Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всички ме мразят, защото съм красива!

Featured Replies

Привет на всички! Ако може някой да ми даде съвет.

Както знаем човешката злоба граници няма. Дълги години си мислех, че има причина за лошото отношение на някои хора, най-вече мъже към мен. Още от гимназията момчетата ме обиждаха и коментираха външния ми вид и аз го приемах като психологически тормоз. Не съм се заяждала, даже гледах да страня, но те не спираха. Да търпиш такива коментари години наред е нездравословно, но най-вече ме направи много объркана. Големи мъже също през годините са ми подмятали обидни реплики.

Чак след помъдряване, което идва след определена възраст си дадох сметка, че мъжете(не всички де) ме мразят, защото съм красива. Проблемът им е, че не се вписвам в приетите представи за българката. Аз съм много по-красива от повечето българки. И от техните жени в обкръжението и от роднините им от женски пол очевидно. 🫷Това ги озлобява и ги кара да искат да ме унижат, за да ме накарат да не се чувствам толкова красива. Виновна ли съм, че не съм като средната българка 162-165см, невзрачна, бузеста и т.н..

Кажете ми какво да правя за да не ме мразят толкова! На никого не му е приятно да го мразят, пък било то и заради качествата му.💔

• Отговори 265
  • Прегледи 25,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• метър и педесе  ли си  иначе  за жените е лесно до 30 след това се сбабичосват бързо и е трудно 

• Мъжете не мразят красивите жени. Мразят простите и наглите. 

• Никъде не казах, че за мен е добро, лошо, нормално, ненормално, осъдително или не, да те подиграват. Казах, че никой не подиграва хората за това че са красиви. По-често се подиграват на грозните и деб

преди 18 минути, Mediterranean написа:

Чак след помъдряване, което идва след определена възраст си дадох сметка, че мъжете(не всички де) ме мразят, защото съм красива.

По прицип, мъдростта настъпва с импотентостта!Аз още не съм помъдрял ама наближава.

Аз ако имам проблем в отношенията с един човек, причината може да е в мен а може да е и в него.Ако имам проблем в отношенията с много хора, то проблема със сигурност е в мен и бих се замислил!

преди 1 час, Mediterranean написа:

Да, проблемът е в мен както казах. Дразня ги защото не могат да ме впечатлят и го знаят. Но аз нямам вина.

При мен е х3 - хем красив, хем умен, хем висок...

Нещо бъркаш како, жените са тези които мразят други жени ако мислят че са по-красиви от тях и им са конкурения. Мъжете не мразят красивите жени по-принцип ами само ако гадни кучки.

метър и педесе  ли си 

иначе  за жените е лесно до 30 след това се сбабичосват бързо и е трудно 

преди 8 минути, Mediterranean написа:

Да, проблемът е в мен както казах. Дразня ги защото не могат да ме впечатлят и го знаят. Но аз нямам вина.

Без да се обиждаш, нищо лично, но проблемът ти е, че ти имаш нужда всички мъже да ти ближат краката, а ти да гледаш отгоре. Както ти е казал човека, когато повечето болтове не влизат в гайката, проблема едва ли е в болтовете. Бъди здрава и ти пожелавам да си намериш читав мъж, тогава ще се кротнеш. Но бъди сигурна, че ако наистина е читав ще трябва и ти да го впечатлиш с нещо по-вече от визия. 

• Автор
преди 1 минута, profan4o написа:

Без да се обиждаш, нищо лично, но проблемът ти е, че ти имаш нужда всички мъже да ти ближат краката, а ти да гледаш отгоре. 

Нямам нужда от нищо подобно. Изложила съм проблема. Говоря за обидни коментари, които не са предизвикани с нищо. Единствено човешката злоба.

преди 53 минути, Mediterranean написа:

Както знаем човешката злоба граници няма. Дълги години си мислех, че има причина за лошото отношение на някои хора, най-вече мъже към мен. Още от гимназията момчетата ме обиждаха и коментираха външния ми вид и аз го приемах като психологически тормоз. Не съм се заяждала, даже гледах да страня, но те не спираха. Да търпиш такива коментари години наред е нездравословно, но най-вече ме направи много объркана. Големи мъже също през годините са ми подмятали обидни реплики.

