Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 10 минути, БаалБек написа:

Лошо е!

Ма то е абсолютно същото като у нас, където управлява идолът ти - Бочко Менискуса в комбина с Шиши.

Примерно това долу важи и за двете държави. Да разбирам ли, че едно и също нещо когато се прави в Русия е лошо, а в България си е ОК?

Цитат

властите стабилизират разкъсаните от войната публични финанси не чрез икономически растеж или отваряне на нови пазари, а чрез увеличаване на събираемостта на приходи. Бюджетът е зависим от увеличението на данъците, като данъците и таксите за бизнеса и физическите лица се увеличават за трета поредна година.

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

• Автор
преди 7 минути, ivottoshev написа:

Ма то е абсолютно същото като у нас, където управлява идолът ти - Бочко Менискуса в комбина с Шиши.

Примерно това долу важи и за двете държави. Да разбирам ли, че едно и също нещо когато се прави в Русия е лошо, а в България си е ОК?

Тоест, нямаш контрааргумент на това, което съм написала и затова изместваш фокуса към България. ОК! Разбрах!

Даже и сравнение не си написал за да защитиш тезата си! 🤡

:popcorn2:

преди 7 минути, БаалБек написа:

Тоест, нямаш контрааргумент на това

Тоест показвам ти, че ти самата си контрааргумент на самата себе си. Как иначе би обяснила фактът, че според теб когато Путин прави дадено нещо - това е лошо, но когато Бочко прави абсолютно същото - това е ОК.

• Автор
преди 23 минути, ivottoshev написа:

Тоест показвам ти, че ти самата си контрааргумент на самата себе си. Как иначе би обяснила фактът, че според теб когато Путин прави дадено нещо - това е лошо, но когато Бочко прави абсолютно същото - това е ОК.

Тоест, пак се мъчиш да завиеш темата към България, защото нямаш контрааргументи по моя текст за РФ.

И на празна страница, без да се аргументираш с данни и факти, пишеш абстрактни неща - "Как иначе би обяснила фактът, че според теб когато Путин прави дадено нещо - това е лошо, но когато Бочко прави абсолютно същото - това е ОК."

Някаква яловост усещам в напъните ви да изпъкнете, така ли е? Ако не е - докажи се! :)

току-що, БаалБек написа:

Тоест, пак се мъчиш да завиеш темата към България, защото нямаш контрааргументи по моя текст за РФ.

И на празна страница, без да се аргументираш с данни и факти, пишеш абстрактни неща - "Как иначе би обяснила фактът, че според теб когато Путин прави дадено нещо - това е лошо, но когато Бочко прави абсолютно същото - това е ОК."

Някаква яловост усещам в напъните ви да изпъкнете, така ли е? Ако не е - докажи се! :)

Добре. Обясни ми защо само по себе си стабилизирането на разкъсаните публични финанси не чрез икономически растеж или отваряне на нови пазари, а чрез увеличаване на събираемостта на приходи е нещо лошо, както и защо да е лошо увеличаването на данъците и таксите за бизнеса и физическите лица за трета поредна година.

Какво лошо виждаш в това?

• Автор
преди 1 минута, ivottoshev написа:

Добре. Обясни ми защо само по себе си стабилизирането на разкъсаните публични финанси не чрез икономически растеж или отваряне на нови пазари, а чрез увеличаване на събираемостта на приходи е нещо лошо, както и защо да е лошо увеличаването на данъците и таксите за бизнеса и физическите лица за трета поредна година.

Какво лошо виждаш в това?

Ето ти жокери. Докажи се, че си функционално грамотен и разбираш написаното! 🤡

Цитат

Национален средносрочен фискално структурен план на България 2025–2028 г. е минал през обществено обсъждане и одобрен от Съвета на ЕС на 12 юни.

fiskalen-plan-doklad.png

Давай сега сравнението с Русия! 

И си докажи твърдението. 

Успех!

преди 2 минути, БаалБек написа:

Ето ти жокери. Докажи се, че си функционално грамотен и разбираш написаното! 🤡

fiskalen-plan-doklad.png

Давай сега сравнението с Русия! 

И си докажи твърдението. 

Успех!

Тошев много прилича на комуниста, ти го питаш нещо, а той вместо да отговори задава въпроси и сменя темата. Все едно са един и същи човек двамата. Еднакво тъпи са... 😆

преди 51 минути, БаалБек написа:

Ето ти жокери. Докажи се, че си функционално грамотен и разбираш написаното! 

Защо отнесе плувката в някаква друга посока? Да не е защото се оказа насрана и унижена?

