Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Малоумието да се отнема автомобила на злоупотребител с алкохол или наркотици.

Featured Replies

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Ако питаш за партия Възраждане, защото не знам на кого, на какво зовеш с името копейки, засега положително мнение.

Защо имаш такова мнение? Че обещават казарма ли?

• Отговори 75
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Едно добро нещо да направят тези след всичките им малоумия за съсипване на България, раздаване на всичко за разни субекти като зелената фанелка, разрушаване на енергетика, раздаване на концесии за дес

• Белгиеца
    Белгиеца

От кога го чакам това да ви отнемат колите на вас пияниците и наркоманите. На умрелият ми брат алкохолик трябваше да му отнемат книжката два пъти, преди да му дойде акъла в главата да не сяда зад во

• Б'аси дебилната държава - реват за убийците, а не за жертвите...   

От едно известно време забелязвам - без значение темата, го обръщате на политика. Няколко потребители...

току-що, Teemo написа:

От едно известно време забелязвам - без значение темата, го обръщате на политика. Няколко потребители...

Ами да не би е да е въпрос на нещо друго в случая? Кой кове законите и по чии желания?

преди 1 час, Гражданин написа:

Ами да не би е да е въпрос на нещо друго в случая? Кой кове законите и по чии желания?

Темата е за закона, не за създателите.

Навсякъде едно и също - копейки, центове... Само Валсо не се е изказал, какъв джендър е Бил Гейтс - да създаде джама.

преди 23 минути, Teemo написа:

Темата е за закона, не за създателите.

Всъщтност, закона си е добър в голяма степен. Защото, наистина е проблем това с алкохола зад волна. То и аз (всъщност, буля) плаща м/у 2 и 3 к лв в годината фишове и актове, ама са основно за скорост и знак 36 :) 

Не съм го чел (промените в закона), ама имам едно предчувствие, че в съда, повечето подобни национализиции ще паднат - не може да не са оставили вратичка някъде

преди 47 минути, Гражданин написа:

Защо имаш такова мнение? Че обещават казарма ли?

Защото не са предали избиратели си, както ПППП го направиха. Държат българска политика без влияние на посолствоТО. За казарми не съм чул Костадинов да говори затова.

• Автор
преди 12 часа, Филипов написа:

Така че преди правата имате задължения.

Остави задълженията, В Конституцията ни има чл. 57 ал. 2. В тоя случай права на един са във вреда на друг. (Не мисля да го цитирам дословно!)

Никой не е задължен да живее по нашата Конституция, независимо дали е българин, чужденец или с друго самосъзнание 

Такива не ги плаши затвора. Даже там придобиват и други "специалности". => Такива директно в психиатрична клиника!!! Там законово ще ги дрогират!!! ;)

Отделно, че качеството на самата друга ще е гарантирано и ще е под наблюдението на лекар. Не ще изобщо се връщат в тоя свят и ще си живеят хубаво в там където се чувстват супер!!!  

Ето ти принцип: Над определени промили алкохол или употребили незаконна дрога -> В лудница!!! Автомобил или пари от такъв автомобил са 'кървави пари"!!! = К'во някой ке се облажи на убав автомобил за малко пари по дадена корупционна схема. ;) Как държавата ще ползва такива автомобили??? 

Отделно и намека на @Клонинга

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Защото не са предали избиратели си, както ПППП го направиха. Държат българска политика без влияние на посолствоТО.

Кое посолство? Това на бифшата държава рассия ли?

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Кое посолство? Това на бифшата държава рассия ли?

На САЩ. Коя друга държава се меши в политиката на държавата домакин. Освен САЩ, други държави няма. Само тя се меши в чужди политики.

преди 40 минути, Teemo написа:

Ами той форума се е изродил в последно време, т.е. станал е изрод!

На САЩ. Коя друга държава се меши в политиката на държавата домакин.

Би ли доказал, това твърдение с някакви факти, документи.....

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Освен САЩ, други държави няма.

Що да няма - просто трябва да "другите" да се консултират с когото трябва, а не да правят простотии

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Би ли доказал, това твърдение с някакви факти, документи.....

Що да няма - просто трябва да "другите" да се консултират с когото трябва, а не да правят простотии

Колко пъти е била нападната САЩ, че започва война? Говоря на границата на САЩ чужди войски да нахлуват.  Прокси войната между Русия и САЩ. Ако говорим за сегашно време.

Колко пъти е била нападната САЩ, че започва война? Прокси войната между Русия и САЩ.

USA, още няма мераклия да нападне, няма и да има! А и USA никого не е "нападала"! Е, ако някой не слуша правилното радио, може да отнесе някой шамар, но това е в реда на нещата

преди 1 час, NewRedDragon написа:

знак 36

Прелита ли ? 😄

Наистина ми беше интересно, кой - какво мисли... Вчера си говорихме с приятели. Но тук, във форума, с тези политики, навсякъде...

преди 20 часа, dioib написа:

Законност има, но ето малоумието на тези които в Парламента гласуват закани:

Собственикът на автомобила не нарушава закон по смисъла на закона на за движение на автомобили, той дали е собственика???

В днешно време мнозина шофират чужди МПС. = Къде отиде "римското право", т.е. закона да защитава собствеността??? 

Отнема се някаква собственост, но даки тя е на нарушителя???    

Трябва да ги разстрелват, но това е друга тема!

Законност има, но ето малоумието на тези които в Парламента гласуват закани:

Собственикът на автомобила не нарушава закон по смисъла на закона на за движение на автомобили, той дали е собственика???

В днешно време мнозина шофират чужди МПС. = Къде отиде "римското право", т.е. закона да защитава собствеността??? 

