Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво се случва в Русия?

Featured Replies

преди 1 минута, Coco1 написа:

Aтидже, лесно те лъже донския казак вижда те че си дефектна

Цял живот ли ще си все в интерната в Мосейково?   Няма ли надежда да бъдеш излекуван?  

• Отговори 663
  • Прегледи 38,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Т.Христов
    Т.Христов

проф. Витанов: Сега да видим войната. Прогнозата с числа оттук до 4 септември за тези, които броят началото на Големия юруш от 4 юни. Да 4 септември има още 21 дни. За 22-та

• Белгиеца
    Белгиеца

Това което ще падне е главата на Пригожин.

• Далеч напред си, ама с уискито...

Публикувани изображения

току-що, attj написа:

Цял живот ли ще си все в интерната в Мосейково?   Няма ли надежда да бъдеш излекуван?  

Никой друг освен дефектно произведените руски папагалки като тебе нямат достъп до Мосейково. Хем си папагалка а и това не знаеш

преди 5 минути, attj написа:

Май няма надежда за Кокончо Кокич...

Другите не са собственост на донските казаци. Кога ше ти го инсталират като ъпдейт това ?

преди 3 часа, miro20 написа:

Още чакам поне един пример от ватенките да ми дадете на един репресиран, убит, гонен, и т.н. рускоезичен или казак или каквто и да е,  в Крим и Донбас ПРЕДИ рашисткото вторжение март-април 2014 г.

Още си чакам.. и знам че няма да дочакам :)

Хронологиятаааа, Лоботомиран, провери хронологиятаааааа. Преди цветната революция организирана от Кравария, в Украйна всички си живееха мирно и тихо. Гражданската война там започна след Майдана!!!

Никой не е бягал в Рашистан рпеди в окупираните земи откъдето бягат, да е стъпил рашисткия ботуш.

След като е бил "рашистки ботуш", що нямаше огромна бежанска вълна от Крим след 2014г? Нали УЖ руснаците нямали никаква подкрепа от местното население, а референдумът там е бил менте? 

а те имат ЕЖЕДНЕВНИ доходи от майката природа която цоцат за целия период на управление на Путлер 

Така де - "доходи"!!! Опорката ти за "чиста печалба" отиде в кофата :lol6:

и които за разлика от нас които си нямаме абсолютно нищо

Питай Дънди Прешъс дали си нямаме нищо. И ми отговори как така можем да разваляме договор с Лукойл, а с Дънди не можем? :)

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Хронологиятаааа, Лоботомиран, провери хронологиятаааааа. Преди цветната революция организирана от Кравария, в Украйна всички си живееха мирно и тихо. Гражданската война там започна след Майдана!!!

Няма и никога не е имало гражданска война.  Имаше нагло рашистко нахлуване и присвояване на територии от Рашистан . СЛЕД Майдана.

Майдана който е от 2013 г никога не е имал никакви претенции или искания към Крим или Донбас !

Имаше разстрел на Майдана от прорашистките беркутовци на янукович /после изтеглени пак с операция на рашистките служби в Москва/ .

Разстрел с дата 20 февруари 2014 г.

Съвсем случайно, после путлер раздаде медали за анексирането на Крим, но интересно защо с гравирана дата... 20 февруари , а не момента на нахлуването и операцията 23-27 февруари . :)

Операция, с предварителна мащабна подготовка , продължила мнооого години .

Знаеш си любимата хронология :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

:hush:

И да си повторя въпроса който цитираш но не отговаряш :

Още чакам поне един пример от ватенките да ми дадете на един репресиран, убит, гонен, и т.н. рускоезичен или казак или каквто и да е,  в Крим и Донбас ПРЕДИ рашисткото вторжение март-април 2014 г.

Знаех си че мнооого ви вбесява това :)

Дънди Прешъс ?? Сериозно ? Още ли повтаряте комунетата и изрожденците старите фейкове за тоновете ограбено злато ?

:) :)

преди 12 часа, attj написа:

Заради цивилизования запад и миролюбивия алианс НАТО много хора умират

Освен заради рашистката малоумна война, не виждам друга причина .

преди 14 часа, Т.Христов написа:

РуZия води вече почти 2г. успешна война ... пардон Ограничена Военна Операция, и не е отстъпила и сантиметър. Освен там - при язовира, за да ни ги издавят откач-алките!

Войната ... ОВО е ясно за всички /и Миро, Реджепа, Тошев и Костов/ - как ще свърши! Ще свърши или с разделение на Украйна, или - с пълното и изчезване - Полша не спи! Единствения все още неясен въпрос е за Одеса. Моето мнение е, че и тя ще е руZка.

Рашистан загуби войната още в момента на нахлуването 2014 г. Сега са просто буксуване , метастази и агония с един единстен изход накрая  - изтегляне на рашистите от Украйна, възстановяване на границите, включително и Крим , единствения неясен въпрос както споменаваш има и за мен - това са размерите на репарациите които Рашистан / руския народ/ ще плаща с десетилетия на Украйна.

