Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всички ме мразят, защото съм красива!

Featured Replies

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Винаги добрите жени, които търпят много, ги изкарвате че са ужасни, а кучките са ви най-прекрасни.

Е тука се издаде. С това изречение вече съм сигурен, че си от жените с характер на Дева Мария и с красотата на не това, което описваш.

• Отговори 265
  • Прегледи 26k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• метър и педесе  ли си  иначе  за жените е лесно до 30 след това се сбабичосват бързо и е трудно 

• Мъжете не мразят красивите жени. Мразят простите и наглите. 

• Никъде не казах, че за мен е добро, лошо, нормално, ненормално, осъдително или не, да те подиграват. Казах, че никой не подиграва хората за това че са красиви. По-често се подиграват на грозните и деб

И аз съм красив , трябва ли да се подмазвам на всяка жена която се мисли за красива?

Длъжен ли съм да отделям специално внимание на някоя само защото тя се мисли за красива?

Защо повечето красиви жени не се гордеят с това и точно за това се харесват още повече на мъжете.

Само защото съм красив не означава , че трябва да се държа като подмазвач със някоя дама.

Всички жени са красиви , има мъже които не могат да оценят красотата на някоя жена. 

:grimace:

• Автор
преди 19 минути, Звяра!!! написа:

И аз съм красив , трябва ли да се подмазвам на всяка жена която се мисли за красива?

Длъжен ли съм да отделям специално внимание на някоя само защото тя се мисли за красива?

:grimace:

Ако под специално внимание имаш предвид да не я нагрубяваш, да не й търсиш и назоваваш кусурите във външността и да не се заяждаш с нея без причина (за спорта) - Да, длъжен си!

преди 46 минути, Mediterranean написа:

Хайде сега характера. Като нямате полезен ход или няма какво да кажете, започвате да обвинявате жената, че била с ужасен характер. 

До тук показваш ужасен характер. Лъжеш на поразия като казваш неща в темата, които не искаш да потвърдиш със снимка и манипулираш хората да се чувстват виновни заради предположенията си за теб, за което сама си виновна, че ги оставяш да правят и не споделяш нищо за себе си.

Аз ако бях лоша, щях ли да ги търпя тия кретени толкова време и да си навредя на здравето. Щях ли да се свивам като мишка и да не смея да кажа нищо на никого? Не. 

Ти може и да не си лоша, но си в сериозни делюзии за красотата си и характера си. Очевидно хората нямаше да бъдат зли с теб, ако той беше в ред. Колкото и зле да изглежда някой, ако се държи готино с другите, нормалните ще му отвърнат с добро, а има и нормални хора на този свят и при това доста. Фактът, че слагаш под общ знаменател всички мъже, че се били държали зле с теб означава, че си с неприятен чепат характер и смяташ, че имаш привилегии по рождение с мисленето "Красива съм и трябва да е обратното - всички да са ми в краката".

Винаги добрите жени, които търпят много, ги изкарвате че са ужасни, а кучките най-прекрасни. 🙄🤮

"Добрите". Нали бяхте "красивите"? Виж какви метаморфози преживя за 6 страници. Да няма катарзис нещо? И от къде реши, че си добра?

току-що, Mediterranean написа:

Това, че съм красива, не изключва, че може и да съм добра. 

Никога досега не съм казвала какъв характер имам.

Дали си красива няма да разберем, но очевидно разбрахме че имаш проблеми с общуването и си интересна колкото солница.

преди 7 минути, Mediterranean написа:

Ако под специално внимание имаш предвид да не я нагрубяваш, да не й търсиш и назоваваш кусурите и да не се заяждаш с нея без причина(за спорта) - Да, длъжен си!

Без причина никой не обиждаобижда или нагрубява.

И аз не съм го правил , това че ти не можеш да осъзнаеш причината не означава , че няма такава!

Винаги има причина! 

