Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интернет доставчик

Featured Replies

Здравейте,става въпрос за избор на интернет доставчик във Варна за една година,без основните А1,Виваком и иетел.При тях е около 25 лв.За района около ул.Васил Априлов става въпрос.За мобилната услуга която се изполва е на 20гиг.Не може да се мине на неограничен.Затова търся само интернет ,това е за квартира която се ползва.Имах договор с Виваком който изтече и стана 26лв,беше 16лв.Но не искам да подписвам пак за 2г.Имали доставчик за 15лв на месец ,скоростта да е най много 50гиг.б.

Имаше едни юнаци - DC corp.... нещо такова, които имаха оферта за 15 лв/мес за 50 Mbps..... Но без договор за поне 18 месеца, едва ли има ISP на такава мижава цена

преди 5 минути, adersa написа:

Пробвай булсат аз съм много доволен в добрич

`Да, това е вариант...ако политиката им е същата, като при сат. тв - (пред)плащаш - ползваш.

преди 1 час, LOSHIAT написа:

Здравейте,става въпрос за избор на интернет доставчик във Варна за една година,без основните А1,Виваком и иетел.При тях е около 25 лв.За района около ул.Васил Априлов става въпрос.За мобилната услуга която се изполва е на 20гиг.Не може да се мине на неограничен.Затова търся само интернет ,това е за квартира която се ползва.Имах договор с Виваком който изтече и стана 26лв,беше 16лв.Но не искам да подписвам пак за 2г.Имали доставчик за 15лв на месец ,скоростта да е най много 50гиг.б.

Че какво им е на А1 и Vivacom?

преди 1 минута, Емил Костов написа:

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Имали доставчик за 15лв на месец

:) Ко да кажеш.... неограничен трафик, без договор, за 15 лв се търси......как да стане тая работа?

преди 10 минути, teo-glavata написа:

:) Ко да кажеш.... неограничен трафик, без договор, за 15 лв се търси......как да стане тая работа?

Това са глупости! Повярвай че няма такива такси!

току-що, teo-glavata написа:

Аз знам, че няма....  Ама хората искат комунизъм.....

Комунизмът няма нищо общо! 

преди 16 часа, umengumen написа:

Случайно А1 имат оферта 9.99лв. 75Mbits up 45Mbits Down

https://www.a1.bg/net-promo

Само да ти кажа, че при Доксис няма как да имаш 45 мегабита upload и това е стара мрежа на Евроком, което после стана Близу. 10 години съм ползвал тази технология при пакет 100 мегабита като upload беше едва 15 мегабита. И се моли коаксиалните кабели да са направени както трябва ( тоест с хубави усилватели и всичко да е в тръби под земята), че иначе ще ядеш дебелия .......

А ето ти и прекрасните общи условия

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 17 часа, umengumen написа:

Случайно А1 имат оферта 9.99лв. 75Mbits up 45Mbits Down

https://www.a1.bg/net-promo

Това е добре,утре ще звънна да поразпитам да няма нещо скрито .15лв инсталационна такса,гледам и след 3 месец слагат още 1лв.В къщи модема им е Wi-Fi.Но пише ,че Wi-Fi рутер се предоставя безплатно за срока на ползване на нови абонати на фиксирани услуги, тоест абонати, които нямат действащ абонамент за услугата на съответния адрес.

преди 1 час, LOSHIAT написа:

Това е добре,утре ще звънна да поразпитам да няма нещо скрито .15лв инсталационна такса,гледам и след 3 месец слагат още 1лв.В къщи модема им е Wi-Fi.Но пише ,че Wi-Fi рутер се предоставя безплатно за срока на ползване на нови абонати на фиксирани услуги, тоест абонати, които нямат действащ абонамент за услугата на съответния адрес.

След като питаш сподели има ли скрито покрито

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ще минавам на А1 ,имат оферта в момента 50мегб-6.99лв,100мегб-7.99лв.Щели да използват кабела на Виваком.

преди 31 минути, LOSHIAT написа:

Ще минавам на А1 ,имат оферта в момента 50мегб-6.99лв,100мегб-7.99лв.Щели да използват кабела на Виваком.

Няма как да ползват кабела на Виваком.

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Няма как да ползват кабела на Виваком.

Оптика е кабела на Виваком.Просто така казали.Не съм наясно с оптиките.

преди 47 минути, LOSHIAT написа:

Оптика е кабела на Виваком.Просто така казали.Не съм наясно с оптиките.

Добре ще те намамят :)

преди 14 часа, Емил Костов написа:

Добре ще те намамят :)

Не го плаши момчето бре Емо. Той от 2006 година посещава форума и е ползвал доставчик, който му е давал по 10-тина лева само и само да ползва интернет. А в плана на А1 за 7.99 има и телевизия със 120 канала, но тя засега върви безплатно до края на 2024 година.

• Автор
преди 5 часа, Колев 74 написа:

Не го плаши момчето бре Емо. Той от 2006 година посещава форума и е ползвал доставчик, който му е давал по 10-тина лева само и само да ползва интернет. А в плана на А1 за 7.99 има и телевизия със 120 канала, но тя засега върви безплатно до края на 2024 година.

Нещо не ти схванах писането,но както съм писал ми трябва само интернет на минимална цена неограничен за една година най много за дъщерята ,която е студентка .Нито телевизия и трябва нито други екстри.Нито е мойто жилищито ,нито ще остава там след 1-1 и половин година.Аз съм в къщи на А1 с 100мегб интернет и 4 телевизора със всички програми които ги имат в пакета за 50лв.И съм много доволен,вече преподписвам за 3-път с тях.

на 13.09.2023 г. в 19:19, Емил Костов написа:

Ъм... доживотно робство, от което е трудно да се отървеш? :D Досущ като с Топлофикация.

преди 22 минути, Валсо написа:

Ъм... доживотно робство, от което е трудно да се отървеш? :D Досущ като с Топлофикация.

Уникални глупости на търкалета. По-добре си стой в Линукс раздела и там си говори глупости!

преди 15 минути, Емил Костов написа:

Уникални глупости на търкалета. По-добре си стой в Линукс раздела и там си говори глупости!

Това го кажи на хората, които прекратяват договори с АЛ*йно и Виваком, но те продължават да им начисляват и пращат сметки и за интернет, и за мобилен номер.

преди 16 часа, Валсо написа:

Това го кажи на хората, които прекратяват договори с АЛ*йно и Виваком, но те продължават да им начисляват и пращат сметки и за интернет, и за мобилен номер.

И това са глупости, които говориш.

преди 49 минути, Емил Костов написа:

И това са глупости, които говориш.

Личи си кой не знае как да използва гугъл и не е търсил. Тази тема е пълна с всевъзможните цигански номера от страна на мобилните оператори и затова никога няма да се вържа към тях за домашен интернет, ТВ или пакетни услуги, както и не препоръчвам на никого да си слага това въже на шията. И всеки, който има поне малко мозък в главата си, ще ги избягва, ако ще и да са последните оператори на планетата. Тук-таме по някой мобилен номер може, но пакетни услуги, с които те заробват почти доживот - не.

https://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=98586

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.