Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос към администратора

Featured Replies

преди 2 минути, andiay написа:

Давай, пробвам те...

Звяр се гледа в очите!

79f79a6aa5bfb99dc533938db9faef0f.jpg

Това не е предизвикателство!

Не ме изкушава!

Искам стимул за да я изложа качествено пред всички! :) Навит съм!

Ти решаваш!

преди 6 минути, andiay написа:

Ма не разбрах - имам ли разрешение да публикувам нашата?

Аз съм сам!

Вие сте няколко!

Вие преценете!

• Отговори 76
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Долната снимка предполагам отговаря на въпроса. Тогава е почивал 13 дни, сега ще почива 30 и така ще се удвояват дните.  Използвайте системата за докладване не публикувайте теми.   

• А бре дзверче, аз казах ли ти, че пак до тук ша стигнеш? Па да скимтиш лъжейки.... Всеки мой коментар, който си цитирал тук е отговор към предходно мнение на Цоцо, или на галено Цоцко към ме

• M.Николов
    M.Николов

Кое точно не разбра, администратора по-горе поясни, че промяната в текста на чужд цитат е нарушение на правилата.Coco 1 е извършил няколко такива нарушения, посочени са в поста ми по-горе, така че е н

Публикувани изображения

току-що, Звяра написа:

Звяр се гледа в очите!

Това не е предизвикателство!

Не ме изкушава!

Искам стимул за да я изложа качествено пред всички! :) Навит съм!

Ти решаваш!

Казах, пробвам те...

Но... пак не отговаряш - имам ли съгласието ти да публикувам нашата с теб?

преди 1 минута, andiay написа:

Казах, пробвам те...

Но... пак не отговаряш - имам ли съгласието ти да публикувам нашата с теб?

Аз със теб нямам кореспонденция!

Не те знам на какво толкова много държиш и защо мен питаш?

Публикувай каквото си искаш, аз ще направя същото! :handshake:

преди 9 минути, Звяра написа:

Аз със теб нямам кореспонденция!

Не те знам на какво толкова много държиш и защо мен питаш?

Публикувай каквото си искаш, аз ще направя същото! :handshake:

Единствено доказваш, колко съм прав за теб....

Кое от това, което току що ми пусна на ЛС, според липсващото в главата ти, би трябвало да ме притесни или пък да притесни Сирена / Инана?

Знаеш ли, че според правилата на този форум, да препращаш лични разговори към трето лице е наказуемо?

Ти не си и дзверче, не си и петле, ти си най-обикновена домакиня, чийто мъж я пренебрегва и единственото й забавление остават интригите...

Се едно пред мен е героинята на Глен Клоуз в Опасни връзки...

Абсолютна пародия си....

А криейки се зад поредния ти нов профил, за да се отречеш от думите си е поредното доказателство, колко добре съм те описал...

И да, розовите цигари  ти прилягат перфектно....

Давай, шивачке...

Публикувай тук, това, което ми пращаш на ЛС?

Стиска ли ти?

Анди, продължаваш да лъжеш и мажеш? :D Казах ли че си забавен? :lol6:

Щеше да ми показваш някакви неща, незнайно от кого и кога, нещо недоказуемо? 🤔 Да си лягам ли, че имам работа днес или ще си показваме? :giggle1:

Анди, казах ти нещо!

Виж хубаво!

Дано днес в Администрацията разгледат разговора и вземат правилното решение! Все пак е за тяхно добро, а не за моя лична облага!

Хубав ден!

Редактирано от Звяра (преглед на промените)

току-що, Звяра написа:

Анди, продължаваш да лъжеш и мажеш? :D Казах ли че си забавен? :lol6:

Щеше да ми показваш някакви неща, незнайно от кого и кога, нещо недоказуемо? 🤔 Да си лягам ли, че имам работа днес или ще си показваме? :giggle1:

Анди, казах ти нещо!

Виж хубаво!

Дано днес в Администрацията разгледат разговора и вземат правилното решение! Все пак е за тяхно добро, а не за моя лична облага!

Хубав ден!

Виждам шивачка да пуши розова цигара....

Ако ти не публикуваш тук това, което ми прати и писа на ЛС, то аз ще се постарая Администрацията да го види....

Нека преценят сами кой прави интриги и какво цели....

Както казах, аз няма от какво да се притеснявам....

Но... ти нарушаваш правилата...

