Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как майките обсебват синовете си и в какво резултира това

Featured Replies

Последното десетилетие наблюдавам този феномен. Самотни майки обсебващи синовете си. Навремето се наиграли с някой нехранимайко или американската идеология за феминизма им промила мозъка, че може само да зачене и после може да си бъде самодостатъчна и сама да се оправя в живота. В повечето пъти това са така наречените ,,Силни жени,, ,които поради липса на стабилен мъж до себе си, обсебват синовете си. Гледам във фейса, някакъ абитьорент дет са вика вече мъж за женене, се снимал с майка си, и майка му даже написала ,,Новото ми гадже,, 

Това ми изглежда извратено и нелепо. Защо тия самотни майки не си намерат мъж до себе си и не оставят синовете си да си намерят гаджета, с които да се снимат по баловете? И, ако не може да си намери мъж, защото с тамазлък става сложно, да си намери някакви хобита. 

И в какво резултира всичко това? Масово п@д@растия и джендъри. Слаби мъже, силни жени. Масово вече жените изкарват повече от мъжете. С един колега спорехме по-въпроса. Той ми вика ,, Ако имам възможност аз да седя в нас и да гледам децата и да въртя домакинството с кеф ще го правя,, Аз му викам бате, ако аз трябва да го правя, ще си сложа един камък на вратът и ще скоча в най-дълбоката река. В къщи аз издържам жена ми на 100% аз управлявам парахода. Време е светът да се върне на мъжете. 

• Отговори 59
  • Прегледи 4,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• изхвърлят ги ама чумите ходят да ги вадят и като има семенна течност в тях и т.н. Затова ги пръскат за да не могат да бъдат използвани.

• Много е съмнително да имаш сериозна жена до себе си за постоянно. Дори и да си намерил такава, тя със сигурност е някоя задръстена, която не може да си намериш свестен мъж и го е направила от безизход

• Айде вече и абитуриентите са джендъри, щото се снимали с роднини.

= Синовете им остават без поколение.

преди 20 минути, Коркодила написа:

Последното десетилетие наблюдавам този феномен
.....
Той ми вика ,, Ако имам възможност аз да седя в нас и да гледам децата и да въртя домакинството с кеф ще го правя,,
....

Чак пък последното десетилетие? А момченцето с антените и бялото комби от Мароко, да не е златна роса ненапита? 😎

преди 33 минути, Коркодила написа:

Той ми вика ,, Ако имам възможност аз да седя в нас и да гледам децата и да въртя домакинството с кеф ще го правя,, Аз му викам бате, ако аз трябва да го правя, ще си сложа един камък на вратът и ще скоча в най-дълбоката река. В къщи аз издържам жена ми на 100% аз управлявам парахода. Време е светът да се върне на мъжете. 

Управляваш - ГРЪНЦИ! Жената работи 2 години неотлъчно 24 часа в денонощието бавачка на детето. Ти ще изплезиш език в първия месец и толкова ще ти дотегне да баламосваш нон-стоп ревящото бебе, че ще идеш да се хвърлиш с камък на врата в най-дълбоката река! А парахода, управляват го жените. Ти си никой! Утре да рече да се раздели с теб, детето е за нея. По ЗАКОН, умрел х8Й! Жената може да го кърми и преспива, ти можеш ли да го кърмиш и преспиш с цоцата си? При добро желание, тя може да ти стане командир, ако не искаш да я слушаш да те превърне в мъж под чехъл. Не се е зарекла, не го е сторила.

Не можем да се борим с жените като че ли , Сатаната ги е направила твърде коварни , а този свят принадлежи на дявола затова е нормално жената неговата вярна щерка да има повече власт тук.
devil-is-in-details-or-is-he.jpeg

преди 25 минути, Клонинга написа:

Утре да рече да се раздели с теб, детето е за нея. По ЗАКОН, умрел х8Й! Жената може да го кърми и преспива, ти можеш ли да го кърмиш и преспиш с цоцата си?

