Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Цъкащото поколение.

Featured Replies

Ами да. Преди малко тролейбуса са качи от зор с предницата на тротоара! Една кифла, не стига че минава на червено, ама си и цъка на телефона! Шофьорът я ошамари доста като я питаше: "В затвора ли искаш да ме вкараш п.......о миризлива?" Тая гледаше точно като дрогирана овца!

Тия вече са навсякъде! Повече от хлебарки са! В градския транспорт, всичко цъка. По улиците, всичко цъка. В парка, всичко цъка. Вече гледам, че има откачалки и на моите години цъкащи, но естествено предимно младите. Някой искал да си разцъква компа, друг таблета, телефона. Всичко вече цъка. Младите са некадърни да се запознаят на улицата, но цъкат в нета, знаят много и т.н. Ако излязат от нета обаче, не знаят какво да правят, защото в реалния живот не можеш да цъкаш, да се правиш на майстор, да говориш идиотщини както го правиш в мрежата цъкайки и естествено голямата част - анонимни цъкачи. Ни гадже, ни семейства в повечето случаи, прости като галфони, но цъкащи!

Какво се случва и ще се случи с тия цъкащи поколения? Или май вече окончателно разцъкани! :angry:

преди 14 минути, Hristo52 написа:

Какво се случва и ще се случи с тия цъкащи поколения?

Абсолютно нищо. Идва поколение/я, които няма да могат почти нищо. Нищо няма да знаят. Няма да ги интересува нищи и даже някой от тях ще ни управляват. Е тогава ще ни се разкаже играта. Ако в следващите има няма 20-30 години има България ще е добре.

преди 24 минути, Hristo52 написа:

но естествено предимно младите.

Щот не си се загледал колко много 50-60+ годишни лели бършат у Фейса.

преди 1 минута, цър-вул написа:

Особено като ги видя в автобуса ме напушва на смех .Аз като съм в автобуса рядко гледам телефона само на музика я карам .

преди 12 минути, цър-вул написа:

Представете си само какво ще се случи ако има пак скоро срив и отказ на социалните мрежи та дори и за няколко часа само, при поредния такъв аз го видях с очите си - няма да забравя как една лелка сърцераздирателно плачеше и се молеше на Господ Бог да оправят проблема по-бързо и да и пуснат фейсбука...:hush:

преди 20 минути, цър-вул написа:

Каквото и да разправяш младите откачалки са много повече! Откачиха с тези телефони, та и на улицата да ги сгази нещо! Ходи като дрогирано и зяпа в телефона! Злато ли тече там, що ли, или говорят с извънземни!

За нета си имам комп и си седя вкъщи. А като трябва да говоря е това ми върши идеална работа.

iU5Cnn.jpg.11635e419a5041fdc85a4a89d50f58d2.jpg

Не ходя като откачен по улиците!

Бай Hristo, не може и няма как да накараш младите да ползват такива прости телефони с копчета като твоя, например само ще посоча че на такъв телефон няма как да му сложиш да речем вайбър примерно, а те са свикнали да не го ползват за говорене само а да им ползват на тия съвременните много екстри и функции.

преди 1 минута, grizly написа:

Бай Hristo, не може и няма как да накараш младите да ползват такива прости телефони с копчета като твоя, например само ще посоча че на такъв телефон няма как да му сложиш да речем вайбър примерно, а те са свикнали да не го ползват за говорене само а да им ползват на тия съвременните много екстри.

Така е! И да вкарат някой в затвора. Като тая пикла сутринта! Иначе да се пребиват като нямат акъл, хич не мие, ама страдат и други хора заради тая "мода"

преди 51 минути, hjhj написа:

Ако в следващите има няма 20-30 години има България ще е добре.

Добре, че мене няма да ме има!

преди 15 минути, Hristo52 написа:

Ти да не би да си внук на Ванга?! Хайде сега не предизвиквай и ти съдбата, от къде си толкова сигурен много? Нищо чудно и да изкараш още 2 пъти по-толкова - пожелавам ти го!

На кой колкото си му е отредено - толкова!

преди 23 минути, grizly написа:

На кой колкото си му е отредено - толкова!

Е да де, ама да стана на 100...не вярвам! :) Нали знаеш, че смъртта е и като спасение! За нещо се казва "Добре че няма да ме има!" 

преди 44 минути, Hristo52 написа:

Напълно съм съгласен че е добре че няма да те има.

А на моят син съм му дал освен Панасоник с бутони и едно дребно Самсунгляче GSM ( като твоето) да си го носи в джоба на ризата. Той е единственият от децата от класа му да няма смартфон. Благодарение на това е с най-голям успех от всичките 150 съученици и съученички на по 16 годинки в неговата гимназия.

В малкия белгийски град в който живея пешеходците са с абсолютно предимство, понеже шофьорите така са ги разглезили. На изход от училищата са страхотна напаст, същински самоубийци и момчета и момичета. Тия ако дойдат в София на екскурзия и ги пуснат по два трима да разглеждат града, половината ще бъдат приети в Пирогов, па някои може и в гробищата даже.

