Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как майките обсебват синовете си и в какво резултира това

Featured Replies

преди 1 минута, Коркодила написа:

Красивите жени търсят силни мъже. Такива, които са способни да издържат цялото семейство. Алфа мъжкари. Такива като твоя имат нужда от силна жена. Някоя на, която да се опре и да го бута в живота.

:cheers: Ние и двамата се подкрепяме и сме тандем! Рамо до рамо! Само така може да има здрав съюз и да бъдете успешни в живота!:D

• Отговори 59
  • Прегледи 4,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• изхвърлят ги ама чумите ходят да ги вадят и като има семенна течност в тях и т.н. Затова ги пръскат за да не могат да бъдат използвани.

• Много е съмнително да имаш сериозна жена до себе си за постоянно. Дори и да си намерил такава, тя със сигурност е някоя задръстена, която не може да си намериш свестен мъж и го е направила от безизход

• Айде вече и абитуриентите са джендъри, щото се снимали с роднини.

преди 18 минути, _Aumi_ написа:

Вината за това че са самотни, се крие лично в тях. Никой не им е виновен. Още по-малко пък жените.

Ами причината е, че слушат женски съвети тип "бъди себе си" или че ви помпат самочувствието с лайкове в социалните мрежи дори когато не го заслужавате и по този начин вие си вдигате критериите и не обръщате внимание на нормалните мъже. Затова е и демографската криза. Много самотни жени и мъже в следствие от цялата тази обърканост в модерния свят.

Не е вярно! Жените стават феминистки поради мъжете. Или по-точно защото са били третирани зле от някой мъж.

Има мъже които не могат да си позволят да третират жените както и да било, защото жените просто ги отбягват заради съвсем тривиални неща като телосложение и дори зодии.

Не знам, лично аз съм се омъжила достатъчно млада и никога не съм имала комплекси и всичко което съм правила за себе си, е заради самата мен. Защото моето самочувствие си е лично за мен и не ме вълнува мнението на другите. важно е как изглеждам аз в собствените си очи. Ако една жена се харесва, и другите ще я харесват. Ако някой непрекъснато търси одобрението на другите, ще бъде винаги нещастен!

Малко се съмнявам в "правя го само за себе си" и "не търся одобрението на другите". Съблазнителният външен вид е за да съблазнява, чисто и просто е хем за себе си, хем заради одобрението. Така го кажи и няма проблем. Но "правя го само за себе си", то го правиш за те харесват, не просто за да харесваш сам себе си. Че ти можеш да харесваш себе си и без гримове и еротични тоалети ама не е като да си ги отписала (сигурно). Та ти можеш да се харесваш сама и само с дънки, яке и маратонки.

Ако жената тръгне навън както ги е вкъщи, несресана, с грозни дрехи и без грим , повечето мъже ще се отнасят с пренебрежение, дори служителите в магазина няма да се държат уважително. На някои млади момичета откровено им се подиграват техните връстници, заради грозен външен вид. 

Ако излезе гримирана, оправена и добре изглеждаща, то тя е "върти опашка" и търси мъжко внимание, според женомразците и сексистите.

Е тогава тя изобщо има ли право да излиза навън и да се чувства красива???

преди 2 часа, Гражданин написа:

Малко се съмнявам в "правя го само за себе си" и "не търся одобрението на другите". Съблазнителният външен вид е за да съблазнява, чисто и просто е хем за себе си, хем заради одобрението. Така го кажи и няма проблем. Но "правя го само за себе си", то го правиш за те харесват, не просто за да харесваш сам себе си. Че ти можеш да харесваш себе си и без гримове и еротични тоалети ама не е като да си ги отписала (сигурно). Та ти можеш да се харесваш сама и само с дънки, яке и маратонки.

Кифлите го правят за да впечатлят другите, а умните жени знаят, че първо трябва да бъдат уверени в себе си и да харесват себе си, и всичко което правят е първо за да се чувстват добре в кожата си. И гримът и облеклото трябва да ги карат се чувстват добре. Или вие искате жените да ходят невчесани, мръсни, неподдържани и в окаяно състояние?!

