Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос към администратора

Featured Replies

преди 1 минута, Imarat Donbass написа:

Предполагам.
То какво ли друго ти остава...да се смееш по форумите ;)

Защо му е на човек да ходи на цирк след като вие изнасяте представление!!! :giggle1:

Предполагам! :D

• Отговори 76
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Долната снимка предполагам отговаря на въпроса. Тогава е почивал 13 дни, сега ще почива 30 и така ще се удвояват дните.  Използвайте системата за докладване не публикувайте теми.   

• А бре дзверче, аз казах ли ти, че пак до тук ша стигнеш? Па да скимтиш лъжейки.... Всеки мой коментар, който си цитирал тук е отговор към предходно мнение на Цоцо, или на галено Цоцко към ме

• M.Николов
    M.Николов

Кое точно не разбра, администратора по-горе поясни, че промяната в текста на чужд цитат е нарушение на правилата.Coco 1 е извършил няколко такива нарушения, посочени са в поста ми по-горе, така че е н

Публикувани изображения

току-що, Звяра написа:

Анди, ти също го прочети! :D

Аз отдавна съм го прочел...

Преди още да подозирам, че съществува Калин Карабойчев....

За разлика от теб, който и 100 пъти да го четеш, пак няма да си го прочел....

Но... продължавай с теорията на конспирациите срещу "вас"...

току-що, Звяра написа:

Защо му е на човек да ходи на цирк след като вие изнасяте представление!!! :giggle1:

Предполагам! :D

За да плаща с кеф, гледайки дресирани дзверчета и клоуни, които ги подритват...

А да си клоун е много труден занаят, мхм...

току-що, andiay написа:

А да си клоун е много труден занаят, мхм...

А не знам, там вие дето с това се занимавате си знаете.

Аз само зяпам представлението. :lol6:

Диви животни лесно не се опитомяват, еля пък стадни такива. :lol6:

току-що, M.Николов написа:

Напротив, стадните се опитомяват по-лесно.

От опит сигурно го знаеш това? :giggle1:

Звяра не е животно, ЗВяр е! :D

току-що, Звяра написа:

А не знам, там вие дето с това се занимавате си знаете.

Аз само зяпам представлението. :lol6:

То че не знайш е от ясно по-ясно....

И не само това...

Иначе ти би бил клоун и би изнасял представление, а не да се хилиш, неразбирайки, че си главния "герой" в представлението....

Тъй ша ти мине живота - в зяпане и стоене пред врати, чакайки да те поканят зад тях...

току-що, Звяра написа:

Диви животни лесно не се опитомяват, еля пък стадни такива. :lol6:

Ми то затуй си останал дзверче....

Щот нимой да схванеш, че веч си "опитомен"...

току-що, Звяра написа:

От опит сигурно го знаеш това? :giggle1:

Звяра не е животно, ЗВяр е! :D

Мхм, ма коги е див звяр, а не домашно дзверче, коет смета, че мое мине за Звярррр....

преди 1 минута, andiay написа:

Щот нимой да схванеш, че веч си "опитомен"...

Това при мен няма как да стане!

Знаеш ли колко бързо обръщам палачинката? :lol6:

току-що, Звяра написа:

Това при мен няма как да стане!

Знаеш ли колко бързо обръщам палачинката? :lol6:

Е, ми то точно "обръщането на палачинката" доказва, че си опитомен....

Но... естествено няма как да знаеш и това...

Затуй си дзверче, а не Звяр...

Звяра никога не "обръща палачинката"....

Не му е потребно...

Пропускаш момента, че когато не обърнеш палачинката навреме ще изгори! :D

Звяра знае кога! :giggle1:

Момента, той е важен, пропусниш ли....гориш! Няма палачинка!:lol6:

току-що, Звяра написа:

Пропускаш момента, че когато не обърнеш палачинката навреме ще изгори! :D

Звяра знае кога! :giggle1:

Момента, той е важен, пропусниш ли....гориш! Няма палачинка!:lol6:

А ти пропускаш кво четеш...

На Звяр палачинка не му е нужна....

Звярът не е вегетарианец....

Той сам си набавя храната...

Дебне търпеливо, винаги избира най-слабата животинка, атакува мигновено и всичко приключва за миг...

После се наяжда и благородно оставя нещо и за хиените и други по-скромни дзверчета...

