Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво се случва в Русия?

Featured Replies

преди 12 минути, Cocatron написа:

Пич, заработвай от Шорош, ще помагаме тук кой с каквото може. А в края на деня кажи поне по една бира, бе. Че тук изтъркахме клавиатурите , баси!

Защо не пишеш по темата?

Пригожин и войниците му бяха изпратени като герои на Русия. Цял свят видя как Путин ги помилва и ги пусна в Беларус, където да получат помилване и амнистия. 

• Отговори 663
  • Прегледи 38,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Т.Христов
    Т.Христов

проф. Витанов: Сега да видим войната. Прогнозата с числа оттук до 4 септември за тези, които броят началото на Големия юруш от 4 юни. Да 4 септември има още 21 дни. За 22-та

• Белгиеца
    Белгиеца

Това което ще падне е главата на Пригожин.

• Далеч напред си, ама с уискито...

Публикувани изображения

преди 24 минути, Гражданин написа:

Защо не пишеш по темата?

Пригожин и войниците му бяха изпратени като герои на Русия. Цял свят видя как Путин ги помилва и ги пусна в Беларус, където да получат помилване и амнистия. 

Абе в Беларус бяга само деде Пригожин. Войниците се прибират по базите си. Къв да го дирят и те в Беларус. 

Тук винаги има някой готов да каже "казах ли ви аз"... докато не го викне майка му да обядва...

spacer.png

Днес ми е ден за добри дела и ше го преведа... че тук поне половината фенове на... ъъ, "Дубощит" (дано ми простят феновете на малкия народ) са като ЛитълБигПиг... кво беше там...

Иначе, предполагам, ако редовните бяха позачистили нередовните, някой Нострадамус "местного разлива" би обявил с нескрито превъзходство и съкрушителен апломб "Гениално: 'Вагнер' се озова пред портите на един друг свят"...

преди 2 часа, Звяра!!! написа:

Ти сериозно искаш да се заяждаш със мен?

Ще съжаляваш!

Ще ти разваля настроението!

Цял ден ще ме мислиш и ще те е яд на мен!

Тук ще ми дириш коментарите и ще се чудиш какво да напишеш за да ме убидиш след това.

Спри се! :rolleyes:

Чикиджиев, не се изживявай като някакъв фактор! Смешен си и ти се присмивам, какво по-нормално?!

Ма ти си си Убиден по рождение бре, няма нужда да се стараеш повече!

преди 51 минути, Гражданин написа:

Защо не пишеш по темата?

То бива да си наивен, но и да не виждаш по-далеч от казаното по нова и бтв е срамно!

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Чикиджиев, не се изживявай като някакъв фактор! Смешен си и ти се присмивам, какво по-нормално?!

Ма ти си си Убиден по рождение бре, няма нужда да се стараеш повече!

Искати се да е така, хабиш си думите само!

Човек когато не познава някой и иска да го обиди , започва да си измисля неща от които той би се обидил!

Съдейки по себе си си го написал това , но то не е вярно и само си си изгубил времето да го напишеш.

Няма как да има някакво значение за мен , но на теб така ти се иска. :)

Нищо не съм ти направил и не съм писал за теб лоши неща. Сега досещаш ли се защо понякога пиша лоши работи на хора като теб.:rolleyes:

Не знам защо но ти за мен си от онези хора , на които не обръщам внимание. Не правиш впечатление и искаш да те забележат като направиш неуспешни просташки опити да ме обидиш!

Хубав ден! :)

Ха ха ха горките соросоидчета , ама така им се искаше нещо ако може САЩ да прецакат Русия, ама не стана.
Сега ще го отнесат горките украинци мобилизирани насила и пратени да умират в Донбас на фронта.

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Ако групичката на залюханите имахте нещо в междуушното пространство, нямаше да налапате кукичката толкова дебилно и да предизвикате отново смях!

Нали се разбрахме, не съм таргет аудиторията на "чичак говори пред камерата на лаптопа в панелката си". 

преди 20 минути, Белгиеца написа:

Ха ха ха горките соросоидчета , ама така им се искаше нещо ако може САЩ да прецакат Русия, ама не стана.
Сега ще го отнесат горките украинци мобилизирани насила и пратени да умират в Донбас на фронта.

Запада и Украйна само се подхилкваха и .... :

• Автор
преди 3 часа, Cocatron написа:

Точно така!!! Не само ще разбърква, ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ СВЕТОВНИЯТ РЕД!!!!

Путин няма интелектуален потенциал да определя световния ред!

В резултат на неговите действия, Русия и руснаците рязко дръпнаха назад в сравнение с Европа и САЩ.Ама обикновения руснак това още не го е осъзнал.

преди 35 минути, ivan_pop написа:

Кой, байдрън ли има ?!!!

"Ще помоля фотографа на Белия дом да се приближи и да ни снима докато стоя пред всяка една група от вас. Обикновено се ръкувам, но сега ще го направим така. Ако виждате камерата, значи ще излезете на снимката. Това ще е ви се отрази най-малко от всичко казано на тази среща, обещавам. Бог да пази кралицата, човече", заяви Байдън.

