Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Психика на субекти склонни да се повтарят.

Featured Replies

• Автор
преди 17 минути, Емил Костов написа:

Сега е моментът да го привлечеш към Христовата вяра и да повярва в БОГ! ;)

Емо, не си ли разбрал, че в православната християнска вяра не се "привличат" хора. Човек или семейството го кръщава, а после въпросният се осъзнава като такъв или ако е прие за себе си Бог и счете, че имено православната християнска вяра е за него, то сам се покръства и приема въпросната вяра. 

Всеки може в един момент да е като "блудният син" и да се махне от въпросната вяра и по-късно се върне към нея. 

Отделно, той може да е под хипноза в момента на друг. Сам по-горе ти сподели, че след малко ще се изключи, т.е. тук е в следствие на транс. Въпросният може да е в следствие на химикали или в следствие на йога. ;) 

Темата не е за вербуване!!! Темата е за психиката!!! Т.е. в случая не знаеш коя психологична школа ползвам. 

Да, психологията може да се ползва за манипулиране на хора без имагинерна стойност по отношение на как е създаден този свят и по какви закони се движи, но аспекта на който наблягам е до колко всеки съзнателно повтаря или несъзнателно!? 

• Отговори 94
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• От сабалам .Първа смяна все пак.

• Емил Костов
    Емил Костов

Не се мъчи! Целта в темата е да се пишат глупости. Още в първият пост в темата има над 20 правописни грешки. От там нататък е безмислено. Даже не знам какво пита постващият.

• Ми не, не се мъча. Вече съм му свикнал и общо взето ми е все едно как ще протече разговорът. Той си мисли, че му отговарям, а аз просто си пиша това, което така или иначе съм решил да напиша и после п

току-що, dioib написа:

Емо, не си ли разбрал, че в православната християнска вяра не се "привличат" хора. Човек или семейството го кръщава, а после въпросния се осъзнава като такъв или ако е прие за себе си Бог и счете, че имено православната християнска вяра е за не го, то сам се покръства и приема въпросната вяра. 

Всеки може в един момент да е като "блудния син" и да се махне от въпросната вяра и по-късно се върне към нея. 

Отделно той може да е под хипноза в момента на друг. Сам по-горе ти сподели, че след малко ще се изключи, т.е. тук е в следствие на транс. Въпросният може да е в следствие на химикали или в следствие на йога. ;) 

Темата не е за вербуване!!! Темата е за психиката!!! Т.е. в случая не знаеш коя психологична школа ползвам. 

Да, психологията може да се ползва за манипулиране на хора без имагинерна стойност по отношение на как е създаден този свят и по какви закони се движи, но аспекта на който наблягам е до колко всеки съзнателно повтаря или несъзнателно!? 

Емо, не си ли разбрал, че в православната християнска вяра не се "привличат" хора - АЙДЕ ДЕ! Попа вика ела да те покръстя и аз така харесвам че ме топят в казана и ме мажат с миро, че заобичвам Исус! 

• Автор
преди 31 минути, Емил Костов написа:

Емо, не си ли разбрал, че в православната християнска вяра не се "привличат" хора - АЙДЕ ДЕ! Попа вика ела да те покръстя и аз така харесвам че ме топят в казана и ме мажат с миро, че заобичвам Исус! 

Да считам ли, че ти започваш да се повтаряш когато друг не ти харесва??? 

преди 4 часа, dioib написа:

Ти превръщаш темите в проповядване на определен стереотип. ОК, но той не е твой, т.е. ти нямаш идентичност. Не си вярващ, а приел догмите на определен култ

В случая описваш точно вярване (не в особено висша форма, но все пак вярване), като в същото време казваш, че не съм вярващ. Такива явни противоречия не може да не направят впечатление и показват как опитваш да докараш обяснение за предварително набелязан извод. Резултатът се вижда.

• Автор
преди 1 час, Banesc написа:

повтарям се защото нородо е глупав

Т.е. нородо в който си е глупав??? Какво правиш в тоя народо??? Не си ли се махнал от въпросния???

преди 4 минути, Just a Stranger написа:

В случая описваш точно вярване

Не, не описвам вярвания, а ти правя психоанализа. Тя може да ти помогне или не. Тук не става въпрос за вярвания .... Не сме в ирационалното, макар и във виртуална среда. 

преди 45 минути, dioib написа:

Всеки може в един момент да е като "блудният син" и да се махне от въпросната вяра и по-късно се върне към нея. 

Това е много близо до предателството. Блудният син не се отказва от баща си, а тръгва по свой различен път, който впоследствие осъзнава, че е грешен. Такова "махам се от вярата - връщам се към вярата" особено ако е осъзнато и извършителят е на отговорна позиция, е с далеч по-тежки последствия. 

• Автор
преди 6 минути, Just a Stranger написа:

Това е много близо до предателството.

На какво бе??? :) Какво предавам??? :) 

Теб ли предавам, вярата ли, или ти предавам поуки от моето вероизповедание???

ОК, явно имаш проблем с приятелите. Те защо не ти помагат???

преди 17 минути, dioib написа:

Не, не описвам вярвания, а ти правя психоанализа. Тя може да ти помогне или не. Тук не става въпрос за вярвания .... Не сме в ирационалното, макар и във виртуална среда

Точно вярване описваш. Какво общо има ирационалното, след като чисто логически си противоречиш, като ме описваш като вярващ, а твърдиш, че съм невярващ. 