Явно веднъж и аз не съм бил прав - и дзверче не си...

Най-обикновено петле....

С изрязани шипове...

Жертва...

Най-вече на собствената си природа...

Вижте сега, въпросния трол Анди лъже и това се вижда то всичките му коментари(те не са коментари, те са долни и гнусни провокации) към потребителя @Coco1 които отправя!

Нека разгледаме последния му коментар.

преди 1 час, andiay написа:

Сам са хвалиш или друг та похвали?

Анди твърди, че отговарял? На кое отговаря? Никой нищо не го пита, как така някой решава да отговори на нещо, което няма никакъв зададен въпрос особенно пък към него?

Вижда се, че провокира. Провокации отправя и към мен, но при мен нищога няма да му се получи! Същото нещо ми го е казвал и потребителя @Митко Вълчев когото наказвахте. Аз съм го питал и той ми е казвал, че по много неприятен начин е провокиран. Начин който не нарушава правилата. И тук се появява невинния Анди заради когото изпонаказахте половината форум? :angry: Той все е невинен и все се заяжда и провокира другите потребители. Обърнете внимание, нали си коментирате и виждате кой какво пише? Не виждате ли неговите глупости, в никоя тема не пише по темата, и това ли не го виждате? Все на някой отговарял и този някой все е от тези, които ги наричат "амеби", сигурно пак е случайност! Не мислите ли, че много станаха тези случайности?

Във нито една тема не съм го видял да пише по темата!

преди 18 минути, Imarat Donbass написа:

To ти и цирк не си виждал на живо...та ти е простено невежий ;)

Звяр?!?
Кажи си че си комплексиран плашипУтак и легни да спиш между шишетата :)

Сиреноо, знаем че си нощна птица!

Лягай да спиш спокойно.:D

току-що, Imarat Donbass написа:

Aбе параноик неадекватен все Мария-Магдалена ти в мечтите :lol6:
Мимка си е Мимка,аз съм си аз ...егати отчаяното същество

Иска ти се! :giggle1:

Пред мен не е необходимо да се оправдавате. :nono:

Кажи и, че не съм започнал все още.

Хубавото е, че неосъзнателно потвърждавате това, което започнах да казвам! :popcorn2:

току-що, Imarat Donbass написа:

Самотните нощи в кабината си казват думата :speak:

И стигаме пак до Серена/Инана, виж кво, то все някой трябва дърпа конците за да се оплитат така, нали? :speak:

Май самотните нощи ще се окажат не чак толкова самотни? :cool:

току-що, Звяра написа:

Анди твърди, че отговарял? На кое отговаря? 

Казах ти - първо се научаваш да прочиташ, после четеш толкова, колкото е нужно, за да прочетеш, а едва след това пишеш...

Чети подписа на Калин Карабойчев, докато успееш да го прочетеш....

С това....

преди 1 час, andiay написа:

Сам са хвалиш или друг та похвали?

Отговарям на това...

преди 1 час, Coco1 написа:

А такачка, уше

А целият "диалог" с Цоцо / Цоцко на галено, започна с това...

преди 4 часа, Coco1 написа:

И ти дадоха 100 рубли

Мекере, затвори вратата

400204615_874470294086766_439812256914788344_n.jpg

Него питал ли съм го нещо, за да ме цитира?

Понеже твърдиш, че;;;

преди 6 минути, Звяра написа:

Никой нищо не го пита, как така някой решава да отговори на нещо, което няма никакъв зададен въпрос особенно пък към него?

преди 7 минути, Звяра написа:

Вижда се, че провокира.

Отговарям на провокации дзверче, без значение дали към мен или някой друг, като също провокирам от своя страна, но спазвайки все пак някакво приличие...

Който е чувствителна душа и не може да деяни да го провокират, да не провокира и самия той...

Нееднократно съм казвал, че не ми пука кой и как ме нарича, но и няма да остана длъжен на никой, който си позволи...

преди 14 минути, Звяра написа:

Провокации отправя и към мен, но при мен нищога няма да му се получи!

То се е получило бре дзверче, ма не го осъзнаваш...

Самият факт, че прибягваш за втори път до подобни интриги спрямо мен го доказва....

