Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво се случва в Русия?

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:
преди 20 минути, miro20 написа:
Казвам и изброявам фактите и профилите такива каквито са. Нещо да бъркам ?
Екскрементите и беззъбите ти простотии са си твой проблем emoji4.png

Общо взето лъжеш. И след като ти обяснят и защо лъжеш изпадаш в състояние да не можеш да приложиш контрааргументи и просто си замълчаваш до следващия екскремент.

Твоето е класическо прорашистко тролене.

Какво не е ясно ?

Пак залиташ като предишните ни "спорове" в стил.. казвам - няма клипове за новогодишни празненства  ли беше в Москва  ... ти ми викаш - покажи че няма клипове. Ако не ми покажеш, значи не е вярно .

:lol6:

Класическо малоумие, но се правиш на "умна" тролка с подобни алабалистики.

В случая същото правиш и с Ванката.

• Отговори 663
  • Прегледи 38,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Т.Христов
    Т.Христов

проф. Витанов: Сега да видим войната. Прогнозата с числа оттук до 4 септември за тези, които броят началото на Големия юруш от 4 юни. Да 4 септември има още 21 дни. За 22-та

• Белгиеца
    Белгиеца

Това което ще падне е главата на Пригожин.

• Далеч напред си, ама с уискито...

Публикувани изображения

Твоето е класическо прорашистко тролене.
Какво не е ясно ?
Пак залиташ като предишните ни "спорове" в стил.. казвам - няма клипове за новогодишни празненства  ли беше в Москва  ... ти ми викаш - покажи че няма клипове. Ако не ми покажеш, значи не е вярно .
[emoji38]6:
Класическо малоумие, но се правиш на "умна" тролка с подобни алабалистики.
В случая същото правиш и с Ванката.

И в момента лъжеш. Клиповете ти бяха предоставени. Включително такива и от Донбас.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 3 минути, maxthon написа:

И в момента лъжеш. Клиповете ти бяха предоставени. Включително такива и от Донбас.

Не. ти лъжеш, но това ти е "работата".

:hush:

Просто предупреждавам другите да не ти се връзват на троленето и лъжите.

:)

Тоя мач сме го играли много пъти :) 

преди 6 минути, miro20 написа:

Не. ти лъжеш, но това ти е "работата".

Но пък не можеш и да покажеш защо лъжа нали? Аргумент да споделиш?

преди 7 минути, miro20 написа:

Тоя мач сме го играли много пъти

И всеки път след няколко автогола си мълчиш. До следващ опит.

преди 36 минути, maxthon написа:

Интересно кога и къде съм го направил? Посочване на нещата каквито са не означава да оправдавам нечии действия. Не спазваш поети задължения (автономия и т.н.)? Логично е след като си направил това да може да понесеш и последствията от това си решение.

Общо взето лъжеш. И след като ти обяснят и защо лъжеш изпадаш в състояние да не можеш да приложиш контрааргументи и просто си замълчаваш до следващия екскремент.

Медведев неколлократно е казвал че Украйна трябва/е част от Русия.

Да не говорим за разните изказвания за великите славяни и т.н Доста нацистко, а?

И факта пе не си и казал дума против тези твърдения те прави съучастник.

преди 12 минути, BANKATA написа:

И факта пе не си и казал дума против тези твърдения те прави съучастник.

Не позна. Съучастник бих бил ако кажа нещо в директна подкрепа. Аз не коментирам и ти си насосваш.

преди 16 минути, BANKATA написа:

Медведев неколлократно е казвал че Украйна трябва/е част от Русия.

Негово лично мнение. Всеки опит за лично мнение трябва да се толелира. А съдържанието му това вече е друга тема.

преди 17 минути, BANKATA написа:

Да не говорим за разните изказвания за великите славяни и т.н

Е не сме ли велики? Славяните не са само в Русия. И след като не са само в Русия е редно славяните да решават какво ще става по земите, където живеят. За съжаление в момента това може да се каже само по отношение на Русия и Сърбия. Навсякъде другаде приятно наведени и поза за секс.

преди 55 минути, maxthon написа:

Не позна. Съучастник бих бил ако кажа нещо в директна подкрепа. Аз не коментирам и ти си насосваш.

Негово лично мнение. Всеки опит за лично мнение трябва да се толелира. А съдържанието му това вече е друга тема.

Е не сме ли велики? Славяните не са само в Русия. И след като не са само в Русия е редно славяните да решават какво ще става по земите, където живеят. За съжаление в момента това може да се каже само по отношение на Русия и Сърбия. Навсякъде другаде приятно наведени и поза за секс.

Оправданията са ти безмислени.

ПП: аз като българин мога ли да реша какво да правя в твоя български дом?

Не звучи ли малко наци, а?

Изобщо целият ти пост е....

преди 2 минути, BANKATA написа:

Оправданията са ти безмислени.

Не се оправдавай с мен, че не можеш да намериш смисъл.

Не се оправдавай с мен, че не можеш да намериш смисъл.

Ти виждаш ли се какви ги пишеш бре.

После пак ще ми се оправдаваш че не си защитавал, не си казал и т.н.

Ти си безценен, олицетворение на мерзоста до която сте готови да стигнете за да оправдаете поредният диктатор виновен за съмртта на почти милион.

преди 5 минути, BANKATA написа:

После пак ще ми се оправдаваш че не си защитавал, не си казал и т.н.

Пак да те попитам кога открито съм казал, че защитавам някого?

преди 4 минути, maxthon написа:

Пак да те попитам кога открито съм казал, че защитавам някого?

