Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо България е най-бедната и пропаднала страна в ЕС?

Featured Replies

Защото се управлява предимно от пиянки и нехранимайковци. Това е.

Отиваш в 9ч. в кметството на еди кое си село имаш уговорка с кмета. Той го няма. Спи. В делничен ден през работно време. Рибата се вмирисва от към главата. И си сложил знамето на ЕС в кабинета.

• Отговори 87
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• България е най бедната страна в Европа само по документи, а причината е повече от ясна - 90%+ от работодателите осигуряват работниците си върху МРЗ от където произлиза и причината да се реве срещъу вс

• (:IдioiдI:)
    (:IдioiдI:)

Заради такива като този: @miro20   п.п. Не им изнася българското, но са тук!!! 

• Т.Христов
    Т.Христов

Защо България е най-бедната и пропаднала страна в ЕС?   Отговорът е лесен - защото ние сме мърди! Само тук в България има поговорки като-   Ще изгоря къщата да изгори на Вуте плевн

• Автор
преди 3 минути, *S197* написа:

Ти пък намери  дадеш пример некое си село... Нема шо...

Ха ми кой да дам? Йорданка Фандъка ли?

преди 18 минути, Коркодила написа:

Отиваш в 9ч. в кметството на еди кое си село имаш уговорка с кмета. Той го няма. Спи. В делничен ден през работно време.

Кмета (както и шефа), никога не спи! Той просто си почива! А пък и такива срещи, не се правят в кметството, а в близкия ресторант.

преди 6 минути, Коркодила написа:

Ха ми кой да дам? Йорданка Фандъка ли?

Някой областен град. ;) Селата никога не са били пример за подражание. Там повечето карат пияни и дрогирани. Милицията е рода или комшията. Глупав пример, както казах.

България е най бедната страна в Европа само по документи, а причината е повече от ясна - 90%+ от работодателите осигуряват работниците си върху МРЗ от където произлиза и причината да се реве срещъу всяка стотинка повишаване на същата, както и феномена българина да харчи повече отколкото изкарва.

Извън горното, България далеч не е най бедната държава в Европа, още по-малко е пропаднала.

А че се управлява от продажни отпадъци е факт, но това се дължи на факта че в България все още рая вместо народ.

• Автор
преди 1 час, *S197* написа:

Някой областен град. ;) Селата никога не са били пример за подражание. Там повечето карат пияни и дрогирани. Милицията е рода или комшията. Глупав пример, както казах.

Ха, че по селата не живеят ли хора? И не всички карат пияни и дрогирани там. Последния жесток инцидент стана в София, не в Учиндол.

Испанец обяснява на пловдивчанин значението на “маняна маняна”:
- “Маняна маняна”, майна, е такова нещо... Представи си, значи плаж, море, жени, бири, коктейли... абе, безделие...
- Аха - казал майничката.
- Сега ти ми обясни какво значи вашето “айляк”?
- Айляк, майна, е същото като “маняна маняна”, ама без всичкото това напрежение.

Заради такива като този: @miro20

:) 

преди 10 часа, miro20 написа:

А ето защо сме тотално пробита държава.

п.п. Не им изнася българското, но са тук!!! 

преди 2 часа, Milkydead написа:

Няма да се оплаквате от българите те са мъртъв народ ! За мъртвите или добро или нищо !!!

Ти от какъв произход си?

преди 34 минути, Banesc написа:

виновна е образователната система и липсата на дисциплина 

Тя е в следствие на Министерството на образованието и прочие ... ;)

Навремето имаше система и аз съм неин "продукт". => Кой ли в днешно време желае да е всестранно развит? -> По-го-бива от всичко да разбира ... :) 

п.п. Докато ги учат, че е срамно да се трудиш = Ще е така!!! => По-сгодно било по клавиатурата ... :) 

преди 1 минута, дioiд написа:

Кой ли в днешно време желае да е всестранно развит?

