Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво се случва в Русия?

Featured Replies

преди 2 часа, maxthon написа:

Той Миро понякога еякулира на портрета на дъртия Шорош...

• Отговори 663
  • Прегледи 39,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Това което ще падне е главата на Пригожин.

• Далеч напред си, ама с уискито...

• Т.Христов
    Т.Христов

Точно така!!! Не само ще разбърква, ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ СВЕТОВНИЯТ РЕД!!!! Ще почерпа бира, и аз по-ясно не бих го казал.

Публикувани изображения

Комунистическите БТВ, НТВ,К-1 и (всичките) услужливо пропускат тази новина (нямат инструкции от Москва как да я съобщят). А тя е съвсем закономерна-Луната е запазена от съветско нашествие и плячкосване.

https://breaking.bg/svyat/ruskata-stanciya-luna-25-se-razbi-na-lunata/

Екранна снимка 2023-08-21 142955.png

"Извън центъра на Москва - мизерия. Бях там на посещение. Форумът беше безумен. Путин го пазиха с 20 автобуса военни. Влизаме в залата и се оказва, че има 2 пъти по-малко места от колкото хора. Пред мен си крещяха за два стола 10 души. Брутална селяндурщина за такъв форум. Путин говори - камерите снимат. Излъчват пълната зала и сигурно домакините са били щастливи. А форумът абсолютно никакъв смисъл отвъд тази грандомания. Ходихме в руската дума. Пълна трагедия. Единственото смислено нещо там бяха компотите. Не съм виждал такова разнообразие от компоти. Махнах се още втория ден от форума, нямаше смисъл. Започнах да пътувам. Така и така съм там повече време. Домакините им отне 2 дни да разберат, че ме няма. Та обиколих доста и видях всичко, което не харесвам в България но в абсолютна крайност. Мизерия, свръх богати - брутално просто. Западна Европа е светлинни години по-добра във всяко отношение. В Русия няма върховенство на закона, нито добра социална система или здравна система. При все, че имат толкова много ресурси. Останах потресен как всички тези пари не се инвестират в обществото и Русия е толкова изостанала. БВП на човек по-малък от този на Румъния, не е шега. Не е мястото тук, мога много да разкажа. В крайна сметка се прибрах съвсем убеден европеец."

/ Явор Божанков /

преди 2 минути, БаалБек написа:

"Извън центъра на Москва - мизерия. Бях там на посещение. Форумът беше безумен. Путин го пазиха с 20 автобуса военни. Влизаме в залата и се оказва, че има 2 пъти по-малко места от колкото хора. Пред мен си крещяха за два стола 10 души. Брутална селяндурщина за такъв форум. Путин говори - камерите снимат. Излъчват пълната зала и сигурно домакините са били щастливи. А форумът абсолютно никакъв смисъл отвъд тази грандомания. Ходихме в руската дума. Пълна трагедия. Единственото смислено нещо там бяха компотите. Не съм виждал такова разнообразие от компоти. Махнах се още втория ден от форума, нямаше смисъл. Започнах да пътувам. Така и така съм там повече време. Домакините им отне 2 дни да разберат, че ме няма. Та обиколих доста и видях всичко, което не харесвам в България но в абсолютна крайност. Мизерия, свръх богати - брутално просто. Западна Европа е светлинни години по-добра във всяко отношение. В Русия няма върховенство на закона, нито добра социална система или здравна система. При все, че имат толкова много ресурси. Останах потресен как всички тези пари не се инвестират в обществото и Русия е толкова изостанала. БВП на човек по-малък от този на Румъния, не е шега. Не е мястото тук, мога много да разкажа. В крайна сметка се прибрах съвсем убеден европеец."

/ Явор Божанков /

Човек страдащ от липса на внимание. И затова е и политическа цветарка.

преди 17 минути, maxthon написа:

Човек страдащ от липса на внимание. И затова е и политическа цветарка.

Ти от какво страдаш, че идваш да се изсираш след всеки коментар против Матушката, нищо че нямаш какво да кажеш 90% от случаите ? 

