Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални?

Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални? 39 гласували потребители

1. 1. Убийство ли беше смъртта на Алексей Навални?

• Да
      46%
    • Не
      30%
    • Не мога да преценя
      23%
  2. 2. Бяха ли справедливи мотивите за присъдата му приживе?

• Да
      51%
    • Не
      38%
    • Не мога да преценя
      10%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, Bubbles написа:

Посочи бре къде ликувам, айде цитирай ме там какво що!

Ами дори само по начина, по който се изказа за Навални и дори не се обоснова говори много!

• Отговори 459
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо емблемитично няма и не е бил никакъв символ.Човек с популярност клоняща към нула.Несериозно е да се представя като конкурент на Путин.Все едно, ти, да конкурираш Джокович в тениса. Но няма д

• Проблемът с троловете като Гражданин, Миро Двайсе, Косьо, Реджепа, Ванката и подобните им от отдел Амеба е, че са стряскащо и плашещо неграмотни и неинформирани. Специално за тях е създаден термина "п

• Да. Най - нормалния сред всички. Но е е здрав и няма Алцхаймер.Има феноменална памет.

Публикувани изображения

току-що, Bubbles написа:

И явно има защо.
Досега единствено на Грухи съм хващал втори акаунт и ако си спомняш тогава бях прав, сега Ванката сам се издаде.

За грухи е вярно! :)

преди 7 минути, bioid написа:

Ванката и Иван Киров не са един и същ човек...

Да де ама в случая За Ваньо Киров говорим.

преди 9 минути, Звяра! написа:

За грухи е вярно! :)

Грухи Биоса има поне пет профила

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Господарите му просто не са му оставили никакъв избор, задължително са го върнали в Русия, за да изгори като факла, с цел да светне за малко, понеже така искат те.
Той просто е бил разходен материал за господарите му.

А иначе, дали сам си е умрял или са му помогнали да умре, ами хич тамън изобщо не му пука за тоя боклук.

Насила са го накарали да пътува? Така ли си мислиш? Няма данни да са го влачили към границата за яката някакви бабаити.  :)   Или има? Дай инфо по въпроса. 

преди 12 минути, petie1 написа:

Грухи Биоса има поне пет профила

Никой няма нищо против това! :) Така е решил, така подхожда. 

Това не е повод да мислят някои хора, че аз съм като него. Всички профили които съм направил бяха разкрити и изтрити!

Лошото е, че продължават да мислят други хора за мен! :wink12:

На мен не ми пука за това, но едва ли е приятно за стоящия зад профила? :cool:

току-що, bioid написа:

То това е хубавото...

За теб и за мен може да е хубаво, но за стоящия зад профила – едва ли! :(

@Звяра! , я да ви напомня какво ми писахте преди 10-на часа

преди 10 часа, Звяра! написа:

Можеш да направиш тема за който си искаш, а не да изместваш тази. Тук се коментира Алексей Навални.

Хайде сега вижте вие специално , последните 2 страници какво коментирате . Нещо май...а? Не се връзва. Разнищихте Навални , та не го разбрахте ,или като всички подобни теми - като няма внимание и какво да се пише , се започват глупостите.

преди 1 час, Гражданин написа:

за Русия и за Путин

...забравихте копейките. :giggle1: Я си вижте и вие , за 7 страници , колко пъти написахте тези три думи. Замислям се ,дали не страдате от синдрома на Турет , но със сигурност някаква страхова(тролова) невроза ви преследва тук във форума.

ps Хубаво е от време на време човек(в случая потребител с ник) да се погледне отстрани , за да се види(ако може) какво представлява.

ps2  Д-р Цветеслава Гълъбова обича подобни теми и коментарите в тях!!! :)

ps3 Нищо лично към никого , просто наблюдение и констатация...

Лека вечер на всички.

преди 1 минута, <^> написа:

@Звяра! , я да ви напомня какво ми писахте преди 10-на часа

Хайде сега вижте вие специално , последните 2 страници какво коментирате . Нещо май...а? Не се връзва. Разнищихте Навални , та не го разбрахте ,или като всички подобни теми - като няма внимание и какво да се пише , се започват глупостите.

Не знам какво да напиша. Безмълвен съм!

Вие сте прав! :)

преди 12 часа, Bubbles написа:

За кой ликувам?
Пиян ли си бре Иване?

Пиян е явно.

