Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всички ме мразят, защото съм красива!

Featured Replies

преди 2 часа, Mediterranean написа:

Явно няма да спрат да ме мразят. Както каза Белгиеца, като някой друг ги ядоса и видят жена, която не им се вписва в селските представи за красота и си изкарват злобата върху нея. Защото според тях тя е надута. Понеже не им се вписва в селските представи за красота, иначе нямаше да е надута, а "жена, която си знае цената".

Проблемът е очевиден в начина по който отговаряш. Вече го каза, че това при теб си е чист механизъм за справяне. Мъжете не те били нехаресвали, а просто мразили. Ти си уж красива ама излъчваш някакви женски феромони, които ги настройват да те хейтят цял живот. А не че нещо ти има. И другите жени били прости и ако са красиви, те запълват селска представа за красота, а ти си някаква друга космическа реалност на разбиране за красота на неизвестно все още за мъжете и жените на този свят ниво.

• Отговори 265
  • Прегледи 26k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• метър и педесе  ли си  иначе  за жените е лесно до 30 след това се сбабичосват бързо и е трудно 

• Мъжете не мразят красивите жени. Мразят простите и наглите. 

• Никъде не казах, че за мен е добро, лошо, нормално, ненормално, осъдително или не, да те подиграват. Казах, че никой не подиграва хората за това че са красиви. По-често се подиграват на грозните и деб

преди 2 часа, Mediterranean написа:

Как може да се вярва в нещо, което е субективно? Пак питам

Значи и твърдението ти, че си красива, също е твое субективно мнение, което може да няма нищо общо с реалността. Още повече, че не предостави снимка да те видим колко си красива. Ако беше толкова уверена в своята красота и ако твърденията ти бяха истина, нямаше да те е страх да ни се покажеш!

преди 19 часа, Mediterranean написа:

Сега тука ми искате снимка. Е, как ще определите дали съм красива тогава?

Предлагам с анкета , @Гражданин ше направи :rolleyes:

преди 19 часа, Mediterranean написа:

А коя жена е красива?

Ти ,щот можеш да правиш баница и шапска салата.

преди 19 часа, Гражданин написа:

Грета Тунберг

Преди протест или след това ?

преди 40 минути, AAUUXX написа:

Преди протест или след това ?

Не мога да преценя. А ти? Преди или след?

• Автор
преди 7 часа, _Aumi_ написа:

Значи и твърдението ти, че си красива, също е твое субективно мнение, което може да няма нищо общо с реалността. Още повече, че не предостави снимка да те видим колко си красива. Ако беше толкова уверена в своята красота и ако твърденията ти бяха истина, нямаше да те е страх да ни се покажеш!

Защото знам какво ще стане. Пак ще има такива, които ще ме нахейтят, а на никоя жена, колкото и да е уверена не й е гот да я хейтят мъже.

Но в България грубиянщината е национален спорт.

преди 53 минути, Mediterranean написа:

Защото знам какво ще стане. Пак ще има такива, които ще ме нахейтят, а на никоя жена, колкото и да е уверена не й е гот да я хейтят мъже.

научи ли туърк ?

използвай си нещата по предназначение.

• Автор
преди 1 минута, Banesc написа:

научи ли туърк ?

използвай си нещата по предназначение.

Кои неща? 

Ти ли твърдиш, че съм ти се показала на снимки?

току-що, Mediterranean написа:

Кои неща? 

Ти ли твърдиш, че съм ти се показала на снимки?

така се описваш

аз така си правя визуализация по описание

лъжата е грях

добява ти се към горделивостта .

да не се окаже че си и ленива

дупе и бутове не се правят лесно .

чета между редовете

грешнице.

• Автор
преди 1 минута, Banesc написа:

така се описваш

аз така си правя визуализация по описание

лъжата е грях

добява ти се към горделивостта .

да не се окаже че си и ленива

дупе и бутове не се правят лесно .

чета между редовете

грешнице.

🙈🙉 🫢

Колко пи тази вечер?

на 21.08.2023 г. в 18:43, Mediterranean написа:

Аз съм много по-красива от повечето българки.

След като не си българка защо желаеш българин???!!!

Объркана си от друго. Българките ги любят независимо, че не са красиви. В случая ти не знаеш какво ти липсва, за да не те мразят. = Явно някоя черта и/или характеристика на българката. 

Уж си по-красива, а българите обичат жени които са некрасиви. Това те дразни. = Търси причината в теб. Не я търси в българина!!! -> Българин на сила не може да му кажеш кой да обича или мрази!!! Той или люби една жена или не я желае!!!  

на 22.08.2023 г. в 2:30, bioid написа:

И аз търся жена, но няма

Има - отвори вратата и ще я видиш...😎

преди 12 часа, Mediterranean написа:

Как може да се вярва в нещо, което е субективно?