преди 1 час, Mediterranean написа:

Ако жената тръгне навън както ги е вкъщи, несресана, с грозни дрехи и без грим , повечето мъже ще се отнасят с пренебрежение, дори служителите в магазина няма да се държат уважително. На някои млади момичета откровено им се подиграват техните връстници, заради грозен външен вид. 

Ако излезе гримирана, оправена и добре изглеждаща, то тя е "върти опашка" и търси мъжко внимание, според женомразците и сексистите.

Е тогава тя изобщо има ли право да излиза навън и да се чувства красива???

Тя права има всякакви и повече от мъжете , задължения от друга страна никакви , ама като нагримоса мутрата няма да стане красива , ще стане нагримосана грозотия , дали ще се чувства красива също е съмнително , явно жената остава доволна че следва природата си и задоволява нагона си за измама и лъжа от това може би се чувства по-добре.

преди 1 час, _Aumi_ написа:

Кифлите го правят за да впечатлят другите, а умните жени знаят, че първо трябва да бъдат уверени в себе си и да харесват себе си, и всичко което правят е първо за да се чувстват добре в кожата си. И гримът и облеклото трябва да ги карат се чувстват добре. Или вие искате жените да ходят невчесани, мръсни, неподдържани и в окаяно състояние?!

Не съм казал никъде как искам някой да ходи, казах просто че жените "ходите по определен начин", за да се докарате пред конкуренцията. Ако една жена се облече твърде предизвикателно, то е защото се продава, даже и да не го осъзнава и да ги разправя тия работи "мен така ми е удобно, чувствам се добре".

преди 22 минути, Гражданин написа:

Не съм казал никъде как искам някой да ходи, казах просто че жените "ходите по определен начин", за да се докарате пред конкуренцията. Ако една жена се облече твърде предизвикателно, то е защото се продава, даже и да не го осъзнава и да ги разправя тия работи "мен така ми е удобно, чувствам се добре".

Това е така при жени, които възприемат себе си за стока. Външният вид е първото нещо, което прави впечатление. Мъжете също искате жената с която сте да изглежда добре. Но всяко нещо когато стане прекалено, става отблъскващо.

преди 3 часа, Milkydead написа:

Тя права има всякакви и повече от мъжете , задължения от друга страна никакви , ама като нагримоса мутрата няма да стане красива , ще стане нагримосана грозотия 

А коя жена без грим е красива? Посочи ми една известна жена.

Знам, че ще посочиш някое момиче на не повече от 18-25 години. Вие мъжете по такива се дървите.

А ако е жена, забелязвате само поддържаните и направени, със скъпи дрехи. Няма да се влюбите в някоя невзрачна и с евтини дрехи.

преди 2 минути, Mediterranean написа:

А коя жена без грим е красива?

Е не е баш така. На всичките жени и момичета, с които съм бил винаги съм им казвал да не се гримират, защото с грим не са красиви. А и другото нещо, което винаги съм подчертавал към тях, е че съм видял в тях естествената красота, не грима. А съм бил и с 25 годишни и с 40 годишни.

Съседката ми е красива и без грим. На 57 е. Познавам още много красиви жени без грим. По-млади, разбира се, около 40-те..

Иначе младото си е младо:

преди 23 минути, Mediterranean написа:

А коя жена без грим е красива? Посочи ми една известна жена.

Знам, че ще посочиш някое момиче на не повече от 18-25 години. Вие мъжете по такива се дървите.

А ако е жена, забелязвате само поддържаните и направени, със скъпи дрехи. Няма да се влюбите в някоя невзрачна и с евтини дрехи.

Засягаш много проблеми , на първо място жената няма нищо друго освен така наречената "женска красота" и ако не излизаш с нея заради пари не остава за какво друго.Познавам много мъже които ходят със смотли защото ги третират с уважение и възхищение. Жената също не притежава душа затова има зависимост мъжете да харесват по-физически привлекателните от тях , така или иначе друго няма да получат. Има красиви жени и без грим то е ясно че известните всички се гримират , Диляна Попова е красива и без грим ама сигурно си е правила операции, и без такива пак щеше да е добре изглеждаща жена. Ти като не си красива може да ползваш каквото си искаш козметика , никой не го интересува , също грима и дрехите са сигнал към мъжкия пол за предразположеност и търсене на внимание. Варианта на жената без грим и шик дрешки е да каже на някой мъж че го харесва или обича , това обаче менструиращия индивид никога не прави , чака някой мъж да отиде и да сваля. Просто такава е женската подла природа.