• Автор
преди 1 минута, Just a Stranger написа:

Точно вярване описваш.

Не, не описвам!!! Само отразявам на какво прилича твоя стил на поведение. 

преди 1 минута, dioib написа:

На какво бе??? :) Какво предавам??? :) 

Теб ли предавам, вярата ли, или ти предавам поуки от моето вероизповедание???

Това, за което пишеш е близо до предателството. Да се откажеш от вярата си какво е? После връщането не е толкова лесно. А ти го представяш все едно няма проблем да се откажеш и после пак да се върнеш. Направи аналогия с която и да е група или организация. Християнството не е някакво изключение.

• Автор
преди 3 минути, Just a Stranger написа:

Това, за което пишеш е близо до предателството.

На кое, т.е. ти си ми повярвал ли??? Какво предателство съм извършил спрямо теб??? 

Аз не мисля като теб. Уточни спрямо какво е предателство??? 

Иначе, явно си малоумник!!! = Идиот ли си??? Аз съм идиот и това означавали, че извършвам предателство спрямо идиотизма (малоумието)??? :)  

преди 34 минути, dioib написа:

Т.е. нородо в който си е глупав??? Какво правиш в тоя народо??? Не си ли се махнал от въпросния???

навсякъде има глупав народ

виновна е образователната система

не ги обвинявам

толкова си могат 

казвам причината поради която се повтарям

на глупавия трябва да му се повтаря 

и като не те слуша

да му кажеш 

нали ти казах 

• Автор
преди 3 минути, Banesc написа:

навсякъде има глупав народ

Т.е. Ти си неуспял преподавател ли??? => По прилича да си стар ерген или мома де :) !!!

преди 13 минути, dioib написа:

Само отразявам на какво прилича твоя стил на поведение

Това не пречи на моето твърдение, че описваш вярване, да е вярно. И не го оспорвам. 

Но виж колко упорито отказваш да приемеш, че в думите ти имаше противоречие. Сякаш е нещо фатално и недопустимо. Опитваш се как ли не да извъртиш нещата, но това реално не е в твоя полза.

• Автор
преди 4 минути, Just a Stranger написа:

Но виж колко упорито отказваш да приемеш, че в думите ти имаше противоречие.

Ти запознат ли си със психоанализата??? 

Не психологът има противоречия, а ти се съпротивляваш!! Нормално е!!!

п.п. Ако не ти харесва безплатна психоанализа, то има и платена!!!

преди 19 минути, dioib написа:

На кое, т.е. ти си ми повярвал ли??? Какво предателство съм извършил спрямо теб??? 

Къде съм написал, че ти си извършил предателство. Ти написа нещо хипотетично и аз написах в отговор също нещо хипотетично. Не можеш да се откажеш от християнството и после да се върнеш в него така лесно, както описваш. Особено ако човек е запознат с това, което стои зад християнските символи, си е предателство не само срещу християнството, но и срещу човечеството изобщо.

• Автор
преди 12 минути, Just a Stranger написа:

Къде съм написал, че ти си извършил предателство.

По-важното е, че според теб е предателство. Което означава, че някой те е предал в миналото!!!

ОК, от там на сетне си се доверил на писания на нещо си. = Изградил си стереотип въз основа на писанията на някой си, т.е. ти нямаш идентичност.  

п.п. Да считам ли, че си със загубена идентичност, т.е. по школата на един психолог -> Нямаш полова ориентация???

преди 15 минути, dioib написа:

Ти запознат ли си със психоанализата??? 

Не психологът има противоречия, а ти се съпротивляваш!! Нормално е!!!

п.п. Ако не ти харесва безплатна психоанализа, то има и платена!!!

В случая ти се съпротивляваш. А аз всъщност дори не правя изводи и не давам оценки, както ти правиш. 

• Автор
току-що, Just a Stranger написа:

В случая ти се съпротивляваш. А аз всъщност дори не правя изводи и не давам оценки, както ти правиш. 

На кое??? :) Аз ти генерирам въпросите, а ти отговаряш. 

преди 9 минути, dioib написа:

По-важното е, че според теб е предателство. Което означава, че някой те е предал в миналото

Не, не означава. И не ме е предавал никой. Поне не дотолкова, че да го помня.

преди 12 часа, dioib написа:

...

dioib

• dioib
  • Лига на легендите
  • legenda.png.97d39fdbb13a5c28d77d1e35bd94

..................................................................................................................................................................................

bioid

bioid

Вие да не сте близнаци?!

...

dioib

• dioib
  • Лига на легендите

..................................................................................................................................................................................

bioid

bioid

Вие да не сте близнаци?!

• Автор
преди 3 минути, Just a Stranger написа:

Не, не означава. И не ме е предавал никой. Поне не дотолкова, че да го помня.

Виждам вече твоите повторения се дължи. Ще се опитам да ти помогна, но по твоя свободна воля. 

Почнахме с твои отричания. ОК, Това е първа стъпка!!

...

dioib

• dioib
  • Лига на легендите

bioid

bioid

Вие да не сте близнаци?!

преди 11 минути, dioib написа:

ОК, от там на сетне си се доверил на писания на нещо си. = Изградил си стереотип въз основа на писанията на някой си, т.е. ти нямаш идентичност

Ръсиш глупост след глупост само и само да си докараш изживяването, че си ме оценил правилно. Тази идентичност, колко още ще я въртиш? Ти изобщо осъзнаваш ли какво означава човек да няма идентичност? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.