Чак след помъдряване, което идва след определена възраст си дадох сметка, че мъжете(не всички де) ме мразят, защото съм красива. Проблемът им е, че не се вписвам в приетите представи за българката. Аз съм много по-красива от повечето българки. И от техните жени в обкръжението и от роднините им от женски пол очевидно. 🫷Това ги озлобява и ги кара да искат да ме унижат, за да ме накарат да не се чувствам толкова красива. Виновна ли съм, че не съм като средната българка 162-165см, невзрачна, бузеста и т.н..

Кажете ми какво да правя за да не ме мразят толкова! На никого не му е приятно да го мразят, пък било то и заради качествата му.💔

За да отговорим честно и обективно, трябва да те видим, за да преценим колко си красива!

Така че, трябва да ни предоставиш факти, за да преценим дали твърденията ти са верни.

преди 51 минути, Mediterranean написа:

Привет на всички! Ако може някой да ми даде съвет...

...Чак след помъдряване, което идва след определена възраст си дадох сметка, че мъжете(не всички де) ме мразят, защото съм красива...

Съвета ми е да си изтриеш темата, за да не я прочете Algor!  Така ще има и такива, които не те мразят.

Toй те обича и е влюбен в теб, но не трябва да знае, че си красива! Друго си е да си с целулит и голямо дупи.

Иска да каже , че и завиждат затова , че е красива ! :rolleyes:

И какво ти пука на теб ? 🙂

Разкарай ги !

Приятелството не се образува на това , кой как изглежда или е облечен ! :cool:

• Автор
преди 14 минути, Звяра!!! написа:

Иска да каже , че и завиждат затова , че е красива ! :rolleyes:

И какво ти пука на теб ? 🙂

Разкарай ги !

Приятелството не се образува на това , кой как изглежда или е облечен ! :cool:

Не говоря за приятелство. Говоря за случайни хора, непознати или слабо познати. Кое им дава право да обиждат? Ако всички започнем до обиждаме околните, къде ще му излезе края?

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Кое им дава право да обиждат?

за спорта

Ако всички започнем до обиждате околните, къде ще му излезе края?

истината е най важна

народа е прост 

Не говоря за приятелство. Говоря за случайни хора, непознати или слабо познати. Кое им дава право да обиждат? Ако всички започнем до обиждате околните, къде ще му излезе края?

:D

Мен защо не ме обиждат ? 🤔

Ти не можеш ли да обиждаш , не знаеш как се ругае ? :)

Може би характера ти е добър , и аз съм такъв но настъпят ли ме хапя !!! :cool:

• Автор
преди 1 минута, Звяра!!! написа:

:D

Мен защо не ме обиждат ? 🤔

Ти не можеш ли да обиждаш , не знаеш как се ругае ? :)

Може би характера ти е добър , и аз съм такъв но настъпят ли ме хапя !!! :cool:

Виж, ако си позволя да напсувам някой такъв, дали ще ме остави да си тръгна спокойно? Ти си мъж, няма да ти се репчи.

• Автор
преди 3 минути, Мърдокс написа:

Средиземноморска,

преди неколко дена казах, че харесвам голямото ти дупе.

Кво са...

То стана такова последните 2-3 години, преди това не беше такова.😉

а с големите бутове какво стана 

Начи... дай снимка на очите си.

Само очите. Изрежи снимката.

... И не разваляй дупето; още Радио Ереван го е казало.

преди 38 минути, Мърдокс написа:

Само очите. Изрежи снимката.

е,ти пък очите

а ако устните й са някакви тънки и злобни, или пък напомпани като на тая

vijte-jenite-s-nai-groznite-ustni-v-sveta-shok-snimki-7.JPG

преди 2 минути, _Aumi_ написа:

е,ти пък очите

ако устните й са някакви тънки и злобни, или пък напомпани като на тая

Добре де, тогава само дупето да снима и даде.

Облечено, засега.

преди 1 час, Mediterranean написа:

Виж, ако си позволя да напсувам някой такъв, дали ще ме остави да си тръгна спокойно? 

Не знам , пробвай ! :giggle1:

И после да кажеш какво е станало след това ! :D

преди 2 часа, Mediterranean написа:

Я се снимай да видиме па колко пък да си хубава.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.