А този форум ти е важен...

Не за друго, а за да може шивачката да  поживее като Звяр, поне виртуално....

Давай Анди, нека силата бъде с теб!

Какво ли не прави отчаянието, търсят да се хванат за най-дребното в опита си да се измъкнат от батака. Анди, не аз съм този, който е затънал до шията в батак! :)

Добре ги споменаваш правилата, но щеше да бъде още по-добре ако ги спазвахте ти и нейно величество кралицата!

Все невинни душици, изгониха хората от форума.

Първо фалира форума на "гепи ме"-там сигурно пак аз съм виновен, след това се изпокараха в групата и. Там пак ли аз съм виновен?

Сега ударно във темите! Умно е!

Дори и да се махна аз, това няма да престане! Ще продължи докато не останат само комунисти и руснаци! Умен план!

Истината боли Анди!

Не е като твоите празни от смисъл, заядливи коментари.

току-що, Звяра написа:

Давай Анди, нека силата бъде с теб!

Какво ли не прави отчаянието, търсят да се хванат за най-дребното в опита си да се измъкнат от батака. Анди, не аз съм този, който е затънал до шията в батак! :)

Добре ги споменаваш правилата, но щеше да бъде още по-добре ако ги спазвахте ти и нейно величество кралицата!

Все невинни душици, изгониха хората от форума.

Ако съм нарушил правилата, то спокойно ще си понеса последствията и ще ми е за урок...

Но... да се опитваш да ме изнудваш на ЛС, пращайки ми твой чат с друг потребител, който е имал наивността да ти сподели нещо лично, без да получиш разрешение от него, е не само против правилата на форума, а е против елементарния човешки морал....

На такива хора им викат мерзавци....

преди 21 минути, andiay написа:

Ако съм нарушил правилата, то спокойно ще си понеса последствията и ще ми е за урок...

Но... да се опитваш да ме изнудваш на ЛС, пращайки ми твой чат с друг потребител, който е имал наивността да ти сподели нещо лично, без да получиш разрешение от него, е не само против правилата на форума, а е против елементарния човешки морал....

На такива хора им викат мерзавци....

Анди, затъваш още повече, не го ли разбираш?

Аз нищо и никой не изнудвам, ти започна!

Прочети по-нагоре всичко го пише черно на бяло, ти започна със някакво публикуване на лична кореспонденция, незнайно от кога и със кого, твърдиш че е смен! :lol6:

Аз ти казах, че също мога да публикувам лична кориспонденция ако ти го направиш и ти казах, че чакам, а ти се отказа! Сега казваш, че аз съм те изнудвал? :giggle1: Малко срам ако имаше нямаше да продължиш! :giggle1:

Абе щом имаш желание нека да продължим а?

Да не обвиниш след това пак мен?

Я чакай да видя как беше този новия профил? Защо все ми напомня на последните два месеца не занм. @Imarat Donbass хахахаха :lol6:кажи сега на кого е?

Ще сваляме ли картите? :giggle1:

Ще се опитам да позная!

Серена? 🤔 Не не може да е неин, тя е невинна, това е профил на Инана? :lol6: Тя е нали?

И защо така всяка вечер нов профил? Всяка вечер обиди към потребителите от говорилнята? :lol6:

Аре пак ви хванах в крачка! :mad:

Истината боли, май го казах вече! :D

И кво, първо беше @АСПЕКТ, после бях аз, също и @Mediterranean на нея какво и беше? Май някакви обиди свързани с носа и краката? Така ли е?

Спрете се!!!

:)

току-що, Звяра написа:

Прочети по-нагоре всичко го пише черно на бяло, ти започна със някакво публикуване на незнайно от кого и със кого кореспонденция! :lol6:

преди 1 минута, andiay написа:

Кажи за профилите които последните два месеца се появяват в говорилнята и обиждат нас? :rolleyes:

Всяка вечер нови профили? Кажи, кажи!

преди 28 минути, Звяра написа:

Аз ти казах, че също мога да публикувам лична кориспонденция ако ти го направиш и ти казах, че чакам, а ти се отказа

Прочети по-нагоре всичко го пише черно на бяло, ти започна със някакво публикуване на незнайно от кого и със кого кореспонденция! :lol6:

Аз ти казах, че също мога да публикувам лична кориспонденция ако ти го направиш и ти казах, че чакам, а ти се отказа!

