Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални?

Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални? 39 гласували потребители

1. 1. Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални?

• Да
      46%
    • Не
      30%
    • Не мога да преценя
      23%
  2. 2. Бяха ли справедливи мотивите за присъдата му приживе?

• Да
      51%
    • Не
      38%
    • Не мога да преценя
      10%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, Тoни написа:

Явно на хората не им дреме за Навални. За това си ти и подобните на теб, да плачете за него. Плачете, вижда се, че няма проблеми. 😆

Толкова не им дреме, че фашистите в Кремъл държат да го погребат тайно :) 

А какви проблеми да има, държава толкова богата на ресурси, че всеки германец и датчанин трябва да завижда на богатството на всеки руснак, те горките по-зле и от българите :giggle1:

• Отговори 459
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо емблемитично няма и не е бил никакъв символ.Човек с популярност клоняща към нула.Несериозно е да се представя като конкурент на Путин.Все едно, ти, да конкурираш Джокович в тениса. Но няма д

• Проблемът с троловете като Гражданин, Миро Двайсе, Косьо, Реджепа, Ванката и подобните им от отдел Амеба е, че са стряскащо и плашещо неграмотни и неинформирани. Специално за тях е създаден термина "п

• Да. Най - нормалния сред всички. Но е е здрав и няма Алцхаймер.Има феноменална памет.

Публикувани изображения

преди 2 минути, Гражданин написа:

Знаем те, че си от комунистически род. И какво общо има това с темата?

Общото е с това че вие си мислите че тия дето ви упавляват са демократи, питай леля Агата. :)

преди 12 минути, Bubbles написа:

Общото е с това че вие си мислите че тия дето ви упавляват са демократи, питай леля Агата. :)

Кога съм казал, че мисля че ме управляват милеещи за демокрацията хора? Аз избирам по-малкото зло, което е България да е в западните съюзи и да изпитва от западната свобода. Не харесвам робския манталитет, а този свят който най-много ни заплашва с посяването на такъв и вече го е правил веднъж е руският свят. И не само него, а голяма част от света, в който има преобладаващ робски манталитет не ме кефи. Казвал съм го много пъти и съм си защитавал в дискусия позицията. Предимства в евразийския начин на живот няма. Да целуваш гъз на някой диктатор, да рецитираш на изсут пионерски песни и да сглабяш калашник не биха ми били любмите занимания в 7 клас, бих правил всичко възможно да не се случи никога такава реалност в моята страна. 

преди 16 минути, N1K17Y написа:

А какви проблеми да има, държава толкова богата на ресурси, че всеки германец и датчанин трябва да завижда на богатството на всеки руснак, те горките по-зле и от българите :giggle1:

Копейките жадуват за Русия само в интернет. :giggle1: Не си и помислят да ходят там. :giggle1:

преди 15 минути, Гражданин написа:

Кога съм казал, че мисля че ме управляват милеещи за демокрацията хора? Аз избирам по-малкото зло, което е да България в западните съюзи и свобода. Не харесвам робския манталитет, а този свят който най-много ни заплашва с посяването на такъв и вече го е правил веднъж е руският свят. И не само него, а голяма част от света, в който има преобладаващ робски манталитет не ме кефи. Казвал съм го много пъти и съм си защитавал в дискусия позицията. Предимства в евразийския начин на живот няма. Да целуваш гъз на някой диктатор, да рецитираш наизсут пионерски песни и да сглабяш калашник не биха ми били любмите занимания в 7 клас, бих правил всичко възможно да не се случи никога такава реалност в моята страна.

Не мис е спори на тема евразийски съюз защото самата идея глупава и не защото участват Русия, Иран и Китай а защото Азия е много различен конинент от нашия ако и ние българите да сме дошли от там.
А  това с по-малкото зло е най голямата глупост която човек може да направи. Има еди лаф - И голямото л..но и малкото л..но все е л..но

преди 5 минути, Bubbles написа:

Не мис е спори на тема евразийски съюз защото самата идея глупава и не защото участват Русия, Иран и Китай а защото Азия е много различен конинент от нашия ако и ние българите да сме дошли от там.
А  това с по-малкото зло е най голямата глупост която човек може да направи. Има еди лаф - И голямото л..но и малкото л..но все е л..но

Ми като е глупост, че Западът е по-малкото зло, що тогава живееш с децата и жената там, ми не се дружно преселите в прекрасна Евразия? Все отговаряш колко зле е на запад, колко убу е на Евразия, ма не щете там нещо...

о

току-що, Гражданин написа:

Ми като е глупост, че Западът е по-малкото зло, що тогава живееш с децата и жената там, ми не се дружно преселите в прекрасна Евразия? Все отговаряш колко зле е на запад, колко убу е на Евразия, ма не щете там нещо...

о

Кфо? Кога изобщо съм споменавал Еврзия? Пий я тая гинкобилоба бре!
И престани да ми кривиш думите!

преди 4 минути, Bubbles написа:

Кфо? Кога изобщо съм споменавал Еврзия? Пий я тая гинкобилоба бре!
И престани да ми кривиш думите!

Не ти кривя думите! Ти сам се кривиш! ;)

преди 1 минута, Гражданин написа:

Не ти кривя думите! Ти сам се кривиш! ;)

Напротив кривиш ги и така правиш с всеки потребител.Никъде дори не съм споменавал за евразийски съюз нито че съм, против запада, това са си лично твои фантазии.

преди 9 минути, Bubbles написа:

Напротив кривиш ги и така правиш с всеки потребител.Никъде дори не съм споменавал за евразийски съюз нито че съм, против запада, това са си лично твои фантазии.