преди 17 минути, Звяра написа:

Същото нещо ми го е казвал и потребителя @Митко Вълчев когото наказвахте. Аз съм го питал и той ми е казвал, че по много неприятен начин е провокиран.

Съгласен ли си да пусна тук кореспонденцията ни на ЛС с теб, точно преди първото наказание срещу Митко?

Кореспондеция, която ти започна...

преди 20 минути, Звяра написа:

Аз съм го питал и той ми е казвал, че по много неприятен начин е провокиран.

По-неприятен отколкото той да ме нарича гей?

Или просто неприятен, защото отговаря на истината - а именно, че е абсолютен невежа по темата, която коментира и единствената му цел е да обижда каруцарски всеки с различно мнение от неговото....

При това, аз постъпих според своите разбирания и сам си наложих "наказание", дори по-дълго от неговото....

Щом се появих отново, без да му обръщам внимание, той пак ми тръгна с рогите напред....

Обиждаше семейството ми, родителите ми (отдавна покойници) и самия мен...

И това се повтаряше след всяко негово наказание....

Повторението на една и съща грешка е признак на?

преди 31 минути, Звяра написа:

Начин който не нарушава правилата.

Ето това е разликата, дзверче, между ироничен отговор на провокация и хамалски език и перчене...

преди 33 минути, Звяра написа:

И тук се появява невинния Анди заради когото изпонаказахте половината форум?

И кои са тея половин форум, който са изпонаказали заради мен, бре дзверче....

Аз знам само за Митко, но па него са го наказвали и когато аз не пишех, начи не аз съм причината май...

Друг кой са наказвали заради мен?

преди 37 минути, Звяра написа:

Той все е невинен и все се заяжда и провокира другите потребители. Обърнете внимание, нали си коментирате и виждате кой какво пише?

Имал съм предупреждение от Алгор...

Трили са ми постове...

Заяждам се с тези, които се заяждат и провокирам тези, които провокират...

преди 39 минути, Звяра написа:

Не виждате ли неговите глупости, в никоя тема не пише по темата, и това ли не го виждате?

Това, че ти не разбираш, какво четеш, не означава нито, че са глупости, нито че не са по темата...

преди 42 минути, Звяра написа:

Все на някой отговарял и този някой все е от тези, които ги наричат "амеби", сигурно пак е случайност!

Ако посочиш един мой коментар, където наричам група от хора "амеби" веднага сам си налагам доживотен бан от форума...

Ще можеш ли?

Щото аз мога да посоча твои коментари, където наричаш всеки с различно мнение от твоето член на "отбор копейка"....

Ти самия на колко от тези, които имат подобно на твоето мнение си направил забележка да не обиждат и провокират другите, или самият ти обиждаше и провокираше?

преди 50 минути, Звяра написа:

Не мислите ли, че много станаха тези случайности?

Няма нищо случайно, дзверче, за всяко нещо си има обяснение...

Третия закон на Нютон, комбинирано с втория....

преди 57 минути, Звяра написа:

Във нито една тема не съм го видял да пише по темата!

Защото гледаш, но нимойш да виждаш...

Дет са вика, не си кьорав, но не видиш...

За което вина няма никой друг, освен самият ти...

преди 59 минути, Звяра написа:

Сиреноо, знаем че си нощна птица!

Лягай да спиш спокойно.:D

Туй пред вратата ли?

преди 28 минути, Звяра написа:

Хубавото е, че неосъзнателно потвърждавате това, което започнах да казвам! :popcorn2:

Веселото е, че неосъзнато потвърждаваш, че си неосъзнат...

преди 15 минути, Звяра написа:

виж кво, то все някой трябва дърпа конците за да се оплитат така, нали?

Когато един първобитен, не можел да си обясни нещо, то винаги е прибягвал до "намесата на външни свръхсили"....

С хилядолетията това бавно се е заменяло с опознаване на законите на природата, усъвършенстване на ума, опознаване на самия себе си....

А днес, чрез такива като твоите "обяснения", ясно личи, че значителна част от човечеството е поело по обратния път...

Режисьора на този клип на Фетбой Слим е бил пророк....

