Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всички ме мразят, защото съм красива!

Featured Replies

Ох горката женица мила, ама тя си е втълпила че уж е била красива.
Ами сега какво ще правим ?
Дали пък няма да успее да разведе някой от форума, ако си пусне снимки по бански права на брега на морето, а сега де ?

• Отговори 265
  • Прегледи 25,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• метър и педесе  ли си  иначе  за жените е лесно до 30 след това се сбабичосват бързо и е трудно 

• Мъжете не мразят красивите жени. Мразят простите и наглите. 

• Нещо бъркаш како, жените са тези които мразят други жени ако мислят че са по-красиви от тях и им са конкурения. Мъжете не мразят красивите жени по-принцип ами само ако гадни кучки.

преди 5 минути, Белгиеца написа:

Ох горката женица мила, ама тя си е втълпила че уж е била красива.
Ами сега какво ще правим ?
Дали пък няма да успее да разведе някой от форума, ако си пусне снимки по бански права на брега на морето, а сега де ?

Аз съм вече разведен!

преди 1 час, Мърдокс написа:

Аз съм вече разведен!

Само се препоръчай, от другия си профил. И си готов.

преди 5 минути, Мърдокс написа:

Неам друг.

Shocked Shook GIF - Shocked Shook Shock GIFs Shocked Bean Mr Bean GIF - Shocked Bean Mr Bean Mr Bean Gifs GIFs Jinki948 Cat GIF - Jinki948 Cat Shocked GIFs

И аз ! :tease:

преди 1 минута, Мърдокс написа:

Ти си по-млад, печелиш я!

Birthday Celebrate GIF - Birthday Celebrate GIFs Happy GIF - Happy GIFs

Става ! 

преди 3 часа, Mediterranean написа:

Привет на всички! Ако може някой да ми даде съвет.

Както знаем човешката злоба граници няма. Дълги години си мислех, че има причина за лошото отношение на някои хора, най-вече мъже към мен. Още от гимназията момчетата ме обиждаха и коментираха външния ми вид и аз го приемах като психологически тормоз. Не съм се заяждала, даже гледах да страня, но те не спираха. Да търпиш такива коментари години наред е нездравословно, но най-вече ме направи много объркана. Големи мъже също през годините са ми подмятали обидни реплики.

Чак след помъдряване, което идва след определена възраст си дадох сметка, че мъжете(не всички де) ме мразят, защото съм красива. Проблемът им е, че не се вписвам в приетите представи за българката. Аз съм много по-красива от повечето българки. И от техните жени в обкръжението и от роднините им от женски пол очевидно. 🫷Това ги озлобява и ги кара да искат да ме унижат, за да ме накарат да не се чувствам толкова красива. Виновна ли съм, че не съм като средната българка 162-165см, невзрачна, бузеста и т.н..

Кажете ми какво да правя за да не ме мразят толкова! На никого не му е приятно да го мразят, пък било то и заради качествата му.💔

Ти така или иначе си сложила мъжете под общ знаменател. Не, не те мразят всички мъже, а само тези, които ти забелязваш. Останалите които са абсолютно невидими за теб (като 90% от мъжете) сигурно биха те третирали ок, но ти си се объркала да смяташ, че си много изключителна и заслужаваш само 10-те % или топа на топа. И като ходиш след такива мъже, които естествено имат много опции и няма да се кротнат с теб, ти изведнъж имаш дързостта да кажеш, че всички мъже са боклуци въпреки че точно ти си ги избираш тези, които няма как да са само твои.

Друга възможност да пускаш темата е, че реалността няма нищо общо с това, което говориш в нея. Ако беше такава невероятна жена, нямаше да си пускаш тази мелодрама, в която очакваш симпове да ти пишат колко си страхотна, въпреки че няма да обърнеш никакво внимание на тези мухльовци. Ти смяташ, че заслужаваш повече, специално отношение, личи си че го изискваш и когато не го получаваш обвиняваш другите, че те били мразили. Най-вероятно сега си изпуснала влака и всички са те искали до скоро, но сега вече си "помъдряла", т.е. остаряла от купонясване с различни мъже докато си се съвсем изхабила и сега на 35 се чудиш защо не те забелязват поне като преди, когато си имала все още някакви опции. Истината е, че жените имат срок на годност. Свиквай че вече ще ставаш все по-малко специална. И не ти пука наистина за това какво смятат жените, нали, просто искаш да си по-добра от конкуренцията?

преди 4 часа, Mediterranean написа:

мъжете ме мразят, защото съм красива.

jackie-chan-bill-tung.gif

Мъжете не мразят красивите жени. Мразят простите и наглите. 

• Автор
преди 1 час, plmen88 написа:

Я се снимай да видиме па колко пък да си хубава.

Ама вие сте много интересни. Нали всички обичате да повтаряте като в транс, че красотата е субективно понятие. Сега тука ми искате снимка. Е, как ще определите дали съм красива тогава?

преди 8 минути, Mediterranean написа:

Ама вие сте много интересни. Нали всички обичате да повтаряте като в транс, че красотата е субективно понятие. Сега тука ми искате снимка. Е, как ще определите дали съм красива тогава?

Не е трудно за една красива жена, или поне такава със самочувствие, да си покаже снимка. Че аз тук на една форумна звезда бях казал, че не е жена и тя взе, че се ядоса и се снима в няколко пози и си пусна снимките в темата, за да се докаже. Ти щом не искаш да пуснеш снимка значи не си красива или си била някога много отдавна, а сега тук просто търсиш мъжко внимание защото вече си го получаваш по-трудно. Естествено че ще има и такива, които ще ти налетят да те утешават и без снимка. Ако наистина не искаш да пуснеш снимка обаче, работата е ясна, че знаеш, че когато я пуснеш ще има още по-малко смотаняци и ефектът, който търсиш от тази тема, а именно утеха, че не си чак толкоз поувяхнала и нежелана, ще се стопи и пак ще рониш сълзи докато галиш котката в самотната си вечер и се наливаш с евтино вино.