И аз нямам смартфон и най-вероятно ще успея никога да не ми се налага да имам.
Предвид на факта че има таблети с 11 инчови екрани и може да им се мушкат СИМ карти, или пък 11 инчови лаптопчета с УСБ бисквитка да ловят интернет от 4Г, има чалъм човек да не се подчинява на модата на смартфоните.

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Той е единственият от децата от класа му да няма смартфон.

Единствените от Мосейково. Сделано в СССР

image.png.70935c8cd362ccb46c5279ae1e155827.png

преди 3 часа, Hristo52 написа:

Ами да. Преди малко тролейбуса са качи от зор с предницата на тротоара! Една кифла, не стига че минава на червено, ама си и цъка на телефона! Шофьорът я ошамари доста като я питаше: "В затвора ли искаш да ме вкараш п.......о миризлива?" Тая гледаше точно като дрогирана овца!

Тия вече са навсякъде! Повече от хлебарки са! В градския транспорт, всичко цъка. По улиците, всичко цъка. В парка, всичко цъка. Вече гледам, че има откачалки и на моите години цъкащи, но естествено предимно младите. Някой искал да си разцъква компа, друг таблета, телефона. Всичко вече цъка. Младите са некадърни да се запознаят на улицата, но цъкат в нета, знаят много и т.н. Ако излязат от нета обаче, не знаят какво да правят, защото в реалния живот не можеш да цъкаш, да се правиш на майстор, да говориш идиотщини както го правиш в мрежата цъкайки и естествено голямата част - анонимни цъкачи. Ни гадже, ни семейства в повечето случаи, прости като галфони, но цъкащи!

Какво се случва и ще се случи с тия цъкащи поколения? Или май вече окончателно разцъкани! :angry:

Ще се научат като останат гладни, без ток и вода. Тогава ще им спре и интернет. Естествено, няколко милиона от тях ще се самоубият, но пък ще се рестартира системата. Звучи зловещо, но е точно така.

преди 4 часа, Hristo52 написа:

Пенсионер, децата ли искаш да забраниш сега? По твоето време всички са строяли комунизма сигурно, не е имало свободна воля и всичко е било перфектно. И много могат да ти кажат в лицето какво представляваш, просто са жалостиви към купчината стари... каквато представляваш. И най-културното дете да те подмине усмихвайки ти се вежлививо, ти ще речеш, че се е напукало с бЕло или нальокало с бира. Истината е, че си просто едно злобно старче дето има само интернет да си излива мъката от нереализиралия му се живот и близките му, които не го харесват и са го оставили сам немил и недраг. Освен да гласуваш за копейките дето ще връщат казармата, да попЦуваш в интернета младите, да поцъкаш език и да се почешеш между бузите долу преди да хвърляш замръзени кебапчета на скарата и да се надяваш да не ти цапат много покривките, че сам се налага да си ги събираш и переш, че никой не те понася и не ще да ти работи за 1000-та лв, друго не ти е останало. Жалка картинка си. Не ти е виновно никакво поколение за окаяния ти живот дето сам си си го заслужил с тая отвровна злоба дето сееш. Едва ли го осъзнаваш, сигурно имаш механизъм да се пазиш, че иначе нямаше още да си жив, ако беше интелигентен и самоосъзнат за това на какво дередже си се докарал на ядосан самотен ракияджия в края на силите си. 

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Той е единственият от децата от класа му да няма смартфон.

А ти си ужасен родител. Да не му се чудиш после що още ще е девствен като стане на 20.

преди 22 минути, Гражданин написа:

А ти си ужасен родител. 

Така ли бе ?
Още като стана на 10 год. му сглобих компютър с чисто нови дънна платка, процесор, РАМ, клавиатура, мишка , уеф камерка и т.н.
Тогава връстниците му се мъчеха с миниатюрните екранчета на 7 или 8 инчови таблетчета и адски скапаното Wi-Fi на втория етаж в къщата на родителите им, където са техните стаи.
Синът ми ползва 7 инчовия таблет само по хотели с безплатното Wi-Fi.

А до компютърът му в неговата стая има ЛАН кабел, не се мъчи на Wi-Fi.

Той моят син и джобни пари няма, ха ха ха ... има достъп до банкноти и монети колко си иска и банкова карта с около 200 € в нея, от съображения за сигурност не слагам повече, само през лятото като ходиха у Францата с мамка му турих 1000 € и като се върнаха ги изтеглих обратно.

Колко от българчета на негова възраст имат същото ?

Ти син имаш ли, или те е мързяло да се разправяш да спиш с жена ?

преди 9 минути, Белгиеца написа:

Така ли бе ?

Колко от българчета на негова възраст имат същото ?

