Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Явно за превантивни действия не си чувал? Или предлагаш да не правят нищо?

Превантивни действия, за да не се повторят 90-те!!! Виждам, че се опитваш да омаловажиш, но фактите са си факти.

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 5 минути, parmobil написа:

Превантивни действия, за да не се повторят 90-те!!! Виждам, че се опитваш да омаловажиш, но фактите са си факти.

Обикновено превантивните действия винаги се извършват с цел да се предотврати (повторят) стари събития или други очаквани събития. Проблем има когато събитията се повторят/случат. Не и преди това....

преди 4 минути, maxthon написа:

Обикновено превантивните действия винаги се извършват с цел да се предотврати (повторят) стари събития или други очаквани събития. Проблем има когато събитията се повторят/случат. Не и преди това....

При нормална, а още повече и процъфтяваща икономика не съм чел и чул за такива действия. Защото за повече от 10 г. не съм виждал главата на ЦБ да говори за такива неща в "Думата".

При нормална, а още повече и процъфтяваща икономика не съм чел и чул за такива действия. Защото за повече от 10 г. не съм виждал главата на ЦБ да говори за такива неща в "Думата".
Превантивни действия има във всякакви случаи без значение от състоянието на икономиката. Колкото до главата на ЦБ..... Напълно в експертизата му е да предлага превантивни действия. Примерно днес и нашия гуверньор предлага също нещо.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 минута, maxthon написа:

Превантивни действия има във всякакви случаи без значение от състоянието на икономиката.

Не видях такива за последните, бих казал 14 г.

Но ти продължавай да омаловажаваш.

Аз за всеки случай пак ще постна линка, защото някои ще се преструват, че не са го прочели:

Набиуллина: ЦБ пытается не допустить возвращения экономики в 90-е  https://www.kommersant.ru/doc/8162187

преди 20 минути, parmobil написа:

Сега..понеже си много отворен..айде да обърнем малко нещата...Я сега ,пиле шарено ми кажи какво стана със Европа ,и в частност ЕС след като въведоха санкциите срещу Русия? Нещо да кажеш за Германия?А нещо за Франция?Да имаш да кажеш нещо за икономиката на ЕС?През ден четем-Завод в Германия съкращава 200 000 работници..Нещо по въпроса? Ти си седнал да ми говориш за Русия,при положение че целия ЕС е заложил главата си на дръвника с измислени теории ,заедно с откачения сомнамбул и си е.бава мамата на икономиката...за да води война....Ти изобщо разбираш ли и осъзнаваш ли за кво говориш!?Я да направим една бърза ретроспекция на държавите в ЕС да видим на какво положение са в момента благодарение на "Руската пропаганда в България"..ще останеш изненадан..   

Руската икономика се задъхва,Руската икономика върви към рецесия(при положение че Германия вече е),Руската икономика се пропуква...Това са все западни пасквили и платени дописки..В същото време:

Русия и Китай се договориха да затвърдят сътрудничеството в световната политика и икономиката

Цитат

Според комюникето Русия и Китай:

възнамеряват да засилят сътрудничеството в рамките на БРИКС и ШОС;

се споразумяха да продължат взаимодействието в рамките на международните организации, за да се противодейства на политизирането на дейността им;

обещаха да положат всички усилия, за да си съдействат взаимно в борбата срещу санкциите;

се споразумяха да засилят сътрудничеството по защита на гражданите в трети страни, включително евакуация по време на извънредни ситуации и конфликти;

ще си оказват твърда взаимна подкрепа по въпроси, засягащи техните ключови интереси;

са готови съвместно да се борят с преразглеждането на резултатите от Втората световна война и фалшифицирането на нейната история;

ще продължат да засилват сътрудничеството във всички области и да реагират адекватно на външни предизвикателства;

така че..можете спокойно да си лаете на воля..кервана си върви...а лаенето е на гладно...

току-що, Proshark написа:

Сега..понеже си много отворен..айде да обърнем малко нещата...Я сега ,пиле шарено ми кажи какво стана със Европа ,и в частност ЕС след като въведоха санкциите срещу Русия? Нещо да кажеш за Германия?А нещо за Франция?Да имаш да кажеш нещо за икономиката на ЕС?През ден четем-Завод в Германия съкращава 200 000 работници..Нещо по въпроса? Ти си седнал да ми говориш за Русия,при положение че целия ЕС е заложил главата си на дръвника с измислени теории ,заедно с откачения сомнамбул и си е.бава мамата на икономиката...за да води война....Ти изобщо разбираш ли и осъзнаваш ли за кво говориш!?Я да направим една бърза ретроспекция на държавите в ЕС да видим на какво положение са в момента благодарение на "Руската пропаганда в България"..ще останеш изненадан..   