Правилно - тази оценка до тук е само твое твърдение! Т.е. самооценка. Казано е "За себе си съди по оценката на другите". 
А ако всичко това е само твое мнение и искаш всички да се съобразяват с него? Вгледай се в себе си - обикновено там е разковничето на проблема. Ти, понеже се имаш за много красива, изискваш околните да ти се възхищават, което обикновено не става и ти ставашвсе по-предизвикателна във визията и поведението си. 
Това са само мисли на глас.
Имаше една приказка за красивите и предизвикателно носещи се жени:"...и няма да къса магарето джинджира, и нямало да има хора по затворите..."

Пробвай следното - когато някой мъж те нагруби, просто го попитай "Искаш ли да пием кафе". 
Сподели реакция

преди 5 часа, Mediterranean написа:

Ако си толкова уверена в своята красота, няма да ти пука кой какво ще каже!

Подигравките, които си получавала, със сигурност не са били за това че си красива. Никой не подиграва красивите жени, освен ако тази "красота" не е фалшива и отблъскваща!

преди 7 минути, AAUUXX написа:

И един шпрайт :D

Две бири кен или две бири кег ?

две бири 

не знаеш ли колко е

4 литра

понякога има и бонус 200- 300 милилитра 

А мен не мразят за воншния ми вид. И аз не се.

Е, не съм първа убост.

Но на младини бех неколко пъти по-убав даже от Антон Белведерски за некое време.

• Автор
преди 9 часа, _Aumi_ написа:

Ако си толкова уверена в своята красота, няма да ти пука кой какво ще каже!

Подигравките, които си получавала, със сигурност не са били за това че си красива. Никой не подиграва красивите жени, освен ако тази "красота" не е фалшива и отблъскваща!

А така, значи за теб не е осъдително, когато мъжете подиграват външния вид на някоя некрасива жена. 

Това е напълно в рамките на нормалното, така ли? Защото никъде не изразяваш възмущение, нито ти, нито някой друг.

преди 19 минути, Mediterranean написа:

А така, значи за теб не е осъдително, когато мъжете подиграват външния вид на някоя некрасива жена. 

Това е напълно в рамките на нормалното, така ли? Защото никъде не изразяваш възмущение, нито ти, нито някой друг.

Никъде не казах, че за мен е добро, лошо, нормално, ненормално, осъдително или не, да те подиграват. Казах, че никой не подиграва хората за това че са красиви. По-често се подиграват на грозните и дебелите. 

Не изразявам никакво конкретно отношение, защото тук става въпрос за човек който се приема за красив. Не мога да взема отношение спрямо нещо, което не виждам, за да го определя като красиво или грозно.

Ако беше казала, че те подиграват че си грозна или пълна, щях да се възмутя. Но ми се струва странно, да твърдиш, че си красива, а си била непрекъснато подигравана. Нещо не се връзва логически!

преди 5 минути, _Aumi_ написа:

Нещо не се връзва логически!

Тя е красив по друг начин. Така смята!!! = Тук не става ясно дали визията ѝ е красива или нещо друго. ;) 

• Автор
преди 5 минути, _Aumi_ написа:

Но ми се струва странно, да твърдиш, че си красива, а си била непрекъснато подигравана. Нещо не се връзва логически!

Е то, аз дълги години се смятах за непривлекателна и се чувствах гадно, но с времето осъзнах, че проблемът не е в мен и съм много по-красива от жените около тези злобари. Нали някои съм ги виждала.

Какво, трябва да се имам за грозна заради тяхната злоба към мен ли? И това ще ме направи ли щастлива?

преди 22 минути, Гости Анонимен написа:

Тя е красив по друг начин. Така смята!!! = Тук не става ясно дали визията ѝ е красива или нещо друго. ;) 

Никъде не е казала, че не говори за външният си вид!

преди 17 минути, Mediterranean написа:

Е то, аз дълги години се смятах за непривлекателна и се чувствах гадно, но с времето осъзнах, че проблемът не е в мен и съм много по-красива от жените около тези злобари. Нали някои съм ги виждала.

Какво, трябва да се имам за грозна заради тяхната злоба към мен ли? И това ще ме направи ли щастлива?

Ето цитат от първият ти пост:

Цитат

Чак след помъдряване, което идва след определена възраст си дадох сметка, че мъжете(не всички де) ме мразят, защото съм красива. Проблемът им е, че не се вписвам в приетите представи за българката. Аз съм много по-красива от повечето българки. И от техните жени в обкръжението и от роднините им от женски пол очевидно

След като имаш самочувствието, че си много по-красива от повечето българки и от обкръжението си - или общоприетите критерии за красота, са по-различни от твоите, или това че ти се подиграват, обиждат и отбягват, се дължи по-скоро на характера ти, отколкото на външният ти вид!

• Автор

Хайде сега характера. Като нямате полезен ход или няма какво да кажете, започвате да обвинявате жената, че била с ужасен характер. 

Аз ако бях лоша, щях ли да ги търпя тия кретени толкова време и да си навредя на здравето. Щях ли да се свивам като мишка и да не смея да кажа нищо на никого? Не. 

Винаги добрите жени, които търпят много, ги изкарвате че са ужасни, а кучките най-прекрасни. 🙄🤮

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.