Това не е баш така. Позната (страшна парантия) живее месец за месец (бинго, казина...) на 37 години, искат да ѝ вземат детето на 12 години, защото тя почти не се прибира в тях. Добре, че е бившия ѝ мъж - бащата на детето, та го е взел при него. И пак казвам - всичко е до характер. И не на последно място - на пари.

Айде вече и абитуриентите са джендъри, щото се снимали с роднини. :speak:

Няма много такива майки, които да се радват че имат дете от някакъв случаен, който ги е зарязал.

Това, че тази от снимката е написала такава шега за сина си, не означава че го е обсебила, а по-скоро че не й пука за неговите чувства, защото заради това ще му се подиграват приятелите.

има непребороимо много такива майки , стига да са взели издръжката познат ли ще е няма ли да е , е без значение.Има и много които си правят деца от случайни и си хващат пътя без да запознаят детето или да кажат на бащата че е негово. Има и такива които ходят в банки за семенна течност за да направят деца без бащи , има такива и които крадат семенна течност за да направят деца от някой от който ще им предостави голяма издръжка , затова рапъра Drake пръска презервативите с химически препарат след като прави секс , за да не отиде после момата да краде семенна течност.Тази практика е много честа в Америка.

Ето мъж който е бил осъден на 5 години затвор защото кървящия звяр го представил като баща пред съда и той не могъл да плати издръжката , самия човек обаче не е баща на детето.

He wasted 5 YEARS IN PRISON #shorts #deep #liar - YouTube

• Автор
преди 2 часа, Клонинга написа:

Управляваш - ГРЪНЦИ! Жената работи 2 години неотлъчно 24 часа в денонощието бавачка на детето. Ти ще изплезиш език в първия месец и толкова ще ти дотегне да баламосваш нон-стоп ревящото бебе, че ще идеш да се хвърлиш с камък на врата в най-дълбоката река! А парахода, управляват го жените. Ти си никой! Утре да рече да се раздели с теб, детето е за нея. По ЗАКОН, умрел х8Й! Жената може да го кърми и преспива, ти можеш ли да го кърмиш и преспиш с цоцата си? При добро желание, тя може да ти стане командир, ако не искаш да я слушаш да те превърне в мъж под чехъл. Не се е зарекла, не го е сторила.

Тия феминистки простотии са само в болната ти фантазия. Дете може да се кърми и преспива без женско присъствие. Само където аз няма да се занимавам, защото това си е женска работа. Все едно да карам жена ми да вади акумулатора от колата да го зарежда и на сутринта пак да го слага. Я върви това да го бълваш някъде в Техеран. Ще те вържат на центъра и всеки ще те цели с камъни. 

преди 34 минути, Milkydead написа:

има непребороимо много такива майки , 

Има не повече от 5 процента от всички жени, такива майки.

Повечето майки и родители изобщо не са щастливи от факта, че имат деца.

Че чак пък и да ги обсебват с "обичта" си.😸

преди 1 час, Milkydead написа:

..... пръска презервативите с химически препарат след като прави секс , за да не отиде после момата да краде семенна течност.

Е те тия хора не си ли изхвърлят презервативите на боклука? Да не би да си ги съхраняват за многократна употреба?

преди 5 часа, Milkydead написа:

изхвърлят ги ама чумите ходят да ги вадят и като има семенна течност в тях и т.н. Затова ги пръскат за да не могат да бъдат използвани.

Е, те сега разбрах от де си се пръкнал такъв.

преди 10 часа, Коркодила написа:

В къщи аз издържам жена ми на 100% аз управлявам парахода. Време е светът да се върне на мъжете. 

Много е съмнително да имаш сериозна жена до себе си за постоянно. Дори и да си намерил такава, тя със сигурност е някоя задръстена, която не може да си намериш свестен мъж и го е направила от безизходица, за да я издържаш, както ти самият твърдиш. Пък после плюете по жените, че търсели мъже които да ги издържат.

А жените стават феминистки предимно заради такива като вас с Milkydead

преди 5 часа, Milkydead написа:

изхвърлят ги ама чумите ходят да ги вадят и като има семенна течност в тях и т.н. Затова ги пръскат за да не могат да бъдат използвани.