Пак се криеш зад новия си профил бъзлива шивачке....

Знаеш много добре с кого - с теб, с най-използвания ти профил....

Кога - февруари....

Тема - да внимавам, че щели да ме накажат заради Митко Вълчев....

Няма как да публикувам кореспонденцията, без изричното ти съгласие...

Аз не съм шивачка....

И аз ти казах - публикувай...

Но...не ти стиска...

Затова ми прати неква част на ЛС, заплашвайки ме, че ако не съм спрял да пиша тук, то ще размислиш и ще пускаш тук....

И съм щял да загубя....

Какво да загубя не разбрах - изтри си съобщението....

Ето - пак питам, мога ли да публикувам тук тазвечерната ни кореспонденция?

Това, което е останало от нея....

Пак ли не е ясно с кого е била?

Абе щом имаш желание нека да продължим а?

Давай...

Да не обвиниш след това пак мен?

Ти сам си пишеш обвинителния акт, няма нужда аз да те обвинявам...

Я чакай да видя как беше този новия профил? Защо все ми напомня на последните два месеца не занм. @Imarat Donbass хахахаха :lol6:кажи сега на кого е?

Викат му Василиий...

Не го знам кой е...

До говорилнята не бях се засичал с него...

Ще сваляме ли картите? :giggle1:

От сега ти казвам, че си загубил...

Покера не е нито до късмет, нито до предположения....

За него се иска бърз ум, наблюдателност и здрави нерви....

Не притежаваш нито едно от тези качества...

Ще се опитам да позная!

Серена? 🤔 Не не може да е неин, тя е невинна, това е профил на Инана? :lol6: Тя е нали?

Не смятам, че е неин...

Както казах, ще загубиш...

И защо така всяка вечер нов профил? Всяка вечер обиди към потребителите от говорилнята? :lol6:

Ми той човека си го казва, що е с нов профил....

Банват го и трият коментариите му...

Нямам идея що се е стигнало до това....

Явно си го е заслужил и на няколко пъти му го намекнах...

Ако е умен, требе да ме е разбрал...

Аре пак ви хванах в крачка! :mad:

Хванал си се себе си в крачка и сиги са чудиш ка да са измъкнеш...

И стигаш до.... "Руснаците са виновни"....

Истината боли, май го казах вече! :D

Ако можеше да проумееш истината - хм, щеше да те заболи като оголен нерв....

преди 29 минути, Звяра написа:

И кво, първо беше @АСПЕКТ, после бях аз, също и @Mediterranean на нея какво и беше?

Към Аспект, въпросния потребител Василиий със сигурност има по-особено отношение....

Не им знам историята, а и не ме интересува...На теб ти се подиграв, защото си плачеш за подигравка...

Със Средиземната просто се шегува, както и аз се шегувам, както и тя се шегува....

Затуй му викат Говорилня...

преди 35 минути, Звяра написа:

Май някакви обиди свързани с носа и краката? Така ли е?

Закачки, а не обиди...

преди 36 минути, Звяра написа:

Спрете се!!!

ми спри си фантазиите и ще видиш, че всичко е изчезнало...

Друг нимой ги спре...

преди 33 минути, Звяра написа:

Кажи за профилите които последните два месеца се появяват в говорилнята и обиждат нас? :rolleyes:

Казал съм, но едва ли ще го прочетеш....

Никой не те обижда, ти сам се обиждаш...

А и си бъзлив мерзавец...

@Звяра Този, който си прави почти всяка вечер нов профил е Васил. Имаше профил с името Васил, даже ми е пращал негови снимки. 

Той обича като си пийне нощем, да се заяжда с хората.

на 8.12.2023 г. в 3:22, Звяра написа:

Сега ми покажи, ти в коя от тези теми си писал и на колко хора си помогнал? :mad:

Ти тук например какво помогна? Правила ли? 😁 

на 7.12.2023 г. в 23:16, Звяра написа:

Сега България се управлява от "Продължаваме Промяната"!

Нормално е, трябва да има промяна!

Промяна или подмяна? Че нещо уж реформатори пък то каква излезе тя ... ментаци. Баси и неграмотниците са тия от промяната щом си мислят ,че светът започва и свършва с тях. Мдаммм 🤡

преди 1 час, nikssi написа:

Ти тук например какво помогна? Правила ли? 😁 

Промяна или подмяна? Че нещо уж реформатори пък то каква излезе тя ... ментаци. Баси и неграмотниците са тия от промяната щом си мислят ,че светът започва и свършва с тях. Мдаммм 🤡

Нали съм го написал.