Много деца имат същото и родители, които ги подкрепят в това да имат въображение с новите играчки, защото живеят в 21 век и не могат да ги оставят да изостават от връстниците си заради съмнителни педагогически разбирания. Пропусна да ми кажеш дали сина ти си е имал гадже. Защото днешните въртиопашки изобщо не ги познаваш, това не са въртиопашките когато ти си бил ученик по времената когато Клинтън е бил президент. Нещата са се развили страшно много и твоята упоритост да си живеете и да се възпитавате в балончето на твоето време кара сина ти да бъде нещастен. Никоя мацка в училище няма да го погледне, ако той не е в крак с времето си и да ѝ обяснява "нямам снапчат щото тати не дава, смята че ме възпитава по-натурално с възпитание тип 20 век" или по някакъв друг начин ѝ го формулира като причина за това, че изостава от връстниците си, няма да има значение. Тя ще се избухне в смях, а той ще е задръстеняк до завършването. Девствеността в гимназията и пропуските могат да го бележат с белези, които ти ще замазваш с обяснения как всъщност е "гений" и "добре си го учил" та затова даже е ценност това, че е девствен, имало девойки които ще го очакват точно такъв и ще е много по-щастлив и пълноценен. Такива родители като теб си осакатяват децата докато си пълнят самочувствието на гърба им с фалш и лицемерие. От това че си белгийска домакиня по цял ден съвсем си загубил връзка със земята.

преди 7 минути, Белгиеца написа:

от съображения за сигурност не слагам повече, само през лятото като ходиха у Францата с мамка му турих 1000 € и като се върнаха ги изтеглих обратно.

Диванен чехльооо, белгийската крава, ако разбере къф баровец си, със нейните пари, те праща на руския фронт, моментално. 

Айде пак, ти направил ли си дете на някоя ?

Апаа и Прасчо дойде и той дете няма, ама му бръмчат яко бръмбари у главата, която не го слуша повече.

download.png

преди 34 минути, Гражданин написа:

ужасен родител

Той е от социалистическите семейства в 21 век дет си слагат фолио на главите да се пазят от 5G.

преди 5 часа, grizly написа:

Представете си само какво ще се случи ако има пак скоро срив и отказ на социалните мрежи та дори и за няколко часа само, при поредния такъв аз го видях с очите си - няма да забравя как една лелка сърцераздирателно плачеше и се молеше на Господ Бог да оправят проблема по-бързо и да и пуснат фейсбука...:hush:

Голям смях ще е със сигурност.

Вярно тука има няколко много жалки същества. Явно наистина изпуснати от психиатрията! Ти му обясняваш, че всички са станали малоумни. И ходят като идиоти по улиците, ФАКТ неоспорим (вероятно за идиоти това не са факти) и че могат животът си да рискуват или загубят под някой автобус, то обхванато от бяс и злоба ти обяснява, че децата искаш да забраниш, да гласуваш за копейки и други подобни! Нямащо нищо общо с темата. Някой да прочете, че трябва да се забранят децата? Да хвърлял кебапчета на скарата То иска само да плюва и толкова. Пълни жалкари! Кой знае и родителите им какви са, ако не са изоставени де! Такова вкъщи кой ще държи! На времето имаше интернати за такива!

Вийте от яд и злоба, но от това се и умира, та внимавайте де...абе вие си знаете. Има си човека ВСИЧКО, а вие ще продължавате да виете като бесни кучета на месечина! Наистина големи жалкари.

Ицо го е кръстил: Цъкащото поколение, аз бих го нарекъл Насраното поколение!

Хайде да видя усмивки от отбор "амеба" щото толкова си могат!

преди 9 минути, чичо Сашо написа:

Вярно тука има няколко много жалки същества. Явно наистина изпуснати от психиатрията! Ти му обясняваш, че всички са станали малоумни. И ходят като идиоти по улиците, ФАКТ неоспорим (вероятно за идиоти това не са факти) и че могат животът си да рискуват или загубят под някой автобус, то обхванато от бяс и злоба ти обяснява, че децата искаш да забраниш, да гласуваш за копейки и други подобни! Нямащо нищо общо с темата. Някой да прочете, че трябва да се забранят децата? Да хвърлял кебапчета на скарата То иска само да плюва и толкова. Пълни жалкари! Кой знае и родителите им какви са, ако не са изоставени де! Такова вкъщи кой ще държи! На времето имаше интернати за такива!

Вийте от яд и злоба, но от това се и умира, та внимавайте де...абе вие си знаете. Има си човека ВСИЧКО, а вие ще продължавате да виете като бесни кучета на месечина! Наистина големи жалкари.

Ицо го е кръстил: Цъкащото поколение, аз бих го нарекъл Насраното поколение!

Хайде да видя усмивки от отбор "амеба" щото толкова си могат!

Има изключения слава богу, обаче е факт че едни 95% са тотал щета, а това което се задава ще е дори и по-зле, ама много по-зле.
Тези опък които го отричат това нещо са предимно хора от тази група които не желаят да приемат реалността. И как да желаят като от съвсем мали ги учат да живеят в аквариум далеч от всякаква релност?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.