За две години не разбра ли че да се правиш на глупак не минава.

преди 9 минути, BANKATA написа:

За две години не разбра ли че да се правиш на глупак не минава.

Няма нужда и ти да показваш, че другите са по-големи и от теб. Но го правиш. Обикновено това се случва когато ти свърши аргументацията. Имаш ли поне още малко да изтискаш от някъде? Къде е оправдаването и защитата?

преди 7 минути, maxthon написа:

Няма нужда и ти да показваш, че другите са по-големи и от теб. Но го правиш. Обикновено това се случва когато ти свърши аргументацията. Имаш ли поне още малко да изтискаш от някъде? Къде е оправдаването и защитата?

Защо трябва да се оправдам на човек който в моите очи е глупак?

Правя го към хора чието мнение ценя.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Защо трябва да се оправдам на човек който в моите очи е глупак?

Може би защото каза нещо, което не е вярно. И после поради това, че не се аргументира премина директно на обяснение как другите са по-големи глупаци и от теб. Което в предвид, че излиза от теб може също да да се окаже лъжа.

преди 1 минута, maxthon написа:

Може би защото каза нещо, което не е вярно. И после поради това, че не се аргументира премина директно на обяснение как другите са по-големи глупаци и от теб. Което в предвид, че излиза от теб може също да да се окаже лъжа.

Кое не в вярно? Че.подкрепяш действията на онези които не смятат Украйна за държава в сегашната и граница?

Защо трябва всеки път да ми отговаряш витиевато, да ти вадя думите "ченгел" и да пишем по 20 постта за да се изнясни нещо

току-що, BANKATA написа:

Че.подкрепяш действията на онези които не смятат Украйна за държава в сегашната и граница?

Аргументи в тази посока имаш ли? Аз ли трябва да ти доказвам щуротиите? Ченгела първо си го приложи върху себе си, аргументирай се и тогава можеш да имаш претенции да го използваш някъде другаде.

преди 1 минута, maxthon написа:

Аргументи в тази посока имаш ли? Аз ли трябва да ти доказвам щуротиите? Ченгела първо си го приложи върху себе си, аргументирай се и тогава можеш да имаш претенции да го използваш някъде другаде.

Не  нямам. Всичко написано от теб в онези 5000+ страници за войната не подкрепят по ниакъв начин действията на Русия в тази война.

Извинявай!:whiteflag:

преди 2 минути, BANKATA написа:

Всичко написано от теб в онези 5000+ страници за войната не подкрепят по ниакъв начин действията на Русия в тази война.

Един път да си прав. Ако все пак запалиш отново с 200 нагоре пише какво трябва да направиш. Думата с А.

преди 2 минути, maxthon написа:

Един път да си прав. Ако все пак запалиш отново с 200 нагоре пише какво трябва да направиш. Думата с А.

А коя е думата с А?

Че както казах твоите витевати изказказвания са ми трудни?

преди 4 минути, BANKATA написа:

А коя е думата с А?

Че както казах твоите витевати изказказвания са ми трудни?

Няколко пъти я написах. АРГУМЕНТАЦИЯ. Да не си помислиш, че ти викам? Да я видиш по-добре белким хване дикиш. Разрешавам ти да измислиш нов епитет. Не, че ще има по-различен резултат и пак ще обясняваш как другите са повече и от теб.

Няколко пъти я написах. АРГУМЕНТАЦИЯ. Да не си помислиш, че ти викам? Да я видиш по-добре белким хване дикиш. Разрешавам ти да измислиш нов епитет. Не, че ще има по-различен резултат и пак ще обясняваш как другите са повече и от теб.

Спокойно. Епитетите винаги използвам на място.

Вярно че ви спестявам доста, ама....такива са правилата на форума.

А аргументация от мен ще получиш когато и аз от теб. Демек, на кукуво лято

преди 1 минута, BANKATA написа:

Епитетите винаги използвам на място.

Използваш ги вместо аргументация. Поради някаква причина си решил, че аргументация няма място при теб. Никога не си изневерил на това и поради тази причина съм пределно спокоен, че повече от епитети не може да се появи от пръстите ти. Лека ти вечер. Утре с бодра песен и може би с нови епитети (понеже друго няма как) заповядай отново да обясняваш как другите са по-глупави и от теб.

преди 5 минути, maxthon написа:

Използваш ги вместо аргументация. Поради някаква причина си решил, че аргументация няма място при теб. Никога не си изневерил на това и поради тази причина съм пределно спокоен, че повече от епитети не може да се появи от пръстите ти. Лека ти вечер. Утре с бодра песен и може би с нови епитети (понеже друго няма как) заповядай отново да обясняваш как другите са по-глупави и от теб.

Вкнаги съм на нивото на спорещият с мен за да ме разбере.

Защо си мислиш че утре ще си "по" идея си нямам.

преди 25 минути, BANKATA написа:

Вкнаги съм на нивото на спорещият с мен за да ме разбере.

Защо си мислиш че утре ще си "по" идея си нямам.

И тук излъга. Използването на епитети е много далеч от това да си на едно ниво с отсрещната страна. Още по-малко това с способ, който ще го накара да те разбере. В реален разговор това дори може да доведе до използване на не толкова цивилизационни методи за убеждаване. Последно такова нещо се случи и не къде, а в италианския парламент И е напълно възможно този метод да си заслужиш да бъде приложен върху теб. Затова разбира си в пълното си право да потърсиш вината за това някъде другаде. Може да последва от това втори тур убеждаване. В крайна сметка всеки си заслужава противодействието на своите лични действия.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.