преди 21 минути, Imarat Donbass написа:

Сирена/Инана-ми ето до къде ти стигат възможностите,дори името не и знаеш :lol6:

За теб определено са самотни,аз нямам тази чест ;) 

Нали знаеш, че тук всичко е споделено? :D

За мен не е важно кой как се казва, а как се пише във форума. Другото не е от значение, а и не ме интересува. :cool:

За разлика от вас аз в този форум съм от създаването му, и не ми е приятно да гледам как една уговорка между колко сте? Двама-трима и една жена? Не ми е приятно да гледам как една коалиция го съсипва, унищожава заради интереси свързани със Русия! :(

Аз не влизам тук да чета провокациите на потребителя Анди към определени и умишлено предубедени хора, нито другите караници които предизвиквате. Аз влизам да се забавлявам и да си пиша хората! Крайно време е да се спрете с тези коалиции и уговорки. Не е нужно да продължавате да гоните хората докато останат само такива, обичащи русия и комунистите. Затова не останаха потребители!:mad:

Спрете се!

преди 5 минути, andiay написа:

Казах ти - първо се научаваш да прочиташ, после четеш толкова, колкото е нужно, за да прочетеш, а едва след това пишеш...

Чети подписа на Калин Карабойчев, докато успееш да го прочетеш....

С това....

Отговарям на това...

А целият "диалог" с Цоцо / Цоцко на галено, започна с това...

Него питал ли съм го нещо, за да ме цитира?

Понеже твърдиш, че;;;

Отговарям на провокации дзверче, без значение дали към мен или някой друг, като също провокирам от своя страна, но спазвайки все пак някакво приличие...

Който е чувствителна душа и не може да деяни да го провокират, да не провокира и самия той...

Нееднократно съм казвал, че не ми пука кой и как ме нарича, но и няма да остана длъжен на никой, който си позволи...

То се е получило бре дзверче, ма не го осъзнаваш...

Самият факт, че прибягваш за втори път до подобни интриги спрямо мен го доказва....

Съгласен ли си да пусна тук кореспонденцията ни на ЛС с теб, точно преди първото наказание срещу Митко?

Кореспондеция, която ти започна...

По-неприятен отколкото той да ме нарича гей?

Или просто неприятен, защото отговаря на истината - а именно, че е абсолютен невежа по темата, която коментира и единствената му цел е да обижда каруцарски всеки с различно мнение от неговото....

При това, аз постъпих според своите разбирания и сам си наложих "наказание", дори по-дълго от неговото....

Щом се появих отново, без да му обръщам внимание, той пак ми тръгна с рогите напред....

Обиждаше семейството ми, родителите ми (отдавна покойници) и самия мен...

И това се повтаряше след всяко негово наказание....

Повторението на една и съща грешка е признак на?

Ето това е разликата, дзверче, между ироничен отговор на провокация и хамалски език и перчене...

И кои са тея половин форум, който са изпонаказали заради мен, бре дзверче....

Аз знам само за Митко, но па него са го наказвали и когато аз не пишех, начи не аз съм причината май...

Друг кой са наказвали заради мен?

Имал съм предупреждение от Алгор...

Трили са ми постове...

Заяждам се с тези, които се заяждат и провокирам тези, които провокират...

Това, че ти не разбираш, какво четеш, не означава нито, че са глупости, нито че не са по темата...

Ако посочиш един мой коментар, където наричам група от хора "амеби" веднага сам си налагам доживотен бан от форума...

Ще можеш ли?

Щото аз мога да посоча твои коментари, където наричаш всеки с различно мнение от твоето член на "отбор копейка"....

Ти самия на колко от тези, които имат подобно на твоето мнение си направил забележка да не обиждат и провокират другите, или самият ти обиждаше и провокираше?

Няма нищо случайно, дзверче, за всяко нещо си има обяснение...

Третия закон на Нютон, комбинирано с втория....

Защото гледаш, но нимойш да виждаш...

Дет са вика, не си кьорав, но не видиш...

За което вина няма никой друг, освен самият ти...

Туй пред вратата ли?

Веселото е, че неосъзнато потвърждаваш, че си неосъзнат...

Когато един първобитен, не можел да си обясни нещо, то винаги е прибягвал до "намесата на външни свръхсили"....

С хилядолетията това бавно се е заменяло с опознаване на законите на природата, усъвършенстване на ума, опознаване на самия себе си....

А днес, чрез такива като твоите "обяснения", ясно личи, че значителна част от човечеството е поело по обратния път...

