Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СПЕШНО! Как да преинсталирам "уин 7" БЕЗ НИТО ЕДИН РЕСТАРТ?

Featured Replies

Здравейте пак. Има ли как? Да преинсталирам "уин 7" БЕЗ НИТО ЕДИН РЕСТАРТ?

Евентуално, само накрая...примерно?

• Отговори 60
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не, Пирин е...😎 По темата - инсталира се Windows и програми на друга машина. С помощта на AOMEI Backupper се създава имидж на системата. После се изпълнява Universal Restore на диска на проблемния

• Това беше преди. При ерата на XP/VIsta. Лично аз съм ги правил доста пъти, както и @Raze по памет. Сега вярно, че лично аз помня за 8.1 и за 10. За 7 нямам спомен дали съм пренасял инсталацията о

• Свържи хард диска от лаптопа към друг компютър ,инсталирай ОС и се надяваш да тръгне след това на лаптопа когато върнеш диска в него.

Публикувани изображения

преди 2 минути, Zami Dexter написа:

а през .iso file? От десктопа?

Цитат

Здравейте! Преинсталирането на Windows 7 без рестарт е невъзможно. Всички промени в системата изискват рестартиране на компютъра. Ако искате да преинсталирате Windows 7, ще трябва да рестартирате компютъра няколко пъти. Ако имате нужда от помощ с преинсталацията на Windows 7, моля кажете ми повече за проблема, който имате.

преди 1 час, Zami Dexter написа:

А неква друга ОС?  Да му турна Линукс без рестарт? Измислете нещо, моля ви...

Дай параметри.

преди 1 час, Zami Dexter написа:

Здравейте пак. Има ли как? Да преинсталирам "уин 7" БЕЗ НИТО ЕДИН РЕСТАРТ?

Евентуално, само накрая...примерно?

Свържи хард диска от лаптопа към друг компютър ,инсталирай ОС и се надяваш да тръгне след това на лаптопа когато върнеш диска в него.

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Свържи хард диска от лаптопа към друг компютър ,инстлаирай ОС и се надяваш да тръгне след това на лаптопа когато върнеш диска в него.

Ами той 100% ше запали, ама требва да загрее яко за 2-3ч. Ама уин-ът ше тръгне ли?

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Свържи хард диска от лаптопа към друг компютър ,

няма да стане

инсталират се хардуерни драйвери и при старт не разпознава хардуера 

Един приятел си купи 3 диска ,с инсталирана седмица и тръгнаха .Стар му е лаптопа .Така че има шанс .

преди 9 минути, Zami Dexter написа:

Ами той 100% ше запали, ама требва да загрее яко за 2-3ч. Ама уин-ът ше тръгне ли?

преди 4 минути, plamen_petrov_80 написа:

Може само с едно спиране на системата, не го лъжете момчето ...

Но трябва точен модел на лаптопа и параметри.

Ти ли си измислил   Windows

DELL имат опция за възстановяване, без рестарт. Не казва какъв е.

Linux Lite

Parrot OS

Linux Mint

И трите поддържат live и се инсталират, без рестарт. Е, само на финала...

преди 18 минути, Zami Dexter написа:

Ама уин-ът ше тръгне ли?

Не знам ,когато опиташ напиши дали е тръгнал.

преди 15 минути, Banesc написа:

няма да стане

Ако тръгне ОС ще си инсталира нужните драйвери след това.

Може да се направи, но ще има все пак единствен старт (не рестарт)
1. Инсталираш Windows 7 във виртуалка.
2. Извършваш V2P за виртуалката, спрямо метода на виртуализацията й.
Ако не знаеш как - имаш мноoого да четеш, нямам време и намерение да обяснявам как

преди 49 минути, Banesc написа:

няма да стане

Това беше преди. При ерата на XP/VIsta. Лично аз съм ги правил доста пъти, както и @Raze по памет.

Сега вярно, че лично аз помня за 8.1 и за 10. За 7 нямам спомен дали съм пренасял инсталацията от друг диск, но на 8.1 и 10 доста пъти съм я пренасял.

Дори съм връщал Image, който е бил създаден на система с друг хардуер. Така че може и с диск, може и с програма за Image (която освен да restore-ва създадения image) има опция и да клонира/премества/мигрира ОС.

Уточнението е обаче, че дори Macrium Reflect иска поне 1 рестарт след като свърши процедурата, както и повечето подобни. И отделно самото възстановяване е в Recovery среда. Значи общо 2 рестарта пак като се тегли чертата...

преди 5 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Това беше преди. При ерата на XP/VIsta. Лично аз съм ги правил доста пъти, както и @Raze по памет.

Сега вярно, че лично аз помня за 8.1 и за 10. За 7 нямам спомен дали съм пренасял инсталацията от друг диск, но на 8.1 и 10 доста пъти съм я пренасял.

Дори съм връщал Image, който е бил създаден на система с друг хардуер. Така че може и с диск, може и с програма за Image (която освен да restore-ва създадения image) има опция и да клонира/премества/мигрира ОС.

Уточнението е обаче, че дори Macrium Reflect иска поне 1 рестарт след като свърши процедурата, както и повечето подобни. И отделно самото възстановяване е в Recovery среда. Значи общо 2 рестарта пак като се тегли чертата...

А ако направиш инсталацията на друга еднаква сиситема - трябва само веднъж да спреш проблемния лаптоп, да налееш всичко в диска и отново да стартираш - тоест един "рестарт".

преди 22 минути, plamen_petrov_80 написа:

Не, но знам как да го експлоатирам.

Видя ли изискванията?

8 годишен лаптоп с процесор атлон -двуядрен нещо друго .  Какво ще му помогнеш ? Това  иска да каже ,това казва, ти искаш и колко часа го купил.

преди 6 минути, Нушо написа:

8 годишен лаптоп с процесор атлон -двуядрен нещо друго .  Какво ще му помогнеш ? Това  иска да каже ,това казва, ти искаш и колко часа го купил.

Брей, а моя 14+ годишен лаптоп как го намерих същия, че даже и два пъти?

преди 5 минути, plamen_petrov_80 написа:

А ако направиш инсталацията на друга еднаква сиситема - трябва само веднъж да спреш проблемния лаптоп, да налееш всичко в диска и отново да стартираш - тоест един "рестарт".

Досега не съм имал еднакви системи за да пробвам. Лаптопи не ползвам. Преди време в една зала преди 20г. тогава имаше системи с едни и същи параметри за администриране, но тогава "на мода" беше дискети с Norton Ghost и се ресторваше един Image на всички системи. Но тогава ОС беше двупотопна за днешните стандарти (за тогавашните си беше ок) и разбира се, че имаше нужда от рестарт за да се обнови hal.dll. Но сега вече не е нужно за щастие. Все пак е препоръчително да има поне 1 рестарт разбира се.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.