Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всички ме мразят, защото съм красива!

Featured Replies

Красотата е субективно понятие - затова на конкурсите има жури ...

И като стане от пръв поглед , в процеса на общуване може привличането да се усили или намали , Абе факторите са много ...

• Отговори 265
  • Прегледи 26k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• метър и педесе  ли си  иначе  за жените е лесно до 30 след това се сбабичосват бързо и е трудно 

• Мъжете не мразят красивите жени. Мразят простите и наглите. 

• Никъде не казах, че за мен е добро, лошо, нормално, ненормално, осъдително или не, да те подиграват. Казах, че никой не подиграва хората за това че са красиви. По-често се подиграват на грозните и деб

• Автор
преди 15 часа, ivottoshev написа:

Мислех че въпросът е дали е красива, а не кой е баща ѝ. Ако ти определяш красотата на човек по това кои са родителите му, значи има нещо много сбъркано в критериите ти.

Защо я намесваш тая в моята тема? Аз тук за нея нищо не съм питала. Щом ти е такъв еталон за красота, направи тема за нея и си я обсъждай!

преди 14 часа, Mediterranean написа:

Защо я намесваш тая в моята тема? Аз тук за нея нищо не съм питала. Щом ти е такъв еталон за красота, направи тема за нея и си я обсъждай!

Епа пусни твои реални снимки  , та да те по обсъждаме теб 👍.

• Автор
преди 9 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Епа пусни твои реални снимки  , та да те по обсъждаме теб 👍.

Нямам желание. 

Въпросът е принципен, а не е поставен с цел аз да се показвам и вие да ме хвалите/плюете.

преди 3 минути, Mediterranean написа:

Нямам желание. 

Въпросът е принципен, а не е поставен с цел аз да се показвам и вие да ме хвалите/плюете.

Пиши на лични , да се организираме да се видим на живо , пък каквото се разберем .

• 4 месеца по-късно...

Успешните хора ги мразят принципно , дори и да са успяли по честен и Богоугоден начин.

Малко хора се радват на чуждите успехи , повечето завиждат .

• Автор
преди 4 часа, BulgarianYouguart написа:

A колко си красива от 1 до 10-ет  ? hF1WN_QKTIE.jpg?size=858x1073&quality=96

Жените не се оценяват от 1 до 10, това го правят само мъжете към жените и те са го измислили.

преди 2 часа, BulgarianYouguart написа:

Anzhel ти видя ли я на живо ? Колко е от 1 до 10 ?

Не . Ама щом казва . 

Тя се е оплакала тук , което говори ,че още е млада или поне под 32 , щом не е свикнала с хорската завист ( особено ако е успешна , или много по - успешна от другите ) . 

Омразата и Завистта вървят ръка за ръка , както върви грип с температура . Това са изпитания на греха , който атакува. И ако не оцелеем ще извървим пътя до ада . Бил съм в ситуация в която омразата и завистта са ме атакували и са искали да са част от мен, но баба ми помогна да ги надделея още в невръстна възраст .

Предложил съм и да се видим , за да разговарям с красива жена , но няма отговор , и не я знам .

преди 3 минути, Муца написа:

Жените не се оценяват от 1 до 10, това го правят само мъжете към жените и те са го измислили.

И жените оценяват мъжете , но го правят на тайно гласуване.

• Автор
преди 21 минути, Anzhel Dimitrov написа:

И жените оценяват мъжете , но го правят на тайно гласуване.

Не, не го правят. Или ако го правят, това са 12-20 годишни лигли , които се имат за принцеси на Англия.

Ето образа на уж идеалната българка, създадена от група мъже чрез AI. Тук те са золожили своите мераци и общи виждания за красота и сексапил. Всички жени ги оценяват според този идеал , като това е явно 10 и всичко друго е от 1 до 9.

Прилича на Валерия от Ергенът 2, но с изрусена коса и зелено-кафяви очи.

IMAGE_19747725_40_0.jpg

• Автор
преди 16 минути, BulgarianYouguart написа:

Българките имат губовати лица за разлика от източните жени които изглеждат по женствени. 

За мен източни жени са корейките, японките и т.н.

• Автор
преди 6 минути, BulgarianYouguart написа:

Tи защо не искаш да те видят хората , та да ти кажат , наистина си много красива муцо. Таквоз нещо не бях виждал 

Защото някой може да пукне от възбуда. 

преди 1 час, Муца написа:

Не, не го правят. Или ако го правят, това са 12-20 годишни лигли , които се имат за принцеси на Англия.

Ето образа на уж идеалната българка, създадена от група мъже чрез AI. Тук те са золожили своите мераци и общи виждания за красота и сексапил. Всички жени ги оценяват според този идеал , като това е явно 10 и всичко друго е от 1 до 9.

Прилича на Валерия от Ергенът 2, но с изрусена коса и зелено-кафяви очи.

IMAGE_19747725_40_0.jpg

По скоро прилича на Анджелина Джоли ,ако е с по - малък ръст и страдаща от ранна анорексия .

