Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

Animation5.gif.faefae95657619a2c6fe96ac6ca4e626.gif

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 8 минути, adersa написа:

Щеше да ми е интересно ако имаше референдум за президентска държава какви щяха да бъдат резултатите ама ядец не събраха достатъчно подписи . Сега да видим дали ще пуснат в зала референдума за еврото .

Резултатите ще са същите, колкото са събрали и за провеждането му. За еврото също 500х. макс.

току-що, Joss Bomon написа:

Честито за кого?! При 40% гласували общо, гласовете за герб и ппдб са 50% от 40, или ТОЧНО 20% от имащите право на глас!

Врескливите 20% решават съдбата на останалите 80%... Да завалява и да се свършва...

Честито на Българския народ за това , че вече има правителство!

А това кой или колко са гласували са въпроси за разговор в друга тема. Аз само поздравявам, не съм заявил позиция дали ми харесва или не. :)

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Който не е глсулвал означава, че е съгласен който и да е да го управлява/представлява !

Което си е твое тълкуване. Ако ги питаш, ще чуеш истината - че са отвратени от всички.

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Честито ново правителство!!!

Гласуваха го и го приеха!

Още веднъж, честито!

Най-правилното нещо ,което се е случвало в БГ напоследък. Похарчиха се милиард лева ,грешни пари ,за кефа на зеления чорап. Гледах го с каква злоба връчи мандата ,абсолютен тъпанар. Че  академикът е с класи  над този путинов лизач. Е ,дръпнаха  килимчето  под мръсния зелен чорап ,което е победа и за доброто на БГ. Демокрацията е КОМПРОМИС ,само в комунистическите кратуни има "силно да любим и мразим"!

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Аз не вярвам в това ,че ще има референдум за еврото.

възраждане не са меки китки да се откажат тука така както Слави направи за неговият референдум тука възраждане ще вземат яки мерки ако не влезе в зала.

преди 37 минути, Евгени Богданов написа:

Само като се знае активността на гласувалите на изборите,трябва да е ясно и колко се подкрепя тоя кабинет - подкрепата е от така наречените твърди ядра(ака роднини и намазващи от цялата работа,и тук там заблуден папагал) без значение от коя партия е,всичките за нищо не стават,колкото до тая простотия че България подкрепя Украйна,е по голяма лъжа не бях чувал,защо не пуснат един референдум на тая тема,да видят тогава колко я подкрепят ( май само тия де имат някаква печалба от цялата работа,и отново някой заблудено глупаво мекере) повечето хора искат неутралитет,както със Русия,така и Ес,Нато,трябва да сме там,където е най добре за Бг,без значение дали ще е Евразия,или Ес,или Америка и тн,само че с наще политици гъзоблизци,тва е невъзможно,когато започнат да милеят за Бг,и да мислят кое е е най добре за нея,само тогава ще се оправи,а това ще е НИКОГА! А за самото правителство,да не съм лош пророк,ама им давам не повече от 2 3 месеца и ще се осерат буквално до ушите,и най вероятно отново ще тръгнат протести.

Не ходи да гласува на избори, ама щял да иде на референдум :D 

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Мисля че в Белгия също управляват задкулисно хамериканците, но тука заплатите са много по-големи и се живее по-приятно.
Това че си каните хамериканския губернатор на гласуването на неговото правителство е много унизителна работа.

В това е парадокса ,в ЕС от 2007г ,но не сме с европейски доходи и пенсии ,нито с европейска икономика за да се живее по приятно, а нали това бе целта или аз греша ? Аз не се чувствам равен по социален статус с Германския гражданин на ЕС например.

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Честито за кого?! При 40% гласували общо, гласовете за герб и ппдб са 50% от 40, или ТОЧНО 20% от имащите право на глас!

Вресливите 20% решават съдбата на останалите 80%... Да завалява и да се свършва...

Че ти нали гласува бе. Сам ли се наричаш вреслив, решаващ съдбата на останалите ? :lol6:

преди 7 минути, AAUUXX написа:

В това е парадокса ,в ЕС от 2007г ,но не сме с европейски доходи и пенсии ,нито с европейска икономика за да се живее по приятно, а нали това бе целта или аз греша ? Аз не се чувствам равен по социален статус с Германския гражданин на ЕС например.

Ха, проблема си е в нас. ЕС изсипва милиарди в България всяка година, причината да сме най-бедните в съюза е в корупцията на всички нива. От дребните човечета, които плащат на катаджиите като настъпят мотиката до чекмеджетата с килчета. Румъния защо дръпнаха толкова много, този ЕС само на нас пречи тц тц тц.

