Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всички ме мразят, защото съм красива!

Featured Replies

Покажи я тази красота.

• Отговори 265
  • Прегледи 26k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• метър и педесе  ли си  иначе  за жените е лесно до 30 след това се сбабичосват бързо и е трудно 

• Мъжете не мразят красивите жени. Мразят простите и наглите. 

• Никъде не казах, че за мен е добро, лошо, нормално, ненормално, осъдително или не, да те подиграват. Казах, че никой не подиграва хората за това че са красиви. По-често се подиграват на грозните и деб

• Автор
преди 16 минути, Колев 74 написа:

Като пуснеш своя снимка даже и аз ще се включа в коментарите. За сега ще те изчакам, понеже визуално съм те "срещал", без да знаеш.

Да де, то тогава ще бъде потоп от коментари и поплювки.

Първо трябва да си купя спасителна жилетка. Ще мине време.

Раутата е ясна.

И ти няма да покажеш , само ни дразниш. 

• 1 година по-късно...
на 21.08.2023 г. в 18:43, Mediterranean написа:

Привет на всички! Ако може някой да ми даде съвет.

Както знаем човешката злоба граници няма. Дълги години си мислех, че има причина за лошото отношение на някои хора, най-вече мъже към мен. Още от гимназията момчетата ме обиждаха и коментираха външния ми вид и аз го приемах като психологически тормоз. Не съм се заяждала, даже гледах да страня, но те не спираха. Да търпиш такива коментари години наред е нездравословно, но най-вече ме направи много объркана. Големи мъже също през годините са ми подмятали обидни реплики.

Чак след помъдряване, което идва след определена възраст си дадох сметка, че мъжете(не всички де) ме мразят, защото съм красива. Проблемът им е, че не се вписвам в приетите представи за българката. Аз съм много по-красива от повечето българки. И от техните жени в обкръжението и от роднините им от женски пол очевидно. 🫷Това ги озлобява и ги кара да искат да ме унижат, за да ме накарат да не се чувствам толкова красива. Виновна ли съм, че не съм като средната българка 162-165см, невзрачна, бузеста и т.н..

Кажете ми какво да правя за да не ме мразят толкова! На никого не му е приятно да го мразят, пък било то и заради качествата му.💔

Не се притеснявай , при мен е същото . Като започнах да отвръщам на ударите и да си отмъщавам яростно , започнаха да ме наричат ,,  луд " . А като започнах борба срещу наркотиците и насилниците даже започнаха да ме избягват ...

• Автор
преди 14 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Не се притеснявай , при мен е същото . Като започнах да отвръщам на ударите и да си отмъщавам яростно , започнаха да ме наричат ,,  луд " . А като започнах борба срещу наркотиците и насилниците даже започнаха да ме избягват ...

О, да, сто процента и мен ме определят като "луда", защото не съм на кеф от техните злобни персони.👍

Аз сега забелязах тази ти тема и я изчетох от  първият ти пост - до последния. Че си луда, то е ясно на всички в темата. От къде съдя ли? Много просто ма "красавице"

Всяка вечер в 12 през нощта се включваш и пишеш по едно изречение с 3-4 думи. След това чакаш 3-4 часа някой да ти обърне внинание, но такива едва се намират.

Абе, случва ти се около 1 път на месец. Сега се замисли дали си луда или не. А докато чакаш някой да се загледа по красивите ти очи по 4 часа, през това време прочитай страниците от форума за да се убедиш, че няма да срещнеш такъв ЧОВЕК. Луда си не ами, до побъркване! Едва ли ще намериш някой да ти се радва на дебелата дупара освен някой дърт мъж от Анадола. Не ти се вързват приказките от първият ти пост за хубава ЖЕНА. И да знаеш от дядо си Стефан!!!

Няма мъж на този свят мъж , който да не харесва и обича красивите ЖЕНИ. Не може и да има такъв Не се отчайвай , а аз ти го написах всичко това - за твое успокоение.

Да не вземеш сега да ревнеш и се тръшнеш на кревата заради откровението ми. Единствено , което ти е останало е да угояваш дупарата. Забравих да спомена за музика, щото сегиз тогиз забелязвам че качваш някакви клипчета. Указа се, че ти освен някаква хърватка за други не си чувала. Спестявам ти коментара си за твоя любим Техьонг. Там си гола вода, кал по гърба и дребни рибки по джобетата. Иначе за финал - Да си жива и здрава. Това е по важно от всички твои желания!

Ето го твоя първи пост от темата ти и веднага след него, Ванката от Плевен ти е дал ясен отговор.

"Привет на всички! Ако може някой да ми даде съвет.

Както знаем човешката злоба граници няма. Дълги години си мислех, че има причина за лошото отношение на някои хора, най-вече мъже към мен. Още от гимназията момчетата ме обиждаха и коментираха външния ми вид и аз го приемах като психологически тормоз. Не съм се заяждала, даже гледах да страня, но те не спираха. Да търпиш такива коментари години наред е нездравословно, но най-вече ме направи много объркана. Големи мъже също през годините са ми подмятали обидни реплики.

