Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ходили ли сте на врачка или ясновидец?

Featured Replies

Ще кажа - да. Не съм ходил по врачки и ясновидци.

• Отговори 81
  • Прегледи 18,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 1001 broccoli
    1001 broccoli

На мен една, още с влизането ми каза да напусна стаята. А при нея имаше доста хора и се чакаше по няколко часа. Отделно пътуването.  В крайна сметка вместо мен прие майка ми. Но така или иначе стана я

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Хареса ми разказа. Оформи го литературно. Има много магически разкази, вкл. "Шагренова кожа", които имат философски смисъл. хххххххххххх Не знаете ли, че майката на Гошко намества чакри, про

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Когато протестанти мисионерствали в Македония, бащата на Симеон Радев попитал: Ако живея праведно с вяра в Исус, обаче съм православен, няма ли да отида в рая? Ще отидеш, отговорили му. Тогава защо да

преди 7 минути, bioid написа:

Ще кажа - да. Не съм ходил по врачки и ясновидци.

А какво ти е мнението за тях?

преди 6 минути, bioid написа:

Отрицателно.

Защо?

Да, за да ме научи!!!

преди 7 часа, Гражданин написа:

Че тогава защо някой след всичко което написа изобщо ще ходи на църква, ако тя е такова попивателно място на енергии, че всеки който влезе и си остави лошата енергия там потенциално може да те зарази с нея и да ти върви на лошо? В Света Неделя пък е имало голям атентат с много жертви https://bg.wikipedia.org/wiki/Атентат_в_църквата_„Света_Неделя“ , така че знае ли човек какви енергии има там, въпреки че казваш, че там имало положителен ефект за теб? В крайна сметка да рискува ли човек изобщо да се моли на "свещено място"?

Света Неделя не е построена върху разрушена джамия, нито близо до турски гробища.

Като ходя в Ал. Невски да се моля винаги имам лош късмет още с излизането. Последния път излизам, едно, че ми стана зле, но и станах свидетел на грозна сцена как един просяк беше изгонен от един отец. Това не беше грозното, а грозното беше кълненето на просяка. Пожелаваше му болести и т.н. Отврат! А хората по улиците ме гледаха все едно в мен се е вселил някой бяс. А в Руската и пари да ми даваш няма да вляза.

А иначе места с лоша енергия в София има - например Графа и някои близки части на Раковска. За Руската църква сега се сетих, че в Сподели.инфо също имаше други, които се оплакваха от несбъднали се желания. Едно момиче се молило за някаква киста, по-голяма станала. А на мен тая църква буквално ми съсипа живота.

То само с влизането усещам тежка, гадна енергия там, не знам как някой може да ходи и да пише желания. Кой да знае, че бесове има и в църквите, човек очаства да си тръгне окрилен и зареден с позитивна енергия и щастие, не да му се прикачат демончета.

преди 16 минути, Acho5 написа:

Света Неделя не е строена върху разрушена джамия, нито близо до турски гробища.

Като ходя в Ал. Невски да се моля винаги имам лош късмет още с излизането. А в Руската и пари да ми даваш няма да вляза.

Четох за Руската църква. Влизаш в крипта, за да си пишеш желанията. Т.е. "даваш ги" на някаква костница с мощите на мъртъв човек (впрочем според това което четох канонизиран едва сега (2016), а е мъртъв от 70 години?). Не звучи много християнско, даже звучи като нещо, което не трябва да правиш. Изобщо центърът на София е пълен е храмове, което говори за висока концентрация на енергия, вероятно негативна, защото в центъра нищо хубаво не се е случвало освен революции, убийства, бомбардировки, атентати. Направо се замислям дали не е по-добре да не влизаш в храмове с цел да се молиш, защото тези енергии, които се забъркват там може много да те объркат. Стените са изрисувани с демони и светци, палиш свещи и с това ритуално викаш духове чрез светлината. Стените са изрисувани с демони, светци и други странни неща...

Не се ли замисляш, че е най-добре изобщо да не занимаваш с окултни неща? Като навлезеш в тях, дори и страдиционна религия, здраво може да се объркаш.

Напълно се съгласявам с последното ти мнение!