Отнема се някаква собственост, но даки тя е на нарушителя???    

Tака както сте го представили не може да разбере човек , че закона е малоумен. От ваша уста звучи малоумно и сбъркано и ви свързвам директно с престъпния свят щом защитавате престъпниците употребили алкохол или наркотик убили или  осакатили някой човек. Аз съм за най лошите мерки даже брутални ако някой не му пука да го накажа за цял живот и да му остане белег и никога повече да не го прави.

Иначе четох статията абсурдно е да се напушиш в петък и в понеделник пристигаш в Бг. и те изследват нарушител на закона. Това е неправилно защото наистина казват тестовете изкривяват истината повечето пъти и не са истински не може да им се вярва. Н0 ако наистина си под употреба на алкохол и наркотици в близко време и те хванат аз лично съм за отнемането на колата на лиценза и никога повече да нямаш право да пипаш кола защото си шибамн алкохолик и разяден наркоман който трябва да бъде пребит публично. Така че закона е добре до остановяване и доказване на противното според мен.

преди 20 минути, Емил Костов написа:

В днешно време мнозина шофират чужди МПС

Е това също е пропуск на закона!

• Автор
преди 2 часа, Емил Костов написа:

Аугусто Пиночет го е направил в друг аспект. => Всички избрани народни представители да бъдат избити?! = Пожар и е,  Авария ли е, положението в България, че да ползват моят начин???

Мислиш ли , че като го ликвидираме, то ще си решим личният проблем???

ОК, стани Хитлер и си ти!!! :) 

преди 5 часа, Hristo52 написа:

Е, какво правим тогава?

Страхът да те сметнат за луд е удачното = т.е. Никой не смята себе си за луд и му е обидно. ;) 

В Лудницата!!! Не в затвора за школовка!!! ;) 

Страхът на всеки е голям!!! = Колкото и да не си го признава .... :) 

= От доста време съм луд!!! НО, на свобода!!! :) = Имам и права. ;) = Инвалид съм!!! Да видя как ще се справят с инвалида. :) (Говорим за законни начини със справяне с луди, които са инвалиди....) Не разбра ли, че моята пенсия е инвалидна?! Тя е поради от това и че съм луд!!! :) 

преди 13 часа, Емил Костов написа:

Що бе, по-добре да ги еб__т...

Срамът който ще преживеят едва ли ще могат да го измият и забравят някога...

преди 11 часа, NewRedDragon написа:

USA, още няма мераклия да нападне, няма и да има! А и USA никого не е "нападала"! Е, ако някой не слуша правилното радио, може да отнесе някой шамар, но това е в реда на нещата

Да, в Ирак, в Иран, в Афганистан, във Виетнам, Корея, Камбоджа, правеха пикник САЩ. А, над Япония прелетяха атомни бомби, както над София пак американски и английски бомби. Това не е нападение. Това са демократични бомби.

преди 15 часа, АСПЕКТ написа:

За казарми не съм чул Костадинов да говори затова.

Не вярвам да не си чувал като това му е основно в програмата. Просто си лицемер.

преди 22 минути, Гражданин написа:

Не вярвам да не си чувал като това му е основно в програмата. Просто си лицемер.

И къде точна казва това, което ти твърдиш. Даже и в програмата на сайта официално няма това което ти твърдиш.

https://vazrazhdane.bg/българската-армия/

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

И къде точна казва това, което ти твърдиш. Даже и в програмата на сайта официално няма това което ти твърдиш.

https://vazrazhdane.bg/българската-армия/

• Възраждане ще преструктурира армията по формулата „Въоръжен народ, желаещ да се защитава”. Армията ще има три основни елемента – изцяло кадрова редовна армия, наборни сили, както и резерв, заедно с прилежащите към него граждански асоциации. Разходите ще се оптимизират чрез намаляване на администрацията във въоръжените сили до необходимия минимум, за сметка на бойните части.
  •  Ще се извърши методична подготовка на цялото население за мобилизационна готовност и отбранителни дейности и периодични обучения на запасните формирования чрез система от практически обучения, създаващи и поддържащи необходимите бойни умения, по модела на швейцарската армия.

Тоест ни подготвят военен режим като Северна Корея.

Тоест ни подготвят военен режим като Северна Корея.

по модела на швейцарската армия.

Тоест - предлага се швейцарския модел.

Омешахте всички теми и само Възраждане ви стряска в сънищата.

преди 19 часа, АСПЕКТ написа:

Собстевникът плаща за автомобила си пазарната цена, доколкото съм чел новините. 

Медиите се радват на хора, които не знаят къде да четат. Сега, на закона ли да вярвам, или на теб и на медиите, как мислиш?

Аугусто Пиночет го е направил в друг аспект. => Всички избрани народни представители да бъдат избити?! = Пожар и е,  Авария ли е, положението в България, че да ползват моят начин???

Мислиш ли , че като го ликвидираме, то ще си решим личният проблем???

ОК, стани Хитлер и си ти!!! :) 

Страхът да те сметнат за луд е удачното = т.е. Никой не смята себе си за луд и му е обидно. ;) 

В Лудницата!!! Не в затвора за школовка!!! ;) 

Страхът на всеки е голям!!! = Колкото и да не си го признава .... :) 

= От доста време съм луд!!! НО, на свобода!!! :) = Имам и права. ;) = Инвалид съм!!! Да видя как ще се справят с инвалида. :) (Говорим за законни начини със справяне с луди, които са инвалиди....) Не разбра ли, че моята пенсия е инвалидна?! Тя е поради от това и че съм луд!!! :) 

ТРЯБВА да има РЕД и ДИСЦИПЛИНА и то жестока. Иначе всичко отива в ямата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.