Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Валидност на номер на Виваком

Featured Replies

Скоро си вкарах ваучер от 10лв на една сим карта и оператора на 123 ми казва, че е валидна два месеца, а преди беше 11 месеца. Някъде четох, че ти спирали само входящите обаждания и ти вземат парите, ако не си ги изговорил. Въпроса ми е след два месеца номера ще ми стане ли невалиден или просто ще ми вземат парите и няма да мога да звъня, ако не презаредя ? :) 

преди 16 минути, Марин Тодоров написа:

Скоро си вкарах ваучер от 10лв на една сим карта и оператора на 123 ми казва, че е валидна два месеца, а преди беше 11 месеца. Някъде четох, че ти спирали само входящите обаждания и ти вземат парите, ако не си ги изговорил. Въпроса ми е след два месеца номера ще ми стане ли невалиден или просто ще ми вземат парите и няма да мога да звъня, ако не презаредя ? :) 

Питай си пак 123. Тука не сме оператор.

PS: По-вероятно е да си спират изходящите обаждания. Явно ги бъркаш.

Малко вероятно е да ти стане невалиден номера, най-вероятно няма да можеш да звъниш и ще те могат да търсят само ако не я презаредиш отново...

А това че операторите им хал хабер си нямат и дават погрешно инфо за да те излъжат да си купиш нова карта от тях е отделна тема...

Цитат
  • Срокът на валидност на картата, е 12 месеца (1-11 месец входяща и изходяща, 12-ти месец само входящ). Срокът започва да тече от датата и часа на активацията на картата, като всяко зареждане на картата в периода на нейната валидност със сума над 4 лева удължава валидността на картата за нови 12 месеца (1-11 месец входяща и изходяща, 12-ти месец само входящ). Картата се активира в момента на закупуване. Срокът на валидност по картата изтича в последния ден на съответния период (11 и 12 месеца) в часа, съответстващ на часа на активиране на картата.

При презареждане до 19.99 лв. започва да тече нов 60 дневен срок на валидност на баланса, считано от датата и часа на презареждане.Валидността на левовия баланс по картата изтича в последния ден на съответния период в часа, съответстващ на часа на активиране на картата.

Срока на валидност си остава 11 месеца, но парите за да не ти ги вземат трябва да презареждаш преди да изтекат 60-те дни

преди 23 минути, Марин Тодоров написа:

И къде ги чувате тия работи или просто пускате теми наизуст. Най-малкото виж си в договора какво пише.

преди 3 минути, Емил Костов написа:

И къде ги чувате тия работи или просто пускате теми наизуст. Най-малкото виж си в договора какво пише.

Мани го, не е разбрал. Той не прави разлика между входящи и изходящи разговори. Тва с ваучерите е за баламите и е голяма набутвация. Мислех, вече са ги спрели.

преди 6 минути, *S197* написа:

Мани го, не е разбрал. Той не прави разлика между входящи и изходящи разговори. Тва с ваучерите е за баламите и е голяма набутвация. Мислех, вече са ги спрели.

Не, не е набутвация, но при вече неограничени минути и мегабайти е ненужно! 

току-що, Емил Костов написа:

Не, не е набутвация, но при вече неограничени минути и мегабайти е ненужно! 

Точно това имах в предвид.  20 лв ще ги изговориш или ще свършат мегабайтите, защото ще са малко. А на договор е друго.

преди 12 минути, *S197* написа:

Точно това имах в предвид.  20 лв ще ги изговориш или ще свършат мегабайтите, защото ще са малко. А на договор е друго.

Къде не си дал вече 20 лева! Изчезват само за добро утро! 

Валидността на картата мисля, че е повече от една година считано от последното зареждане с ваучер или дебитна карта. Аз последно съм заредил 4 лева на 19.01.2024 и валидността на картата ми стана 20.02.2025. Договорите на FREE2GO са еднакви за всички потребители на плана, а не индивидуални. Това с безлимитните минути и интернет е за хората, които говорят постоянно и не пускат телефона от ръцете си. Аз съм на предлатен план от началото на декември 2023 и ползвам телефона по абсолютно същия начин, както и преди само,че до тук съм платил 8 лева, а на предишният план плащах 23 лева всеки месец ;)  Всеки сам преценя колко да плаща:)

преди 7 минути, *S197* написа:

Гледам, автора се смее на коментарите......

И не само автора :D

преди 42 минути, stoy@n написа:

Валидността на картата мисля, че е повече от една година считано от последното зареждане с ваучер или дебитна карта. Аз последно съм заредил 4 лева на 19.01.2024 и валидността на картата ми стана 20.02.2025. Договорите на FREE2GO са еднакви за всички потребители на плана, а не индивидуални. Това с безлимитните минути и интернет е за хората, които говорят постоянно и не пускат телефона от ръцете си. Аз съм на предлатен план от началото на декември 2023 и ползвам телефона по абсолютно същия начин, както и преди само,че до тук съм платил 8 лева, а на предишният план плащах 23 лева всеки месец ;)  Всеки сам преценя колко да плаща:)

Сигурно си на телефон с физически копчета. Това обяснява всичко.

преди 1 час, *S197* написа:

Гледам, автора се смее на коментарите. Съвсем нормална защитна реакция, когато не разбира нищо човек.

Да се смее колкото иска! Това си е негов проблем. На ден се занимавам с поне 30 такива като него. Не дреме честно да ти кажа!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

На Вива за разлика от другите оператори при презареждане на предплатен с поне 4 лв  започва да тече валидност 11 + 1 месеца. Тези модерните с цена под стандартната ги орязаха да им изчезват парите за изходящи. Обикновено на 2 месеца,  Всеки да си прави сметката. Но за входящи обаждания става.

Номерът си е валиден и се запазва още поне половин година след изтичането на годината, но тогава се блокират и входящите. Всичко е написано, но няма кой да чете.

• Автор

Никакви пари няма да видят тия мизерници. Тоя номер не се използва много и не е оферта да минавам на сметка и договори. Времето ще покаже какво ще стане. Доста свободни съчинения изчетох, но нищо съществено по темата. Само @ined даде някакъв адекватен отговор, ама да видим какво ще стане. :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.