Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо ходещите по църкви са по-нещастни от другите?

Featured Replies

Знам какво ще кажете - че е защото по принцип са си такива и не са тръгнали от добро по църквите.

Но като гледам не само не им се подобрява живота, а по-зле става. Един приятел, който все е сам и необвързан, има проблеми с намирането на любов ми сподели, че често ходил в една църква да пали свещ. Аз да ви кажа по-зле не съм се чувствал както от когато започнах да ходя редовно по църкви.

Ти остави, че каквото написах като желание в Руската църква точно обратното стана, но определено преди да тръгна по църкви бях по-щастлив. Имам чувството, че в повечето църкви енергията е тежка. Отивам аз в Александър Невски и още с излизането започнах да виждам неприятни случки и да се чувствам зле. Хората по улиците ме гледаха като че ли в мен се вселил демон. Определено бих избягвал църквите. Всъщност добро съм виждал само след посещение на протестантска църква, но не знам до колко имаше връзка с нея. Но поне не видях влошаване на здравето и лош късмет както след посещение на някоя от нашите или Руската църква. Защо църквите носят лоша енергия и късмет?

Моят личен живот се обърна надолу с главата заради ходенето по църкви, а здравето ми се влоши. Все едно там като се молиш не те слуша Бог, а самият дявол.

А и самите бабки които са редовни в църквите не ми изглежда да са много щастливи. Повечето са злобни и нещастни в личния си живот.

Но и млади хора, които познавам и които редовно влизат в църкви, дори само от любопитство и на туризъм са по-нещастни от тези, които не влизат в църква с години.

• Отговори 52
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• религията  е за необразованите хора много е вървяла в средните  векове даже са правили всичко възможно народа да е глупав и  да го контролират което не може държавата то от религията са

• Това си е манипулация!!!  Защо в тоя случай го задаваш този неуместен въпрос???  Първо: Явно не си вярващ!!!  Второ: Дали си щастлив или не, не е свързано с посещение на храм. (Дори тов

• Защото са Егрегорна ферма и програмна операция хранеща Сатаната,представящ се за бог.Егрегор е нематериална същност, създадена от специфични вихрови потоци-Вортекси биологична негативна енергия(от аст

...дали?...

...има ли универсално определение за ,,щастие"?...

...а формула?...

преди 5 минути, Acho5 написа:

Знам какво ще кажете - че е защото по принцип са си такива и не са тръгнали от добро по църквите.

Но като гледам не само не им се подобрява живота, а по-зле става. Един приятел, който все е сам и необвързан, има проблеми с намирането на любов ми сподели, че често ходил в една църква да пали свещ. Аз да ви кажа по-зле не съм се чувствал както от когато започнах да ходя редовно по църкви.

Ти остави, че каквото написах като желание в Руската църква точно обратното стана, но определено преди да тръгна по църкви бях по-щастлив. Имам чувството, че в повечето църкви енергията е тежка. Отивам аз в Александър Невски и още с излизането започнах да виждам неприятни случки и да се чувствам зле. Хората по улиците ме гледаха като че ли в мен се вселил демон. Определено бих избягвал църквите. Всъщност добро съм виждал само след посещение на протестантска църква, но не знам до колко имаше връзка с нея. Но поне не видях влошаване на здравето и лош късмет както след посещение на някоя от нашите или Руската църква. Защо църквите носят лоша енергия и късмет?

Моят личен живот се обърна надолу с главата заради ходенето по църкви, а здравето ми се влоши. Все едно там като се молиш не те слуша Бог, а самият дявол.

А и самите бабки които са редовни в църквите не ми изглежда да са много щастливи. Повечето са злобни и нещастни в личния си живот.

Но и млади хора, които познавам и които редовно влизат в църкви, дори само от любопитство и на туризъм са по-нещастни от тези, които не влизат в църква с години.

...и какво толкова ходиш и седиш...

...отиваш...палиш свещички...минимум две-една за живите и една за умрелите...

...кажеш молитва...па излезеш...

...ако нещо живота ти тръгне назад-оставяш потник за Киприанови молитви...

това ти го пише грешник който ходи рядко

Сбъркал си религията, стани кришнар, по цял ден ще и си напушен и весел думкайки дайрето харе харе

В Александър Невски все едно влизаш в сатанистка ложа, толкова е лоша енергията.

А за Руската църква галена беше казала, че там лошата енергия може да се сече с нож. Преди да прочета това нейно мнение сам се убедих. Там в криптата особено е отвратително.

Ама те и двете са построени на или близо до разрушени турски гробища и джамия съответно.

На тези Киприянови молитви бях много пъти - никаква полза. То май най-големите грешници са тези дето са все в църквите.