Твоят извратен мозък не можа ли да измисли по-тъпо нещо?

Няма жена на света, която дори да си помисли за подобно извращение.

това е изключително честа практика в Америка дупло. Има и много случай при които жените прибират семенната течност от презерватива замразяват я и си правят инвитро за издръжка.

• Автор
преди 1 час, _Aumi_ написа:

Много е съмнително да имаш сериозна жена до себе си за постоянно. Дори и да си намерил такава, тя със сигурност е някоя задръстена, която не може да си намериш свестен мъж и го е направила от безизходица, за да я издържаш, както ти самият твърдиш. Пък после плюете по жените, че търсели мъже които да ги издържат.

Задръстен е мъжът ти, защото се е оставил някаква фуста да му се налага и да го води за носа.  Такива като него са много удобни на жените с голям километраж, в последствие за семейство.

преди 4 часа, _Aumi_ написа:

Много е съмнително да имаш сериозна жена до себе си за постоянно.

Що? По-несъмнително е за мъжа да ходи по магистралки ли?

Дори и да си намерил такава, тя със сигурност е някоя задръстена, която не може да си намериш свестен мъж и го е направила от безизходица, за да я издържаш, както ти самият твърдиш. Пък после плюете по жените, че търсели мъже които да ги издържат.

Мъжете които плюят по жените, че те си били търсили само някой да ги издържа са тези мъже, с които вие жените не искате да правите секс, а на тези мъже подобни твърдения са им част механизмите да се справят с ниското си самочувствие в резултат на отхвърлянето им от жените. По-лесно им е причината да не е в тях. Друг е въпросът, че и на жените критериите им са доста завишени днешно време и това ясно се вижда от демографската криза. Не мъжът е този, който избира, а жените. И колкото по-селективни стават те, толкова по-малка раждаемост има. Много мъже са самотни днешно време.

А жените стават феминистки предимно заради такива като вас с Milkydead

Жените стават феминистки днешно време заради другите жени. Отдавна имате всичко: право на работа, право на глас, жените в мениджмътна са доста и т.н.. нямате никакво основание поне в западните държави да се оплаквате от дискриминация. Ставате феминистки, защото другите жени ви облъчват с конкуренция и вие решавате, че трябва да сте екстра разкрепостени, натокани, наджукени и т.н., за да може да се справяте с конкуренцията и това го замаскирвате като някакво женско правосъдие и феминизъм, за да не ви обвиняват в леко поведение. Истината е, че го правите заради другите жени, защото дори и външният ви вид да крещи "оправи ме" на всеки, не си лягате с всеки. Ся, говоря най-общо за архетипа на съвременните въртиопашки. Да не вземеш да приемеш примера лично за теб.

Здравейте това са така наречените мамини синчета. Те нямат мъжко присъствие до себе си и копират майките си.

Аз лично преживях кошмар три години точно с такъв мъж в кавички.

преди 17 часа, Коркодила написа:

Последното десетилетие наблюдавам този феномен. Самотни майки обсебващи синовете си. Навремето се наиграли с някой нехранимайко или американската идеология за феминизма им промила мозъка, че може само да зачене и после може да си бъде самодостатъчна и сама да се оправя в живота. В повечето пъти това са така наречените ,,Силни жени,, ,които поради липса на стабилен мъж до себе си, обсебват синовете си. Гледам във фейса, някакъ абитьорент дет са вика вече мъж за женене, се снимал с майка си, и майка му даже написала ,,Новото ми гадже,, 

Това ми изглежда извратено и нелепо. Защо тия самотни майки не си намерат мъж до себе си и не оставят синовете си да си намерят гаджета, с които да се снимат по баловете? И, ако не може да си намери мъж, защото с тамазлък става сложно, да си намери някакви хобита. 

