Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

15 септември-първият учебен ден

Featured Replies

Утре е 15 Септември и хиляди малчугани ще влезнат за първи път в училище.Някой спомня ли си първия му ден в училище и ако си спомня нека да сподели.

На всички ученици мога да пожелая лека и спорна учебна година и нека покажат максимума на знанията си. :ph34r::angry::clap:

На всички ученици успешна година и от мен!!!

Колкото до първия учебен ден помня че бях много притеснена и че имаше много хора. Мисля че само това е останало като спомен в мен.

Аз си спомням когато влизах в училището, даже имам една касета каде съм записан кат изтърван съм гледал....Благодаря за пожеланието.

На тези, които ще присъстват - приятно започване на учебната година! Повече учене и по-малко нерви :ph34r:

Не си спомням почти нищо от първия учебен ден но със сигурност бях доста изплашен не знаех какво ме очаква но се оказа доста интересно място :ph34r:

На всички първолаци да им е честито :angry:

Спомням си ,че бях доста стъписана .С плисирана черна поличка и бяла блузка друго не се сещам .А на всички ученици да им върви по вода . :ph34r:

Редактирано от aniiv (преглед на промените)

Аз първият учебен ден се запознах с едно момче и почти през цялото време си бърборихме докато даскалките говореха. cool.gif

Аз също не помня почти нищо, всъщност помня как един мой съученик се разрева за майка си и не искаше да влиза в училище biggrin.gif Май само това помня...ех кога беше това, а сега ще ми е последната година и честно казано малко ме хваща тъгата... sad.gif

Точно от първия ми 15 - ти септември нямам много спомени, само знам , че много бях накипрена - с черна поличка и бяла блузка с фльонги ... едно такова мъничко съм било, уплашено ... но с този ден започват много приятни емоции, след като звършиш ученическите години си ги спомняш само с добро и ти се иска пак да се върнат :)

Пожелавам на всички, които от утре са пак на училище , да си прекарат много пълноценно и готино времето, да си вземат всичко от ученическия живот - и безгрижието, и купоните, и учението - да се забавляват извън и в учебно време и да си ценят училището, докато все още го имат ;)

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Бъдете здрави и усмихнати.

Желая ви незабравима, безгрижна и успешна учебна година. cool.gif

Поздрав - Междучасие

Обещавам да карам на фарове утре, вече днес де. :sobbing:

Айде на добър час на учениците.Ама аз да попитам къде останахме студентите sad.gif

Честит празник на всички учители и ученици! Пожелавам ви ползотворна и успешна учебна година.

На всички учащи се, да ви върви по вода. :sobbing:

school.jpg

Честит Първи учебен ден!

Успешна година на всички учители и ученици!

А честито...и да бъдете съвестни ученици...и да занесете по китка на гуспужата...

:wors::wors::):clap::clap:

Хайде да е честит първия учебен ден на всички ученици и учители във форума. Аз за първи път от 16 години насам няма да ходя на училище нито като ученичка, нито като студентка и както разбрахме, не и като учителка. И ми е много тъжно от факта. Училището ми липсва.

Честит празник на всички учители и ученици.

Аз днес ходих до училище, но това е първата година, през която не отивам там като ученичка. Наистина тъжно, видяхме се с учителите:baby:

Ама аз да попитам къде останахме студентите

А пък ние на 8 декември ще празнуваме,

За първия ми учебен ден не помня много - имах май червена поличка, бяла ризка, лачени обувчици...Не помня много, помня желанието ми да ходя на училище, класната стая, страхът от това ново начало;) Иначе за спомените ми говорят едни снимки, които наскоро разглеждах - точно първия учебен ден ии първата ми чанта(раница) Една розовичка;) Първото му букварче...А бяхме млади...

Аз като представител на учениците благодаря на всички за пожеланията. :clap::clap::yanim::yanim::wors::wors:

Бе аз не съм ученичка, ама някои студенти почваме на 15 :questions:

Айде по мед и масло да ви върви обучението, само 6-ици да носите на мама и тати. :questions:

Аз отивам да цивря за ученическите години......

Да взема да ви поздравя и аз докато съм се прибрал пред компа!Та честито на всички ученици,учители,студенти и които още там празнува!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.