Май наистина Бог не е в църквата. След разходка на морския плаж или в планината се чувствам много по-добре от колкото след молитва в църква, дето като изляза все едно демо се е вселил в мен. Според мен бесовете ходят в църквите. Те самите православни църкви противоречат на заръките в Библията да не се правят образи и идоли. Иконите са си точно идолопоклонничество.

тъй и тъй обикаляш, трябваше да идеш вчера в кръстова гора да споделиш оттам какви са ти впечатленията :D

хората там се държаха все едно гората изпълнява желания

религията  е за необразованите хора

много е вървяла в средните  векове

даже са правили всичко възможно народа да е глупав и  да го контролират

което не може държавата то от религията са го контролирали

и ако не слуша  го обяват за еретик и го горят на клада 

скоро  ми направи впечатление че сектите пак набират сила

раздават по улиците на хората брошурки 

Ами като се замисли човек то в църквите поповете често са доста омърсени като хора.
Повечето църкви имат куполи и високи тавани, които концентрират енергия.

Като цяло самата църква си е като секта.

преди 3 часа, ined написа:

Сбъркал си религията, стани кришнар, по цял ден ще и си напушен и весел думкайки дайрето харе харе

Абе... от една страна си прав...

ма от друга...

Хората в България по принцип са нещастни и злобни.

И сред тези, които не вярват в Бог има много злобни хора.

И не всички, които ходят в църква, са вярващи.

Най-щастливи, от друга страна, са егоистите и самовлюбени хора. Те наистина не ходят в църква, как така ще се покланят на някой, който е над тях. Това е нелогично за тях, защото те самите са връх и няма никой над тях.

преди 6 минути, bioid написа:

Ако са такива, защо е така?

Защото не са били обичани като малки.

Повечето са или нежелани деца или изоставени от бащите си или с разведени родители.

преди 21 минути, Mediterranean написа:

Защото не са били обичани като малки.

Повечето са или нежелани деца или изоставени от бащите си или с разведени родители.

за това  ли си нещастна 

според мен щастието е свързано с  власт и пари 

когато се занимаваш с излишни неща като религия те отдалечава от тези неща 

току-що, Mediterranean написа:

Но тях другите ги подиграват и мразят. 

Не е възможно да са щастливи.

Няма как да си нещастен, ако не разбираш, че си такъв!

Защото църквата има сметка да са нещастни. Нещастните хора са лесно манипулируеми и е много по-вероятно да дадат каквато им кажеш сума за момент щастие, което дори не е истинско, а психологически ефект. "Лечителите" точно от това човешко нещастие забогатяват.

.

Повечето ходят в църкви и храмове за да искат нещо, да се молят за нещо от което имат нужда - било то здраве, пари, коли, имоти, щастие, любов ...

Защото, когато са щастливи и задоволени, рядко се сещат за Бог, поне да му благодарят за щастието и благата с които ги е дарил.

преди 7 часа, Acho5 написа:

Бях написал много - изтрих го. Мисля че, щях да ти повлияя. А това е... Не съм аз човека - месия.

Следващия път, преди да влезеш в храм, без значение от религия, се запитай - защо съм тук ? В какво вярвам ? Дали наистина вярвам ?

Чак след това, влез.

преди 7 часа, Acho5 написа:

Елементарно! Защото си мислят, че като отидат в църквата и кажат АМИН и запалят някоя свещ или попа им изпее една молитва нещата и проблемите ще се решат, но това не се случва. И никога няма да се получи. Не случайно има поговорки - Бог дава, но в кошара не вкарва и Помогни си сам, за да ти помогне и Бог! 

Хайде поредната тема - глупост в тоя сайт! 

Здравей,Утносно това което си написал съм  Не съгласен с теб! има над 10 вида клона на християнството като най популярните сред християните днес са

1. Протестантизъм 2. Православен 3. Католик4. Евангилизъм! Преди да говориш и мислиш отоври малко нета и чети всяка вяра  какво значи!

с палене на свещичка,не се доближаваш до БОГ всъшност нищо не правиш! Аз съм Евангелист,ходя на Евангелска-Бидесятна църква и мога да ти  Раскажа с часове

колко много ми се промени живота към добро! Прочети Първо Библията Новия завет след това стария завет и щети стане всичко ясно! Отвори малко Youtobe Напиши Свидетелста има много аз лично мога и аз да ти раскажа няколко свидетелства дори сега ще ти изпратя като съобщение няколко видея който да гледаш и ще ти стане всичко ясно,но най вече Чети Библията Щом изкаш да се доближиш до Бог и да ти се промени живота!

преди 6 часа, Banesc написа:

религията  е за необразованите хора

много е вървяла в средните  векове

даже са правили всичко възможно народа да е глупав и  да го контролират

което не може държавата то от религията са го контролирали

и ако не слуша  го обяват за еретик и го горят на клада 

скоро  ми направи впечатление че сектите пак набират сила

раздават по улиците на хората брошурки 

...викаш...

не-у вино веритас

а-у винкело веритас

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.