Питах конкретно защо за теб е лошо:

Цитат

стабилизирането на разкъсаните публични финанси не чрез икономически растеж или отваряне на нови пазари, а чрез увеличаване на събираемостта на приходи, както и защо да е лошо увеличаването на данъците и таксите за бизнеса и физическите лица за трета поредна година

преди 47 минути, "Саша" написа:

Тошев много прилича на комуниста, ти го питаш нещо, а той вместо да отговори задава въпроси и сменя темата. Все едно са един и същи човек двамата. Еднакво тъпи са... 😆

Ми първо аз попитах, нали? Отговор няма. Има само бягане по тъча. 

Такова си ви е нивото  :getout:

• Автор
преди 40 минути, ivottoshev написа:

Защо отнесе плувката в някаква друга посока? Да не е защото се оказа насрана и унижена?

Питах конкретно защо за теб е лошо:

Отдавна ти беше отговорено. Но щом се чустваш н@ср@н и унижен, ще продължаваш да питаш едно и също. Нямаш аргументи в противовес на моите!!!

Явно имаш проблем с функционалната грамотност и за това пак ще те цитирам:

преди 2 часа, БаалБек написа:
преди 2 часа, ivottoshev написа:

Е, това което описваш за Русия лошо ли е, или е добре?

Лошо е! И ще се аргументирам за разлика от @maxthon и @communismatic. 🤡

Това е стабилност, но "на хартия" - с висока социална и бизнес тежест. Намаляване на инвестиционната активност, защото бизнесът ще плаща повече данъци, а в същото време има увеличаване на зависимостта от държавни субсидии и военни поръчки. 

РФ се връща във врмената на СССР - икономическа „милитаризация“,  номинално стабилна, но нефункционална икономика. И като имаш предвид, че е в конфликт с 90% от развитите икономики по света. Резултатът ще е плачевен - структурна зависимост от военни разходи и технологично изоставане в цивилния сектор. 

Я сега да видя "експертите" @maxthon и @communismatic какви контрааргументи ще напишат. 

...но както ги знаят всички - никакви! :) 

....ще наблегнат на въпроси...😂😂😂

От този пост до сега не видях нещо смислено да си написал. Прав е @"Саша"  като е написал това:

преди 1 час, "Саша" написа:

Така, че Тошев .... продължавай с гърченето. :)

преди 31 минути, БаалБек написа:

Отдавна ти беше отговорено.

Да, каза че било лошо, но не каза защо. Както и да е. Щом е лошо, защо Бочко ти е любимият български политик? Та при неговото управление също наблюдаваме:

Цитат

стабилизирането на разкъсаните публични финанси не чрез икономически растеж или отваряне на нови пазари, а чрез увеличаване на събираемостта на приходи, както и увеличаване на данъците и таксите за бизнеса и физическите лица за трета поредна година

Ако беше рускинче, щеше да гласуваш против Путин, който провежда такава политика. Ти обаче си българка и гласуваш за Бочко, който прави абсолютно същото. Някаква логика?

преди 3 часа, maxthon написа:

Кажи кога е фалита и спри вече с тия локуми?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Няколко пъти питаш за този фалит. Кой го е споменал?

преди 1 минута, parmobil написа:

Няколко пъти питаш за този фалит. Кой го е споменал?

Е нали точно това се чертае? Апокалиптични сценарий за фалит, разпад и т.н.?

Аз не видях да съм споменал фалит. Само посочих, че икономиката на РФ изобщо не е във възход, който така се стараете да представите.

преди 5 минути, parmobil написа:

Аз не видях да съм споменал фалит. Само посочих, че икономиката на РФ изобщо не е във възход, който така се стараете да представите.

Както и тази на Западна Европа...ма това...е друга бира...не е важно ,че си в ла.йната,важното е и другите да са в кюпа..

Елементарно Джони,много елементарно...чак простеещо....

преди 1 час, БаалБек написа:

От този пост до сега не видях нещо смислено да си написал. Прав е @"Саша"  като е написал това:

:)

Не е само този коментар, всичките са му подобни. На комуниста също, притеглих го и не струва. И двамата се крепят на пропагандата, която е безсилна срещу факти. Те затова предполагат, гадаят, пишат за евентуална възможност или ще се случи. Но дали ще се случи това за което пишат в коментара не се знае. Силата и на двамата тъпаци е да спорят с това което пишат другите, и когато им зададеш сериозен въпрос, извъртат темата. Например аз или ти когато пишем неоспорими аргументи и факти, започват да обиждат с цел да наранят психологически. Това работи срещу някои потребители, но не и срещу всички. Нека си пишат, не пречат на никой, а и нали все пак трябва да има на кого да се смеем. 

