безопасности (например, в антивирусы или системы защиты информации — СЗИ), не требуют отдельной регистрации. Они могут работать на законных основаниях в рамках общей лицензии основного продукта

Какъв е проблема тогава?

Виж ми поста над твоя.
Следенето също е важно нещо. Особено след като се извършва навсякъде.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

току-що, parmobil написа:

Не са ми почукали на вратата. А гледам руски сайтове, дето се филтрират.

Ти не си им интересен..за сега...а ако ти почукат...значи си яхна двугърба камила......за "незаконни" СРС-та не си ли чувал? Ако може да ми обясниш,сега каква е разликата с VPN-a...

Какъв е проблема тогава?

Е първо беше, че имало регистрация, пардон одобрение. Сега се оказва, че правели нещо, което се случва навсякъде, а именно следене. След малко ще има трети проблем. Има си манията да се заяжда....

преди 1 минута, nikssi написа:

Ми де да знам ... ти си по тия работи. ти не прочете ли какво си пуснал? Това е твоята връзка.

Какъв е проблема тогава?

Защо се прави? За да не прочетат и видят тролопитеците нещо различно от линията на партията?

И нали не се опитваш да ме убедиш, че болшинството руснаците ползват платени пакети AV? Да припомням ли как след началото на СВО и след като се спря поддръжката на определен софтуеър бяха поощрени да пиратстват? От Медведев!!! Ама верно ли не помните такива работи.

преди 9 минути, maxthon написа:

Е първо беше, че имало регистрация, пардон одобрение. Сега се оказва, че правели нещо, което се случва навсякъде, а именно следене. След малко ще има трети проблем. Има си манията да се заяжда....

Защо се предприемат тези стъпки за VPN? Може би ще ме осветлите? Защото до момента не прочетох нещо от вас, с което да се обясни тази стъпка.

Знам, че ви е трудно да отроните ЦЕНЗУРА, ама поне не се правете на идиоти!

Защо се предприемат тези стъпки за VPN? Може би ще ме осветлите? Защото до момента не прочетох нещо от вас, с което да се обясни тази стъпка.
Знам, че ви е трудно да отроните ЦЕНЗУРА, ама поне не се правете на идиоти!
Продължаваш с глупавите въпроси. Написали са за какво се ползват обичайно впн услуги. Случая беше със "случайно" попаднал на съдържание, което е забранено. Но пък забраната на сайтове тук не е цензура нали? Особено след като ти можеш да ги отваряш и четеш. Не съди по себе си за всички останали...

• Автор
преди 20 минути, maxthon написа:

Само в Русия следят....

Leontiev.png

:popcorn2:

преди 1 минута, maxthon написа:

Продължаваш с глупавите въпроси.

Много правилно описа себе си!

Продължаваш с глупавите въпроси. Написали са за какво се ползват обичайно впн услуги. Случая беше със "случайно" попаднал на съдържание, което е забранено.

Да де, цензура!!! 

преди 9 минути, parmobil написа:

И нали не се опитваш да ме убедиш, че болшинството руснаците ползват платени пакети AV? Да припомням ли как след началото на СВО и след като се спря поддръжката на определен софтуеър бяха поощрени да пиратстват? От Медведев!!! Ама верно ли не помните такива работи.

Че кога пък са плащали? 😄 Явно съвсем не си в час. 

Много правилно описа себе си!
Съдебно решение ще пуснеш ли да видим за какво точно е осъден?

• Автор

Съдебно решение ще пуснеш ли да видим за какво точно е осъден?

преди 3 минути, maxthon написа:

Да де, цензура!!! 
Не е цензура, а забранено съдържание. Търсиш материали за забранени екстремистки организации, би следвало и да може да понесеш последствията от това.

Е покажи съдебното решение да видим по кой член от закона е осъден.

току-що, nikssi написа:

Че кога пък са плащали? 😄 Явно съвсем не си в час. 

Нали ми даде за пример AV-пакет с VPN. Естествено ще е пиратски. Но още по-естествено е доставчикът да те докладва вече.

• Автор

Е покажи съдебното решение да видим по кой член от закона е осъден.

Не, че нещо, но...

преди 6 минути, maxthon написа:

Не е цензура, а забранено съдържание. Търсиш материали за забранени екстремистки организации, би следвало и да може да понесеш последствията от това.

Цензура! 

току-що, parmobil написа:

Нали ми даде за пример AV-пакет с VPN. Естествено ще е пиратски. Но още по-естествено е доставчикът да те докладва вече.

Каква е връзката с доставчика? 😅

Цензура! 
Мнеееее, търсиш информация за екстремистки организации и си понасяш последствията за това.

Ето да те подпомогна малко. Леонтьеву снова вменили статью "организация массового пребывания граждан в общественном месте"
Снова... Ама този човек рецидивист.

• Автор

Леонтьеву снова вменили статью "организация массового пребывания граждан в общественном месте"

Leontiev.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.