Режисьора на този клип на Фетбой Слим е бил пророк....

Оправданията ти няма да минат този път!

Колкото и заплахи да ми отправяте, няма да се спра! :grimace:

Това е технически форум, ТОВА ЗНАЕШ ЛИ ГО?

Сега ми покажи, ти в коя от тези теми си писал и на колко хора си помогнал? :mad:

Анди, от мен ако зависеше нали знаеш? ВЕЧЕН БАН!

Редактирано от Звяра (преглед на промените)

преди 12 минути, Imarat Donbass написа:

Абе глупак,какви 2ма-3ма и една жена?!?

Личи си че Анди ти го е нафърфорил дълбоко и болезнено,та чак Русия ти се привижда отляво и дясно :doh:

Имарат Донбас знаеш ли къде е?!?

Мисля, че ясно написах, че мен не ме интересува "Донбас" къде се намира, също и "Серена" как се казва!

Това са си ваши измишльотини, измислици или някакви реални места/имена които нито мен нито другите ги интересува!

Забавен си! :lol6:

За теб ако има значение кое къде се намира, или кой как се казва за мен няма! :D

преди 22 минути, Звяра написа:

За мен не е важно кой как се казва, а как се пише във форума. Другото не е от значение, а и не ме интересува. :cool:

Ето по-горе съм го написал!

Мога и за трети път да го напиша ако е необходимо! :lol6:

Нещо друго ще измислите ли? :giggle1:

преди 1 минута, Звяра написа:

Нали знаеш, че тук всичко е споделено? :D

За разлика от вас аз в този форум съм от създаването му, и не ми е приятно да гледам как една уговорка между колко сте? Двама-трима и една жена? Не ми е приятно да гледам как една коалиция го съсипва, унищожава заради интереси свързани със Русия! :(

Аз не влизам тук да чета провокациите на потребителя Анди към определени и умишлено предубедени хора, нито другите караници които предизвиквате. Аз влизам да се забавлявам и да си пиша хората! Крайно време е да се спрете с тези коалиции и уговорки. Не е нужно да продължавате да гоните хората докато останат само такива, обичащи русия и комунистите. Затова не останаха потребители!:mad:

Спрете се!

И как сполучливо доказваш, колко съм прав, когато съм писал предния си отговор към теб....

Не осъзнаваш колко си неосъзнат...

Но па сполучливо приемаш фантазиите си за реалност....

Тцъ, дзверче, ти, Цоцко, Реджепа, Митко или който и да е друг, изобщо не ми пречите, даже е добре да ви има...

Проблемът ти е, че на теб ти се иска да останат само такива, които те харесват и ти харесваш....

преди 3 минути, Звяра написа:

Оправданията ти няма да минат този път!

И де видя оправдания?

Научи се първо да прочиташ....

преди 4 минути, Звяра написа:

Колкото и заплахи да ми отправяте, няма да се спра! :grimace:

И къде видя заплахи?

Научи се да прочиташ...

преди 5 минути, Звяра написа:

Това е технически форум, ТОВА ЗНАЕШ ЛИ ГО?

Да, знам и в техническия раздел не пиша, там само чета, нямам необходимите познания за да пиша....

А ти знаеш ли, че в този форум има и маса други тематични подфоруми?

Кво е общото между техническа грамотност и Политика?

Или Фотография?

Или още маса други?

Ти защо пишеш в раздел Политика, при условие, че ти липсва елементарна грамотност по темата?

Па и за човек, който до вчера не знаеше, че не е нужно да мести СИМ картата си от телефона на таблета, за да ползва нет на таблета и не знаеше що е туй СмартТВ, прекалено големи са претенциите ти за участник в  Технически форум...

преди 16 минути, Звяра написа:

Сега ми покажи, ти в коя от тези теми си писал и на колко хора си помогнал?

Горе съм ти отговорил - прочети го, ако можеш...

През живота си съм помогнал по един или друг начин на повече хора, отколкото ти ще си в състояние да помогнеш и в 1000 форума...

Просто помогнал и помогнал имат различна тежест....

преди 20 минути, Звяра написа:

Анди, от мен ако зависеше нали знаеш? ВЕЧЕН БАН!

Е, казвал съм ти, мисленето ти е чисто комунистическо...

Да, знам, затова и такива като теб няма как да създадат форум като този и да го развият....

