Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евтини разговори с момиче с руски мобилен номер

Featured Replies

Здравейте. Пиша си имейли с една рускиня. Тя няма Viber, WhatsApp, Facebook и тн.  Тя ми пише от работата си. Във вкъщи няма интернет достъп.

Даде ми руския и телефонен номер. Разгледах цените за разговори до Русия на А1 и са доста скъпи за разговор за минута.

Как мога да и се обадя без разговора да минава през мобилния ми оператор?

Нова система за думкане на балъците с мангизи. Тая те зарибява, че уж те харесва за да можеш да и звъниш на някакъв импулсен телефон, където на нея ще и плащат процент от изкараните пари.

преди 10 минути, Коркодила написа:

Нова система за думкане на балъците с мангизи. Тая те зарибява, че уж те харесва за да можеш да и звъниш на някакъв импулсен телефон, където на нея ще и плащат процент от изкараните пари.

Да.

• Автор
преди 19 минути, Коркодила написа:

Няма да и звъня тогава. 

Явно това е целта и.

Чудно като тя няма толкова много неща ... как ти й взе майла :)

Ако толкова ти се иска да опиташ разговор - там поща едно друго няма ли - нещо което брояча да върти пред теб и можеш да го спреш когато пожелаеш ти, да останеш анонимен за нея и да можеш да си пратиш еднократно, а не цял живот :)

преди 1 час, sky1 написа:

Здравейте. Пиша си имейли с една рускиня. Тя няма Viber, WhatsApp, Facebook и тн.  Тя ми пише от работата си. Във вкъщи няма интернет достъп.

Даде ми руския и телефонен номер. Разгледах цените за разговори до Русия на А1 и са доста скъпи за разговор за минута.

Как мога да и се обадя без разговора да минава през мобилния ми оператор?

Вземаш си номер от вайбър или друга подобна услуга с минути където ти трябват и говори колкото искаш.
Питай я дали има VK.

• Автор
преди 17 минути, baitexpo написа:

Че какво не ви достига в общуването по имейл?

Момичето мисли да дойде в България и иска да поговорим за плановете ни, като дойде в България.
Написах и "Може да използваш устройство на твоя приятелка, на което има Viber, WhatsApp или друго приложение за видео разговори и така да се чуем и също да се видим с камера. Така, ще е по-добре."  - ако има желание ще намери начин.

преди 1 минута, sky1 написа:

Момичето мисли да дойде в България и иска да поговорим за плановете ни, като дойде в България.
Написах и "Може да използваш устройство на твоя приятелка, на което има Viber, WhatsApp или друго приложение за видео разговори и така да се чуем и също да се видим с камера. Така, ще е по-добре."  - ако има желание ще намери начин.

Може ли да позная - Ти ще поемеш разходите по пътуването?
Къде я намери?

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Може ли да позная - Ти ще поемеш разходите по пътуването?
Къде я намери?

Намерих я в един сайт за запознанства.
Аз първо и писах. 
Мина доста време и забравих и от кой сайт я намерих понеже след като и писах ми поиска имейл и не сме си писали в сайта за запознанства.

Още не е писала за разходите по пътуването. Лично аз не бих дал предварително пари за път.

преди 1 час, sky1 написа:

Аха писмото на буля нещо подобно като това ли е.

Цитат

Hello!
My name is Ekaterina!
In truth, I do not even know where to begin my letter!
If you do not mind, I'll tell a little about myself!
The idea of online dating came to me unexpectedly.
My friend and I were sitting in a cafe and drinking tea.
My friend said that now the acquaintance on the Internet more and more popular among the people,
и тя срещна съпруга си в сайт за запознанства, съпругът й е от Англия. Сега те са щастливи!
За мен те са пример за това какво можеш да намериш щастието в интернет!
Всъщност бях много срамежлив и дори не знам какво да напиша в писмото.
Не съм регистриран в социалните мрежи, тъй като мен никога не ме е интересувало!
Мой приятел ми предложи да се възползвам от агенция за запознанства.
Наименуваната агенция "Reunion of hearts".
Отидохме в агенцията и взех няколко профила, но реших да ви пиша сама.
Не знам как и откъде черпят информация! За мен това е първото изживяване на любов в интернет!
Не видях профила и снимката ти. Дори не знам къде в агенцията за запознанства е вашият имейл адрес. Може би е нещастен случай.
Но се надявам, че няма да възразите срещу нашето запознанство.
Ако не беше приятелят ми, никога нямаше да се осмеля на тази стъпка! но сега можем да си поговорим!
Дълго време не знаех как да ви пиша, но реших да направя тази стъпка!
Разбира се, бях малко объркан и дори не знам какво да напиша в писмото.
Искам веднага да ви кажа, че търся мъж.
Очаквам вашата почтеност и уважение, защото търся любов и искрено отношение.
За мен е важно човекът да е мил, внимателен и отзивчив.
Мисля, че притежаваш тези качества! Мисля, че имаме много общи неща!
Искам да говоря за тях самите, за да се опознаем!
Живея в Русия, моят град Котлас в Архангелска област, Русия. И по-късно ще ви разкажа за моя град.
Никога не съм бил женен и нямам деца!
Надявам се, че ме разбирате правилно и моя английски.
Уча английски от ранна възраст! Ако не ме разбирате, можете да използвате преводач или google преводач!
Можете да погледнете снимката ми, за да видите физическите ми данни.
Моят ръст е 168 сантиметра, тегло 52 килограма.
Имам много интереси.
Харесвам всичко ново!
Имам добро чувство за хумор.
Мисля, че в бъдеще ще можете да се уверите в това.
Роден съм на 12 септември 1988 г.! На 29 години съм.
Моята зодия дева.
Кой знак от зодиака имаш?
Ще се радвам да отговоря на всички въпроси, които ви интересуват.
Много ми е интересно да науча повече за теб, за твоя живот, интереси и страната, в която живееш.
Ако се интересувате от нашето запознанство, очаквам вашето писмо и снимка 🙂
С уважение, Екатерина.