Това което желае човека не се предлага от Windows.

Аз със този коментар не съм искал да помогна, а по-скоро да дам съвет. Например ако смени ОС с алтернативна ще получи това което иска.

Ето, прочети.

преди 7 часа, Звяра написа:

Има много хубави ОС но те нямат нищо общо с Windows!

Както и да е, изтрих коментара.

преди 14 минути, nikssi написа:

И защо си триеш коментарите?

Защото могат да бъдат използвани срещу мен. Има много лоши хора Ники!

Затова се и заличавам! :cool:

преди 5 минути, Звяра написа:

Защото могат да бъдат използвани срещу мен. Има много лоши хора Ники!

Затова се и заличавам! :cool:

Кои са лошите? Заплашвал ли те е някой с нещо? Къде си сбъркал, че да си трил, а ако си трил нещо супер интересно и провокативно, какъв е смисъла да се отмяташ от думите си, ако тия дето са "лошите" вече го знаят? По-добре мъжката да си отстояваш на мненията даже когато са погрешни, винаги можеш да ги "анулираш" с нови мнения, в които достойно признаваш някаква грешка вместо да триеш. Това им дава възможност да си фантазират, че си победен.

Тази тема трябва да се премести в дрън дрън всекидневните караници и разправии! Подобно на темата на гражданина в повече.

на 11.12.2023 г. в 18:57, Belefor написа:

Тази тема трябва да се премести в дрън дрън всекидневните караници и разправии! Подобно на темата на гражданина в повече.

Принципно, ако имаш такова желание, то, докладвай! ;) 

Бог е милостив! :) 

В тази тема мисля да си задам въпросчето, което не е точно въпрос, защото знам отговорите, но ако има възможност нещо да се предприеме, ще бъда Благодарна.

Става въпрос за РЕКЛАМИТЕ! Хубаво, че възпитано и със съобщения обяснявате как сайта се издържа от тях, и за това е безплатен. Хубаво, че има ВИП-абонамент. Нямам нищо против да ми се мяркат обувки, дрехи, промоции, бижута и т.н., но има един тип реклами, които лично аз не харесвам и изпитвам отвращение дори. Хайде, неприятно ми е. Добре, че мога да им сложа хиксчето и да ми се обещае че повече няма да я виждам, но си остава неприятното усещане до следващата подобна. 

Не знам дали имате филтър за подобни неща, но е малко противоречиво, когато има правила и забрани за видеоклипове, а самата аз съм имала и наказание за музикален клип, а в същото време понеже имам възможността да пиша безплатно във форума, да трябва да изтърпя ...( няма да изброявам)

Вероятно доста мнения не са с особена стойност, но пък голяма част от безплатно пишещите правят контента на този форум, и може да имат поне елементарни изисквания, да не е толкова неизбежно, и всички и всякакви реклами да се допускат.

преди 4 минути, Maleficient написа:

В тази тема мисля да си задам въпросчето, което не е точно въпрос, защото знам отговорите, но ако има възможност нещо да се предприеме, ще бъда Благодарна.

Става въпрос за РЕКЛАМИТЕ! Хубаво, че възпитано и със съобщения обяснявате как сайта се издържа от тях, и за това е безплатен. Хубаво, че има ВИП-абонамент. Нямам нищо против да ми се мяркат обувки, дрехи, промоции, бижута и т.н., но има един тип реклами, които лично аз не харесвам и изпитвам отвращение дори. Хайде, неприятно ми е. Добре, че мога да им сложа хиксчето и да ми се обещае че повече няма да я виждам, но си остава неприятното усещане до следващата подобна. 

Не знам дали имате филтър за подобни неща, но е малко противоречиво, когато има правила и забрани за видеоклипове, а самата аз съм имала и наказание за музикален клип, а в същото време понеже имам възможността да пиша безплатно във форума, да трябва да изтърпя ...( няма да изброявам)

Вероятно доста мнения не са с особена стойност, но пък голяма част от безплатно пишещите правят контента на този форум, и може да имат поне елементарни изисквания, да не е толкова неизбежно, и всички и всякакви реклами да се допускат.

Какво толкова ти рекламират? Така като не казваш нищо не се разбира какво те дразни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.