преди 1 час, ivan_pop написа:

В резултат на неговите действия, Русия и руснаците рязко дръпнаха назад в сравнение с Европа и САЩ.Ама обикновения руснак това още не го е осъзнал.

А па и ти си много убав !!!!!!!

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

То бива да си наивен, но и да не виждаш по-далеч от казаното по нова и бтв е срамно!

Обоснови се де.

преди 2 часа, Звяра!!! написа:

Не знам защо но ти за мен си от онези хора , на които не обръщам внимание. Не правиш впечатление и искаш да те забележат като направиш неуспешни просташки опити да ме обидиш!

И на мен не ми прави впечатления никакви, някакъв от купчината соц бот тролове дето едвам мислят.

преди 3 часа, miro20 написа:

Най добре обяснено :

Добро е. Има и великолепни (според мен) коментари... примерно

Цитат

Миша Ли (teddy) @teddy71289800·5 ч
Из своего кресла, за всем этим наблюдал еще один "российский герой" - Волланд. И в конце сказал:
- вот еще 100 лет прошло и нихуя не изменилось.

След което нямаше как да не се сетя (ако изобщо съм го забравял някога... и ако Волланд е Воланд, но не Кевин), че...  Анушка най-вероятно пак е разляла ... олиото или зехтина, нема значение... но надявам се да не е така и с локацията на разлива и той да е само с местно значение!

преди 2 часа, ivan_pop написа:

В резултат на неговите действия, Русия 

не се е превърнала в колония на янките и рускинчетата не са заплашени от смяна на пола както става в Северна Индианция.

преди 6 минути, Белгиеца написа:

не се е превърнала в колония на янките и рускинчетата не са заплашени от смяна на пола както става в Северна Индианция.

Да, да...

Ама и ти не щеш в Русия, белгийски чехльо. 

%D0%91%D0%B5%D0%B7-%D0%B8%D0%BC%D0%B5.jpg 

Viktoria-transgender-308215.jpg

GettyImages-469292179-650x461.jpg

https://offnews.bg/sviat/prigozhin-ubil-pogreshka-10-ruski-lettci-dava-na-rodata-im-50-miliona-803549.html

Пригожин убил погрешка 10 руски летци, дава на родата им 50 милиона да не страдат. 

Сега всички руснаци и ватенки ще му се радват и ръкопляскат. А жертвите ще са просто една грешка.

Не знам дали има друга толкова прогнила държава като тази.

Тя темата ойде подир коньо.  Са ше цъфнат и тук вечно търсещите повод и място за менкане на снимки и клипове на лица с неизяснен брой и вид полови хромозоми.

едит: под благовидни предлози (алиби), естествено... най-изтърканото от които е заклеймяването (със "странно" усърдие) на това, което се поства...

преди 28 минути, BANKATA написа:

Не знам дали има друга толкова прогнила държава като тази.

Едн лаф от нета най добре описва ситуацията :

"Това което узнахме днес е, че ако не дай Бог ни нападне НАТО, единственото което можем да направим е да разкопаем асфалта и да звъннем на Лукашенко!" - Песков

преди 1 минута, miro20 написа:

Едн лаф от нета най добре описва ситуацията :

"Това което узнахме днес е, че ако не дай Бог ни нападне НАТО, единственото което можем да направим е да разкопаем асфалта и да звъннем на Лукашенко!" - Песков

На едното разкопаване се видя че и чакъл нямат под асфалта.

Много глупости се начетох тук и на други места.. Преврат било, не знам си кво. Олигофренско разсъждаване на .. олигофрени, които не разбират от чужда политика. Както се разбра, Пригожин се оттегля. Не стигна до столицата. А какво ще стане с него, вече е без значение. Важното е, че в Русия нямаше последствия. Идеята на Пригожин беше просто да покаже, че не е доволен от резултатите до момента. Ама тук некои си поверваха яко и сега им е тъпо. :D Ами тъпейте, толкова си можете.

преди 15 часа, Anneliese написа:

Мисля, че Евгений Пригожин е откачил от толкова много слушане на трелите на Рихард Вагнер и си е въобразил да прави пуч като Адолф Хитлер. Неуспешен, за щастие.

Дано да го елиминират, най - добрият враг е мъртвият враг!

Зиг Хайл Поля Димитлер!!!

Това не беше пуч а цирк с точно определена цел и си я постигна Пирожката а за такива шаранки кат теб е пуч хихи

преди 6 минути, *S197* написа:

Много глупости се начетох тук и на други места.. Преврат било, не знам си кво. Олигофренско разсъждаване на .. олигофрени, които не разбират от чужда политика. Както се разбра, Пригожин се оттегля. Не стигна до столицата. А какво ще стане с него, вече е без значение. Важното е, че в Русия нямаше последствия. Идеята на Пригожин беше просто да покаже, че не е доволен от резултатите до момента. Ама тук некои си поверваха яко и сега им е тъпо. :D Ами тъпейте, толкова си можете.

То май целта му беше да разкара Шойгу а не преврат щот те нали имаха търкания относно СВО :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.