Руската икономика се задъхва,Руската икономика върви към рецесия(при положение че Германия вече е),Руската икономика се пропуква...Това са все западни пасквили и платени дописки..В същото време:

Русия и Китай се договориха да затвърдят сътрудничеството в световната политика и икономиката

така че..можете спокойно да си лаете на воля..кервана си върви...а лаенето е на гладно...

Тема: Руската пропаганда в България и останалия свят

Пиша, че руската пропаганда не може да прикрие проблемите в икономиката си.

От началото на СВО ни плашите, вие, руските пропагандони, че погиваме. Не се случва коя година вече???

Твоето е whataboutism, пиле червено.

преди 26 минути, parmobil написа:

Набиуллина: ЦБ пытается не допустить возвращения экономики в 90-е 

Сиреч проблем още няма и има превантивни действия той да не се случи. И колкото пъти да повтаряш линка това няма да промени съдържанието на статията.

преди 1 минута, maxthon написа:

Сиреч проблем още няма и има превантивни действия той да не се случи.

Сиреч, толкова години нямаше проблем, а сега се взимат мерки

Тема: Руската пропаганда в България и останалия свят

Пиша, че руската пропаганда не може да прикрие проблемите в икономиката си.

От началото на СВО ни плашите, вие, руските пропагандони, че погиваме. Не се случва коя година вече???

Твоето е whataboutism, пиле червено.

Е не...това е....я виж кой кого плаши със санкции...и какъв е ефекта от тези санкции върху самите санкциониращи....Това не е сериозно...

преди 11 минути, parmobil написа:

Сиреч, толкова години нямаше проблем, а сега се взимат мерки

Че превативни мерки винаги има. Това, че не ги виждаш не значи, че не съществуват.

преди 10 минути, Proshark написа:

и какъв е ефекта от тези санкции върху самите санкциониращи

Току що чета как Бош намаля работен ден заради липса на чипове. Гадни ватенки всичките ги окрадоха от Украйна.... И Zf чакали на същата опашка....

преди 8 минути, maxthon написа:

Току що чета как Бош намаля работен ден заради липса на чипове. Гадни ватенки всичките ги окрадоха от Украйна....

Ето това им е проблема:ЕС отпуска 1,8 млрд. евро за Украйна, докато Киев вербува 2000 колумбийци за фронта

не са нито Русия,нито руснаците...икономиките щяха да се върнат на първоначалните нива...още след Истанбул стана ясно ,че идиотите не искат мир с Русия...Тръгнали да ми обсъждат икономиката на Русия..това е толкова лицемерно,просташко и лигаво,че ми се повръща от гнусотията им...Не стига че ни прецакват,нас като държава и народ,ами и ни посочват ,като на малоумни кой и кого да плюем...това е такава обида...а тези които им се връзват с право могат да носят името Маймуните от банановата страна.....

Може да се се говори за всичко само не и за проблемите на самая болшая бензиноколонка (без бензин). Не ви се получават смешките нещо тия дни ;).Замисляте ли се за работа в руZкия цирк? Че и за проблем с липсата на клоуни се заговори рязко? Ама сигурно е за да се избегне бъдещ проблем ;).

преди 3 минути, kosyo написа:

Може да се се говори за всичко само не и за проблемите на самая болшая бензиноколонка (без бензин). Не ви се получават смешките нещо тия дни ;).Замисляте ли се за работа в руZкия цирк? Че и за проблем с липсата на клоуни се заговори рязко? Ама сигурно е за да се избегне бъдещ проблем ;).

Изобщо не ме интересува руския цирк-интересуват ме нашите клоуни,които превърнаха целия Ес в циркаджии...

преди 36 минути, Proshark написа:

Е не...това е....я виж кой кого плаши със санкции...и какъв е ефекта от тези санкции върху самите санкциониращи....Това не е сериозно...

И санкциите не работят, така ли? Защото друго се оказва.