И в какво резултира всичко това? Масово п@д@растия и джендъри. Слаби мъже, силни жени. Масово вече жените изкарват повече от мъжете. С един колега спорехме по-въпроса. Той ми вика ,, Ако имам възможност аз да седя в нас и да гледам децата и да въртя домакинството с кеф ще го правя,, Аз му викам бате, ако аз трябва да го правя, ще си сложа един камък на вратът и ще скоча в най-дълбоката река. В къщи аз издържам жена ми на 100% аз управлявам парахода. Време е светът да се върне на мъжете. 

Няма оправия от личен опит ви го казвам

Ако някоя е успяла шапка й свалям

Shocked Comedy Central GIF

преди 4 часа, Гражданин написа:

Що? По-несъмнително е за мъжа да ходи по магистралки ли?

Мъжете които плюят по жените, че те си били търсили само някой да ги издържа са тези мъже, с които вие жените не искате да правите секс, а на тези мъже подобни твърдения са им част механизмите да се справят с ниското си самочувствие в резултат на отхвърлянето им от жените. По-лесно им е причината да не е в тях. Друг е въпросът, че и на жените критериите им са доста завишени днешно време и това ясно се вижда от демографската криза. Не мъжът е този, който избира, а жените. И колкото по-селективни стават те, толкова по-малка раждаемост има. Много мъже са самотни днешно време.

Жените стават феминистки днешно време заради другите жени. Отдавна имате всичко: право на работа, право на глас, жените в мениджмътна са доста и т.н.. нямате никакво основание поне в западните държави да се оплаквате от дискриминация. Ставате феминистки, защото другите жени ви облъчват с конкуренция и вие решавате, че трябва да сте екстра разкрепостени, натокани, наджукени и т.н., за да може да се справяте с конкуренцията и това го замаскирвате като някакво женско правосъдие и феминизъм, за да не ви обвиняват в леко поведение. Истината е, че го правите заради другите жени, защото дори и външният ви вид да крещи "оправи ме" на всеки, не си лягате с всеки. Ся, говоря най-общо за архетипа на съвременните въртиопашки. Да не вземеш да приемеш примера лично за теб.

Хей хей хей 

Аз лично съм била и продължавам да бъда такава каквато съм -  себе си истинска.

Друг е въпросът че не съм отразена по този начин

И става шибано ето това става

преди 7 часа, Коркодила написа:

Задръстен е мъжът ти, защото се е оставил някаква фуста да му се налага и да го води за носа.  Такива като него са много удобни на жените с голям километраж, в последствие за семейство.

Недей да приказваш глупости, без да имаш понятие кой какъв е.

Ти сам твърдиш, че издържаш на 100% жена си, така че, е съвсем естествено тя да те използва.

на тези мъже подобни твърдения са им част механизмите да се справят с ниското си самочувствие в резултат на отхвърлянето им от жените.

Ами да, именно мъжете с комплекси, които не могат по друг начин да задържат една жена, търсят такава която има нужда някой да работи и да се грижи за нея, и да си мисли че тя е безгласна буква и да му търпи комплексите само защото я храни.

Много мъже са самотни днешно време.

Вината за това че са самотни, се крие лично в тях. Никой не им е виновен. Още по-малко пък жените.

Жените стават феминистки днешно време заради другите жени.

Не е вярно! Жените стават феминистки поради мъжете. Или по-точно защото са били третирани зле от някой мъж.

Истината е, че го правите заради другите жени, защото дори и външният ви вид

Не знам, лично аз съм се омъжила достатъчно млада и никога не съм имала комплекси и всичко което съм правила за себе си, е заради самата мен. Защото моето самочувствие си е лично за мен и не ме вълнува мнението на другите. важно е как изглеждам аз в собствените си очи. Ако една жена се харесва, и другите ще я харесват. Ако някой непрекъснато търси одобрението на другите, ще бъде винаги нещастен!

• Автор
преди 2 минути, _Aumi_ написа:

Недей да приказваш глупости, без да имаш понятие кой какъв е.

Ти сам твърдиш, че издържаш на 100% жена си, така че, е съвсем естествено тя да те използва.

Красивите жени търсят силни мъже. Такива, които са способни да издържат цялото семейство. Алфа мъжкари. Такива като твоя имат нужда от силна жена. Някоя на, която да се опре и да го бута в живота.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.