преди 13 минути, Milkydead написа:

чака някой мъж да отиде и да сваля

От известно време насам нещата се по обърнаха, в частност тия по-малките ЕГН-та.

@Milkydead ти не че някога си я виждал без грим тази Диляна Попова, ама айде. 

Тя без грим никъде по телевизията не се е показвала. Нито пък прилежно облечена. Даже и голи снимки има, и по филмите се развява по цици.

Тя е еротична моделка , ама има естествена красота , и без грим и операции пак щеше да е добре. Има много мъже които предпочитат приятелките им да не се гримират и ги харесват повече така. Има естествено красиви жени , ама са голяма рядкост.

преди 5 минути, bioid написа:

Чак пък голяма рядкост... А бе, вие излизате ли от вкъщи?!

Той плюе по жените и по разхайтените най-вече, но щом е красива, тогава не е проблем. 

Нали аз това казвам, мъжете изцяло определят поведението си към една жена от това дали има приятна външност или не. И затова жените носят грим, правят си прически, боядисват се, купуват си дрешки.

преди 1 час, Mediterranean написа:

Той плюе по жените и по разхайтените най-вече, но щом е красива, тогава не е проблем. 

Нали аз това казвам, мъжете изцяло определят поведението си към една жена от това дали има приятна външност или не. И затова жените носят грим, правят си прически, боядисват се, купуват си дрешки.

Какви ги дрънкаш пак кошуто спъната , какво искаш да кажеш с това "тогава не е проблем" какъв проблем може да ми е на мен че някаква си моделка е урва ? Защо аз изобщо да имам някакво отношение към това ? Днешните жени са урви ФАКТ , като искат да са такива освен да ги биеш и заключваш вкъщи какво друго  можеш да направиш ?

преди 55 минути, bioid написа:

Такава е играта.

я обясни правилата на тая игра и какво искаш да кажеш ? 

преди 1 час, bioid написа:

Чак пък голяма рядкост... А бе, вие излизате ли от вкъщи?!

Ако искаш пусни една снимка да видим колко си красива , може даже да има красиви потребителки в този форум

@Milkydead Абе кво не разбираш. Ако една красива жена се държи като отракана кифлярка навън на улицата, ти никога няма да й скочиш с обиди. Обаче ако не е красива, дори и да не се държи провокативно или нещо, без проблем можеш да почнеш да я обиждаш и нареждаш.

Е това искам да кажа.

Едните се оплакват, че жените били само коври - другите се оплакват, че мъжете били само мамини синчета.

Добре сте се наредили. :yanim:

преди 56 минути, Mediterranean написа:

@Milkydead Абе кво не разбираш. Ако една красива жена се държи като отракана кифлярка навън на улицата, ти никога няма да й скочиш с обиди. Обаче ако не е красива, дори и да не се държи провокативно или нещо, без проблем можеш да почнеш да я обиждаш и нареждаш.

Е това искам да кажа.

ти си щура кукумявка и имаш всякакви фантазии , ама както и да изглежда една жена бих и обърнал внимание само ако се държи уважително.Специално грозноватите са обикновено по склонни на това , разбира се има изключения от тази мярка, ти например си грозна и ароганта така е и с г-ца Aumi , обаче грозновативатичките ако не стават лепки могат да задържат мъж много по-добре изглеждащ от тях стига да го почитат подобаващо. 

преди 2 минути, Milkydead написа:

ти си щура кукумявка и имаш всякакви фантазии , ама както и да изглежда една жена бих и обърнал внимание само ако се държи уважително

ясно - понеже си прост, беден и грозен, жените не ти пускат, и сега си станал обратен. Карай, нали си в джаза, кво се оплакваш.

знаеш ли insec ти си единствения джендър с който си общувам и познавам изобщо , хвърляш много лоша светлина върху джендър обществото с поведението си и гаменското си поведение. Надявам се да се коригираш за да не потвърждаваш стереотипа които хората имат в главите си за джендърите.

преди 11 минути, Milkydead написа:

...

то ти освен мъже, друго не обичаш, тъй че стереотипите са си твой проблем. :speak:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.