И малко новини /опять нож в спину/ :) 

Индия планира да се откаже от руската нефт за сметка на по изгодни предложения от близкия изток :

Как пишет агентство, скупка Индией российской нефти, которая росла рекордными объемами с прошлого года, возможно, подходит к концу. «Наша зависимость от российской нефти резко снизится», — сказал Пури, отметив, что предложения поставщиков на Ближнем Востоке сейчас выглядят «более привлекательными». Министр ранее говорил, что страна не становится зависимой от поставок из какой-либо страны.

«Скажу предельно ясно. Мы сегодня находимся в рыночной ситуации и будем покупать у кого угодно», — сказал Пури.

Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/politics/01/09/2023/64f1ac419a794777cdaeb116

преди 7 минути, miro20 написа:

Няма и никога не е имало гражданска война.  Имаше нагло рашистко нахлуване и присвояване на територии от Рашистан . СЛЕД Майдана.

Майдана който е от 2013 г никога не е имал никакви претенции или искания към Крим или Донбас !

Имаше разстрел на Майдана от прорашистките беркутовци на янукович /после изтеглени пак с операция на рашистките служби в Москва/ .

Разстрел с дата 20 февруари 2014 г.

Съвсем случайно, после путлер раздаде медали за анексирането на Крим, но интересно защо с гравирана дата... 20 февруари , а не момента на нахлуването и операцията 23-27 февруари . :)

Операция, с предварителна мащабна подготовка , продължила мнооого години .

Знаех си че мнооого ви вбесява това :)

Дънди Прешъс ?? Сериозно ? Още ли повтаряте комунетата и изрожденците старите фейкове за тоновете ограбено злато ?

Освен заради рашистката малоумна война, не виждам друга причина .

Рашистан загуби войната още в момента на нахлуването 2014 г. Сега са просто буксуване , метастази и агония с един единстен изход накрая  - изтегляне на рашистите от Украйна, възстановяване на границите, включително и Крим , единствения неясен въпрос както споменаваш има и за мен - това са размерите на репарациите които Рашистан / руския народ/ ще плаща с десетилетия на Украйна.

И кой ще принуди ядрената РФ да капитулира  -не е по силите на някакви превратаджии в Киев, барабар с НАТО.    Обединението на казаците е свързана с това отделна  тема.  Бандеристан дали въобще скоро ще съществува?   

преди 31 минути, miro20 написа:

Нали и аз това казвам. Всичко започна СЛЕД МАЙДАНА и СЛЕД като подкрепяните от краварите нацисти набраха силички и решиха че вече могат да се саморазправат с тези, които не бяха съгласни с тях.

преди 35 минути, miro20 написа:

Знам я разбира се. Колко пъти си ставал за смях заради нея...

Имало УЖ някакви планове за вземането на Крим... ама те така си отлежавали в чекмеджето, докато не се случила една цветна революция. Та какво за хронологията? Кога са се задействали тези планове? Преди или след Майдана :lol6:

преди 39 минути, miro20 написа:

Много те вбесява хронологията, ма това е разбираемо. Знаеш че чичо Гугъл казва: Майдан -> после всичко останало и газ пиакеш. Мислиш че като повтаряш една и съща смешка ще пребориш Гугъл. Ми не, няма да го пребориш. Само можеш да затвърдиш титлата си "клоун на форума"

преди 45 минути, miro20 написа:

А не е ли истина това за тоновете злато? Каква е опорката по случая? Мисля че още не съм се смял на нея :)

преди 22 часа, attj написа:

Аз имам съмнения, че този индивид има някакво заболяване. Това е заключението, до което съм стигнал в резултата на наблюдения над нелогичните и непоследователни неща, които пише.

преди 15 часа, ivottoshev написа:

Нали и аз това казвам. Всичко започна СЛЕД МАЙДАНА и СЛЕД като подкрепяните от краварите нацисти набраха силички и решиха че вече могат да се саморазправат с тези, които не бяха съгласни с тях.

Знам я разбира се. Колко пъти си ставал за смях заради нея...

Имало УЖ някакви планове за вземането на Крим... ама те така си отлежавали в чекмеджето, докато не се случила една цветна революция. Та какво за хронологията? Кога са се задействали тези планове? Преди или след Майдана :lol6:

Много те вбесява хронологията, ма това е разбираемо. Знаеш че чичо Гугъл казва: Майдан -> после всичко останало и газ пиакеш. Мислиш че като повтаряш една и съща смешка ще пребориш Гугъл. Ми не, няма да го пребориш. Само можеш да затвърдиш титлата си "клоун на форума"

А не е ли истина това за тоновете злато? Каква е опорката по случая? Мисля че още не съм се смял на нея :)

Гърчовееее :) 

преди 16 часа, attj написа:

И кой ще принуди ядрената РФ да капитулира  -не е по силите на някакви превратаджии в Киев, барабар с НАТО.    Обединението на казаците е свързана с това отделна  тема.  Бандеристан дали въобще скоро ще съществува?   