Иначе , така като гледам какво пишеш , се дразниш че повечето мъже са с плоски разбирания и оценяват една жена по външния вид . Но какво да се прави ? Любовта е нещо необяснимо с , но в общи линии ,живота на човека е търсене на полза , затова има хора ,които мислят от ден до пладне и тези хора се наричат използвачи. Сред вас жените използвачки са 4 от 5 . Повечето не се замисляте че лъжата си е лъжа , въпреки че вие на лъжата казвате -  ,,просто си промених мнението ", като вече обещание , не го считате за нищо , защото се е превърнало в лъжа . И те така те. 

Затова се стига в един момент , да гледате повърхностно на нещата и с годините 9 от 10 стават повърхностни ( отнася се и за мъже и за жени ) и се стига до там мис свят да бъде оценявана и по умствени критерии за да се прикрива това около завистта ,че някой е по - добър ( в случая жена с повече външна красота ) .

преди 41 минути, BulgarianYouguart написа:

Българките имат грубовати лица за разлика от източните жени които изглеждат по женствени. 
MJnAjovkG9s.jpg?size=910x1073&quality=96

Глупости. 

Ако се погледне преобладаващото множество , може би , и то защото българката е и работлива ,за да е  независима , а не просто някаква - държанката на някой , или гордостта на тати .

• Автор
преди 2 минути, Anzhel Dimitrov написа:

По скоро прилича на Анджелина Джоли ,ако е с по - малък ръст и страдаща 

Затова се стига в един момент , да гледате повърхностно на нещата и с годините 9 от 10 стават повърхностни ( отнася се и за мъже и за жени ) и се стига до там мис свят да бъде оценявана и по умствени критерии за да се прикрива това около завистта ,че някой е по - добър ( в случая жена с повече външна красота ) .

Това не го разбрах. Ако казваш, че жените завиждат на жена с външна красота, защото е по-красива от тях, ами ти си мислиш, че тези, които вие мъжете ги виждате като върха на сладоледа, жените също ги виждат. Но не е така обикновено.

Обикновено жените се възхищават на красивите жени, а мразят тези които не са нищо особено, но мъжете ги превъзнасят по някакви причини (непонятни за нас).

преди 15 минути, BulgarianYouguart написа:

Tи защо не искаш да те видят хората , та да ти кажат , наистина си много красива муцо. Таквоз нещо не бях виждал 

Като я видиш за пръв път , каква ще да е - такваз няма да си виждал .

преди 3 минути, Муца написа:

Това не го разбрах. Ако казваш, че жените завиждат на жена с външна красота, защото е по-красива от тях, ами ти си мислиш, че тези, които вие мъжете ги виждате като върха на сладоледа, жените също ги виждат. Но не е така обикновено.

Обикновено жените се възхищават на красивите жени, а мразят тези които не са нищо особено, но мъжете ги превъзнасят по някакви причини (непонятни за нас).

Частни случаи в около 3 от 8 случая .

Епа то тайната на успеха не се споделя , и затова ви е непонятно .

• Автор
преди 10 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Частни случаи в около 3 от 8 случая .

Епа то тайната на успеха не се споделя , и затова ви е непонятно .

Кои са частни случаи?

преди 29 минути, Муца написа:

Кои са частни случаи?

Муцке!

Омайваш ги и тук, но не ти минава номера. Хем си дебеличка, хем и...грозничка.

преди 31 минути, Муца написа:

Кои са частни случаи?

Всъщност права си че не са частни случаи , защото говорим за завист . 

Това някоя жена да е готина в очите на другите жени е защото не и върви с мъжете , а тази която и върви с мъжете я мразите .

• Автор
току-що, Anzhel Dimitrov написа:

Всъщност права си че не са частни случаи , защото говорим за завист . 

Това някоя жена да е готина в очите на другите жени е защото не и върви с мъжете , а тази която и върви с мъжете я мразите .

Много сексистко изказване. И невярно. 

Красивата жена е красива, независимо дали има 100 мъже или един.

преди 5 минути, Колев 74 написа:

Муцке!

Омайваш ги и тук, но не ти минава номера. Хем си дебеличка, хем и...грозничка.

@Муца търси ли си някой ? Ако прави вакумки е добричка .

преди 4 минути, Anzhel Dimitrov написа:

@Муца търси ли си някой ? Ако прави вакумки е добричка .

Муцка само на таблета е гледала такива работи как се правят. Тя все още си е девствена от преди 23 години, когато арабина  я уплаши. Споделяла го е това във форума и за това съм го написал, без да си измислям каквото и да било от мен. Ако се върнеш години назад във времето тук, ще и намериш обяснението. Все още си стои непокътнато!

преди 1 минута, Муца написа:

Много сексистко изказване. И невярно. 

Красивата жена е красива, независимо дали има 100 мъже или един.

Имаш предвид под красота ( комплексно ,не само външна ) , защото красотата е доста повече от външен вид .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.