преди 6 минути, Mediterranean написа:

Ще направим жури ! :help:

• Автор
преди 10 минути, Rudy M. написа:

Мъжете не мразят красивите жени. Мразят простите и наглите. 

Искаш да кажеш, че щом са ме обиждали, значи не съм красива, така ли? Защото те реално не са ми били близки за да ме познават добре.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Не е трудно за една красива жена да си покаже снимка. 

А коя жена е красива?

преди 2 минути, Mediterranean написа:

А коя жена е красива?

Грета Тунберг

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Искаш да кажеш, че щом са ме обиждали, значи не съм красива, така ли?

Е ние вече разбрахме, че не си за чудо и приказ, каквато се определяш, щом не качваш снимка за да го докажеш.

• Автор
преди 8 минути, plmen88 написа:

Е ние вече разбрахме, че не си за чудо и приказ, каквато се определяш, щом не качваш снимка за да го докажеш.

И ако евентуално е така, това оправдава грубиянщината на мъжете ли?

Вие масово се хвърлихте да ги защитавате и да нападате мен за това, че се възприемам за красива. Аз съм виновна, така ли?

преди 3 минути, Мърдокс написа:

От кои юзъри?

Ако вземете мен, официално ще оценявам само дупето.

И аз искам дупето , пък и само за оценка да е , как ще се разберем? 

преди 7 минути, Mediterranean написа:

Вие масово се хвърлихте да ги защитавате и да нападате мен за това, че се възприемам за красива. Аз съм виновна, така ли?

Това че си жена и се представяш за красива, не означава автоматично, че някой трябва да легне пред трамвая за теб. Ти за какво пускаш темата? За да получиш съвет или за да използваш възможността нещастни самотни мъже да ти пишат колко си уникална, как и за теб ще се намери някой, че си много впечатляваща жена и т.н.? И да си легнеш спокойно, че днес си желана, въпреки че утре отново ще се събудиш сама. Както казах, мъжете не са боклуци, ти си избирала такива съзнателно и после всички са ти виновни. Включително и жените, които изглежда ти мразиш, защото до тук не се появи нито една да те обижда, така че твърдението ти и тук издишва. 

преди 5 минути, Mediterranean написа:

Не е сигурно, че има грубиянщина от мъжете към теб - може всичко да е само в твоята глава. Както не е сигурно, че си красива каквато се представяш. Докажи поне едното.

• Автор
преди 11 минути, Гражданин написа:

Както казах, мъжете не са боклуци, ти си избирала такива съзнателно и после всички са ти виновни. Включително и жените, които изглежда ти мразиш, защото до тук не се появи нито една да те обижда, така че твърдението ти и тук издишва. 

Ти изобщо не си прочел първия ми пост.

Искам съвет и никъде не съм писала, че жените ме обиждат.

Това, че жените си избират да бъдат обиждани е като обвиненията на талибаните, че всички жени са развратни и трябва да бъдат убити.

преди 5 минути, Mediterranean написа:

Искам съвет

щом те обиждат им се вреш в полезрението  и си нахална

а и аз го усещам

липсва ти смирение.

• Автор
току-що, Banesc написа:

щом те обиждат им се вреш в полезрението  и си нахална

а и аз го усещам

липсва ти смирение.

Аз просто съм ходила на училище и  просто съм минавала по улицата. Това ли е "вреш им се"?🤐

преди 13 минути, Mediterranean написа:

Ти изобщо не си прочел първия ми пост.

Искам съвет и никъде не съм писала, че жените ме обиждат.

Това, че жените си избират да бъдат обаждани е като обвиненията, че всички жени са разврат и трябва да бъдат убити на талисманите.

Прочел съм го много добре. Няма как мъжете да те обиждат, ако ти си избираше свестни мъже. Или я да видим, ако около теб имаше свестен мъж, дали щяха да те обиждат други мъже?

А ако пък се даваш на някакви строители или бензинджии да ти подсвиркват докато минаваш покрай тях и ги е напекло слънце, какви точно подмятания искаш да чуеш? Или си ги търсиш съзнателно? Но тогава става още по-сложно, трябва да ти цитирам Фройд, а е прекалено късно, а и днес в ерата на толкова информация много добре може да се сетиш и как продължава анализа и без мен.

Въобще идеята на темата ти е да постигнеш обратното на това, което постигна до тук, но тези мелодрами не отиват на възрастна жена, може би на около 35 - 40.

Ако пак ще се правиш, че нищо не схващаш, може би си просто безинтересна като мокър миналогодишен вестник брошура за супермаркет. В такъв случай може би тази част от мъжете които те обиждат, може би те обиждат защото може би си тъпа, а защото си красива. Вече казаха в темата, мъж не обижда жена заради красота, а заради други отблъскващи неща. Например ти очакваше тук някой да те утеши само заради твърденията ти за красота. Как видиш ли недоумяваш защо са груби с теб, а не изтъкна абсолютно никакви ДРУГИ ПОЛОЖИТЕЛНИ свои качества. Ако те са 0 и има само една красота, на базата на какво чакаш по-специално отношение от това като към стока?

преди 18 минути, Звяра!!! написа:

И аз искам дупето , пък и само за оценка да е , как ще се разберем? 

Ти ще си шефа, ще ни организираш и управляваш, радвай се!

А ние ще даваме оценки.

Аз ще трябва и да опипам. Казано е: "Око да види, ръка да пипне!"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.