Правилния въпрос по-скоро е: Кой ще ти позволи в днешно време да си всестранно развит? 

346071929_275689624814371_3714731822903254984_n.jpg

преди 1 минута, Fay написа:

Правилния въпрос по-скоро е: Кой ще ти позволи в днешно време да си всестранно развит? 

Не! Имаш ли желание = става!!! Търсиш ли позволение, о, да, не ще ти позволят, затова и сам трябва!!! ;) 

Бог напред и ти след него. Амин

преди 6 минути, дioiд написа:

Имаш ли желание = става!!!

Мдам. Колко имат желание, па не им е дадена възможност?
Прекинаха ги тия младите! Хем ги объркаха, хем им слагат нон-стоп прът в колелата, на кой е рекъл да се бори. 

Сам човек, е само за WC! 

Редактирано от Fay (преглед на промените)

преди 1 минута, Fay написа:

Мдам. Колко имат желание, па не им е дадена възможност?

От кой??? 

п.п. Не мисля, че ако родителите ти не са праведни, то ти не може да си такъв!!! Имаш свободна воля!!!

Отговорът е лесен - защото ние сме мърди! Само тук в България има поговорки като-

Ще изгоря къщата да изгори на Вуте плевнята...

И сам да съм у трамваьо пак че се ръгам...

Преклонена глава сабя не я сече...

Никой не ни е виновен за дереджето ни!!! Псуват ББ , че бил гепил 4млрд. Аз ако бях щех да гепя 8!!!

Не , не са ни виновни управляващите, ние сами сме си виновни - справка - Франция и жълтите жилетки!!!

Не получих отговор от @Milkydead, но сега видях и подписа му.

Според мен заслужава бан за обиди към България и българите.

Вижте му хубаво подписа и съдържанието на поста.

Не смятам, че има нещо срамно в произхода му, какъвто и да е той, но мисля, че трябва да получи заслужен бан.

HUr1X2t.jpg

преди 3 минути, Cocatron написа:

Отговорът е лесен - защото ние сме мърди! Само тук в България има поговорки като

Па кой ти пречи да одиш при "убавите" ора и да забравиш, че си от тоз народ?! => Нали е демокрация = отречи се, че си българин тогава!!! :) 

преди 2 минути, дioiд написа:

От кой??? 

От връзкарите

преди 4 минути, Cocatron написа:

Отговорът е лесен - защото ние сме мърди! Само тук в България има поговорки като-

Ще изгоря къщата да изгори на Вуте плевнята...

И сам да съм у трамваьо пак че се ръгам...

Преклонена глава сабя не я сече...

Никой не ни е виновен за дереджето ни!!! Псуват ББ , че бил гепил 4млрд. Аз ако бях щех да гепя 8!!!

Не , не са ни виновни управляващите, ние сами сме си виновни - справка - Франция и жълтите жилетки!!!

Това не е вярно. Българина не е мързелив. Стана такъв откакто не му заплащат справедливо труда. 

преди 4 минути, Fay написа:

От връзкарите

Какви връзки те гонят бе душо ... :) Да ти показвам ли моите връзки?! Ке паднеш от смях ... :) 

Принципа е един: Не ти да си даваш оценка, а други по начетени и знаещи. ;) 

преди 13 минути, Fay написа:

346071929_275689624814371_3714731822903254984_n.jpg

Ако трябва да перифразираме в стил Калдата :

-Търся си работа!
-Добре, ето ти метлата,
започвай да метеш!
-Ама аз съм Инж. IT и съм служил две седмици в казармата.

- Оффф добре, дай да ти покажа...

току-що, дioiд написа:

Какви връзки те гонят бе душо ... :) Да ти показвал ли моите връзки?! Ке паднеш от смях ... :) 

Принципа е един: Не ти си даваш оценка, а други по начетени и знаещи. ;) 

Не си в моя свят, така, че си гледай строежите :) 

При нас са на почет тия дето са връзкари и оплетени до девето коляно с власт имащите. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.