а защо не някой нов Пригожин с някой нов поход на справедливостта към Москва ? :) 

Фашисткия репресивен режим и военна хунта в Рашистан няма бъдеще. Какво не ви е ясно ?

преди 51 минути, miro20 написа:

Фашисткия репресивен режим 

С преврат подобен е на власт в Киев.    Не ми се вярва за възможно нещо подобно да се случи в РФ.

преди 10 минути, attj написа:

С преврат подобен е на власт в Киев.    Не ми се вярва за възможно нещо подобно да се случи в РФ.

Никой не намери никакви нацисти фашисти , нито стотиците западни политици и известни личности от цял свят,  нито никой .

Дори Пригожин го казва това .

А по всички признаци, на фашистки отговаря режима в Кремъл

https://www.moscowtimes.ru/2022/05/20/rossiiskii-rezhim-fashistskii-pochemu-mi-dolzhni-eto-priznat-a20533

https://www.psychologies.ru/wellbeing/14-priznakov-fashizma/

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Нацизъм в Руската многонационална  Федерация е невъзможен.   Това не е жалкия Бандеристан.  Дори сега в западна Украйна основателно гледат с надежда към Полша. 

преди 2 минути, attj написа:

Нацизъм в Руската многонационална  Федерация е невъзможен.   Това не е жалкия Бандеристан.  Дори сега в западна Украйна основателно гледат с надежда към Полша. 

При чебурашките възраждат сталинизма т.е. нацизъм на квадрат или ставаш русопитек или те няма :topsecret2:

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

При чебурашките възраждат сталинизма т.е. нацизъм на квадрат или ставаш русопитек или те няма :topsecret2:

Руската федерация е етнически разнообразна. Според резултатите от преброяването  в Руската федерация живеят над  200 националности / етнически групи, чиито представители говорят повече от 100 езика и диалекти, от които най-често руският език. Сред населението  са руснаците (80%), татари , украинци, баскири, чувашки, чеченци, арменци, авари, мордвинс, казахс, азери, даргинс, удмурт, мари, осертийци, беларуси, кабарци, кумйкс, Ингуш и др. В някои региони, като Дагестан, Ингушетия, Чечения, делът на руснаците е по-малък от 5%.

От древни времена в Русия живеят огромен брой народи и националности. В същото време мнозинството от руснаците по традиция са приятелски настроени към най-разнообразните народи, населяващи страната.

преди 48 минути, attj написа:

Руската федерация е етнически разнообразна. Според резултатите от преброяването  в Руската федерация живеят над  200 националности / етнически групи, чиито представители говорят повече от 100 езика и диалекти, от които най-често руският език. Сред населението  са руснаците (80%), татари , украинци, баскири, чувашки, чеченци, арменци, авари, мордвинс, казахс, азери, даргинс, удмурт, мари, осертийци, беларуси, кабарци, кумйкс, Ингуш и др. В някои региони, като Дагестан, Ингушетия, Чечения, делът на руснаците е по-малък от 5%.

От древни времена в Русия живеят огромен брой народи и националности. В същото време мнозинството от руснаците по традиция са приятелски настроени към най-разнообразните народи, населяващи страната.

Ха ! Това ти ли си ? Едно към едно :

:laughing4:

Ето до какво води предозирането с рашистка имперска малоумна пропаганда

В същия дух .... :

Толкова ви е изгладен мозъка че дори не осъзнавате защо "колкото и да сте добрички " , вас всички ви мразят.

Путин краде деца от Украйна -  при 6 милиона украински бежанци в РФ!?    Видно е къде е малоумна пропагандата.   Дори неуспешно пробват с цензура  да забраняват ТАСС и ТВ Останкино      https://www.1tv.com/live

Дания иска съкращаване на руското посолство до бройката която имат и те в РФ.

https://www.moscowtimes.ru/2023/09/01/daniya-potrebovala-sokratit-kolichestvo-rossiiskih-diplomatov-v-strane-do-pyati-a105708

А у нас кога ?

:) 

преди 16 минути, attj написа:

.... 6 милиона украински бежанци в РФ!?  ...

Бас държа , че това по останкино са го обявили :ski4:

преди 4 часа, miro20 написа:

Никой не намери никакви нацисти фашисти , нито стотиците западни политици и известни личности от цял свят,  нито никой .

Азов какви са? Милички агънцета-багънцета?

Тея "стотици западни политици" бяха обявили "Азов" за терористична организация. Не ли?

на 2.09.2023 г. в 20:04, ivottoshev написа:
на 2.09.2023 г. в 15:22, miro20 написа:

Азов какви са? Милички агънцета-багънцета?

Тея "стотици западни политици" бяха обявили "Азов" за терористична организация. Не ли?

Да, не намериха такива, а Япония официално се извини че са ги включили в терористичните организации.

Нали знаеш кога са създадени Азов ? Не преди, а няколко месеца СЛЕД рашистката инвазия , анексии и цепене на територии от Украйна.

Не Азов са причина за рашистката война, а Азов са отговор на рашисткия терор и геноцид срещу народа им .

И нещо иронично... кой всъщност работи по калъп с еднакви методички ?

:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.