Толкова пъти ви приканвам да проследите курс на рубла от 2014г. ( анексия на Крим) и да ви видите обезценяването. Но ми е пределно ясно, че се опитвам да говоря със запалянковци.

преди 1 минута, Proshark написа:

Изобщо не ме интересува руския цирк-интересуват ме нашите клоуни,които превърнаха целия Ес в циркаджии...

Ама пак ли ще сменяме темата за руZкия цирк и липсата на клоуни? Е няма да ти за сефте днес....

преди 39 минути, maxthon написа:

Че превативни мерки винаги има. Това, че не ги виждаш не значи, че не съществуват.

Току що чета как Бош намаля работен ден заради липса на чипове. Гадни ватенки всичките ги окрадоха от Украйна.... И Zf чакали на същата опашка....

А забрави как се даваха участъци за садене на картошка в АВТОВАЗ. Не нам, пожалуйста! 

Тази тема е за руската пропаганда, нали така? Не ви се получава.

А забрави как се даваха участъци за садене на картошка в АВТОВАЗ. Не нам, пожалуйста! 
Тази тема е за руската пропаганда, нали така? Не ви се получава.
Това какво общо има с превантивните мерки? Или пък е отгов... пардон уатаболизъм за чиповете.....

Понеже @glen това не му се е вързал още ,като на другите които показа, да го изпреваря за следващата му грешка 

Абе кой говореше тук че сме  живели в измислен свят на виртуални победи? Време е да погледне нещата от друг ъгъл мисля.

преди 2 минути, parmobil написа:

И санкциите не работят, така ли? Защото друго се оказва.

Толкова пъти ви приканвам да проследите курс на рубла от 2014г. ( анексия на Крим) и да ви видите обезценяването. Но ми е пределно ясно, че се опитвам да говоря със запалянковци.

Разбира се че работят...питай правителството що може да останем без горива...

преди 3 минути, maxthon написа:

Това какво общо има с превантивните мерки? Или пък е отгов... пардон уатаболизъм за чиповете.....

Защото ми даде за пример Бош. Не помниш ли?

преди 3 минути, Proshark написа:

Разбира се че работят...питай правителството що може да останем без горива...

Ще се придържаме ли към темата за руската пропаганда? 

Отвори тема за България и си питай!

Ще се придържаме ли към темата за руската пропаганда? 

Отвори тема за България и си питай!

С две думи -разбираш,че санкциите работят...двупосочно...

преди 4 минути, parmobil написа:

Не помня да съм отговарял на твой пост и да съм говорил за Бош. Когато това се случи, тогава и ще претендираш за такива неща. Примера съм го дал на този, на който съм отговорил.

• Автор

С какво Европа превъзхожда московията? Някои отговори с факти и илюстрации

/ Иво Инджев /... Абсурдите на рашистката пропаганда са неизброими, но понякога престараването на пропагандоните е такова, че успяват да надскочат себе си. Подобно салто мортале извърши в ефир един от най-яростните между тях. Телевизионният водещ Владимир Соловьов се зачуди в ефир какво толкова имат в Европа, което си нямат в неговата страна. Сам се запита Соловьов дали пък Европа не претендира да има своите ценности и си отговори, че “п*дер@стията”   е нещото, което не му трябва. Колко познато от българското ехо на тази простащина, което чухме и в национален телевизионен ефир от др. проф. Иво Христов едно към едно с тази разлика, че той открои като своя мишена ЛГБТ като европейска “основна ценност”. Припомням го за пореден път поради голямата представителност на този епизод.

В мрежата отговориха на  Соловьов с няколко “неща”, налични в Европа, но липсващи в неговото царство....

....И още много, много въпроси и отговори от този род могат да бъдат добавени. Но и горното е достатъчно да се отвърне подобаващо на малоумната рашистка пропаганда.

преди 5 минути, maxthon написа:

Не помня да съм отговарял на твой пост и да съм говорил за Бош. Когато това се случи, тогава и ще претендираш за такива неща. Примера съм го дал на този, на който съм отговорил.

преди 5 минути, Proshark написа:

С две думи -разбираш,че санкциите работят...двупосочно...

С "две" думи - вие лъжехте, че ние ще погинем, а руснаци пускаха горящи котлони в youtube и се присмиваха на "измръзнала" Европа".

Измръзнахте ли? Виждам, че имате пари да си платите интернет и да пускате глупости.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.