Да си член на ЕС ти дава свобода и сигурност на пазарите, улеснява многократно бизнеса (както и еврозоната), но не те прави богат по презумция. Толкова елементарно разсъждаваш, дори се чудя защо ти отговарям.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Че ти нали гласува бе. Сам ли се наричаш вреслив, решаващ съдбата на останалите ? :lol6:

Що се правиш на дръж ми шапката, или наистина не можеш да смяташ?!

Вресливите 20% са ПОЛОВИНАТА от гласувалите - тези за герб и ппдб. Аз съм гласувал за част от останалите %. Сефиряса ли се вече или по навик дразниш?!

Класически подпиндосники и национални предатели. Поне 2/3 на пряко угояване в кочината Козяк. Ще направим всичко възможно да ги изринем преди да са ни вкарали във войната и разпродали критичната инфраструктура като електропреносна и газопреносна мрежа.

В събота на протест!

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Ха, проблема си е в нас. ЕС изсипва милиарди в България всяка година, причината да сме най-бедните в съюза е в корупцията на всички нива. От дребните човечета, които плащат на катаджиите като настъпят мотиката до чекмеджетата с килчета. Румъния защо дръпнаха толкова много, този ЕС само на нас пречи тц тц тц

Трябва ли да се радваме че ще ни управляват двама за които има доклад от САЩ точно за корупция

преди 14 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Който не е глсулвал означава, че е съгласен който и да е да го управлява/представлява !

Който не е гласувал означава ,че не е видял свой представител в лицето на представените партии.

преди 1 час, treyyy написа:

До есента ще са се осрали. Споко. А това с 3% дефицит ми е много интересно как ще го направят.

Лесно, сключват договори за година напред и правят сметките на сегашните цени. После правят още по-голяма инфлация, приходите от данъци и др. нарастват като число, а разходите изглеждат смалени, може да го направят даже да "няма' дефицит. Естествено, няма как всичко да се договори по този начин, има и текущи разходи, но... дупе да ни е яко.

преди 16 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Резултатите ще са същите, колкото са събрали и за провеждането му. За еврото също 500х. макс.

Трябва да бъде облекчена процедурата за референдум ,ако искат наистина да бъде чуван гласа на народа.

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Което е ? Да не би да са забранени референдумите ?

Парламенарна Република. Не може вече взети решения да се поставят на референдум. Гласуваш за партия, която иска да промени нещата, идва на власт и ги променя - с парламентарно мнозинство!

преди 17 минути, adersa написа:

възраждане не са меки китки да се откажат тука така както Слави направи за неговият референдум тука възраждане ще вземат яки мерки ако не влезе в зала.

Още не съм видял нищо съществено от тях ,че да си дам гласа ,но се надявам да не са както всички до сега патриотични формации.

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Парламенарна Република. Не може вече взети решения да се поставят на референдум. Гласуваш за партия, която иска да промени нещата, идва на власт и ги променя - с парламентарно мнозинство!

Глупости на тръкалета.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Глупости на тръкалета.

За вас е така, за това България е на това дередже толкова години, капацитет до капацитет:cooking1:

преди 10 минути, novaki написа:

Трябва ли да се радваме че ще ни управляват двама за които има доклад от САЩ точно за корупция

Кои са те, кои министри?

преди 14 минути, Gaming_Solutions написа:

Ха, проблема си е в нас.

В кои нас е проблема ,в мен ли ? Аз ли да търся инвеститорите? Аз ли да градя условията за инвестиции? Аз не съм политик за да имам вина за това.

преди 16 минути, Gaming_Solutions написа:

ЕС изсипва милиарди в България всяка година, причината да сме най-бедните в съюза е в корупцията на всички нива. 

Тези пари са по конкретни програми ,те не могат да бъдат ползвани за заплати и пенсии или иначе казано с тях да се повиши стандарта ни на живот.

преди 18 минути, Gaming_Solutions написа:

Да си член на ЕС ти дава свобода и сигурност на пазарите, улеснява многократно бизнеса (както и еврозоната), но не те прави богат по презумция. Толкова елементарно разсъждаваш, дори се чудя защо ти отговарям.

На теория е вярно , на практика е каквото е.

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

За вас е така, за това България е на това дередже толкова години, капацитет до капацитет:cooking1:

You must be mistaken. О, забравих, че дискутирам с капацитет от световна величина и само не достига малко напрежение във веригата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.