преди 36 минути, N1K17Y написа:

нищо че нямаш какво да кажеш 90% от случаите

Ти дойде да модерираш ли? 

ТИ какво даде като информация? Изпълзя да извикаш: "Слава Усраине" ли ?

" Ако Ви се струва, че в Русия има каквито и да било наименования, например на една сграда е написано „Банка“, не вярвайте. Всичко това е привидност. В Русия няма крупна частна собственост. В Русия има „властособственост“, т.е. една такава симбиоза, че ако имаш пари, ти можеш да се добереше до власт. Ако си се добрал до властта или се намираш в правилните корупционни отношения с онези, които имат власт, ти имаш пари и собственост. Ако се скараш с тях, утре няма да имаш нито пари, нито собственост, а може да си загубиш и главата."

Речта на руския писател Марк Солонин от 2016 г. можете да намерите в интернет и да си я преведете.

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Ти дойде да модерираш ли? 

ТИ какво даде като информация? Изпълзя да извикаш: "Слава Усраине" ли ?

Ако имаш предвдид, колко клипчета по 30 минути спамя, които и сам не съм гледал, както теб, така е, не давам "информация". 

Тепърва ще стане ясно кой и защо уби Алексей Петров, каква връзка има това с връщането на черепа, кой стои зад палежите по света. Със сигурност ще дойде време да се каже кой създаде коронавирусът. Кой създава организация за корумпиране на безброй държавни служители по света, за производството на огромно количество дезинформация , за етническите конфликти. Империята на злото-с една единствена цел-разрушаване на западния културен модел на живот, за да може да бъде завладян и плячкосан. 

https://zonanews.bg/mnenia-i-analizi/borislav-tsekov-rusiya-i-ruskoto-obshtestvo-sa-tsivilizatsionna-tinya

Като си помисля, че президента и шайката му искат да ни заведат там...

Екранна снимка 2023-08-29 132826.png

Екранна снимка 2023-08-29 132845.png

на 22.08.2023 г. в 17:04, BANKATA написа:

Именно . Аз от кога питам ватенките , защо в любимата им матушка живеят със стандарт по нисък дори от нашия, при условие че ежедневните доходи от цоцане на природни ресурси стигат от 500$млн до над 1 млрд.

НА ДЕН .

С които пари ако позлатяваха всяка седмица по едно градче, цяла РФ щеше да е в злато .

Отговор ватенките  нямат.

А статистиката е :

Поредния кадър , който заедно с тези и много над тези 700 преподавателя и научни работници , напускат :

С тези темпове нали разбирате какво е нивото на научните и др достижения ?

По пътя на "иди русский корабль" или " мисия на Луната"  :) 

преди 5 часа, miro20 написа:

ежедневните доходи от цоцане на природни ресурси стигат от 500$млн до над 1 млрд.

Ха, изостави мантрата за 1млрд "чиста печалба" и почна за "доходи" да пееш. Браво, успял съм да ти налея поне малко акъл в главата :)

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Ха, изостави мантрата за 1млрд "чиста печалба" и почна за "доходи" да пееш. Браво, успял съм да ти налея поне малко акъл в главата :)

Остави го Миро, той плаче на чужди гробища ... срещу заплащане. Знаеме го!

РуZия води вече почти 2г. успешна война ... пардон Ограничена Военна Операция, и не е отстъпила и сантиметър. Освен там - при язовира, за да ни ги издавят откач-алките!

Войната ... ОВО е ясно за всички /и Миро, Реджепа, Тошев и Костов/ - как ще свърши! Ще свърши или с разделение на Украйна, или - с пълното и изчезване - Полша не спи! Единствения все още неясен въпрос е за Одеса. Моето мнение е, че и тя ще е руZка.

Колкото до реджепите и другата паплач тук - те просто си изкарват хляба тук... Ндаа.

Меморандума от Будапеща, с който Украйна се отказа от ядрените си оръжия, а САЩ, Русия и Великобритания се ангажираха да гарантират териториалната й цялост.