Ако искаш ще ти дам имейла на това куку да си пробваш късмета може и да те хареса. Е при мен не мина номера щото късно се усети че не кълва.:lol6::idea:

• Автор
преди 1 минута, vlado1985 написа:

Аха писмото на буля нещо подобно като това ли е.

Ако искаш ще ти дам имейла на това куку да си пробваш късмета може и да те хареса. Е при мен не мина номера щото късно се усети че не кълва.:lol6::idea:

Рускинята ми пише на български. Според мен рускинята минава текста през гугъл преводач.
Беше ми пратила и видео на руски, предо това и бях написал че не знам руски. 
Тя каза, че знае английски. Казах, че може да ми пише на английски ако желае, но досега не ми е писала на английски.

преди 3 минути, sky1 написа:

Според мен рускинята минава текста през гугъл преводач.

Не .. ти сериозно ли? Срамота, ще идва тук, а не знае езика ...тц .. тц ...

• Автор
току-що, plamen_petrov_80 написа:

Не .. ти сериозно ли? Срамота, ще идва тук, а не знае езика ...тц .. тц ...

Ако рускинята знае само руски това ще е проблем, като дойде в България.
Ще ми трябва преводач от руски.
От по-старото поколение всички знаят руски ама ние младите не знае руски.

Ако заживее в България рано или късно може да научи българския.

преди 2 минути, sky1 написа:

Аз първо и писах. 
Мина доста време и забравих и от кой сайт я намерих понеже след като и писах ми поиска имейл и не сме си писали в сайта за запознанства.

Още не е писала за разходите по пътуването. Лично аз не бих дал предварително пари за път.

Просто да си знаеш, че най вроятно това ще стане.

преди 2 минути, sky1 написа:

Рускинята ми пише на български. Според мен рускинята минава текста през гугъл преводач.
Беше ми пратила и видео на руски, предо това и бях написал че не знам руски. 
Тя каза, че знае английски. Казах, че може да ми пише на английски ако желае, но досега не ми е писала на английски.

Ааааа ще се сетиш ти ама късно че тва чучало което се прави на мома е всъщност мъж. И чака с нетърпение някой да клъвне. Аз лично не посещавам такива измислени сайтове, за запознаннства и сродни на тях, една вечер както си зяпах фейса и чаках да ми се свали един филм. Това беше отдавна де и гледам а имам покана за приятелство и от любопитство приех поканата някакъв женски профил. Ама снимката си личеше че е менте и е сваляна от някъде си и въпросния профил взе да ми се обяснява на английски ама и аз си бях подпийнал сериозно де и викам мамаму стара сега не ми се занимава да отварям проклетия гугльо преводач. Защото английския ми е слаб и взех да пиша на Български и тва фалшиво чучало взело че ми пратило някакъв линк. И аз в бързината както пишех без да исках чукнах, на линка добре, че не беше фишинг а може и да е било не съм сигурен. И както пишех викам абе кво се занимавам с някви откачалки блокирах чучалото и се приключи веселбата обаче пак на следващия ден получавам някакъв имейл. Няква ми пише и аз се чудя коя е затворих имейла и на другия ден а пак имейл от непозната и като се почна всеки ден имейли от непознати и то все чужденки. Но най интересното беше че само рускини ми пращаха имейли и така до ден днешен та съм си настроил филтрите на абв-то да ги блоква и да не ми кацат.

преди 40 минути, sky1 написа:

Тези сайтове си ги изтрий от компютъра и не се занимавай с глупости.

Ако си търсиш приятелка, я търси в реалния живот. Навън е пълно с момичета. Даже говорят български.

Телеграм не поддържаше ли видеоразговори и чат(без реклами)?
Те също имат социални мрежи...
За да разбираш руски или кой да е друг език ,  просто гледай телевизия или филми със субтитри...
Говоренето и писането е още по-лесно....на всяка дума добавяй 'блин' , 'на*уй' или 'пиздец'.
Само се пази от руските затвори....оттам отиват директно на фронта?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.