преди 1 минута, "Саша" написа:

И двамата се крепят на пропагандата, която е безсилна срещу факти. 

Факт ли е, че това за което тя казва че е лошо в Русия се прави и в България? Факт ли е, че роптае само срещу случващото се в Русия, но подкрепя политиците, правещи същото у нас?

преди 17 минути, Proshark написа:

Както и тази на Западна Европа...ма това...е друга бира...не е важно ,че си в ла.йната,важното е и другите да са в кюпа..

Елементарно Джони,много елементарно...чак простеещо....

Пиша в тема за руската пропаганда, нали така? И защото ТИ нямаш какво да кажеш по темата, слагаш всички в кюпа. Не намираш ли?

Аз искам да попитам всички зрадници: "Откога вярвате на руските медии и руските политици?"

Значи, когато ви пасва на кухите опорки - ги цитирате, но когато не ви отърва - ги заклеймявате като "руска пропаганда и дезинформация".

Не осъзнавате ли, че поведението ви е меко казано шизофренично и налудничаво?! 🤡🤡🤡

преди 25 минути, Flashback написа:

Аз искам да попитам всички зрадници: "Откога вярвате на руските медии и руските политици?"

Значи, когато ви пасва на кухите опорки - ги цитирате, но когато не ви отърва - ги заклеймявате като "руска пропаганда и дезинформация".

Не осъзнавате ли, че поведението ви е меко казано шизофренично и налудничаво?! 🤡🤡🤡

Добре ли си? Всичко, за което съм писал по повод РФ е подкрепено с линк в руски официоз! Не в недружествена медия, а ОФИЦИОЗ!!!

Когато давах линкове с коментари на руски икономисти, че 21% е кошмар за производството, пак ли е защото ми отърва? Линк за разговор на най-високо равнище между Мишустин и Чемезов, че при такава лихва не може да оцелее дългосрочен договор за производство пак ли е моя интерпретация за икономическото положение? И това наричаш куха опорка? Ти си просто запалянко, който изобщо не може да допусне и признае, че нещата в РФ не са розови. 

Надявам се, че си запалянко, защото не искам да мисля, че си платен трол.

преди 2 часа, "Саша" написа:

На комуниста също, притеглих го и не струва.

Притеглил си ми оная работа, зададох ти въпрос, какви са ползите от влизането ни в еврозоната и още не си отговорил. Даже не ти стига акъла, да дадеш някакъв пример, колкото там, да отговориш. Бил ме "притеглил"!? 😆

преди 2 часа, "Саша" написа:

Силата и на двамата тъпаци е да спорят с това което пишат другите, и когато им зададеш сериозен въпрос, извъртат темата

Забавно... 😆

преди 6 часа, "Саша" написа:

Тошев много прилича на комуниста, ти го питаш нещо, а той вместо да отговори задава въпроси и сменя темата. Все едно са един и същи човек двамата. Еднакво тъпи са... 

Умния Джоки говори за "тъпи" хора и за много акаунти... И това ли доживях!? 😆😆😆

преди 1 час, parmobil написа:

Добре ли си? Всичко, за което съм писал по повод РФ е подкрепено с линк в руски официоз!

Аз съм много добре, за разлика от теб, шизо!

Пак да попитам откога вие, зрадници, започнахте да вярвате на руските официози!?

Нали уж всичко, което идва като информация от Русия е пропаганда и не трябва да им вярваме, поне такива са спуснатите директиви от Брюксел...

преди 17 часа, ivottoshev написа:

Поредното доказателство, че Баалбек и тираджията са един и същ човек. Аз сега разбирам, че тая неадекватница била и фенка на Тиквата. Майко мила...

преди 10 часа, Flashback написа:

То там положението е много зле. Той поства статии, дето даже не ги и разбира... Кво да коментираме повече!?

преди 20 часа, Flashback написа:

Пак да попитам откога вие, зрадници, започнахте да вярвате на руските официози!?

Нали уж всичко, което идва като информация от Русия е пропаганда и не трябва да им вярваме, поне такива са спуснатите директиви от Брюксел...

А защо да не вярвам, неостри ми друже? Защо да не вярвам на публикуван разговор между Мишустин и Чемезов (Ростех)? 

Да не вярвам ли, че Китай заради санкциите не е взел сериозно количество руски петрол? От теб ли ще получа достоверна информация?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.