Много църкви направо сякаш имат канали към пъкъла, толкова тежка енергия имат. За врачките да не говорим, повечето от тях имат негативна енергия и след консултация с много от тях определено съм забелязал отприщване на здравословни проблеми и лош късмет. От няколко направо си ме болеше слънчевия сплис след консултация.

Аз всъщност много пострадах и от разни клипчета с Индийски мантри и binaural beats за отваряне и пречистване на чакрите в Интернет, за съжаление чрез йогата такива чужди за нас източни практики се настаниха трайно в съзнанието на хората.

на 7.08.2023 г. в 10:14, Acho5 написа:

От всички ходения само за една мога да кажа, че беше страшно точна. Позна ми, но не като на онези патки в БГ мамата дето задавт въпроси "Ще се съберем ли с Пенчо?" дето и аз мога да позная, защото на такъв въпрос възможността е 50 на 50 да нацелиш. Даже не я питах нищо и тя започна да ми говори.

Вика ми "Виждам около теб двама приятели имаш - с буквата А. и буквата Т." и после ми описа външно някакви хора, които тогава не познавах. Помислих, че става въпрос за бивши съученици, но й казах, че не изглеждат така и не сме приятели с тях. После минаха няколко месеца и съвсем случайно се запознах с тях. Първо с Т. После без да знаем се бяхме записали на една и съща екскурзия и там се заприказвахме с А. После тримата си станахме приятели. Тажи жена и други неща ми каза за едни момичета и т.н., всичко вярно. Позна и за драмите, които съквартирантите ми ще имат помежду си, все неща, които няма как да предположи, защото тогава още не знаех дали ще имам съквартиранти или съвсем сам ще си наема жилище.

Каза ми и нещо друго, което още не е станало, и неуморно се търся да намеря телефон на тази жена, но безуспешно, закрила си е старите. Тя живее близо до мен и като минавам наблизо виждам, че в апартамента й никой не живее, само постоянно свети една лампа, сигурно е заминала да живее в чужбина. Срамота е, че хората с истинска пророческа дарба да виждат бъдещето се отказват, а лъжците и измамниците чак сайтове си праят да зарибяват хората с лъже пророчества!

Освен тази дама само още 1 ми е познавала, но и тя се отказа. Значи хората с дарба постепенно се отказват по някакви си техни причини, а лъжците дето си съчиняват глупости си въртят бизнеса.

Хареса ми разказа. Оформи го литературно. Има много магически разкази, вкл. "Шагренова кожа", които имат философски смисъл.

хххххххххххх

Не знаете ли, че майката на Гошко намества чакри, прочиства енергии и развала магии с един зад врата и заклинанието "Я, първо си свърши задълженията."

Аз даже се замислям дали не е знак да сменя религията с протестанство или католицизъм. Но и католиците имат идолопоклонничество, само че обикновено са статуи на разпятието на Исус или на Дева Мария, а не икони.

преди 9 минути, Acho5 написа:

Аз даже се замислям дали не е знак да сменя религията с протестанство или католицизъм. Но и католиците имат идолопоклонничество, само че обикновено са статуи на разпятието на Исус или на Дева Мария, а не икони.

Когато протестанти мисионерствали в Македония, бащата на Симеон Радев попитал: Ако живея праведно с вяра в Исус, обаче съм православен, няма ли да отида в рая? Ще отидеш, отговорили му. Тогава защо да си сменям вярата?

Така че, ако вярваш в отвъдното и в Исус Христос, живей добродетелно, църквата няма никакво значение

Е ама ако не влизаш в църква какъв християнин си, а очевидно иконите в някои църкви са проводници на нечисти сили.

Одил на съм врачок и на ясновидец да каже дека ша дават паре и ша си седа на село оти у Софето не ставам за инфлуенца и ма нещат за реклами

преди 1 час, Acho5 написа:

Е ама ако не влизаш в църква какъв християнин си, а очевидно иконите в някои църкви са проводници на нечисти сили.

Под "църкви" съм имал предвид подразделенията на християнството- католическа, протестантска, православна, защото те не са друга вяра или религия, все са християни.

По въпроса с нечистите сили, майката на Гошко пропъжда и тях.

преди 8 часа, Търсещ истини написа:

Не знаете ли, че майката на Гошко намества чакри, прочиства енергии и развала магии с един зад врата и заклинанието "Я, първо си свърши задълженията."

Ами Светлана от Сухата река беше жената, която ми позна и описа хора от бъдещето ми как изглеждат и как се казват.