На 5 ноември 1994 подписите си под документа поставиха президентите Бил Клинтън, Борис Елцин, Леонид Кучма и британският премиер Джон Мейджър.    Украинското министерството на външните работи отдавна  е  с искане за провеждане на консултации по спазването на поетите ангажименти и незабавно прекратяване на руската агресия срещу Украйна.    Някой е излъгал превратаджиите в Киев, че представляват цяла Украйна и че само те имат право на агресия срещу украинските казаци.  Шест милиона от последните сега са принудително бежанци в Русия.  Западната пропаганда измисли най-голямата глупост, че им крадяли децата.   Та те са руски деца.

преди 8 минути, attj написа:

Някой е излъгал превратаджиите в Киев, че представляват цяла Украйна и че само те имат право на агресия срещу украинските казаци. 

Някй те е излъгал че е имало агресия на украинци срещу някакви казаци или срещукойто и било .

Още чакам поне един пример от ватенките да ми дадете на един репресиран, убит, гонен, и т.н. рускоезичен или казак или каквто и да е,  в Крим и Донбас ПРЕДИ рашисткото вторжение март-април 2014 г.

Още си чакам.. и знам че няма да дочакам :)

преди 10 минути, attj написа:

Шест милиона от последните сега са принудително бежанци в Русия. 

Заради рашистката непоискана война , която започна Путлер и шайката му военопрестъпници .

Никой не е бягал в Рашистан рпеди в окупираните земи откъдето бягат, да е стъпил рашисткия ботуш.

Виж десетките клипове например за Мариуполь преди рашистите да го сринат със земята . Как живееше и се развиваше дори след 2014 г и до 2021 г бе красив град с руснаци и украинци, без никой да бяга от никакви бандеровци и подобни рашистки лъжи които повтаряш. И как месец след това бе сринат от "асвабадителите" .

:hush:

преди 13 минути, attj написа:

Западната пропаганда измисли най-голямата глупост, че им крадяли децата.   Та те са руски деца.

Те са украински деца и граждани . По признания на самите рашисти, принудително или заедно с бежанците са изведени над 730 хил деца !

Това съвременно "еничерство" е военно престъпление ! Заради което цивилизования свят  категорично осъди Рашистан като страна-терорист , а Путлер е издирван военопрестъпник от Хага.

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Спря наивно да отричаш а ? :) 

Ще ти навирам всеки път тези цифри . :) За мен е удоволствие.

Хайде сега, след като призна че се орсра , и не отричаш, би ли дал отговор защо обикновенните руснаци имат стандарт по нисък от нашия, провинцията е тотална разруха,  и които за разлика от нас които си нямаме абсолютно нищо , а те имат ЕЖЕДНЕВНИ доходи от майката природа която цоцат за целия период на управление на Путлер  , в размер от 500млн$ до НАД 1 млрд $ .

На ДЕН.

:)

Заради цивилизования запад и миролюбивия алианс НАТО много хора умират.  С Мировци никой не спори - все едно е като с Кокончо Кокич. Дори папагалът е по-разнообразен.    Заради събитията се очаква  РФ да си прибере и Одеса с Николаев.   Скоро ще свършат бандеровските войници и какво друго да стане...   Ще бъдат лишени от достъп до Азовско и до Черно море.

преди 5 минути, attj написа:

Заради цивилизования запад и миролюбивия алианс НАТО много хора умират.  С Мировци никой не спори - все едно е като с Кокончо Кокич. Дори папагалът е по-разнообразен.    Заради събитията се очаква  РФ да си прибере и Одеса с Николаев.   Скоро ще свършат бандеровските войници и какво друго да стане...   Ще бъдат лишени от достъп до Азовско и до Черно море.

Донския казак защо все те лъже, а ти си му любимата 

преди 58 минути, Coco1 написа:

Донския казак защо все те лъже, а ти си му любимата 

Сега изглеждаш като хетеросексуален и нормален.  Защо се маскираш и преструваш на гей?  В Мосейково в Русия  ли така Ви учат?

преди 4 минути, attj написа:

Сега изглеждаш като хетеросексуален и нормален.  Защо се маскираш и преструваш на гей?  В Мосейково в Русия  ли така Ви учат?

Aтидже, лесно те лъже донския казак вижда те че си дефектна

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.