Моля дежурните тролове - Селянин Гражданин, Ванката и другите им двойници да не се обаждат!

Цитирам поста на мой приятел от Фейса:

"A сега, няколко сухи факти.
Навални умира на 16 февруари в 14.17 руско време (GMT+2).
Новината тип "Мълния" е оповестена в агенция ТАСС в 14.31 и в други агенции в 14.35 (отново московско време, за да няма обърквания)
В 14.50, петнадесет минути след оповестяване смъртта на мъжа й, Юлия Навалная говори на Световния форум по сигурността в Германия /Мюнхен/. Тя е в тъмносин костюм, но се усмихва и изобщо не е разплакана. Не говори за мъжа си. Единственото изречение, в което го споменава, е следното: "Аз съм сигурна, че ако Алексей, който беше поканен, сега говореше от тази трибуна, щеше да каже същото, което ще кажа и аз".
Сега интересните факти:
- Нито Алексей Навални, който е в затвора, нито жена му Юлия са поканени на въпросния форум в Германия. За протокола, присъствието на Алексей там не е невъзможно. За целта той е трябвало да уведоми местното ръководство на ФСИН (федералната служба за изтърпяване на наказанията), която да му разреши контролирано пътуване до въпросния форум - тоест, агент на ФСИН ще го придружи дотам, ще изчака да се изкаже от трибуната и ще го върне по етапен ред в затвора. Това не се е случило, но 15 минути след смъртта му, съпругата му се изказва от трибуната на форума.
- Юлия, която от години живее с други мъже и напоследък - с конкретен мъж в Германия, не се е развела с Навални. Странно, нали? Когато Навални го "отровиха с Новичок", той беше в хотела с друга жена, не с Юлия. Въпреки това, Юлето цъфна в болницата в Германия, където откриха "новичока" и се снима за медиите, а после отиде да си се гушка с новия си мъж.
Тя и Алексей имат две деца, син и дъщеря. Обаче Юлето не живее с тях, оставила е да ги гледат бабите и дядовците.
Юлето не им се е обадила и не е хвръкнала при тях да ги утешава след смъртта на баща им, когото те със сигурност са обичали (или поне така предполагам, не им знам семейните отношения). Ебаси майката, бих казал и бих бил прав.
Всичко това ме кара да си мисля, че убийството е било старателно планирано и извършено и Юлето, което два дни преди смъртта на Алексей е отишла да го посети в затвора, е част от заверата.
Някъде из туитър имаше и видеото, в което се виждаше как Юлия се смее и изобщо не е разплакана, ама от дойче веле сайта набързо го изтриха..."

yulia.jpg

преди 4 минути, moni2 написа:

Всичко това ме кара да си мисля, че убийството е било старателно планирано и извършено и Юлето,

Кажи на твоя приятел да посети някоя психо клиника ! 

преди 11 часа, bioid написа:

Ванката и Иван Киров не са един и същ човек...

Този ли е?

https://www.effiebulgaria.org/jurybg/237

ИВАН КИРОВ

CHIEF STRATEGY OFFICER
McCANN SOFIA

ВИЗИТКА

Иван Киров работи в рекламата от 1994 година. Участвал е в създавaнето на многобройни кампании за световни и български компании и брандове. Вярва, че рекламата трябва  да помага на брандовете да играят смислена роля в живота на хората.

иван-киров.jpg

И една новина от последния час:

смъртта-на-навални.jpg

преди 27 минути, moni2 написа:

Този ли е?

https://www.effiebulgaria.org/jurybg/237

ИВАН КИРОВ

CHIEF STRATEGY OFFICER
McCANN SOFIA

ВИЗИТКА

Иван Киров работи в рекламата от 1994 година. Участвал е в създавaнето на многобройни кампании за световни и български компании и брандове. Вярва, че рекламата трябва  да помага на брандовете да играят смислена роля в живота на хората.

иван-киров.jpg

И една новина от последния час:

смъртта-на-навални.jpg

Зе ли поне некфи рубли за тия постове по-горе или просто имаш липси на мозъчен пълнеж?

преди 49 минути, Гражданин написа:

Зе ли поне некфи рубли за тия постове по-горе или просто имаш липси на мозъчен пълнеж?

Аз да не съм ти, бе.

преди 1 час, moni2 написа:

Пиян е явно.

Моля дежурните тролове - Селянин Гражданин, Ванката и другите им двойници да не се обаждат!