@Imarat Donbass

Обидата нито ще я докладвам, нито желая да предприемат някакви мерки като например: да ти трият коментарите или да ти наказват профила. Дано си го оставят така, целия разговор, цялата тема! Виж аз съм единственния от целия форум, който не желае да те наказват и дори и на @АСПЕКТ писах да не те докладва! Съвсем сериозено го казвам, писах му Л.С. да не те докладва онази вечер! :)

преди 5 минути, andiay написа:

И как сполучливо доказваш, колко съм прав, когато съм писал предния си отговор към теб....

Не осъзнаваш колко си неосъзнат...

Но па сполучливо приемаш фантазиите си за реалност....

Тцъ, дзверче, ти, Цоцко, Реджепа, Митко или който и да е друг, изобщо не ми пречите, даже е добре да ви има...

Проблемът ти е, че на теб ти се иска да останат само такива, които те харесват и ти харесваш....

И де видя оправдания?

Научи се първо да прочиташ....

И къде видя заплахи?

Научи се да прочиташ...

Да, знам и в техническия раздел не пиша, там само чета, нямам необходимите познания за да пиша....

А ти знаеш ли, че в този форум има и маса други тематични подфоруми?

Кво е общото между техническа грамотност и Политика?

Или Фотография?

Или още маса други?

Ти защо пишеш в раздел Политика, при условие, че ти липсва елементарна грамотност по темата?

Па и за човек, който до вчера не знаеше, че не е нужно да мести СИМ картата си от телефона на таблета, за да ползва нет на таблета и не знаеше що е туй СмартТВ, прекалено големи са претенциите ти за участник в  Технически форум...

Горе съм ти отговорил - прочети го, ако можеш...

През живота си съм помогнал по един или друг начин на повече хора, отколкото ти ще си в състояние да помогнеш и в 1000 форума...

Просто помогнал и помогнал имат различна тежест....

Е, казвал съм ти, мисленето ти е чисто комунистическо...

Да, знам, затова и такива като теб няма как да създадат форум като този и да го развият....

Стига си лъгал и мазал!

То се вижда кой, какво, кого! :)

току-що, Звяра написа:

Стига си лъгал и мазал!

То се вижда кой, какво, кого! :)

И за кое съм излъгал?

Да, вижда се, от тези, които могат да виждат...

Ти нимойш....

Не отговори - съгласен ли си да пусна тук онази наша кореспонденция по ЛС?

А Аспект що намесваш в момента, май и ти сам не знаеш....

преди 3 минути, andiay написа:

Не отговори - съгласен ли си да пусна тук онази наша кореспонденция по ЛС?

Какво?

Коя кореспонденция?

Къде си ме питал?

Това не съм го прочел!

Не ти чета всичките чаршафи! :biggrin:

току-що, Звяра написа:

Какво?

Коя кореспонденция?

Къде си ме питал?

Това не съм го прочел!

Не ти чета всичките чаршафи! :biggrin:

Мхм, не четеш, не можеш да прочиташ, но отговаряш...

Никога не бих могъл да докажа, колко съм прав за теб така, както ти го доказваш...

С теб сме имали само една кореспонденция....

преди 13 часа, andiay написа:

Мхм, не четеш, не можеш да прочиташ, но отговаряш...

Никога не бих могъл да докажа, колко съм прав за теб така, както ти го доказваш...

С теб сме имали само една кореспонденция....

Виж сега, не знам за каква кореспонденция толкова много настояваш да покажеш и не знам какво ще докажеш със нея?

Аз съм Звяра, нов потребител съм и никой не ме познава, новобанче!

Нещо ако мислиш, че би могъл да постигнеш или да докажеш или да се оправдаеш, давай ти си!!! :rolleyes:

Ме не знам защо изобщо ме питаш?

Аз също мога да покажа кореспонденция, искаш ли? :D Моята май ще е по-интересна! :biggrin:

Виж сега какво, ти решаваш, но след това да не ти натрият сол на теб. На мен ми е безразлично! :giggle1:

Не блъфирам! :nono: Пробвай ме? :)

току-що, Звяра написа:

Не блъфирам! :nono: Пробвай ме? :)

Давай, пробвам те...

Ма не разбрах - имам ли разрешение да публикувам нашата?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.