Без повод или причина никой няма да тръгне да обижда някоя жена , а при теб доста хора го правят.

преди 1 час, Гражданин написа:

До тук показваш ужесен характер. Лъжеш на поразия като казваш неща в темата, които не искаш да потвърдиш със снимка и манипулираш хората да се чувстват виновни заради предположенията си за теб, за което сама си виновна, че ги оставяш да правят и не споделяш нищо за себе си.

Ти може и да не си лоша, но си в сериозни делюзии за красотата си и характера си. Очевидно хората нямаше да бъдат зли с теб, ако той беше в ред. Колкото и зле да изглежда някой, ако се държи готино с другите, нормалните ще му отвърнат с добро, а има и нормални хора на този свят и при това доста. Фактът, че слагаш под общ знаменател всички мъже, че се били държали зле с теб означава, че си с неприятен чепат характер и смяташ, че имаш привилегии по рождение ("Красива съм и трябва да е обратното - да са ми в краката").

"Добрите". Нали бяхте "красивите"? Виж какви метаморфози преживя за 6 страници. Да няма катарзис нещо? И от къде реши, че си добра?

Бях се позаписал - че много ми дойдоха биричките...

Спрях и изтрих всичко, заради - "Ако се държи ок с другите"

Евала !

На Меди мога да и кажа - продавай всичко в кочината в която живееш - излез за продажба, в големият град.

Там имаш шанс -за принца, бил на какъвто цвят кон, си пожелаеш. Е, ще ти трябват няколко години да свикнеш - не скачай на ескалаторите, когато ти отворят врата - не те свалят, просто са любезни и т.н.

• Автор
преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Без причина никой не обиждаобижда или нагрубява.

Винаги има причина! 

Без повод или причина никой няма да тръгне да обижда някоя жена , а при теб доста хора го правят.

Значи съм отблъскваща като външност, така ли?  И е нелогично да се имам за красива?

Значи съм отблъскваща като външност, така ли?  И е нелогично да се имам за красива?

Ето, тя пак мисли само за външния вид.

не, като вътрешност

ми как да знаем ний кат не се показваш?

• Автор
току-що, Kiеli написа:

не, като вътрешност

Защо? Ти как определи, че съм отблъскваща като характер? 

Защото не се съгласявам с мнението на тези тук ли?

току-що, Kiеli написа:

не, като вътрешност

ми как да знаем ний кат не се показваш?

Тя сега се чувства в центъра на вниманието на хората. Това е целта на темата. Пълнежът горе-долу се изясни на по-проницателните и самия факт, че продължава да натъртва за външността си говори още повече за пълнежа.

По пълнежа

Не е несъгласяване, а пискане на принцеса с писклив глас, която настоява за виртуално ухажване.

преди 3 минути, Mediterranean написа:

има ли смисъл изобщо да отговарям?

%D0%A1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%

• Автор
преди 6 минути, Гражданин написа:

и самия факт, че продължава да натъртва за външността си говори още повече за пълнежа.

Нали това е най-важното за мъжете. Или сега ще отричаш.

Ти сам каза, че никой не обижда красивите. Защо ли? Защото това е най-важното за да се държите добре, нали.👍

Ти сам каза, че никой не обижда красивите. Защо ли? Защото това е най-важното за да се държите добре.👍 нали!

Защото предпочиташ да вадиш думите ми от контекста. Когато казах това беше защото ти каза, че те обиждат заради външния ти вид и аз ти казах, че на никоя не обиждат външния вид, ако е красива. Но ти обичаш извъртането на думите, за да докажеш неща, които не са там, нали?

преди 15 минути, Mediterranean написа:

Имай се каквато искаш , това няма да промени мнението на хората които те познават.

Аз съм по красив от теб и това не можеш да го промениш.

Всички дами ми казват , не си го измислям аз!

• Автор
преди 3 минути, Kiеli написа:

има ли смисъл изобщо да отговарям?

