Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фалшиви огромни SSD и Flash памети

Featured Replies

Здравей.

Цената е малко над 7 долара. Аз също се сетих да изпробвам реалната скорост и довечера ще пусна едно прехвърляне на голям обем от данни. И ще кажа резултата, разбира се ...

В онази част, която влиза в USB на компютъра, флашката не е синя. Или аз съм пропуснал, че от USB 3.0 нагоре цветът не е син, а друг. Тази се води USB 3.1. Драма няма - взел съм я за проби.

• Отговори 111
  • Прегледи 15,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Оня ден какво се разбрахме с теб? Че няма да казваш от къде е?

• Емил Костов
    Емил Костов

А аз съм марсианец дошъл да живее на Земята

• Емил Костов
    Емил Костов

Естествено, че е за коша! Даже коша ще го е срам да я приеме! 

Публикувани изображения

Значи,

при тест на 20 файла с големина 67 GB показва това:

spacer.png

След проверка с FakeFrlashTest:

spacer.png

Но, въпреки това, след форматиране, Windows си я показва като 8TB.

spacer.png

преди 7 часа, 2249 написа:

Здравей.

Цената е малко над 7 долара. Аз също се сетих да изпробвам реалната скорост и довечера ще пусна едно прехвърляне на голям обем от данни. И ще кажа резултата, разбира се ...

В онази част, която влиза в USB на компютъра, флашката не е синя. Или аз съм пропуснал, че от USB 3.0 нагоре цветът не е син, а друг. Тази се води USB 3.1. Драма няма - взел съм я за проби.

Няма лошо, че си я купил. Не е за 300-400 лева, а за 15 - 16.  Миналата година мой познат ми донесе същата като тази от Китай но 4 терабайта. Казах му, че е абсолютен фалшификат, но не ми повярва. После се убеди сам. Ненапразно те накарах да и качиш файлове с обем 2-3 терабайта, понеже времето за прехвърляне ще ти се струва че са 2 работни твои дни по 8 часа. Флашката, която беше при мен стигна до около 450-500 гигабайта, почна силно да загрява и накрая - гушна букета. А USB-3  са всички сини - без значение дали е  3,1 или 3,2 Gen То тук, в България е пълно със фалшиви флашки продавани от най известните ни фирми, ти се съмняваш за Китай. Едно време,(преди 40-50 години) японците шашнаха света с техника и то все качествена. Сега го правят китайците, но по нищо не се различава от руското производство. Важното е, че е най евтино.

преди 2 часа, цър-вул написа:

Защото чете модифицираното съдържание на флашката.
Chipgenius какво казва?

Антивирусната го трие. То е ясно, че флашката е менте. Просто исках да се "похваля" ... :writealetter:

преди 4 минути, 2249 написа:

Антивирусната го трие. То е ясно, че флашката е менте. Просто исках да се "похваля" ... :writealetter:

Даже и хубаво си направил, че се "похвали", за да могат да прочетат хората, щото милиони от човечеството са с капаци на очите.

преди 8 минути, 2249 написа:

Е, не би трябвало - легитимни инструменти са!
Аз преди няколко месеца правих подобен експеримент - взех си една 1TB за към 5$. Оказа се 64GB. :) Принудително форматиране на 64GB ии вси е 6.

преди 24 минути, цър-вул написа:

Е, не би трябвало - легитимни инструменти са!
Аз преди няколко месеца правих подобен експеримент - взех си една 1TB за към 5$. Оказа се 64GB. :) Принудително форматиране на 64GB ии вси е 6.

Е то и тука се намират толкова големи за тези пари - и нито някой се опитва да те мине с капацитета, нито играеш тото за това колко голяма и/или използваема ще се окаже накрая, нито чакаш доставка един месец.

Кое от 

преди 35 минути, цър-вул написа:

правих подобен експеримент - взех си една 1TB за към 5$.

не стана ясно? А можеше да е и 128GB...нали? Купих я с ясното съзнание, че совите не са това, което са.

Не, няма да можеш - ще търси програмирания обем и форматирането ще се срива на достигнатия размер.
С някой от инструментите за работа с дискове/дялове създай дял с размер една идeя по-малък от размера, върнат от chipgenius

H2testw каза, че ще ми извади информация след 196 часа. Любезно му отказах.

През AOMEI Partition Assistant премахнах съществуващите два дяла и флашката умря. Към момента не мога да я заредя с нищо.

преди 8 минути, цър-вул написа:

Боже, к'во благоволение...
Да ти кажа ли колко време че сканира? От тук до следващия петък

При мен минава за минута ...

преди 14 минути, Т.Христов написа:

При мен минава за минута ...

При тези флашки дето си ги купил, може да мине и за 30 секунди. И виж там, разгледай линка на Цър-вул от по горен пост, но прочети добре какво е написано от руснаците.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.