Цитирам поста на мой приятел от Фейса:

"A сега, няколко сухи факти.
Навални умира на 16 февруари в 14.17 руско време (GMT+2).
Новината тип "Мълния" е оповестена в агенция ТАСС в 14.31 и в други агенции в 14.35 (отново московско време, за да няма обърквания)
В 14.50, петнадесет минути след оповестяване смъртта на мъжа й, Юлия Навалная говори на Световния форум по сигурността в Германия /Мюнхен/. Тя е в тъмносин костюм, но се усмихва и изобщо не е разплакана. Не говори за мъжа си. Единственото изречение, в което го споменава, е следното: "Аз съм сигурна, че ако Алексей, който беше поканен, сега говореше от тази трибуна, щеше да каже същото, което ще кажа и аз".
Сега интересните факти:
- Нито Алексей Навални, който е в затвора, нито жена му Юлия са поканени на въпросния форум в Германия. За протокола, присъствието на Алексей там не е невъзможно. За целта той е трябвало да уведоми местното ръководство на ФСИН (федералната служба за изтърпяване на наказанията), която да му разреши контролирано пътуване до въпросния форум - тоест, агент на ФСИН ще го придружи дотам, ще изчака да се изкаже от трибуната и ще го върне по етапен ред в затвора. Това не се е случило, но 15 минути след смъртта му, съпругата му се изказва от трибуната на форума.
- Юлия, която от години живее с други мъже и напоследък - с конкретен мъж в Германия, не се е развела с Навални. Странно, нали? Когато Навални го "отровиха с Новичок", той беше в хотела с друга жена, не с Юлия. Въпреки това, Юлето цъфна в болницата в Германия, където откриха "новичока" и се снима за медиите, а после отиде да си се гушка с новия си мъж.
Тя и Алексей имат две деца, син и дъщеря. Обаче Юлето не живее с тях, оставила е да ги гледат бабите и дядовците.
Юлето не им се е обадила и не е хвръкнала при тях да ги утешава след смъртта на баща им, когото те със сигурност са обичали (или поне така предполагам, не им знам семейните отношения). Ебаси майката, бих казал и бих бил прав.
Всичко това ме кара да си мисля, че убийството е било старателно планирано и извършено и Юлето, което два дни преди смъртта на Алексей е отишла да го посети в затвора, е част от заверата.
Някъде из туитър имаше и видеото, в което се виждаше как Юлия се смее и изобщо не е разплакана, ама от дойче веле сайта набързо го изтриха..."

yulia.jpg

Нима очакваш някой от отбор Амеба да се пробва да мисли? Нали ще ги заболят главите, недей така, имай милост към тях.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Нима очакваш някой от отбор Амеба да се пробва да мисли? Нали ще ги заболят главите, недей така, имай милост към тях.

И Зелена еуглена.

Тролчетата пак реват на чужди гробища. А я да си припомним какво се случи у нас само преди 1-2 години. Първо скалъпиха обвинения и арестуваха лидера на най-голямата партия в България. Когато го пречупиха и подчиниха, обвиненията отпаднаха. Какво щеше да се случи с него ако не се беше подчинил?

Преди година имаше атентат с взрив срещу главния прокурор, а впоследствие го отстраниха. Както знаем прокуратурата и съда са имунната система на една държава, която трябва да предотврати външна намеса. Какво ли щеше да се случи с него, ако се беше противопоставил на външната намеса и ги беше тикнал в следствения арест с повдигнати обвинения?

Руските алкохолози от службите пак се оср-ха. Да речем не са те, не е Руската Воля да го ликвидират, а е някаква Чужда Поръчка. Добре, но какви смотани служби имат тези руски лекета нкадърни и са оставили чужда агентура да обработи някой или група за да ликвидира обекта. Това си е класически Провал и то голям.......................освен ако............както обикновенно руските интереси са на заден план и  милиционерите играят западния сценарий за удължаване на конфликта.

преди 1 час, moni2 написа:

Аз да не съм ти, бе.

@Bubbles, защо лайкваш коментарите на копейките и има реципрочност даже. И те лайкват твоите. И имало отбор амеба? От кой отбор си ТИ тогава?

преди 1 час, Bubbles написа:

Аз съм от ЦСКА !!! :D

преди 13 минути, Звяра! написа:

Аз съм от ЦСКА !!! :D

преди 5 минути, Гражданин написа:

Модерни баби! :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.