%D0%A1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%

Да! 

Интересно ми е да знам.

Аз не съм нагрубила никого, макар да не се съгласявам с тях.

Безинтересна ли съм или лоша?

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Да! 

Интересно ми е да знам.

Аз не съм нагрубила никого, макар да не се съгласявам с тях.

Безинтересна си, което е достатъчно лошо само по себе си. Лошотията ти засега е предполагаема, защото ако се държиш така троснато в реалния живот, то това си е лошотия, защото много хора не подхождат към теб така, както се видя впрочем и в темата се втурнахме да ти помагаме, но ти предпочете да настояваш как никой не те бил разбирал, а си всъщност невероятна личност.

• Автор
преди 3 минути, Гражданин написа:

Защото предпочиташ да вадиш думите ми от контекста. Когато казах това беше защото ти каза, че те обиждат заради външния ти вид и аз ти казах, че на никоя не обиждат външния вид, ако е красива. Но ти обичаш извъртането на думите, за да докажеш неща, които не са там, нали?

А има ли по-тежка обида за която и да е жена от обида по адрес на външния вид? 

Коя друга "шега" е по-зле приета от жена?????

преди 1 час, Mediterranean написа:

Ти сам каза, че никой не обижда красивите. Защо ли? Защото това е най-важното за да се държите добре, нали.👍

Последно казвам и няма да списвам повече.

- В голяма грешка си.

Няма нормален мъж, който да търпи капризите на... Еди коя си, заради хубост.

Няяяяяяяяяяямаааааааааааааааааааа. Всичко е до време - красотата, най вече.

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Имай се каквато искаш , това няма да промени мнението на хората които те познават.

Аз съм по красив от теб и това не можеш да го промениш.

Всички дами ми казват , не си го измислям аз!

На мен - повече

хаяхахахахаахаха

Дразнеща , ужасно е!

Отговаряш на всички на въпреки.

Много е гадно така когато някой отговаря накриво , ти го правиш на всички в тази тема.

В другите се държиш нормално и приятно се шегуваш , тук не си хубава.

Убиваш желанието на всички , които се опитваме да водим диалог с теб.

преди 7 минути, Mediterranean написа:

А има ли по-тежка обида за която и да е жена от обида по адрес на външния вид? 

Коя друга "шега" е по-зле приета от жена?????

Първо, не си дала снимка, така че обиди тук няма.

Второ, повечето хора не казват на една жена в очите, че е грозна, така че не знам какви са тези, които са те обиждали директно, но едва ли са много качествени хора, за да се налага да ги мислиш.

Трето, ти твърдиш, че си много красива и ако това е така, тогава съвсем не е проблем, че някой ти е обидил външността и темата не е за другите жени, така че защо се засягаш от тяхно и какъв е проблемът на коя жена колко ѝ тежи от това като ти трява да мислиш за себе си? Ти за другите жени ли пускаш темата или за себе си? Нали си красива? Значи проблеми нямаш. Просто някаква криза на възрастта с решение някъде другаде. Заключвай си темата и чао!

• Автор
преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Дразнеща , ужасно е!

Отговаряш на всички на въпреки.

Много е гадно така когато някой отговаря накриво , ти го правиш на всички в тази тема.

Убиваш желанието на всички , които се опитваме да водим диалог с теб.

Искате да ми гледате снимки и да ме оценявате. Това ли е диалог.

Никой, нито един освен Teemo не ми даде никакъв съвет.

Сега се правите на жертви на дразнеща жена. 

Еми сори.🤬

Искате да ми гледате снимки и да ме оценявате. Това ли е диалог.

Никой, нито един освен Teemo не ми даде никакъв съвет.

Сега се правите на жертви на дразнеща жена. 

Еми сори.🤬

Съвети ти дадоха всички, а това че не схващаш шегата със снимките показва, извинявай ама... че си много куха като празна солница.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.