Потърсете в Гугъл, повечето мнения са позитивни. Но така и не й намерих актуален телефон и тя май е емигрирала в чужбина.

на 7.08.2023 г. в 19:57, Acho5 написа:

Като ходя в Ал. Невски да се моля винаги имам лош късмет още с излизането.

Храмът е да изповядаш вярата си и я споделиш с Църквата. Ти, какво си изповядал в така наречениея от теб Ал. Невски??? 

Нормално е, след като не си искрен да се почувстваш зле. Поддал си се на лукавия, 

п.п. От един завършен вещер!!! 

Православна, но не съм кръстен.

Ех да виждах като врачка,

нямаше да ходя при онези злобни, гадни

като вампири кръвожадни

Ако виждах като врачка щях да знам

кой град и коя държава

по съдба хубава се пада.

преди 9 часа, dioib написа:

Храмът е да изповядаш вярата си и я споделиш с Църквата. Ти, какво си изповядал в така наречениея от теб Ал. Невски??? 

Нормално е, след като не си искрен да се почувстваш зле. Поддал си се на лукавия, 

п.п. От един завършен вещер!!! 

От много отдавна , много векове назад, храма,-дали с кръст или полумесец, ил звездица е за нечестиви цели и в ръцете на омърсени люде................

преди 41 минути, laplandetza написа:

От много отдавна , много векове назад, храма,-дали с кръст или полумесец, ил звездица е за нечестиви цели и в ръцете на омърсени люде................

Ти не посещава ли помещение или място където да махнеш мрасотията си? 

Някои го наричат култура. 

П. П. Човек като работи и прочие си омърсява. 

Нормално е лентяй да считат себе си за чисточлътен.

ходил съм на една баба дето те измерва с конци и после изчиства лошото от тях

дава ти ги и ги носиш седмица после някъде се хвърляха

та тая баба много познаваше, позна за м а й к а ми и без да ме е виждала разбра, че имам много внушения

ходил съм да ми леят куршум доста пъти, веднъж ходих и да ме весят

---

2009та ходих на ходжа за нещо, а той ми откри съвсем друго, болка в кръста и трябваше да пия сок от бъз и някакви такива дивотии

четох преди години, че при някои ходжи като ходиш всичко в живота ти тръгва надолу, не се бях замислил тогава ама имах много проблеми след 2009та

даже като ходихме на ходжата още на другия месец получих инсомния, 1 час на вечер спях цели 10 дена и ми беше супер гадно

ако трябва да съм честен, почти всичко е надолу с главата или то винаги е било, сега просто имам на кой да го препиша 🤔

преди 5 часа, dioib написа:

Ти не посещава ли помещение или място където да махнеш мрасотията си? 

Някои го наричат култура. 

П. П. Човек като работи и прочие си омърсява. 

Нормално е лентяй да считат себе си за чисточлътен.

Подмивам и се къпя редовно, 2-3 пъти на ден, както и всяка сутрин -ритуална баня.......... да съм готов за края☺️

Религиозната инстит. машина е  създадена за правене на <Зло>, такива са историческите факти.

преди 30 минути, laplandetza написа:

се къпя редовно, 2-3 пъти на ден

Считаш ли, че тази твар (подобна на твоята) го прави:

image.png.5a5fd0312a1e0cbb437b5d94eef04323.png

???

Не мисля, че си с чистоплътна духовност. Телом колкото и да го правиш, то ще си останеш анахронизъм. 

Както и да е .... колкото и да ти е чисто тялото, то друго е мръсно!!!

Аз казах!!!

преди 9 часа, dioib написа:

Считаш ли, че тази твар (подобна на твоята) го прави:

image.png.5a5fd0312a1e0cbb437b5d94eef04323.png

???

Не мисля, че си с чистоплътна духовност. Телом колкото и да го правиш, то ще си останеш анахронизъм. 

Както и да е .... колкото и да ти е чисто тялото, то друго е мръсно!!!

Аз казах!!!

Мръсно е разбира се, от погледа на <твоя свят> моят образ е инструмент на Тъмнината, ние не сме от един отбор, дори не се потим в един общ спорт............

А някой знае ли някой в София или около нея да чисти от лоши енергии?

Как да изчистя този негатив, придобит от Руската църква?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.