Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв телефон да избера

Featured Replies

Здравейте, при преподписване на договор ми предлагат телефон  Nikoa G22 128 GB и  Samsung A14 64 GB, горе долу на една цена, кой според вас да избера? Може да предложите и друг модел, Като цяло гледам да е с по-голяма памет и да прави хубави снимки,

В момента съм с Huawei, но е над 6г и  вече е за смяна

Лично за мен тези и двата са в ниския клас и за нищо не стават (различно от разговори) и социални мрежи. Много са далеч от идеята за хубава камера. Но няма да е зле да кажеш с какъв бюджет разполагаш и кой е оператора.

преди 7 минути, Петър Ангелов написа:

Лично за мен тези и двата са в ниския клас и за нищо не стават (различно от разговори) и социални мрежи. Много са далеч от идеята за хубава камера. Но няма да е зле да кажеш с какъв бюджет разполагаш и кой е оператора.

Вярно е, че са "ниска топка" и свободно са под 300 лева.

Но чак пък за нищо да не стават???

преди 24 минути, Пегас 86 написа:

Здравейте, при преподписване на договор ми предлагат телефон ...

Щом си се прежалил, да си на абонамент - вземи апарата на изплащане. Няма да го усетиш.

Бива да кажеш и на кой оператор си.

преди 34 минути, jhoro написа:

Вярно е, че са "ниска топка" и свободно са под 300 лева.

Но чак пък за нищо да не стават???

Щом си се прежалил, да си на абонамент - вземи апарата на изплащане. Няма да го усетиш.

Бива да кажеш и на кой оператор си.

Такъм се обзаложих със себе си, че ще се включиш (ти нали имаше A13, ако не греша). :) А моя коментар беше по отношение на камерата (както и уточних горе), а не че въобще не става.

• Автор

Оператора който ми ги предлага е А1, при преподписване на договормежду100 и 150лв зависи от модела 

преди 1 час, Петър Ангелов написа:

За какво ти е хубава камера? По убав нема да станеш.

преди 35 минути, Петър Ангелов написа:

Такъм се обзаложих със себе си, че ще се включиш (ти нали имаше A13, ако не греша). :) А моя коментар беше по отношение на камерата (както и уточних горе), а не че въобще не става.

Не А13 - точно А14 е. Но ви го дадоха сружебно, нито съм го избирал, нито съм го плащал.

Личният ми е А33 и има доста добра камера. Обаче хубавите камери (с голяма резолюция) правят големи снимки.

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

За какво ти е хубава камера? По убав нема да станеш.

Ти нещо си силно неадекватен! Айде прочети темата от самото начало, белким схванеш за какво става въпрос!

преди 1 час, jhoro написа:

Личният ми е А33 и има доста добра камера. Обаче хубавите камери (с голяма резолюция) правят големи снимки.

Резолюцията не определя качеството на снимките. Има си по-важни фактори, като оптика, сензор и т.н. Ти явно се водиш по маркетинга на самсунг с техните 108 мегапиксела. :D Жалко.

PS: Да си видял огледална/безогледална камера а с матрица 108 мегапиксела?

xiaomi redmi note 12

преди 3 часа, Пегас 86 написа:

Здравейте, при преподписване на договор ми предлагат телефон  Nikoa G22 128 GB и  Samsung A14 64 GB, горе долу на една цена, кой според вас да избера? Може да предложите и друг модел, Като цяло гледам да е с по-голяма памет и да прави хубави снимки,

В момента съм с Huawei, но е над 6г и  вече е за смяна

Погледни за A32 4G не е лош.

За снимки ги изключи тези двата...

преди 57 минути, *S197* написа:

Резолюцията не определя качеството на снимките. Има си по-важни фактори, като оптика, сензор и т.н. Ти явно се водиш по маркетинга на самсунг с техните 108 мегапиксела. :D Жалко.

Изобщо не мислиш! Казах големи снимки, имайки предвид големината на файловете!

Ако си мислиш, че рекламираните мегапиксели са реални, а не софтуерни ...

преди 4 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Погледни за A32 4G не е лош.

С Mediatek MT6769V/CU ???

преди 7 минути, jhoro написа:

С Mediatek MT6769V/CU ???

Не е толкова лош ама снимките са добри.

преди 13 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Не е толкова лош ама снимките са добри.

Основна камера:

А32 е с 64 MP, f/1.8, 26mm (широкоъгълна), PDAF

А33 - с 48 MP, f/1.8, 26mm (широкоъгълна), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, OIS

Кой прави по-добри снимки?

По-добре Nokia G22, която е с лекия интерфейс на Гугъл, или както още му викат "чист Андроид", защото One UI на Samsung е тежък и това хардуерно слабо устройство работи страшно бавно и лагаво с него още с ваденето от кутията. 

G32 за цената си не е никак лош, макар и със по-стар Snapdragon. Но в момента са намалили само розовия цвят. Редовния номер на ЕМАГ.

https://www.emag.bg/smartfon-motorola-moto-g32-128gb-6gb-ram-4g-rose-gold-pauu0030ro/pd/D765JRMBM/?ref=fam#Розово-златисто

преди 13 часа, jhoro написа:

Не, аз изобщо не си мисля за мегапикселите в телефоните. Както писах по-горе, това не е фактор за качество. Що се отнася до размера на снимките, той идва от голямата резолюция. Не виждам какъв е проблема с това.

преди 22 часа, *S197* написа:

Тази брои ли се? "Само" 102MP e :)

0985082691.jpg

преди 10 часа, *S197* написа:

Не, аз изобщо не си мисля за мегапикселите в телефоните. Както писах по-горе, това не е фактор за качество. Що се отнася до размера на снимките, той идва от голямата резолюция. Не виждам какъв е проблема с това.

Не виждаш, щото не ти се е налагало да изпращаш 100-200 снимки на някого!

преди 1 минута, jhoro написа:

Не виждаш, щото не ти се е налагало да изпращаш 100-200 снимки на някого!

Обикновенно качвам в облака и давам линк към него. От там нататък да му мислят другите. :)

преди 1 минута, *S197* написа:

ОбикновеННо качвам в облака и давам линк към него. От там нататък да му мислят другите. :)

Обикновено е едно, но понякога облаците са недостъпни! Примерно - при служебен профил.

Пп. Последните постове нямат пряко отношение към темата!

на 26.10.2023 г. в 19:51, Пегас 86 написа:

Оператора който ми ги предлага е А1, при преподписване на договормежду100 и 150лв зависи от модела 

Вчера забравих, пък и от телефон по-зор става ровенето!

Щом цената на апарата е такава - значи ще преподписваш на по-евтин план. С план Unlimited Ultra цената на Samsung Galaxy A14 5G „в брой“ е 10 лева (9,98).

преди 1 час, jhoro написа:

Обикновено е едно, но понякога облаците са недостъпни! Примерно - при служебен профил.

Пп. Последните постове нямат пряко отношение към темата!

Вчера забравих, пък и от телефон по-зор става ровенето!

Щом цената на апарата е такава - значи ще преподписваш на по-евтин план. С план Unlimited Ultra цената на Samsung Galaxy A14 5G „в брой“ е 10 лева (9,98).

То не си струва нито единия нито другия.... 

Моето мнение е такова. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.