Много пъти съм ти чел мненията, вижда се и кои хора ти ги лайкват и ти на кои хора лайваш мненията. Все са от отбор "Копейка". Та няма какво да се залъгваме кой кой е. Аз не се крия, че симпатизирам на западната система. Ти пък се котираш най-много сред евразийците.

преди 27 минути, Гражданин написа:

Много пъти съм ти чел мненията, вижда се и кои хора ти ги лайкват и ти на кои хора лайваш мненията. Все са от отбор "Копейка". Та няма какво да се залъгваме кой кой е. Аз не се крия, че симпатизирам на западната система. Ти пък се котираш най-много сред евразийците.

Ето това е ключовата дума : Ти симпатизираш на системата, а аз не, но тва не значи че съм против запада, както и че ти си за него.

Ето това е ключовата дума : Ти симпатизираш на системата, а аз не, но тва не значи че съм против запада, както и че ти си за него.

Е кат не симпатизираш на запада и си открито против него и си заставен да си там немил недраг сам и неразбран, защо не вземеш жената и челядта и не заминете някъде дето не е "на запад", за да си щастлив?

Не си против запада? Това означава, че си човек. Предполагам, че не си и руснак?

преди 1 час, N1K17Y написа:

Утре ще го заровят и всяко чудо за 3 дни. Това, че били по-зле от нас, които сме на дъното на всяка класация и се топим толкова бързо, че след 100г я ни има я не, няма да коментирам обстойно, но бих ти препоръчал нещо със зелена рецепта.

Съберете се в някой ъгъл с дебелака и плачете заедно за навални.

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 9 минути, Кутин написа:

Не си против запада? Това означава, че си човек. Предполагам, че не си и руснак?

Защо да съм против запада, какво ми е направил той?
Мал шанс че се упралява от кретени, но да се надяваме че скоро ще им мине времето ци на тях. 🙂

преди 1 минута, Тoни написа:

Утре ще го заровят и всяко чудо за 3 дни. Това, че били по-зле от нас, които сме на дъното на всяка класация и се топим толкова бързо, че след 100г я ни има я не, няма да коментирам обстойно, но бих ти препоръчал нещо със зелена рецепта.

Съберете се в някой ъгъл с дебелака и плачете заедно за навални.

Имаш поздрави и лино ти ги предавам от Юлия Навална.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Защо да съм против запада, какво ми е направил той?
Мал шанс че се упралява от кретени, но да се надяваме че скоро ще им мине времето ци на тях. 🙂

След като така наречените от теб кретени им мине времето, кои за теб са достойните хора които трябва да управляват запада?

преди 12 минути, Гражданин написа:

Е кат не симпатизираш на запада и си открито против него и си заставен да си там немил недраг сам и неразбран, защо не вземеш жената и челядта и не заминете някъде дето не е "на запад", за да си щастлив?

Ти български разбираш ли, разлика между система на управление и география пряавиш ли? :angry:
Баси мноо си зле.

преди 2 минути, Тoни написа:

Лино ги приемам.

Реши се най-накрая от кой профил ще пишеш.

току-що, Кутин написа:

Реши се най-накрая от кой профил ще пишеш.

Да, ще пиша от единствения си профил. Не беше лесно да избера, но някак успях. Сигурен съм, че ти също би се затруднил при наличието на подобна дилема.

преди 4 минути, Тoни написа:

Да, ще пиша от единствения си профил. Не беше лесно да избера, но някак успях. Сигурен съм, че ти също би се затруднил при наличието на подобна дилема.

От който и профил да пишеш, все едни и същи глупости четем.

преди 10 минути, Кутин написа:

След като така наречените от теб кретени им мине времето, кои за теб са достойните хора коти трябва да управляват запада?

Които да са се надявам да са по-стока от сегашните.
Помисли си какво имаме в момента :

1. Управници които неистово скачат срещу всичко идващо от една определена географска точка.
2. Всичко идващо от тая географска точка се квалифицира автоматично като пропаганда и нещо лошо, пошло и опасно.
3. Ежедневно медиите натъртват и натъртват колко е опасна тая георафска ширина и изкривяват всяка информация така че да е угодна на горниуте твърдения.
4. В същото време всичко което идва от дригата страна се приема за чиста монета и братска ръка.
5. Управниците завряха цяла Европа в няма такава криза за да угаждат на презокеанските братушки и на фона на това че целия ЕС се тресе от протести и хората изнемогват, тия продължават да се чудят как да наливат пари в бездънна яма. Даже и пример ще ти дам : Вчера Кольо Денков бил Макарон и какво си говорили двамата? Че трябвало да помагат на Украйна? А гражданите които са ги избирали кучета ги яли.

Как да ти кажа това го имахме и преди 89та.

Знам какво ще ми кажеш : Ма тогава било ДС, ма нямало толкова свобода...
...То и сега и няма, само така изглежда а при наличието на интернет ДС не ти и трябва.

Никой не те кара на сила да четеш. А дали са глупости, или не не определяш ти, защото по начало си нищо и нямаш никакво значение. Успокой се.

преди 5 минути, Тoни написа:

Никой не те кара на сила да четеш. А дали са глупости, или не не определяш ти, защото по начало си нищо и нямаш никакво значение. Успокой се.

Спокоен съм, но за теб не съм сигурен. Показваш го ха ха. Поне успяваш да ни размееш ха ха.

преди 20 минути, Bubbles написа:

Ти български разбираш ли, разлика между система на управление и география пряавиш ли? :angry:
Баси мноо си зле.

Всичко ти разбирам, но напъните ти да се правиш на интересен как си над нещата и да си намираш оправдания защо още не си заминал за необятната Евразия в някой хубав диктаторски режим са много забавни. :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.