Чак след помъдряване, което идва след определена възраст си дадох сметка, че мъжете(не всички де) ме мразят, защото съм красива. Проблемът им е, че не се вписвам в приетите представи за българката. Аз съм много по-красива от повечето българки. И от техните жени в обкръжението и от роднините им от женски пол очевидно. 🫷Това ги озлобява и ги кара да искат да ме унижат, за да ме накарат да не се чувствам толкова красива. Виновна ли съм, че не съм като средната българка 162-165см, невзрачна, бузеста и т.н..

Кажете ми какво да правя за да не ме мразят толкова! На никого не му е приятно да го мразят, пък било то и заради качествата му.💔"

на 21.08.2023 г. в 22:50, Rudy M. написа:

jackie-chan-bill-tung.gif

Мъжете не мразят красивите жени. Мразят простите и наглите. 

Зависи - познавам няколко красавици , за които съм чувал какви ли не обиди и клевети , а жените са си доста прилични, угледни , красиви и състоятелни  даже . 

Има нещо сбъркано в този свят , защото и мъже и жени -  злословят и лъжесвидетелстват - по адрес на някои мъже и жени - които са желани и успешни .

Завистта е наистина - едно зло , един грях - който поражда комплекси , а комплексите пораждат - зло и грехове . 

Чувството за собственост върху нещо чуждо - също е грях - дори поражда конфликти ( прост пример - Израел - прочели в Библията ,че земята им принадлежи и си глейте кво стана с Украйна , Европа и Близкият изток - изобщо със света. Добре че е Поднебесната та сега за сега горе долу е поносимо с изгледи за оправия . ) , големи конфликти . 

Самоистъкването на чужд гръб ( това е когато някой все клюкарства да изкара някой успешен - неуспешен . Дори започват да укоряват успешните хора примерно заради покупка различна от вкуса им ,при условие че даже не се познават с човека ... ) - също е грях - голям грях ...

Злословие , Лъжесвидетелстване , Завист , Комплекси , , Фалшиво чувство за собственост , Само изтъкване на чужд гръб . ... - Светът е в упадък и върви към ада ... 

По нагоре споменах Поднебесната и с право наричат Китай - така ... Ама устоите на Конфуций са неподкопаеми пред Бога ...

• Автор

@Колев 74 Щом знаеш, че всяка вечер влизам в 12 часа и чакам 3-4 часа някой да ми отговори, значи и ти ме следиш редовно и през същото време и ти си във форума. Тоест ти си по-луд и от мене. 😄

А аз сега си отстраних мустака и се лакирах. Демек идвам във форума в поддържан вид. 😆

преди 15 часа, Mediterranean написа:

А аз сега си отстраних мустака

Жена с мустаци?! :cantbelieve:

преди 48 минути, _Aumi_ написа:

Жена с мустаци?! :cantbelieve:

Има.

Фани си я за гадже

преди 1 час, rado_svet написа:

Има.

Фани си я за гадже

Аз не харесвам мъже с мустаци, ти жени с мустаци ми предлагаш! 😅

Другия вариант е да си грозна и да страдаш от липса на внимание. Това се връзва повече на фона на тролската тема, която си пуснала.

на 21.08.2023 г. в 18:43, Mediterranean написа:

защото съм красива.

Щом за теб таз девойка е грозна, с "ръбеста физиономия с уста на мишка":

1476389.jpg?v=1607000469000&w=1200&h=675

... ми стана интересно с каква ли неземна красота те е дарил теб господ  :question:

на 13.10.2024 г. в 1:03, Mediterranean написа:

@Колев 74 Щом знаеш, че всяка вечер влизам в 12 часа и чакам 3-4 часа някой да ми отговори, значи и ти ме следиш редовно и през същото време и ти си във форума. Тоест ти си по-луд и от мене. 😄

А аз сега си отстраних мустака и се лакирах. Демек идвам във форума в поддържан вид. 😆

Давай по-смело, положи повече усилия, освен мустака може да помислиш и за голямото :ass:. И двамата изпитвате желание един към друг, но ти не го осъзнаваш. Ще стискам палци за вас. :weddingcake4:

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Всички жени имат мустаци. Коя по-светли, коя по-тъмни. 

Не се прави! 😄

Някои имат незабележим мъх, други имат мустаци! 😛

преди 3 часа, _Aumi_ написа:

Някои имат незабележим мъх, други имат мустаци! 😛

А при тебе положението е направо трета вежда под носа.

преди 5 часа, Коркодила написа:

А при тебе положението е направо трета вежда под носа.

Да не описваш твоята жена! 😆

• Автор
преди 17 часа, ivottoshev написа:

Щом за теб таз девойка е грозна, с "ръбеста физиономия с уста на мишка":

1476389.jpg?v=1607000469000&w=1200&h=675

... ми стана интересно с каква ли неземна красота те е дарил теб господ  :question:

Това не е "таз девойка", а Елизавета Кривоногих - детище на Путин.

Мислех че въпросът е дали е красива, а не кой е баща ѝ. Ако ти определяш красотата на човек по това кои са родителите му, значи има нещо много сбъркано в критериите ти.

наистина като погледна настрани от лицето й виждам Путин

одрала му е кожата

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.